Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19886
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από navigator11 »

omerta76 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:55 O Augusto είναι στην Κρασνοντάρ
Ναι! Ξέχασα. Κάποιο παραδάκι πήραμε κιόλας από τη μεταπήδηση.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4745
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από thomas Murg »

Καλά κάνετε και σκίζετε την ομάδα στην κριτική και στις αποτυχημένες μεταγραφές. Και έχετε και δίκιο σε αρκετές περιπτώσεις. Η κριτική βέβαια όταν την επικαλείται κανείς εμπεριέχει και την επιβράβευση στις πετυχημένες μεταγραφές και κυρίως την αυτοκριτική αυτού που την κάνει. Θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε ένα νήμα με κωλοτούμπες. Π.χ. για τους παικταράδες που χάσαμε από το φοβερό σκάουτινγκ του Κάρυ και για τις στοχευμένες επιλογές του βάζελου, του γάβρου και της χάρτινης. (Βιλένα, Τσιριβέγια, Ντέσερς, Γιόβιτς, Ράκιτς, Γκρούγιτς, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Σιώπης κτλ κτλ)
These users thanked the author thomas Murg for the post (total 6):
navigator11, Nassos, gk.box16, Psaras, χξς', Friedrich von Friedhof
Miles
Δημοσιεύσεις: 8202
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Miles »

thomas Murg έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:17 Δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου εάν ο Ράζβαν ζητήσει παραμονή Τσάλοφ.
Πάλι θα σε τσιγκλίσω: πιο πιθανό να πάρει παιχνίδια ο τέτοιος... ξέρεις ποιος :mrgreen:
These users thanked the author Miles for the post:
thomas Murg
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26407
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι αποτυχημενες οι μεταγραφες των αλλων,το περιβαλλον εκει φταιει...Αυτο λενε καποιοι για Γερεμεγεφ...
Άβαταρ μέλους
thomas Murg
Δημοσιεύσεις: 4745
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 17:02

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από thomas Murg »

Με το άβαταρ εντός ροτέισον θα είχαμε πέντε βαθμούς παραπάνω. Αυτά, αγαπητέ Miles (σύντομα θα σε βρω και στο νήμα ο κόσμος παίζει μπάλα για να μιλήσουμε για πρέμιερ. χαχα)
Miles
Δημοσιεύσεις: 8202
Εγγραφή: Δευ 21 Δεκ 2020, 20:17

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Miles »

Στο του εξωτερικού είμαι πάντα παρών, άλλοι έχουν εξαφανιστεί...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 13560
Εγγραφή: Δευ 21 Μάιος 2018, 12:53
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Βολος

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τόσες μέρες μετά και δυστυχώς δεν μπορώ να βρω καμία λογική στην απόκτηση Γερεμέγιεφ, ίσως πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει.

Μπορεί και να βάλει 10 γκολ, μπορεί και κανένα, σημασία έχει πως δεν ήταν αυτό που ήθελε πραγματικά ο ΠΑΟΚ για την κίνηση του φορ.

Ήθελες έναν παίχτη να μοιραστεί τον χρόνο με τον Γιακουμάκη, να μην πονοκεφαλιάζεις όταν ο πρώτος δεν θα είναι διαθέσιμος και να έχεις ήδη έτοιμη λύση για το καλοκαίρι, γιατί μόνο εύκολες δεν θα είναι οι διαπραγματεύσεις παραμονής του.
Εμείς απλά φέραμε έναν φορ με την λογική να συμπληρώσει την 3αδα και μπας και σαν άλλος Βουκιτς μας ξελασπώνει στο 90.
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δημοσιεύσεις: 2730
Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Ούτε όλες οι μεταγραφές των άλλων είναι καλές/κακές, ούτε οι δικές μας. Πχ ο Τσιριβέγια δεν είναι κακός παίκτης και σίγουρα θα τον ήθελα (όχι πάνω από Ζαφείρη φυσικά) αλλά τι περιμένετε να δείξει δίπλα σε Σιώπη και Μπακασέτα? Πόσα επίπεδα πάνω θα έμοιαζε να είναι αν είχε τον Μεϊτέ και τον Ντέλια μπροστά του? Το ίδιο κι ο Γιόβιτς, είναι μέσα σε κάθε σχεδόν φάση της Κούλας. Απλά είναι μια τόσο δυσκοίλια ομάδα που δεν θα βάλει 25 γκολ ο παίκτης.

Having said that, επαναλαμβάνω ότι το ρόστερ μας μαζί με του ΟΣΦΠ είναι πολύ μακριά σε ποιότητα από αυτά των υπολοίπων. Παίρνουμε ως δεδομένους παίκτες που στον ανταγωνισμό όχι απλά θα ήταν βασικοί, θα ήταν η αρχή και το τέλος της ομάδας τους.

Με ένα πολύ καλό στόπερ, δυο λύσεις στα πλάγια μπακ, και ένα αριστερό εξτρέμ, η ομάδα είναι υπερπλήρης. Εμένα με καλύπτει κι η 3αδα Γιακουμάκης-Μύθου-Γερεμέγιεφ.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
DIAMANTIS99
Psagmenos4
Δημοσιεύσεις: 1817
Εγγραφή: Πέμ 08 Αύγ 2024, 23:03

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δεν τρελάθηκα με την επιλογή Γερεμέγιεφ ωστόσο είναι κανονικός παίκτης. Αν λοιπόν τα λεφτά που θα δινόταν για φορ δοθούν για στόπερ και μπακ προσωπικά είμαι πολύ καλά ακόμα κι αν ο εξτρεμ είναι δανεικος.
ΥΓ. Ο Σορετιρε που έχουμε ξεχάσει ότι μας ανήκει έχει αρχίσει και πατάει πολυ καλα στην Τζβολε και ακούω πολύ καλά λόγια κι ότι θα συζητήσουν για μεταγραφή μιας και άρχισε σιγά σιγά να γράφει και νούμερα.
embuji
Δημοσιεύσεις: 2720
Εγγραφή: Κυρ 14 Ιούλ 2024, 17:37

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από embuji »

Χρειαζομαστε τυρακι απο Ολλανδο,Πατερ,Μαυροζωνα και Ginola να εχουμε λιγο ζωουλα για τις επομενες μερες. Και για κερασακι Πορκαρο.
These users thanked the author embuji for the post (total 5):
Polichni1926, margas, Maklaz, Dimitris_L4, Iggy Pop
Franky
Δημοσιεύσεις: 338
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:26

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Franky »

Αν δεν υπαρχει αμεση προοπτική προωθησης και αμεσης αξιοποιησης κάποιου παικτη απ τις Ακαδημιες, υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης στο Κεντρο της Άμυνας.

Ενδεικτικα, εχθες στο πρώτο ημίχρονο μια απλή μπαλιά για φαινομενικά εύκολο καθάρισμα, κατέληξε σε κεφάλια κατα λαθος προς τα πίσω από τον Κεντζιορα, μπέρδεμα, ανταλλαγη κεφαλιων, αστεια πραγματα δηλαδη... Ένας άλλος αντιπαλος θα τα είχε αξιοποιήσει. Στο τέλος τρία κορνερ όλα εξελιχθησαν επικίνδυνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Δευ 22 Δεκ 2025, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Franky for the post:
Papa9
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4868
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τα λεφτά που εξοικονόμησαν από το φόρ ας τα δώσουν για στόπερ και μπακ.

Επιμένω ότι έχουμε τρελή τρύπα στα αριστερά η οποία ΔΕΝ μπαλώνεται. Ο Μπαμπα εδώ και 2 χρόνια σέρνεται.
Δεν είναι περίπτωση Μειτε που ήταν βράχος και τώρα κουράστηκε..αυτός λες θα επανέλθει.
Ο Μπαμπα παίζει σαν κουρασμένος από την αρχή, φοβάμαι ότι ΔΕΝ θα επανέλθει.

Δε σου βγήκε ο Τεϊλορ, δεν πειράζει, φεύγει δανεικός κάπου στο νησί και φέρνεις ένα αριστερό μπακ για βασικό.
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
margas, χξς', ΑποστόληςΑ
Polichni1926
Δημοσιεύσεις: 461
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:12

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Εγω θεωρω οτι αφου τελειωνει το συμβολαιο του μπαμπα δεν υπαρχει λογως ανανεωσης κρατας τειλορ ως δευτερο πιστευω θα ανεβει ηδη θεωρω πως αμυντικα και σε passing game ειναι πολυ πιο πανω απο μπαμπα απλα δεν εχει κολλησει ακομα , και προσθετωντας ενα αριστερο μπακ καλο αυτην την στιγμη θα δουμε αλλη εικονα και απο μιχαηλιδη πολυ πιο ανεβασμενο στα αμυντικα καθηκοντα γιατι πριν τραυματιστει το παιδι μαρκαρε 2 παικτες του μπαμπα και τον δικο του
Άβαταρ μέλους
gk.box16
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 20:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από gk.box16 »

thomas Murg έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 12:28 Καλά κάνετε και σκίζετε την ομάδα στην κριτική και στις αποτυχημένες μεταγραφές. Και έχετε και δίκιο σε αρκετές περιπτώσεις. Η κριτική βέβαια όταν την επικαλείται κανείς εμπεριέχει και την επιβράβευση στις πετυχημένες μεταγραφές και κυρίως την αυτοκριτική αυτού που την κάνει. Θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε ένα νήμα με κωλοτούμπες. Π.χ. για τους παικταράδες που χάσαμε από το φοβερό σκάουτινγκ του Κάρυ και για τις στοχευμένες επιλογές του βάζελου, του γάβρου και της χάρτινης. (Βιλένα, Τσιριβέγια, Ντέσερς, Γιόβιτς, Ράκιτς, Γκρούγιτς, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Σιώπης κτλ κτλ)

Αυτό ακριβώς.
Αλλά πώς γίνεται αυτός που είχε τα αυτιά,τα μάτια του ανοιχτά,την εμπειρία και την έμπνευση να φέρει Ζιφκοβιτς, Τάισον, Κοταρσκι, Μειτε, Οζντοεφ , Μπαμπα, Όττο, Κεννυ , να σου φέρνει , πέρσι μπακαγιοκο, Σορετιρε, Κολει, τισουνταλι για βασικούς;
Και δεν μιλάω για Ντεσποτοφ, Τσαλοφ, Βολιακο, Ιβανουσετς, Τέιλορ που ήταν καλά πρότζεκτ σε καλή ηλικία αλλά δεν μπόρεσαν να προσφέρουν ακόμη όσο ελπίζαμε.
Άβαταρ μέλους
gk.box16
Δημοσιεύσεις: 1080
Εγγραφή: Κυρ 08 Ιαν 2017, 20:56
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από gk.box16 »

Polichni1926 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 14:07 Εγω θεωρω οτι αφου τελειωνει το συμβολαιο του μπαμπα δεν υπαρχει λογως ανανεωσης κρατας τειλορ ως δευτερο πιστευω θα ανεβει ηδη θεωρω πως αμυντικα και σε passing game ειναι πολυ πιο πανω απο μπαμπα απλα δεν εχει κολλησει ακομα , και προσθετωντας ενα αριστερο μπακ καλο αυτην την στιγμη θα δουμε αλλη εικονα και απο μιχαηλιδη πολυ πιο ανεβασμενο στα αμυντικα καθηκοντα γιατι πριν τραυματιστει το παιδι μαρκαρε 2 παικτες του μπαμπα και τον δικο του

Το ίδιο έκανε και ο Κουλιερακης σε κάθε παιχνίδι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”