56. Ανέστης Μύθου

Απάντηση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Δημοσίευση από theo-drama »

Jean Valjean έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:02 Ο Ανέστης έχει αίσθηση του γκολ και πολύ καλές τοποθετήσεις. Αυτά είναι τα δυνατά του σημεία.
Για τα υπόλοιπα θέλει δουλειά και να έχει υγεία.
Όλα θα γίνουν.

Μα το ξέρει αυτό και το είπε κιόλας, σε ερώτηση που του έκαναν,του Ανέστη.
Το κεφάλι κάτω το έχει, ταπεινότητα και δουλειά κ όλα σιγά αλλά σταθερά θα γίνουν, όπως πρέπει.
Όχι βουρ στον πατσά,έχει τον καθηγητή,να τον οδηγεί,όταν πρέπει.
Η διαχείριση του,σε παιχνίδια κάθε 3-4μερες,είναι οδηγός...
Αυτόν ντε τον εμμονικο,που βάζει κάτω ανάγκην κ όταν τους έχει ανάγκη,τους νεαρούς....
These users thanked the author theo-drama for the post:
Apil44
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Oι τοποθετήσεις του είναι κορυφαίες. Σε όλες τις φάσεις ήταν εκεί που έπρεπε. Έφτασε στο γκολ σε 3 ακόμη φάσεις.

Ενώ στο πρώτο ημίχρονο σε 2 φάσεις, μια πάσα στον Κωνσταντέλια και μια κεφαλιά πάσα στον Μειτέ (που κακώς χρεώθηκε οφσαιντ) θα κατέγραφε και ασσίστ!

Μέσα στην περιοχή είναι ίσως ο καλύτερος φορ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δουλεια δουλεια και δουλεια...Εχεις εξαιρετικη πρωτη υλη,χαμηλα το κεφαλι,να ακους τους προπονητες,να προσεχεις το σωμα σου και θα βγαλεις πολυ χρημα απο το ποδοσφαιρο!!!
margas

Δημοσίευση από margas »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 07:17
vasgias έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 01:41
margas έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 00:48

ενταξει φιλε καπου οπα ο κωστουλας φετος στην μπραιτον ειναι τρομερος. ο γαυρος γενικα πλασαρει με πιο ευνοικο τροπο απο εμας τα ταλεντα του και τα πουλαει πιο ακριβα (τζιμας-κωστουλας, τσιμικας-γιαννουλης) αλλα ο κωστουλας ειναι οντως πολυ καλος παικτης, μακαρι να φτασει σε τετοιο επιπεδο και ο μυθου
άλλο το ότι ο γαύρος πλασάρει ευνοικά και άλλο ότι πρόκειται για κάτι μέτριο για το οποίο σκίζανε οι Αθηναίζοι τα μπλαγκαραζουμια τους και δεν βλέπω να κάνουν κάτι αντίστοιχο για δικούς μας. Γνώμη σου όμως ΟΚ. Παμ παρακάτω.
@vasgias
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Που τον είδες τον τρομερό φίλε μου @margas ;
Έχει παίξει όλο κι όλο 89 λεπτά στην Premier σε 8 ματς, το μάξιμουμ που έπαιξε είναι 19 λεπτά σε έναν αγώνα, και έχει βάλει ένα γκολ.
Αλλά τα αρδοΜΜΕ μας το έχουν περάσει ότι είναι τρομερός στην Μπράιτον.

Μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης, εγώ ούτε πέρυσι είδα κάτι τόσο φοβερό, καμία σχέση δηλαδή με τον Τζιμα.
Τα ίδια και ο Μουζακίτης.
Γελάω με τα 40-45 εκ που βγάλανε σαν αξία μετά από ματς με κάτι ξυλοκόπους.
Δηλ υπάρχει σκάουτερ στον πλανήτη που είδε φέτος τον Μουχα και τον Ντελια και είπε ότι ο πρώτος αξίζει περισσότερο ;;;; :lol: :lol: :lol:
σε οσα ματς τον εχω δει φιλε ηταν αξιολογος και γενικα οι οπαδοί της μπραιτον λενε καλα λογια. για μουζα θα συμφωνησω ανεβαινει η αξια του πουλ γρηγορα κα πραγματικα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν τον εχω στο μυαλό μου ως γκειμ τσειντζερ οπως πχ τον ντελια
margas

Δημοσίευση από margas »

Hayate έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 01:20
wickerman έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 00:56 Επειδή βλέπω πολύ Premier φίλε @margas τι το τρομερό έχει δείξει ο Κωστούλας στην Brighton; 87 λεπτά συμμετοχής έχει πάρει όλο κι όλο στην Premier κι έχει σκοράρει ένα ολόκληρο γκολ. Όταν όντως κάνει κάτι εδώ θα είμαστε να το σημειώσουμε, αλλά προς το παρών, με το ζόρι τη λες χλιαρή την παρουσία του εκεί. Στα κύπελλα έχε στα υπόψιν σου ότι οι Άγγλοι δεν δίνουν την παραμικρή σημασία. Πολλές φορές τα καίνε νωρίς επίτηδες για να βγει η υποχρέωση και να γλυτώσουν καταπόνηση.
Καλά όλα μα όλα τα post του συγκεκριμένου νεοφερμένου είναι αντιπαοκτσηδικα ,στην άποψη του για τον Κωστούλα κολλήσαμε?
απο που κι ως που αδερφε τα ποστ μου ειναι αντιπαοκτσιδικα;
margas

Δημοσίευση από margas »

wickerman έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 00:56 Επειδή βλέπω πολύ Premier φίλε @margas τι το τρομερό έχει δείξει ο Κωστούλας στην Brighton; 87 λεπτά συμμετοχής έχει πάρει όλο κι όλο στην Premier κι έχει σκοράρει ένα ολόκληρο γκολ. Όταν όντως κάνει κάτι εδώ θα είμαστε να το σημειώσουμε, αλλά προς το παρών, με το ζόρι τη λες χλιαρή την παρουσία του εκεί. Στα κύπελλα έχε στα υπόψιν σου ότι οι Άγγλοι δεν δίνουν την παραμικρή σημασία. Πολλές φορές τα καίνε νωρίς επίτηδες για να βγει η υποχρέωση και να γλυτώσουν καταπόνηση.
εχω δει πολλούς οπαδούς της μπραιτον να εκφερουν θετικη αποψη για αυτον οπως και ο προπονητής για αυτο θεωρησα οτι παει καλα. κατι παραπανω θα ξες εφοσον βλεπεις πολυ πρεμιερ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Καλουτσικα παιζει οταν μπαινει, οπως και ο τζιμας αλλα παιζουν ελάχιστα, μην κοροίδευομαστε. Σε βαθμο που γινεται πρόβλημα για την εξέλιξή τους.

Edit: Για τον κωστουλα μιλαω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”