Δεν τα πρόλαβα αυτά τα φυντάνια. Έχω ακούσει φυσικά για τα κατορθώματά τους. Εννοείται ότι σε πιστεύω ανεπιφύλακτα.Γερασίμου έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 00:02Υπήρχε και χειρότερος θα έλεγα. Ο Λίτσας τον Μάρτιο του '80 κόντρα στον βάζελο. Νωρίτερα, την Πρωτομαγιά του '77, ο Τσουκαλαδέλης στη Φιλαδέλφεια.leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:42 Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
Ασπρόμαυρο είναι το πρωτάθλημα, ακούστε το καλά κλέφτες και ψεύτες.
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, για να μαυρίσει την ψυχή μου το απόλυτο τίποτα για διαιτητής, το χειρότερο υποκείμενο που πάτησε ποτέ το πόδι του στην Τούμπα, όπου έβλεπα αυτά τα καθάρματα, τα θρασύδειλα αυτά ανθρωπάκια να χαζογελάνε και να επαίρονται, προσωπικά - και για πάντα - έχω καταλήξει.
Δεν υπάρχει άλλη πιο σιχαμερή, πιο βρωμερή, πιο άθλια ομάδα από την αεΧ.
Η ιστορία έγραψε και θα το γράφει για πάντα: είστε η ντροπή της προσφυγιάς...
Η αλήθεια θα σας στοιχειώνει πιο πολύ και από το ολόγραμμα που βλέπετε στον ύπνο σας με τη μορφή του Σάστρε.
Θα Εύχεστε Να Είχε Μετρήσει.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
-
leomatos88
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αιντε μη θυμηθουμε τις κλοπες στο μπασκετ με πιο σιχαμερη το 1998.
Γαμημενοι βαζελοι υπουλοι σιχαμενοι
Γαμημενοι βαζελοι υπουλοι σιχαμενοι
Θα τους κερδισει η αρμαδα της γειτονιας και θα παμε πρωτοι
-
The_Analyst_4
Έχουν φάει τόσες τελικές εντός έδρας με ΟΦΗ και Κραϊόβα, που πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί σε μεγάλη ομάδα φέτος. Μου θυμίζει εμάς πέρυσι σε έναν βαθμό, αν και αυτοι είναι ακόμα πιο αναρχοι όταν φάνε πρώτοι γκολ.
Όλοι μου θυμίζουν τον τοπικό μας αντίπαλο. Η κίτρινη πανηγυρίζει όχι επειδή πήρε τίτλο αλλά επειδή κατάφερε για δεύτερη φορά σε δέκα χρόνια παρουσίας στην Α εθνική να μην χάσει βαθμούς σε εύκολο εντός έδρας παιχνίδι πριν τα Χριστούγεννα, πέτυχε δε πρόκριση μετά από χρόνια στην Ευρώπη σε διοργάνωση που έχουμε φτάσει προημιτελικά δύο φορές και το κόκκινο ίνδαλμά της σήκωσε μέσα στο σπίτι της. Ο κόκκινος γκρινιάζει για διαιτησία σαν να μην υπάρχει αύριο, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι η κίτρινη στήνει τη δική της ελλαδική παράγκα σπάζοντας μπάλες για τον Λανουά και τον Λανουά μπας και φύγει το τελευταίο ανθρώπινο εμπόδιο από τη μέση (άλλος ελέγχει όντως την ΚΕΔ και άλλος ελέγχει με το μυαλό του την ΕΠΟ αλλά άντε πες το αυτό σε κλέφτες και μπαταχτσήδες, εδώ δικοί μας και νομίζουν ότι κάνουμε κουμάντο) και ξεφτιλίζει όλους όσοι έλεγαν πόσο δυνατός είναι και πόσο πολύ δεν μας βλέπει (μυωπία έχει). Ο πράσινος έβαλε στόχο να πάρει βαθμούς ειδικά από σένα, το έκανε παίζοντας μόνο ένα ημίχρονο και κατάφερε να τραυματίσει και δύο παίχτες μας γιατί η κλωτσιά υποκαθιστά την αμπαλίαση όταν δέχεσαι πίεση.
Καλή εβδομάδα, καλά Χριστούγεννα και το 2026 στο ποδόσφαιρο ανδρών θα πανηγυρίσουμε τουλάχιστον έναν τίτλο.
Καλή εβδομάδα, καλά Χριστούγεννα και το 2026 στο ποδόσφαιρο ανδρών θα πανηγυρίσουμε τουλάχιστον έναν τίτλο.
- These users thanked the author Τρικυμίας for the post (total 4):
- navigator11, Γερασίμου, vs40, leomatos88
-
gervasio artigas
Και πιο πισω ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ολων ο ΦΑΚΗΣΓερασίμου έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 00:02Υπήρχε και χειρότερος θα έλεγα. Ο Λίτσας τον Μάρτιο του '80 κόντρα στον βάζελο. Νωρίτερα, την Πρωτομαγιά του '77, ο Τσουκαλαδέλης στη Φιλαδέλφεια.leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:42 Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
Μετά από τη θλιβερή για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου βραδιά, όπου το γκολ-πρωτάθλημα του Βαρέλα για 5 ολόκληρα λεπτά πραγματοποίησε το παιδικό μου όνειρο να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, για να μαυρίσει την ψυχή μου το απόλυτο τίποτα για διαιτητής, το χειρότερο υποκείμενο που πάτησε ποτέ το πόδι του στην Τούμπα, όπου έβλεπα αυτά τα καθάρματα, τα θρασύδειλα αυτά ανθρωπάκια να χαζογελάνε και να επαίρονται, προσωπικά - και για πάντα - έχω καταλήξει.
Η αλήθεια θα σας στοιχειώνει πιο πολύ και από το ολόγραμμα που βλέπετε στον ύπνο σας με τη μορφή του Σάστρε.
Εύχομαι τα καλύτερα στον παναθηναϊκό.
Γρήγορα να βρει κάτι από τη χαμένη του αίγλη και να σταθεί στα πόδια του.
Καταλαβαίνω πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί φέτος.
Θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα. Θα ζητήσω λοιπόν τη βοήθεια του Αγίου Αθανασίου και του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη.
Γρήγορα να βρει κάτι από τη χαμένη του αίγλη και να σταθεί στα πόδια του.
Καταλαβαίνω πως αυτό είναι δύσκολο να συμβεί φέτος.
Θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα. Θα ζητήσω λοιπόν τη βοήθεια του Αγίου Αθανασίου και του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτη.
Στο Χ (τέως τουίτερ) ¨κυριλέ¨ χανούμια στο άσχετο βγάζουν απίστευτο κόμπλεξ κ χολή για την ομαδάρα μας.
Ακόμα κ μετά τη νίκη τους στηη Ευρώπη την Πέμπτη. Αδιανόητο.
Δεν τους τό΄χα. Ειλικρινά.
Το κουβαλάνε μέσα τους κ το ξέρουν πως το κλεμένο ήταν κλεμένο.
- These users thanked the author tolis01 for the post (total 2):
- Azrael, navigator11
Οταν οργωνεις τα χωραφια της Γ εθνικης, ε οσο να 'ναι, σου μενουν τα κομπλεξ.
- These users thanked the author Azrael for the post:
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
Πάμε για το 18ο thread (topic) των Νέων, άρθρων και σχολίων για άλλες ομάδες
Περικλής Βασιλάκης κύριοι. Όποιος ήταν στο γήπεδο με τον βαζελο στο κύπελλο με αυτό το κοράκι ξέρουν. Τον έκαναν και σχολιαστή διαιτησίας αργότεραgervasio artigas έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:44Και πιο πισω ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ολων ο ΦΑΚΗΣΓερασίμου έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 00:02Υπήρχε και χειρότερος θα έλεγα. Ο Λίτσας τον Μάρτιο του '80 κόντρα στον βάζελο. Νωρίτερα, την Πρωτομαγιά του '77, ο Τσουκαλαδέλης στη Φιλαδέλφεια.leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:42 Θα κάνουνε Χαρτούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια λένε.
-
xrisitsapa
Ας μην υποτιμούμε κανεναν.
Η Α4 έχει και κάποιους καλούς παίκτες και καλό προπονητή που μάλλον φαίνεται τώρα η δουλειά του.
Όταν βλέπεις μια ομάδα να βελτιώνεται μέσα στη χρονιά, αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς.
Έχει καλύτερη ομάδα από μας και τον gay; Όχι
Θα είναι μέσα στο πρωτάθλημα; Ναι
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι ο gay έχει το ψηλότερο ταβάνι, μετά εμείς και μετά το χαρτί, αλλά οι διαφορές είναι πολύ μικρές
Η Α4 έχει και κάποιους καλούς παίκτες και καλό προπονητή που μάλλον φαίνεται τώρα η δουλειά του.
Όταν βλέπεις μια ομάδα να βελτιώνεται μέσα στη χρονιά, αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς.
Έχει καλύτερη ομάδα από μας και τον gay; Όχι
Θα είναι μέσα στο πρωτάθλημα; Ναι
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι ο gay έχει το ψηλότερο ταβάνι, μετά εμείς και μετά το χαρτί, αλλά οι διαφορές είναι πολύ μικρές
- thomas Murg
Xrisitsapa, καλημέρα.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι χθες το χαρτί έπρεπε όχι απλώς να φέρει ισοπαλία αλλά να χάσει από τον ΟΦΗ. Κυριολεκτικά ο ΟΦΗ τους έκανε κουδούνια. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι, τους έκλεισε στα καρέ το τελευταίο τέταρτο.
Το χαρτί για να κερδίσει είτε "έκλεβε" παίζοντας οριακά σε θέση οφσάιντ (τα οποία τώρα με το ημιαυτόματο καταλογίζονται και δεν νομιμοποιείται να μιλά κανείς για τα ακυρωθέντα γκολ) είτε "έκλεβε" βγάζοντας εκτός θέσης τους παίκτες του ΟΦΗ με σπρωξίματα. Ξεκάθαρα δεν έπρεπε να μετρήσει κανένα από τα γκολ τους.
Εάν λοιπόν δεχτούμε ότι τα κοράκια δεν επιτρέπουν να χάσει η χάρτινη τότε ναι είναι επικίνδυνη ομάδα. Αγωνιστικά έτσι όπως είναι στημένη η ομάδα τους είναι για τον πτσ καβάλα.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο ότι χθες το χαρτί έπρεπε όχι απλώς να φέρει ισοπαλία αλλά να χάσει από τον ΟΦΗ. Κυριολεκτικά ο ΟΦΗ τους έκανε κουδούνια. Έχασε μεγάλες ευκαιρίες, είχε δοκάρι, τους έκλεισε στα καρέ το τελευταίο τέταρτο.
Το χαρτί για να κερδίσει είτε "έκλεβε" παίζοντας οριακά σε θέση οφσάιντ (τα οποία τώρα με το ημιαυτόματο καταλογίζονται και δεν νομιμοποιείται να μιλά κανείς για τα ακυρωθέντα γκολ) είτε "έκλεβε" βγάζοντας εκτός θέσης τους παίκτες του ΟΦΗ με σπρωξίματα. Ξεκάθαρα δεν έπρεπε να μετρήσει κανένα από τα γκολ τους.
Εάν λοιπόν δεχτούμε ότι τα κοράκια δεν επιτρέπουν να χάσει η χάρτινη τότε ναι είναι επικίνδυνη ομάδα. Αγωνιστικά έτσι όπως είναι στημένη η ομάδα τους είναι για τον πτσ καβάλα.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- navigator11
- navigator11
Προετοιμάζονται ψυχολογικά για τη νέα πατοδιακόρευση, που θα υποστούν εν ευθέτω χρόνω. Καλά κάνουν.tolis01 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:11 Στο Χ (τέως τουίτερ) ¨κυριλέ¨ χανούμια στο άσχετο βγάζουν απίστευτο κόμπλεξ κ χολή για την ομαδάρα μας.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- thomas Murg
Οτι και να πουμε για την ΑΕΚ περα απο καθε λογικη συνεχιζει και μαζευει βαθμους και της δινει φουλ ψυχολογια - Επισης θα ενισχυθει (οπως και ο γαυρος).
Μονο με γαυρο μπορει να χασει γιατι βγαζει μονιμα κομπλεξ και ενδεχομενως να κοντραρει και λιγο ο βαζελος αντε και ο λεβαδειακος.
Συνεπως προσοχη στα δικα μας ωστε να ειμαστε κοντα στη βαθμολογια και να τα παιξουμε ολα στα playoff.
Μονο με γαυρο μπορει να χασει γιατι βγαζει μονιμα κομπλεξ και ενδεχομενως να κοντραρει και λιγο ο βαζελος αντε και ο λεβαδειακος.
Συνεπως προσοχη στα δικα μας ωστε να ειμαστε κοντα στη βαθμολογια και να τα παιξουμε ολα στα playoff.