56. Ανέστης Μύθου
-
black death
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Ειναι 18 και καθε φορα που τον βλέπω φαινεται ψηλοτερος. Το σωμα του ακομα αλλαζει. Το πλεονεκτημα του ειναι ότι έχει πλαστικές κινησεις για το μπόι του. Πιο τεχνικός απ'το γιακουμακη ανετα. Απ'την αλλη αν περιμενουμε ειδικα τωρα να παιζει 90 λεπτα ξυλο με τα μπακ σαν τον κρητικο, θα απογοητευομαστε.
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:53Κρίμα που δεν σου βγαίνει να χαίρεσαι τις στιγμές στη ζωή σου.
Εσείς οι ίδιοι που και καλά θέλετε να παίρνει περισσότερο χρόνο(εξαιρούνται δύο τρεις που όντως πιστεύουν στους παίχτες των ακαδημιών), όταν μετράτε τα φορ που έχουμε στα topic των μεταγραφών τον μετράτε μετά βίας για μισό. Δηλαδή λέτε έχουμε 1,5 φορ. Και μετά μας γράφετε γιατί αδικείται ο παίχτης που δεν παίζει περισσότερο. Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Άντε να σας πάρουμε μετά στα σοβαρά όταν γράφετε κάτι θετικό για τον παίχτη. Συνεχίστε.
Για το παιδί, πολλά μπράβο που αρπάζει την ευκαιρία του από τα μαλλιά. Πολλή δουλειά αν γίνεται στην έκρηξη, γιατί το ένστικτο και την σωστή κίνηση τα έχει, ώστε τις παράλληλες μπαλιές που του βγάζουν να τις προλαβαίνει και να βάζει τα πιο ξεκούραστα γκολ της καριέρας του. Είναι κρίμα ενώ κάνει ολόσωστες κινήσεις για ένα κλικ να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Για το παιδί, πολλά μπράβο που αρπάζει την ευκαιρία του από τα μαλλιά. Πολλή δουλειά αν γίνεται στην έκρηξη, γιατί το ένστικτο και την σωστή κίνηση τα έχει, ώστε τις παράλληλες μπαλιές που του βγάζουν να τις προλαβαίνει και να βάζει τα πιο ξεκούραστα γκολ της καριέρας του. Είναι κρίμα ενώ κάνει ολόσωστες κινήσεις για ένα κλικ να μην προλαβαίνει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 6):
- Kabamaru11, Sera4, embuji, Psagmenos4, theo-drama, margas
-
Psagmenos4
Όλα το ζουμί είναι στις δηλώσεις του, κι όχι στην συνέπεια στο σκοράρισμα που δείχνει.
Έχω είδωλο μου λέει τον Κρίστιανο Ροναλντο και εγώ από κάθε παίκτη αυτό θέλω να ακούσω, γιατί ΝΑΙ ο Μεσι είναι ο μεγαλύτερος παίκτες του γαλαξία του οποίου το ταλέντο είναι από άλλον πλανήτη ωστόσο είναι καθαρά θείο δώρο, ο Κρίστιανο Ρόναλντο είναι προϊόν πρόσηλωσης και προσωπικής δουλειάς, άρα ΝΑΙ τα νέα παιδιά αυτόν πρέπει να έχουν ως πρότυπο για την καριέρα τους.
Δεύτερον γνωρίζει τα αδύνατα του σημεία που είναι η έκρηξη και η δύναμη του ,που στο δεύτερο εγώ έχω να πω ότι είναι σε καλό σημείο αν σκεφτούμε ότι σήμερα επαιξε εναντίον 2 πολύ δυνατών αμυντικων και κέρδισε μονομαχίες.
Έχω είδωλο μου λέει τον Κρίστιανο Ροναλντο και εγώ από κάθε παίκτη αυτό θέλω να ακούσω, γιατί ΝΑΙ ο Μεσι είναι ο μεγαλύτερος παίκτες του γαλαξία του οποίου το ταλέντο είναι από άλλον πλανήτη ωστόσο είναι καθαρά θείο δώρο, ο Κρίστιανο Ρόναλντο είναι προϊόν πρόσηλωσης και προσωπικής δουλειάς, άρα ΝΑΙ τα νέα παιδιά αυτόν πρέπει να έχουν ως πρότυπο για την καριέρα τους.
Δεύτερον γνωρίζει τα αδύνατα του σημεία που είναι η έκρηξη και η δύναμη του ,που στο δεύτερο εγώ έχω να πω ότι είναι σε καλό σημείο αν σκεφτούμε ότι σήμερα επαιξε εναντίον 2 πολύ δυνατών αμυντικων και κέρδισε μονομαχίες.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- lkosmid
Να λάβουμε υπόψη, σε σχέση με το τι έχουμε από πίσω, ότι βλέποντας τον περσινό τελικό της Κ19, αλλά και ματς της β' ομάδας, ο Μπάλντε και ο Χατσίδης είναι σε καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον ταλέντου, από τον Μύθου.
Εγω θα προτιμουσα να εχει προτυπο τον Κλαους (ως προς το τι εκανε μεσα στο γηπεδο) ή καποιον αλλο απο την ομαδα πχ Πελκα, Βιερινια, Ταισον. 
-
Psagmenos4
Κι ο Τσιφουτης είναι απίστευτο ταλέντο, εξτρεμ που μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Γενικά το θέμα είναι πόσο εύκολα θα βρούνε χώρο στην πρώτη ομάδα. Επίσης κι ο Πολυκρατης είναι πολυ καλό μπακ μιας και αμυντικά και στο κέντρο δεν έχουμε κάτι τοπ , και μόνο ο Σαρρης πλέον ειναι projectMiles έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:26 Να λάβουμε υπόψη, σε σχέση με το τι έχουμε από πίσω, ότι βλέποντας τον περσινό τελικό της Κ19, αλλά και ματς της β' ομάδας, ο Μπάλντε και ο Χατσίδης είναι σε καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον ταλέντου, από τον Μύθου.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- margas
Διαφωνώ κάθετα για Χατσιδη.. ο μπαλντε θα δείξει .. πάντως φέτος δεν δείχνει τίποταMiles έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:26 Να λάβουμε υπόψη, σε σχέση με το τι έχουμε από πίσω, ότι βλέποντας τον περσινό τελικό της Κ19, αλλά και ματς της β' ομάδας, ο Μπάλντε και ο Χατσίδης είναι σε καλύτερο επίπεδο, τουλάχιστον ταλέντου, από τον Μύθου.
Πολύ καλές κινήσεις μέσα στην περιοχή και κερδισμένες μάχες εκτός αυτής.
Ευκαιρία τώρα στην διακοπή παλίκαρε να δουλέψεις λίγο πάνω στην σωματική δύναμη.
Ευκαιρία τώρα στην διακοπή παλίκαρε να δουλέψεις λίγο πάνω στην σωματική δύναμη.
Καλός ,θέλει αγώνες να βελτιωθεί...
Έχασε κάνα 2 γκολ ακόμα ,με καλύτερες τοποθετήσεις και αντανακλαστικά τα είχε....
Έχασε κάνα 2 γκολ ακόμα ,με καλύτερες τοποθετήσεις και αντανακλαστικά τα είχε....
Πολλά πολλά μπράβο για σήμερα
Θέλει δουλειά στη δύναμη και στην αντοχή
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις Γερεμεγιεφ για φορ. Ένας σωστός οργανισμός δουλεύει τον Μύθου ως τρίτο (μισό φορ) και παίρνει ακόμα ένα βασικό μαζί με Γιακουμακη
Θέλει δουλειά στη δύναμη και στην αντοχή
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις Γερεμεγιεφ για φορ. Ένας σωστός οργανισμός δουλεύει τον Μύθου ως τρίτο (μισό φορ) και παίρνει ακόμα ένα βασικό μαζί με Γιακουμακη