Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Θα ειναι στεναχωρη η αλλαγη Ντιμσα οχι τοσο για το σουτ που δεν ειναι και το πιο σταθερο αλλα για την αμυνα του και τα intangibles που λενε στο χωριο μου.Απο την αλλη καταονοω οπως λετε οτι θελουν κανονικο ροτεσιον τεσσαρων παιχτων στους ψηλους που δεν βγαινει αλλιως.Δυσκολες αποφασεις.Και για ονομα του θεου ας κανουν lobbying για να περασουν 7 ξενοι στον ΕΣΑΚΕ απο του χρονου.
-
miketoumba88
Ο Μπεβερλι εχει μάθει την ιστορία του Σκαιλς μάγκες δεν μου το βγάζετε από το μυαλό...ονειρεύεται τον εαυτό του με κοστούμι στους πάγκους του NBA μεσω ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author miketoumba88 for the post:
- Ally Samagoal
μετά τις χθεσινές του δηλώσεις που ανέφερε όλα τα νούμερα της στατιστικής και εμένα αυτή η ιδέα μου μπήκε στο μυαλό.
-
john4serres
Ο Νικολαΐδης BTW έβγαλε ενέργεια. Να τον σκεφτούμε για καλοκαίρι;
- These users thanked the author john4serres for the post:
- elvetos giatros
-
john4serres
Τύπου Χλίνασον θέλεις;Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 13:55 Ο Αλιμπεγκοβιτς είναι τεσσάρι. Καλό τεσσάρι αλλά τεσσάρι. Θα προτιμούσα σέντερ που θα μπορούσε να αντιμετωπίζει και να βάζει δύσκολα σε ψηλούς όπως ο Μιλουτινοφ πχ, μια και στο 4 μπορούν μια χαρά και ο Μουρ και ο Μελβιν. Η αδυναμία μας είναι στο 5.
Πιθανή έλευση Αλιμπεγκοβιτς μόνο σε συνδυασμό με προσθήκη Λαρεντζακη και ταυτόχρονη αποχώρηση του καλύτερου σουτερ μας (Ντιμσα) θα είχε νόημα, δίνοντας βάθος και ποιότητα κάτω από την ρακέτα αλλά όχι την απαραίτητη δύναμη.
Προσωπικά το έχω πει. Μόνο με την έλευση αξιόλογου Έλληνα ψηλού όπως ο Χουγκαζ θα αποκτουσαμε βάθος στους ψηλούς και με αντικατάσταση Τζόουνς από κάποιον όπως ο Μακορμακ ή ο Καμποκλο θα γινόταν η απαραίτητη αναβάθμιση στο 5.
Στενάχωρο πραγματικά που βλέπεις τους παίκτες που μας κουβαλουσαν μέχρι τώρα να αποχωρούν. Μακάρι οι αλλαγές αυτές να φέρουν την αναμενόμενη αναβάθμιση.
- kataramenos5
Michael Scott έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 14:53 Δεν καταλαβαίνω την μανία αυτη να αλλαχτούν τόσοι παικτες.
- KalamarGiannis
απλούστατα, έκανες Χ επιλογές με μπάτζετ 1Μ, και τώρα έχεις την πολυτέλεια να δώσεις 1.5Μ για μισή χρονιά σε ένα μόνο παίκτη, ψηλό.
Δεν θα το κανες εσύ ;
υπάρχει ομάδα στο σύμπαν που δεν θα το κανε;
σχεδόν πάντα τα υψηλότερα κασέ σημαίνουν καλύτερους παίκτες...
Δεν θα το κανες εσύ ;
υπάρχει ομάδα στο σύμπαν που δεν θα το κανε;
σχεδόν πάντα τα υψηλότερα κασέ σημαίνουν καλύτερους παίκτες...
- kataramenos5
Δεν ειναι αυτοκινητο ρε Γιάννη να κουμπωσεις αλλο εξαρτημα και να κερδισει αυτόματα αλογα το αμαξι.Στις ομαδες καθε αλλαγη μπορει να φερει διαφορετικα αποτελεσματα οχι παντοτε καλα.Μπορει να χαλασουν τ αποδυτηρια απο ενα παικτη,να υπάρξουν γκρινιες απο τους χαμηλομισθους,να μην εχεις ρυθμο και πολλα αλλα .Μεσουσης της αγωνιστικης σαιζον τοσες αλλαγες θεωρω οτι ειναι επικινδυνες.
Αν δεν ηταν οι γαυροβαζελοι θ αλλαζαν ολο το ροστερ δυο φορες καθε χρονια.
Αν δεν ηταν οι γαυροβαζελοι θ αλλαζαν ολο το ροστερ δυο φορες καθε χρονια.
- KalamarGiannis
εγώ πιστεύω ότι οι χημεία και ο ρυθμός είναι μια έννοια σχετική.
Οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να σε οδηγήσουν μπροστά σε διάφορα επίπεδα, κι ένα από αυτά είναι και ο ρυθμός και η χημεία.
Αν π.χ. βλέπει πάσα καλύτερα ο Μπέβερλυ με τα 700+ παιχνίδια στο ΝΒΑ, από τον Μπράουν που ούτε απέξω δεν περνάει, Ε!! τότε σύντομα , πολύ σύντομα, ο ρυθμός θα ναι βελτιωμένος...
Αν π.χ. ένας Καμπόκλο κατεβάζει πιο δυνατά τα ριμπάουντ, βελτιώνεται το τρανζιτιον.
Αν ένας Αλεν μπορεί ψυχρά να σε ξεκολλήσει στο σκοράρισμα όταν κολλαει η ομάδα, βελτιώνεται ο ρυθμός...
Αν έχεις ένα ακόμη σκορερ όπως ο Ταϊρί , όταν δε τραβάει ο Αλεν θα πάρει το σκορ αυτός...
και τόσα άλλα.
(ξέρω πολλά τα ΑΝ. Πήραμε τα ρίσκα μας , λελογισμένα όμως)
Οι πιο ποιοτικοί παίκτες σου δίνουν καλύτερες λύσεις. Ας αφήσουμε πίσω μας τους συναισθηματισμούς για τη γκρίνια των παικτών κτλ.
Το σταφ του αγωνιστικού κανει τις επιλογές και ξέρει τι κάνει, ...καλύτερα κι από μας.
ΥΓ η παράμετρος ηγετική προσωπικότητα του Πατ που προστέθηκε στην ομάδα, ίσως να ναι η πιο σημαντική από όλα τα άλλα που λέμε...
αν είναι έτσι αφοσιωμένος όπως τον περιμένουμε, θα ελέγξει τα Αμερικανάκια να παίζουν στο 100%. Hold them accountable. Mamba mentality. DEFENCE.
Οι καλύτεροι παίκτες μπορούν να σε οδηγήσουν μπροστά σε διάφορα επίπεδα, κι ένα από αυτά είναι και ο ρυθμός και η χημεία.
Αν π.χ. βλέπει πάσα καλύτερα ο Μπέβερλυ με τα 700+ παιχνίδια στο ΝΒΑ, από τον Μπράουν που ούτε απέξω δεν περνάει, Ε!! τότε σύντομα , πολύ σύντομα, ο ρυθμός θα ναι βελτιωμένος...
Αν π.χ. ένας Καμπόκλο κατεβάζει πιο δυνατά τα ριμπάουντ, βελτιώνεται το τρανζιτιον.
Αν ένας Αλεν μπορεί ψυχρά να σε ξεκολλήσει στο σκοράρισμα όταν κολλαει η ομάδα, βελτιώνεται ο ρυθμός...
Αν έχεις ένα ακόμη σκορερ όπως ο Ταϊρί , όταν δε τραβάει ο Αλεν θα πάρει το σκορ αυτός...
και τόσα άλλα.
(ξέρω πολλά τα ΑΝ. Πήραμε τα ρίσκα μας , λελογισμένα όμως)
Οι πιο ποιοτικοί παίκτες σου δίνουν καλύτερες λύσεις. Ας αφήσουμε πίσω μας τους συναισθηματισμούς για τη γκρίνια των παικτών κτλ.
Το σταφ του αγωνιστικού κανει τις επιλογές και ξέρει τι κάνει, ...καλύτερα κι από μας.
ΥΓ η παράμετρος ηγετική προσωπικότητα του Πατ που προστέθηκε στην ομάδα, ίσως να ναι η πιο σημαντική από όλα τα άλλα που λέμε...
αν είναι έτσι αφοσιωμένος όπως τον περιμένουμε, θα ελέγξει τα Αμερικανάκια να παίζουν στο 100%. Hold them accountable. Mamba mentality. DEFENCE.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Patron