ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
Δύσκολο παιχνίδι, όχι γιατί παίζουμε με καμιά δύσκολοκατάβλητη ομάδα, αλλά γιατί υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά για πολλούς παίκτες μας λόγω της κακής εικόνας που βγάζουν στα τελευταία μάτς.
Η αυτοχειρία στο Περιστέρι, όπου και ένας πόντος θα έκανε την διαφορά σήμερα, δεν μου αλλάζει την άποψη οτι σήμερα το μάτς θα κριθεί από την απόδοση του Ντέλια και σε τί μέρα θα βρεθούν ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς.
Η αυτοχειρία στο Περιστέρι, όπου και ένας πόντος θα έκανε την διαφορά σήμερα, δεν μου αλλάζει την άποψη οτι σήμερα το μάτς θα κριθεί από την απόδοση του Ντέλια και σε τί μέρα θα βρεθούν ο Τάισον και ο Ζίφκοβιτς.
Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το νικήσουμε για να ήμαστε με την έναρξη της νέας χρονιάς πιο κοντά στην κορυφή , μετά το δώρο του Κοκκίνου Θίασου η τσίρκου.
-
xrisitsapa
-
Ally Samagoal
Βέβαια εδώ είμαστε Ελλάδα.Γερασίμου έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 11:12 Στην Ευρώπη παίκτες 17-18 ετών παίζουν μεσοβδόμαδα αγώνα στο Ch. L. και το Σ/Κ ντέρμπι στο πρωτάθλημά τους. Γιατί όχι και εδώ, με την Μαρκό έπαιξε ο Ανέστης και όχι με την Μπαρτσελόνα.
Αλλά όποιος κι αν παίξει, Μύθου ή Τσάλωφ ή φορ της Κ17 δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη. Να μην έχουμε άλλη απώλεια βαθμών κόντρα στο πτώμα που χρειάστηκε τον τερματοφύλακά του για να κερδίσει τον μπέο στην Λεωφόρο. Να μην τους δώσουμε οξυγόνο για δεύτερη φορά σε ενάμισυ μήνα και να τους στείλουμε οριστικά νοκ-άουτ.
π.χ.Πάρε παράδειγμα τον Τζίμα. Καμία σχέση με το πως ήταν εδώ και με το πως έγινε στην Γερμανία.
Όπως επίσης ο κάθε έφηβος στις ακαδημίες αυτών των ομάδων πρέπει να δουλέψει από πολύ μικρός για να φτάσει στα 17-18 να μπορούν να παίξουν σε τέτοιο ρυθμό. Αλλιώς μπούλο. Δεν πα να είσαι σαν τον Ροναλντίνιο σε ταλέντο, σε διώχνουν. Εδώ έχουμε την φιλοσοφία πως γύρω στα 17-18 αρχίζεις να δουλεύεις για να μπορείς να παίξεις σερί σε υψηλό ρυθμό γύρω στα 21. Δες τον Ντέλια τώρα και σε σύγκριση με την πρώτη του επαγγελματική χρονιά. Η μέρα με την νύχτα σε σωματοδομή, αντοχές κτλ.
-
gervasio artigas
το ότι γινονται "σοβαρες" αναλυσεις για την συγκριση ΠΑΟΚ , με την ΕΟ πραγματικά είναι εντυπωσιακό
Μια ομαδα ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ με φιλοσοφια ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ να "συγκρίνεται" με ενα "σφιχτο" συνολο καθαρα προπονητου βασισμένο στην "εκλεπτυσμενη κλοπη" παιχνιδιών
Που οταν καλείται να παίξει κυριαρχικά παίζει χειρότερα και απο τον Αχιλλεα Τριανδρίας
Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει "φορ"
ενω π.χ τα γκόλ ΤΑΙΣΟΝ με Αρη και ΝΤΕΣΠΟ με Λουντο , από ποιά "θεση" μπήκαν;;;;;;
Μια ομαδα ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ με φιλοσοφια ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ και ΕΠΙΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ να "συγκρίνεται" με ενα "σφιχτο" συνολο καθαρα προπονητου βασισμένο στην "εκλεπτυσμενη κλοπη" παιχνιδιών
Που οταν καλείται να παίξει κυριαρχικά παίζει χειρότερα και απο τον Αχιλλεα Τριανδρίας
Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει "φορ"
ενω π.χ τα γκόλ ΤΑΙΣΟΝ με Αρη και ΝΤΕΣΠΟ με Λουντο , από ποιά "θεση" μπήκαν;;;;;;
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- theo-drama
- kataramenos5
Δυσκολα ειμαστε.Μακαρι να μη δουμε την ιδια εικονα και σημερα.Magpies4 έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 11:22 Δύσκολο παιχνίδι, όχι γιατί παίζουμε με καμιά δύσκολοκατάβλητη ομάδα, αλλά γιατί υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά για πολλούς παίκτες μας λόγω της κακής εικόνας που βγάζουν στα τελευταία μάτς.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ξέρετε τι μου έχει λείψει - σχεδόν το έχω ξεχάσει- από τέτοια παιχνίδια;
Η πίστη/νοοτροπία "αυτό το παιχνίδι θα το πάρει η Τούμπα".
- These users thanked the author Fawkes for the post (total 2):
- leomatos88, Franky
στους αρχαίους Ολυμπιακούς αγώνες, στο αγώνισμα της πάλης, χρησιμοποιούσαν τον όρο ''ακονιτί'' δηλαδή ''χωρίς να κυλιστεί στην άμμο'', όταν ο νικητής κατάφερνε και νικούσε τον κατά πολύ αδύνατο αντίπαλο, χωρίς να χρειαστεί να κυλιστεί στην άμμο, δηλαδή εύκολα και κυριαρχικά.
Σήμερα, προβλέπω ένα 3-0 ''ακονιτί''.
Σήμερα, προβλέπω ένα 3-0 ''ακονιτί''.
Εχω στην 5 δεν θα πάω λόγω υποχρεώσεων ping me
@sn0ufel4
@sn0ufel4
- navigator11
Κοίτα, αδερφέ, μη θελήσεις να σου λείψει ξανά κανένα "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα". Μη βάζεις αχρείαστα ψηλά τον πήχηFawkes έγραψε: Κυρ 21 Δεκ 2025, 12:26 Ξέρετε τι μου έχει λείψει - σχεδόν το έχω ξεχάσει- από τέτοια παιχνίδια;
Έστειλα είχα ένα παλιό email το άλλαξα τώρα σου έστειλα