Προτιμώ Χατσίδη για φορ.
Όπως προτιμούσα Τσοπούρογλου για δεξί μπακ στο κύπελλο.
(Έχω συνηθίσει να μην γίνονται αυτά που θέλω).
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- geobila
Ναι, να μην παίξει ο Μύθου που ταράχτηκε ψυχολογικά επειδή έχασε δύο γκολ και να παίξει το άλλο το ρωσικό πολυβόλο που έχει ματώσει τα δίχτυα. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μη δω τις κραυγαλέες μαλακιες του τελευταίου καιρού. Τις γιορτές μας τις γαμησαν ούτως ή άλλως
χατσιδης οσα ματς πηρε τον ειδα σε πολυ χαμηλο επιπεδο. ατεχνος αργος κα γενικά με χαμηλή ποιοτητα. μυθου για μενα ειναι 1-2 επιπεδα πανω αυτη τη στιγμη. μακαρι να τον αρχισει δεν αντεχεται το ρωσικο κρεας μπροστα, σε καθε φαση που θα ακουμπαει την μπαλα θα χει γιουχα (τραγικο για παικτη που ακομα φοραει τα ασπρόμαυρα)ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 16:36 Προτιμώ Χατσίδη για φορ.
Όπως προτιμούσα Τσοπούρογλου για δεξί μπακ στο κύπελλο.
(Έχω συνηθίσει να μην γίνονται αυτά που θέλω).
-
PAOK DreXleR
Όταν θα μπούμε αύριο μέσα, θέλει να τους δείξεις πως θα πονέσουν/ κλάψουν & στο τέλος θα νοιώσουν λίγοι, ότι ακριβώς είναι.
:
opaokara:
Στείλτε τους όσο πιο χαμηλά γίνεται & να ξέρουν ότι σε 2πλα ματς στο κύπελλο αν συναντηθούμε, μπορεί κ να τους ξεφτιλίσουμε
opaokara:
Στείλτε τους όσο πιο χαμηλά γίνεται & να ξέρουν ότι σε 2πλα ματς στο κύπελλο αν συναντηθούμε, μπορεί κ να τους ξεφτιλίσουμε
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- freemind
Το ChatGPT μού προβλέπει πιθανότερους σκόρερ για τον ΠΑΟΚ αύριο (κατά σειρά πιθανότητας) τον Ντέλια, τον Ζίβκοβιτς και τον Τσάλοφ.
- ΑποστόληςΑ