Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Το ότι φτάσαμε σε σημείο κάποιοι να μην θέλουν καρέ τζάκι όταν έχεις Ζάρα στην ομάδα με ξεπερνάει πραγματικά. Τι ασθένεια είναι αυτή. Ο ΠΑΟΚ 25 χρόνια δεν υπάρχει στον χάρτη του μπάσκετ ούτε σε ακαδημίες ούτε σε τοπ επίπεδα. Γενικά δεν είναι ούτε σκέψη για έναν έλληνα που ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ και σήμερα είναι 20 25 ετών. Ας χαλαρώσουμε και ας απολαύσουμε το ταξίδι.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Dimitris_L4, gervasio artigas, elvetos giatros
-
john4serres
Το βρίσκω απίθανο.. Ενδιαφέρεται και η Φενερ.constadine έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 07:33 Στην εκπομπή του sport24 για Ευρωλίγκα μιλήσανε για ενδιαφέρον μας για Γιούρτσεβεν .
- constadine
Και εγώ το θεωρώ σχεδόν απίθανο .Θα μπορούσε να βρει ομάδα Ευρωλίγκας .john4serres έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 10:14Το βρίσκω απίθανο.. Ενδιαφέρεται και η Φενερ.constadine έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 07:33 Στην εκπομπή του sport24 για Ευρωλίγκα μιλήσανε για ενδιαφέρον μας για Γιούρτσεβεν .
Δεν ξέρω τι παίζει με τον παίκτη και αν θέλει να γυρίσει Τουρκία .
Και ο κλειτος λεει για Μαρούσι μαζί με γκριγκονις (τον οποίο απορριψαμε )
-
Maurice_Escargot
Ο Λαρεντζακης ειναι εννοειται τεραστια βελτιωση απο τον αρχηγο Ζαρα. Αλλα πλεον κοιτας ολη την ελληνικη αγορα και με εκεινη θα πρεπει να συγκρινεται η περιπτωση του. Προτιμαω τον Μπαζινα ως επενδυση. Ιδιο υψος, μεγαλυτερο potential.
-
gervasio artigas
παντως αν ημουν Τελης θα μαζευα ΟΛΟΥΣ τους ελληνες παικτες που μπορω να φερω
Και θα εκανα μια προσπάθεια ιδιαίτερη να φέρω οσους εχουν επιδειξει αντιΠΑΟΚτσηδικη συμπεριφορα
Θα ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του ΠΑΟΚ αυτη
Τα όσα αντίθετα ακούγονται ως "οπαδικη"¨θέση είναι εντελώς ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ
Και θα εκανα μια προσπάθεια ιδιαίτερη να φέρω οσους εχουν επιδειξει αντιΠΑΟΚτσηδικη συμπεριφορα
Θα ειναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ του ΠΑΟΚ αυτη
Τα όσα αντίθετα ακούγονται ως "οπαδικη"¨θέση είναι εντελώς ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
- elvetos giatros, Stelios Bagios
- KalamarGiannis
Πολύ καλή άποψη, μπράβο.
Να ξεπεράσουμε την αντιπάθεια σε Λαρεντζακηδες, Παππάς και λοιπά κωλόπαιδα και να δούμε αγωνιστικα το καλό της ομάδας. Με βαριά καρδιά συμφωνώ.
Και θελω Αγραβανη.
-Ο Γιουρτσεβεν όμως ως φλώρος ΚΑΙ Τούρκος δεν παίρνει τη δική μου την ψήφο. Αν είναι να χω σοφτ ψηλό θέλω Παπαγιαννη...
-ΟΚαλαθης σε αυτή την ηλικία πόσα ποιοτικά λεπτά μπορεί να δώσει; ποιο το μεγάλο του πλεονέκτημα ; ας πούμε θα κοντρολάρει το ρυθμό και θα στήσει την ομάδα όπως θέλει ο κόουτς;;
Να ξεπεράσουμε την αντιπάθεια σε Λαρεντζακηδες, Παππάς και λοιπά κωλόπαιδα και να δούμε αγωνιστικα το καλό της ομάδας. Με βαριά καρδιά συμφωνώ.
Και θελω Αγραβανη.
-Ο Γιουρτσεβεν όμως ως φλώρος ΚΑΙ Τούρκος δεν παίρνει τη δική μου την ψήφο. Αν είναι να χω σοφτ ψηλό θέλω Παπαγιαννη...
-ΟΚαλαθης σε αυτή την ηλικία πόσα ποιοτικά λεπτά μπορεί να δώσει; ποιο το μεγάλο του πλεονέκτημα ; ας πούμε θα κοντρολάρει το ρυθμό και θα στήσει την ομάδα όπως θέλει ο κόουτς;;
- Dimitris_L4
Ο Παπαγιαννης επειδη βλεπω τν αναφερετε παρα πολυ, φετος χανει τν χρονια απο χιαστο κ ειναι μεγαλο θεμα πως θα γυρισει μιας κ δεν ειναι κ νεουδι...
Να ψάξουμε την αγορά της Αμερικής και να φέρουμε Ελληνοαμερικάνους, δεν παίζει ?
- constadine
Καλή περίπτωση από Ελληνοαμερικάνους είναι Τζον Πουλακίδας ,έχω δει αγώνες του στο NCAA .
Από όσο ξέρω την ψάχνει για NBA ,αλλά δεν τον έχει πάρει κάποια ομάδα .
-
john4serres
Ο Μπαζίνας τι συμβόλαιο έχει; Με πόσα τον δίνουν;
μπορεί να σταθεί ως starter;
-
elvetos giatros
ΑπίστευτοPsaras έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 06:14 Τσιακμά είχαμε πρόπερσι. Και γράφουμε αν και πώς για τον Λαρεντζάκη;![]()
Καλά να είναι ο άνθρωπος Τσιακμάς
Αλλά ναι, αλλάξαμε πίστα…
john4serres έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 11:22 Ο Μπαζίνας τι συμβόλαιο έχει; Με πόσα τον δίνουν;
Ως starter στον ΠΑΟΚ μόνο ο Αντετοκούμπο ο Γιάννης,όχι ο Θανάσης, μπορεί να σταθεί από Έλληνες...
Ηταν κλιπερς με 10 ημερο συμβολαιο και εφυγε απο οσο θυμαμαι. Μηπως ειναι g league?constadine έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 11:22 Καλή περίπτωση από Ελληνοαμερικάνους είναι Τζον Πουλακίδας ,έχω δει αγώνες του στο NCAA .
Πολύ καλη περίπτωση ειδικα αν μπορει να χαρακτηριστεί ως έλληνας. Οπως τον εχω δει (σε κολλεγιακο αγώνα βεβαια) βρίσκεται σε επίπεδο ας πούμε Τολιόπουλου.