Patrick Beverley
Re: Patrick Beverley
τα γήπεδα στο βίντεο παραπάνω φαίνονται σαν εποχές κόβιντ.
θα πάθει κάνα σοκ ο άνθρωπος με εμάς.
θα πάθει κάνα σοκ ο άνθρωπος με εμάς.
Έχουμε μια ιδέα ποσά αγωνιστικά λεπτά θα μπορει να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο σε κάθε ματς; Πιστεύω αν διατηρεί καλά τον εαυτό του θα μπορεί να έχει 70% του αγώνα στα χέρια του.
Δεν είμαστε NBA εδώ πέρα για να χρειάζεται την ίδια ταχύτητα.
Δεν είμαστε NBA εδώ πέρα για να χρειάζεται την ίδια ταχύτητα.
- kataramenos5
Δεν με πειράζει τόσο η ηλικία του....ο προβληματικός χαρακτήρας του με βάζει σε σκέψεις....
-
black death
Οσο τον εχω παρακολουθήσει, κι απ'οσο εχω δει δηλωσεις κλπ ποτέ δεν ειχε προβλημα με προπονητές και συμπαίχτες, πάντα επαιζε για την ομαδα. Επισης ο ζντοβτς τον ειχε παιχτη στις καλες ευρωπαϊκές στιγμές του και τον ξέρει.mpafos4 έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 00:55 Δεν με πειράζει τόσο η ηλικία του....ο προβληματικός χαρακτήρας του με βάζει σε σκέψεις....
Προσωπικα μου εσπαγε τα νευρα ωρες ωρες ακομα και σε ομαδες που συμπαθούσα (πχ κλιπερς λογω λεοναρντ) αλλα είναι σκυλι του πολεμου και με καλα στατιστικα στις ασιστ και στο τριποντο στο NBA.
-
john4serres
-
Maurice_Escargot
@KalamarGiannis ο παικτης θα φοραει το νουμερο 21!
Hey Pat, welcome to PAOK. You must already know what the expectations are in this club, especially considering the new ownership change. You should guide the team towards greatness and that's the reason you're here. Hope that your stay will also boost your podcast content. But that's of secondary priority.
Take it slow, but go strong.
Hey Pat, welcome to PAOK. You must already know what the expectations are in this club, especially considering the new ownership change. You should guide the team towards greatness and that's the reason you're here. Hope that your stay will also boost your podcast content. But that's of secondary priority.
Take it slow, but go strong.
-
Undesired No 1