Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Τσιμίκας βασίζονταν στην αθλητικότητα και την ένταση, δεν θα γεράσει καλά ποδοσφαιρικά.
Ο Γιαννούλης θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Μόνιμη πηγή δημιουργίας από αριστερά. Ένα δίδυμο Γιαννούλη - Μπάμπα θα ήταν πολύ υψηλής ποιότητας, και θα ήταν και οι δύο πάντα ξεκούραστοι.
Ο Γιαννούλης θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Μόνιμη πηγή δημιουργίας από αριστερά. Ένα δίδυμο Γιαννούλη - Μπάμπα θα ήταν πολύ υψηλής ποιότητας, και θα ήταν και οι δύο πάντα ξεκούραστοι.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
- paokkerkir, tenten4GT
- WestBlock4
Γιαννούλης τρομερή κινηση αν ισχύει.... Ένα CB παιδια να νιώσουμε λιγο σιγουριά πισω
- Dimitris_L4
Εχουμε κτ χειροπιαστο για Γιαννουλη ή απλα ψωλαρουμε?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
- geobila, leomatos88, Montrealiotis, Psagmenos4, namisenoiazei, Ally Samagoal
Ο Τσιμικας εχει παρει αλυσιδα κομμωτηριων στην Αθηνα οποτε το μελλον του ειναι στον γαυρο. 2ον, μολις διαβασα οτι ειμαστε μια ανασα απο Κωστη. Αντε κλειστε Τσαπρα και Γιαννουλη!
Έχει δει κάποιος τον τωρινό Γιαννούλη, έχουμε εικόνα;
Έχει 100 λεπτά περισσότερα από τον Τέιλορ.
Αν λέμε ότι θέλουμε Γιαννούλη σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε όταν ήταν σε εμάς, είναι μέγα λάθος για εμένα.
Έχει 100 λεπτά περισσότερα από τον Τέιλορ.
Αν λέμε ότι θέλουμε Γιαννούλη σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε όταν ήταν σε εμάς, είναι μέγα λάθος για εμένα.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- leomatos88
που το ειδες αυτο φιλε; Γιατι εγω που μπηκα πορτοκαλι και σια δεν γραφει τιποτα.BWmystis έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 20:37 Ο Τσιμικας εχει παρει αλυσιδα κομμωτηριων στην Αθηνα οποτε το μελλον του ειναι στον γαυρο. 2ον, μολις διαβασα οτι ειμαστε μια ανασα απο Κωστη. Αντε κλειστε Τσαπρα και Γιαννουλη!
-
leomatos88
Χωρίς να θυμάμαι με μεγάλο ενθουσιασμό την αμυντική συμπεριφορά του Γιαννούλη, δεν αντιλέγω ότι ο παίχτης θα είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον ημιθανή Μπάμπα και την όχι τόσο επιτυχημένη έμπνευση με τον Τέιλορ.
ΌΜΩΣ.
Υπάρχει κάποια έστω λίγο αξιόπιστη πληροφορία ότι όντως στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται να τον φέρουνε ή ότι έχει γίνει κάποια κρούση ή ότι είναι κοντά στο να έρθει ή οτιδήποτε τέτοιο; Υπάρχει αντικείμενο συζήτησης όντως ή προκειται για ευσεβείς μας πόθους;
Μακάρι να υπάρχει ενδιαφέρον όντως και μακάρι να υπάρχει και ανταπόκριση εκ μέρους του παίχτη.
ΥΓ. Γίνεται όταν κάποιος λέει ''άκουσα / διάβασα / λέγεται ότι πάμε για τον τάδε παίχτη'', να λέει και την πηγή από την οποία το άκουσε; Όχι τίποτα άλλο, να μη χάνουμε οι υπόλοιποι το χρόνο μας να ψάχνουμε σε όλο το ίντερνετ άσκοπα...
ΌΜΩΣ.
Υπάρχει κάποια έστω λίγο αξιόπιστη πληροφορία ότι όντως στον ΠΑΟΚ το σκέφτονται να τον φέρουνε ή ότι έχει γίνει κάποια κρούση ή ότι είναι κοντά στο να έρθει ή οτιδήποτε τέτοιο; Υπάρχει αντικείμενο συζήτησης όντως ή προκειται για ευσεβείς μας πόθους;
Μακάρι να υπάρχει ενδιαφέρον όντως και μακάρι να υπάρχει και ανταπόκριση εκ μέρους του παίχτη.
ΥΓ. Γίνεται όταν κάποιος λέει ''άκουσα / διάβασα / λέγεται ότι πάμε για τον τάδε παίχτη'', να λέει και την πηγή από την οποία το άκουσε; Όχι τίποτα άλλο, να μη χάνουμε οι υπόλοιποι το χρόνο μας να ψάχνουμε σε όλο το ίντερνετ άσκοπα...
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Kabamaru11, Maklaz
Νομίζω πως ο γιαννουλης δεν έχει πολλά λεπτά λόγω τραυματισμού αλλά κατά άλλα είναι βασικότατος.
- These users thanked the author San4 for the post (total 2):
- Polichni1926, Maklaz
Τσαπρα και Γιαννουλη θα τους ηθελα παρα παρα πολυ. Θα ξενερωσω αν πανε αλλου! Μπαμπα - γιαννουλης και κενυ - τσαπρας! Μακαρι μακαρι μακαρι
- These users thanked the author paok x.m. for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, embuji, Napoli4
Σε ενα απο αυτα τα ασπρομαυρα σαιτ στο insta, μολις το βρω θα το ποσταρωembuji έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 20:47που το ειδες αυτο φιλε; Γιατι εγω που μπηκα πορτοκαλι και σια δεν γραφει τιποτα.BWmystis έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 20:37 Ο Τσιμικας εχει παρει αλυσιδα κομμωτηριων στην Αθηνα οποτε το μελλον του ειναι στον γαυρο. 2ον, μολις διαβασα οτι ειμαστε μια ανασα απο Κωστη. Αντε κλειστε Τσαπρα και Γιαννουλη!
- Kabamaru11
ασπρομαυρα σαιτ στο insta.....μα τον Βουδα,φιλε μου καλε,καλε μου φιλε,θα μου βγει η μακαροναδα απο την μυτη.Αυτα που λεω στον αδερφο μου θα τα πω και σε σενα,μη διαβαζετε φουλ αναξιοπιστες πηγες.
Μακαρι να ισχυει για Γιαννουλη,Τσαπρα,Κωστη κτλ κτλ αλλα ας μη βγαζουμε τελειωμενες υποθεσεις γιατι μετα τα στραβωματα θα ειναι χοντρα.
Τον Σουριναμεζο δεν τον ξερω τοσο καλα για να εκφερω αποψη.
Μακαρι να ισχυει για Γιαννουλη,Τσαπρα,Κωστη κτλ κτλ αλλα ας μη βγαζουμε τελειωμενες υποθεσεις γιατι μετα τα στραβωματα θα ειναι χοντρα.
Τον Σουριναμεζο δεν τον ξερω τοσο καλα για να εκφερω αποψη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- leomatos88, Maklaz
Ουτε προταση παιζει να μην τον εχουμε κανει. Μην πολυπιστευεις τον epic_PAOKtzis_4 στο ινστα. Μπορω να φτιαξω σελιδα ΤΩΡΑ εγω και να αρχισω να γραφω για οποιον παικτη αγαπαει η ψυχη σου.
Συμφωνα με πληροφοριες (((τα βγαζω απο τον κωλο μου))) ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα σε συμφωνια με τον [ονομα παικτη]. Γινονται συνεχως διαπραγματευσεις αλλα ο παικτης δειχνει θετικος.
Συμφωνα με πληροφοριες (((τα βγαζω απο τον κωλο μου))) ο ΠΑΟΚ ειναι κοντα σε συμφωνια με τον [ονομα παικτη]. Γινονται συνεχως διαπραγματευσεις αλλα ο παικτης δειχνει θετικος.
-
makispaspartou
Ο Γιαννουλης είναι βασικότατος στην ομάδα που παίζει αλλά είναι και πολύ πιθανό να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ..Θα μου πεις πως γίνεται αυτό; Γίνεται αν και η οικογένεια ωθεί προς αυτό ..
Πάντως η επιστροφή του που ήταν για το καλοκαίρι ίσως γίνει πιο σύντομα.. Πάντως εκτός από εμάς θα χαρούν και τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ !
Πάντως η επιστροφή του που ήταν για το καλοκαίρι ίσως γίνει πιο σύντομα.. Πάντως εκτός από εμάς θα χαρούν και τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ !
Ωραίος ο Μπέκερ. Πλήρες ιστορικό τραυματισμών. Ότι πρέπει για ξεθεωτικό ποδόσφαιρο Λουτσεσκουμπολ
Ο γιαννουλης του ΠΑΟΚ ήταν μέτριος έως λίγος αμυντικά. Ο γιαννουλης της Νοριτς και της Αουγκσμπουργκ είναι βελτιωμένος κατά πολυ.leomatos88 έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 20:50 Χωρίς να θυμάμαι με μεγάλο ενθουσιασμό την αμυντική συμπεριφορά του Γιαννούλη, δεν αντιλέγω ότι ο παίχτης θα είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον ημιθανή Μπάμπα και την όχι τόσο επιτυχημένη έμπνευση με τον Τέιλορ.
ΌΜΩΣ.
Γενικότερα έπαιξαν πολλά άρθρα κατά καιρούς για ποκ αλλά όχι τόσο για εμάς. Εκτός από μια πρόσφατη συνέντευξη του που άνοιξε την πόρτα (ή την άφησε ανοιχτή) για επιστροφή.
- These users thanked the author geobila for the post:
- leomatos88