Αν μπεις στο προφιλ του στο ινστα ακολουθει πολλες σελιδες του σκουληκιου...KalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 18:04 Τόσα χρόνια ξέραμε ότι ο Κουζέν είναι Ευοσμιωτης βαμμένο ΠΑΟΚτσακι, Είσαι σίγουρος για το ότι είναι σκουλήκι;
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ενδιαφέρον για τον Πολ Εμπουά της Τράπανι λέει ο Μοσχοβίτης. Το ψάχνουμε αλλά λένε ότι δεν τον δίνουν τώρα. Βέβαια αυτοί έχουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα..
- KalamarGiannis
Αφήνω τον κίτρινο Κουζελογλου, έτσι κι αλλιώς μπάσκετ δεν έχει παίξει σοβαρά πουθενά (κρίμα τα προσόντα).
'Αρα:
8 ξένους και από Έλληνες:
Αφού κρατήσεις Κόνιαρη και Περσίδη,
εγώ λέω με ιεράρχιση στη σειρά:
1.Ναζ Μήτρου/ Παπαγιάννης
2.Χουγκάζ
3.Μπαζίνας/ Λούντζης
4.Τσαλμπούρης
5.Αγραβάνης
6.Κασελάκης
---------------------
Σε συμπληρωμένη 14αδα, έπαιρνα κι ένα Κατσίβελη έτσι για την αλητεία
'Αρα:
2.Χουγκάζ
3.Μπαζίνας/ Λούντζης
4.Τσαλμπούρης
5.Αγραβάνης
6.Κασελάκης
---------------------
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- paokkerkir
- KalamarGiannis
Βλέπω 1ος ριμπάουντερ (Ιταλίας;) με 8.4,... και 10.5 π, 2.02 από Καμερούν,25 ετων. Τι ξέρουμε για το παιχνίδι του;thanasakiss4 έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 19:18 Ενδιαφέρον για τον Πολ Εμπουά της Τράπανι λέει ο Μοσχοβίτης. Το ψάχνουμε αλλά λένε ότι δεν τον δίνουν τώρα. Βέβαια αυτοί έχουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα..
Ναζ Μήτρου μου αρέσει αλλά ποιανού λεπτά θα έπαιρνε, του Ζάρα; Λίγα δεν θα είναι τότε; Κοντός είναι να παίξει σαν forward και να κάνει πολύ από την δουλειά του Melvin νομίζω. Ο Παπαγιάννης είναι ένα μη-αθλητικό αγγούρι, μακριά από αυτόν. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα βοηθούσε πολύ νομίζω + ένας ξένος ψηλός με καλούτσικο σουτ (δηλαδή σαν τον Jοnes αλλά καλύτερος).
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Δεν τον ξερω τον παίκτη Γιάννη. Στα βιντεάκια βλέπω ένα πολύ αθλητικό τεσσαρι. Αν τον έχει δει κάποιος και ξέρει κάτι παραπάνω να μας πει αν ταιριάζει στο παιχνίδι μας κι αν είναι αυτό λείπει στους ψηλούς.KalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 19:28Βλέπω 1ος ριμπάουντερ (Ιταλίας;) με 8.4,... και 10.5 π, 2.02 από Καμερούν,25 ετων. Τι ξέρουμε για το παιχνίδι του;thanasakiss4 έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 19:18 Ενδιαφέρον για τον Πολ Εμπουά της Τράπανι λέει ο Μοσχοβίτης. Το ψάχνουμε αλλά λένε ότι δεν τον δίνουν τώρα. Βέβαια αυτοί έχουν τα γνωστά οικονομικά προβλήματα..
Δεν ξερω τι λετε εσεις, αλλα εγω απο τωρα εχω καλο αγχος και ανυπομονησια για τις μεταγραφες καλοκαιριου. Ο τρελοΜυστης εδωσε 600Κ για 6 μηνες στον Μπεβερλι

- These users thanked the author BWmystis for the post (total 3):
- WestBlock4, Dimitris_L4, Montrealiotis
Εμένα στον Εμπούα με τρομάζει οτι είναι 4 και δεν ξέρω πόσο πάει στο 5. Και φοβάμαι αλλαγή Μούρ παρά Τζοουνς. Σε τέτοια περίπτωση καλύτερα να μην γίνει.
- KalamarGiannis
αυτό θα λεγα τώρα.
Είδα Εμπουά 2024 , παίζει στο τρίποντο, ποστάρει σαν τον Μουρ. Κάτι ανάμεσα σε Μουρ και Αλλεν. Καμία σχέση με σέντερ πάντως. Και με 2.02, σαν αναβάθμιση(;!) του Μουρ μοιάζει παρά κάτι άλλο... Οχι, κι εγώ δε την θέλω τέτοια αλλαγή.
Είδα Εμπουά 2024 , παίζει στο τρίποντο, ποστάρει σαν τον Μουρ. Κάτι ανάμεσα σε Μουρ και Αλλεν. Καμία σχέση με σέντερ πάντως. Και με 2.02, σαν αναβάθμιση(;!) του Μουρ μοιάζει παρά κάτι άλλο... Οχι, κι εγώ δε την θέλω τέτοια αλλαγή.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- R.A.T.M.
-
Maurice_Escargot
ΚονιαρηςKalamarGiannis έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 19:23 Αφήνω τον κίτρινο Κουζελογλου, έτσι κι αλλιώς μπάσκετ δεν έχει παίξει σοβαρά πουθενά (κρίμα τα προσόντα).
'Αρα:
2.Χουγκάζ
3.Μπαζίνας/ Λούντζης
4.Τσαλμπούρης
5.Αγραβάνης
6.Κασελάκης
---------------------
Μπαζίνας
Ναζ Μητρου Λονγκ
Περσιδης
Χουγκαζ
Ζουγρης (παιρνει 600κ συμβολαιο στο πανεπιστημιο του Λούιβιλ)
Ολοι οι υπολοιποι στα ματια μου λιγοι για τον ΠΑΟΚ του αυριο.
- Metagrafakias
o Eboua ειναι καθαρο 4αρι και σε χαμηλα σχηματα 5αρι,οτι πρεπει δλδ για αντικατασταση του Τζοουνς..
Θα ειναι τρελη αναβαθμιση αν γινει,παικτης και αυτος στο μετεχμιο για Γιουρολιγκ και με κινητρο....
Θα ειναι τρελη αναβαθμιση αν γινει,παικτης και αυτος στο μετεχμιο για Γιουρολιγκ και με κινητρο....
- Dimitris_L4
- Metagrafakias
Εμπουα για αντιΤζουνς
Καμποκλο για αντιΜουρ
Συν Αγραβανη για ροτεισον
Αυτο το ροστερ παιρνει ΓιουροπΚαπ οντας το απολυτο φαβορι!!!
Καμποκλο για αντιΜουρ
Συν Αγραβανη για ροτεισον
Αυτο το ροστερ παιρνει ΓιουροπΚαπ οντας το απολυτο φαβορι!!!
- Unpsofable78
Ο Εμπουα είναι πάρα πολύ καλό τεσσάρι και σε ελαφριά σχήματα μπορεί και στο 5.Θα χάσουμε αρκετά σε δύναμη και ύψος. Προσθήκη Εμπουα μόνο καλοκαίρι.Είχα παρακολουθήσει σχεδόν όλα highlights αγώνων της φετινής Τραπανι με στραμμένη την προσοχή στον Αλλεν και εντυπωσιαστηκα από Εμπουα και Φορντ. Γενικά έχουν πολύ καλούς ξένους.
Αν αντικατασταθεί ένας εκ των Μουρ και Τζόουνς, καθαρά αγωνιστικά, θα πρέπει να είναι ο Τζόουνς με κάποιον ποιοτικότερο και δυνατότερο όπως Καμποκλο ή έστω Μακορμακ που ακούστηκε.Τα περί αποδυτηρίων και ηγετικων τάσεων για Τζόουνς είναι να χαμε να λέγαμε.
Θα επιμείνω ότι το κλειδί της ουσιαστικής ενίσχυσης και για φέτος και για το καλοκαίρι είναι η απόκτηση Έλληνα ψηλού. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα κάτω από την ρακέτα σε δύναμη αφού ο Τζόουνς παρά το ύψος του δεν... Το κύριο πρόβλημα όμως είναι η ποσότητα ποιοτικών ψηλών.
Έστω ότι υποθετικά αλλάζουμε έναν ξένο, πχ Τζόουνς, με έναν ποιοτικότερο όπως Καμποκλο ή Μακορμακ. Οι αντίπαλοι θα τον σημαδευουν σε κάθε ματς και θα επιδιώκουν την φθορά σε φάουλ, κούραση κτλπ.
ΥΓ:Στενοχωρηθηκα και με την αποχώρηση του Μπράουν. Ελπίζω οι πολλές αλλαγές να έχουν θετικό πρόσημο έστω και μακροπρόθεσμα στην σεζόν
Αν αντικατασταθεί ένας εκ των Μουρ και Τζόουνς, καθαρά αγωνιστικά, θα πρέπει να είναι ο Τζόουνς με κάποιον ποιοτικότερο και δυνατότερο όπως Καμποκλο ή έστω Μακορμακ που ακούστηκε.Τα περί αποδυτηρίων και ηγετικων τάσεων για Τζόουνς είναι να χαμε να λέγαμε.
Θα επιμείνω ότι το κλειδί της ουσιαστικής ενίσχυσης και για φέτος και για το καλοκαίρι είναι η απόκτηση Έλληνα ψηλού. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα κάτω από την ρακέτα σε δύναμη αφού ο Τζόουνς παρά το ύψος του δεν... Το κύριο πρόβλημα όμως είναι η ποσότητα ποιοτικών ψηλών.
Έστω ότι υποθετικά αλλάζουμε έναν ξένο, πχ Τζόουνς, με έναν ποιοτικότερο όπως Καμποκλο ή Μακορμακ. Οι αντίπαλοι θα τον σημαδευουν σε κάθε ματς και θα επιδιώκουν την φθορά σε φάουλ, κούραση κτλπ.
ΥΓ:Στενοχωρηθηκα και με την αποχώρηση του Μπράουν. Ελπίζω οι πολλές αλλαγές να έχουν θετικό πρόσημο έστω και μακροπρόθεσμα στην σεζόν