6. Dejan Lovren

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: 6. Dejan Lovren

Δημοσίευση από Мир »

Είδα τα στιγμιότυπα και εχεις δίκιο με ξεγέλασε ο γυμνοσάλιαγκας ο σπίκερ, ήταν ο Μπαμπά, δεν ξέρω πως βρέθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν παιρνεις κανα τηλεφωνο τον Σαλαχ να μας ερθει 6 μηνες δανεικος να ειναι ετοιμος για το Μουντιαλ.
These users thanked the author icue for the post:
Jean Valjean
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Από κει που αγωνιούσαμε αν θα είναι παρών την Κυριακή, διαβάζουμε πως είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει.
Άρα πάμε για στόπερ.
Τι στόπερ; Προς τα που να γέρνει;
Αριστερά ή δεξιά;
Δύσκολες απαντήσεις.
Οι περισσότεροι θα πουν στη θέση του Κεντζιόρα.
Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ο Κεντζιόρα στα τελευταία 3 ματς είναι αρκετά καλύτερος και δείχνει να ξεκλειδώνει λίγο και το κορμί του ενώ πάντα ήταν καλός στην καθοδήγηση της άμυνας.
Εγώ θα πω πως το καινούριο στόπερ πέρα από τα προφανή ταχύτητα, δύναμη, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, πρέπει να παίζει με ευχέρεια και τις 2 θέσεις.
Σε τριάδα αγώνων ανά εβδομάδα, να μπορούν να εναλάσσονται όπως γινόταν και με τον Λόβρεν, όπου 3 παίκτες έφτιαχναν 3 δίδυμα και μοιράζονταν τους αγώνες. Αυτό μπορούσε να γίνει γιατί ο Λόβρεν έπαιζε και στις 2 θέσεις.
These users thanked the author marsantos for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θυμιάνης.
(πώς τα φέρνει η ζωή...)
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

O Lovren έχει και πάλι μυϊκό θέμα και αν είναι σύνδρομο κοιλιακών, πολύ λίγα ματς θα μπορέσει να πάρει μέχει τον Μάιο.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ντόκτορ , ο Λου είπε πως έχει θέμα στην βουβωνική χώρα,είναι λεπτό το ζήτημα και μόνο ο Θεός γνωρίζει..τί σημαίνει αυτό;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πρόβλημα στην βουβωνική χώρα; Θα μπορούσε να είναι βουβωνοκήλη, αλλά αν ήταν αυτό θα είχε υποβληθεί σε αποκατάσταση εδώ και καιρό και θα ήταν διαθέσιμος σε εύθετο χρόνο.
Σύνδρομο κοιλιακών μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ και να κάνω διάγνωση από το τηλέφωνο. Δύσκολα δείχνουν τα πράγματα.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
Psagmenos4
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:40 Πρόβλημα στην βουβωνική χώρα; Θα μπορούσε να είναι βουβωνοκήλη, αλλά αν ήταν αυτό θα είχε υποβληθεί σε αποκατάσταση εδώ και καιρό και θα ήταν διαθέσιμος σε εύθετο χρόνο.
Σύνδρομο κοιλιακών μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ και να κάνω διάγνωση από το τηλέφωνο. Δύσκολα δείχνουν τα πράγματα.
Εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου χωρίς να έχω γνώσεις. Αλλά αν ήταν κάτι άλλο λογικά θα είχε γυρίσει ή θα είχαμε πλανο πότε θα γυρίσει. Αν είναι σύνδρομο κοιλιακών λογικά χάνει την υπόλοιπη χρόνια?
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:05 O Lovren έχει και πάλι μυϊκό θέμα και αν είναι σύνδρομο κοιλιακών, πολύ λίγα ματς θα μπορέσει να πάρει μέχει τον Μάιο.
Χθες ο Τσορμπατζογλου μίλησε για κοιλιακούς. Άρα σφιξαμε.. Κρίμα γιατί ήταν απαραίτητος για τα ντέρμπι.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Που σημαίνει ό,τι βοηθήσει φέτος και το καλοκαίρι φεύγει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”