6. Dejan Lovren
Re: 6. Dejan Lovren
Είδα τα στιγμιότυπα και εχεις δίκιο με ξεγέλασε ο γυμνοσάλιαγκας ο σπίκερ, ήταν ο Μπαμπά, δεν ξέρω πως βρέθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ.
Δεν παιρνεις κανα τηλεφωνο τον Σαλαχ να μας ερθει 6 μηνες δανεικος να ειναι ετοιμος για το Μουντιαλ.
- These users thanked the author icue for the post:
- Jean Valjean
Από κει που αγωνιούσαμε αν θα είναι παρών την Κυριακή, διαβάζουμε πως είναι άγνωστο το πότε θα γυρίσει.
Άρα πάμε για στόπερ.
Τι στόπερ; Προς τα που να γέρνει;
Αριστερά ή δεξιά;
Δύσκολες απαντήσεις.
Οι περισσότεροι θα πουν στη θέση του Κεντζιόρα.
Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ο Κεντζιόρα στα τελευταία 3 ματς είναι αρκετά καλύτερος και δείχνει να ξεκλειδώνει λίγο και το κορμί του ενώ πάντα ήταν καλός στην καθοδήγηση της άμυνας.
Εγώ θα πω πως το καινούριο στόπερ πέρα από τα προφανή ταχύτητα, δύναμη, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, πρέπει να παίζει με ευχέρεια και τις 2 θέσεις.
Σε τριάδα αγώνων ανά εβδομάδα, να μπορούν να εναλάσσονται όπως γινόταν και με τον Λόβρεν, όπου 3 παίκτες έφτιαχναν 3 δίδυμα και μοιράζονταν τους αγώνες. Αυτό μπορούσε να γίνει γιατί ο Λόβρεν έπαιζε και στις 2 θέσεις.
Άρα πάμε για στόπερ.
Τι στόπερ; Προς τα που να γέρνει;
Αριστερά ή δεξιά;
Δύσκολες απαντήσεις.
Οι περισσότεροι θα πουν στη θέση του Κεντζιόρα.
Δεν είναι απλά τα πράγματα. Ο Κεντζιόρα στα τελευταία 3 ματς είναι αρκετά καλύτερος και δείχνει να ξεκλειδώνει λίγο και το κορμί του ενώ πάντα ήταν καλός στην καθοδήγηση της άμυνας.
Εγώ θα πω πως το καινούριο στόπερ πέρα από τα προφανή ταχύτητα, δύναμη, ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι, πρέπει να παίζει με ευχέρεια και τις 2 θέσεις.
Σε τριάδα αγώνων ανά εβδομάδα, να μπορούν να εναλάσσονται όπως γινόταν και με τον Λόβρεν, όπου 3 παίκτες έφτιαχναν 3 δίδυμα και μοιράζονταν τους αγώνες. Αυτό μπορούσε να γίνει γιατί ο Λόβρεν έπαιζε και στις 2 θέσεις.
- ΑποστόληςΑ
O Lovren έχει και πάλι μυϊκό θέμα και αν είναι σύνδρομο κοιλιακών, πολύ λίγα ματς θα μπορέσει να πάρει μέχει τον Μάιο.
ντόκτορ , ο Λου είπε πως έχει θέμα στην βουβωνική χώρα,είναι λεπτό το ζήτημα και μόνο ο Θεός γνωρίζει..τί σημαίνει αυτό;
Πρόβλημα στην βουβωνική χώρα; Θα μπορούσε να είναι βουβωνοκήλη, αλλά αν ήταν αυτό θα είχε υποβληθεί σε αποκατάσταση εδώ και καιρό και θα ήταν διαθέσιμος σε εύθετο χρόνο.
Σύνδρομο κοιλιακών μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ και να κάνω διάγνωση από το τηλέφωνο. Δύσκολα δείχνουν τα πράγματα.
Σύνδρομο κοιλιακών μου μυρίζει, αλλά δεν μπορώ και να κάνω διάγνωση από το τηλέφωνο. Δύσκολα δείχνουν τα πράγματα.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Psagmenos4
-
Psagmenos4
Εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου χωρίς να έχω γνώσεις. Αλλά αν ήταν κάτι άλλο λογικά θα είχε γυρίσει ή θα είχαμε πλανο πότε θα γυρίσει. Αν είναι σύνδρομο κοιλιακών λογικά χάνει την υπόλοιπη χρόνια?Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:40 Πρόβλημα στην βουβωνική χώρα; Θα μπορούσε να είναι βουβωνοκήλη, αλλά αν ήταν αυτό θα είχε υποβληθεί σε αποκατάσταση εδώ και καιρό και θα ήταν διαθέσιμος σε εύθετο χρόνο.
Χθες ο Τσορμπατζογλου μίλησε για κοιλιακούς. Άρα σφιξαμε.. Κρίμα γιατί ήταν απαραίτητος για τα ντέρμπι.Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 15:05 O Lovren έχει και πάλι μυϊκό θέμα και αν είναι σύνδρομο κοιλιακών, πολύ λίγα ματς θα μπορέσει να πάρει μέχει τον Μάιο.