Ποσες συμμετοχες ομως ειχαν ο Βαγιαννιδης και ο Φωταρας με την εθνικη και ποσες ο Κουλιερακης; Πολλοι εδω μεσα φωναζουμε στο νημα της εθνικης για το πως οι απο κατω αυξανουν πλασματικα την αξια των παικτων τους ετσι, ενω οι παικτες μας αρχιζουν να καλουνται η να παιζουν στην εθνικη μονο οταν φευγουν απο εμας. Αντιθετως, μεχρι και η χαρτινη οταν ηταν στην Β εθνικη ειχε παικτη στις κλησεις των διεθνων!xrisitsapa έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 20:37Εγώ πάλι μετά το αρχικό hype ψιλό-στάσιμο τον βλέπω, σε σχέση με τον Ντελια ας πούμε που έχει κάνει άλμα στην απόδοση του και στην αξία του. Τελικά ποιος αυξάνει την αξία του παίκτη περισσότερο, ο ΠΑΟΚ ή η Βολφσμπουργκ;George Best4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 17:59Γιατί ρε φίλε τον ρώτησες?Franky έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 17:25 Στους φορ θα μπορούσαν να επενδυθούν χρήματα, σε έναν υψηλότερο μισθό.
Στα Centerback όμως, το λάθος δεν ήταν που δεν ηρθε ο νέος Ινγκασον, αλλα το οτι πωλήθηκε τόσο νωρίς ο Κουλιεράκης. Μεγάλο λάθος.
Σιγά την ομάδα που πήγε, σιγά την εξέλιξη που έχει. Με έναν καλό μισθό θα έμενε. Τώρα υπάρχει τρύπα στην άμυνα, που όταν λείπει ο Μιχαηλίδης γίνεται αβυσσαλέα.
Επιθετικά ο ΠΑΟΚ θα σκοράρει, κάνει ευκαιρίες. Δεν εννοώ οτι θα σκοράρει ο τουρίστας μπροστά, εννοώ οτι θα βάλουν τα γκολ αυτοί που τα βάζουν τα τελετυταία 3 χρόνια.
Αμυντικά όμως τα πράγματα είναι ασχημα. Εκεί....
Το παιδί πήγε σε πιο δυνατο πρωτάθλημα, παίζει με ομαδάρες σε γήπεδα ποδοσφαίρου και όχι στα ελληνικά τσαντιρια.
Παίζει βασικός, εξελίσσεται, αυξάνει την αξία του και έχει ανεβει το σκαλοπάτι για να πάει σε 1-2 χρόνια σε καλύτερη ομάδα.
Πήρε πρωτάθλημα, αν μπαίναμε Τσουλου θα το σκεφτόταν διαφορετικά, θα ζούσε κάτι καινούργιο, θα έπαιρνε εμπειρίες από πολύ υψηλό επίπεδο, θα είχε στην βιτρινα.
χάθηκε η ευκαιρία, χάθηκαν οι νέοι στόχοι, χάθηκε ένα νέο ταβάνι. Γιατί να μείνει?
Η λογική επιλογή και να πιέσει για την μεταγραφή και να ήθελε να πάει στη Βόλφσμπουργκ. Μη λέμε τρέλα.
Κι εγώ θα πηγαινα.
Δε μπορείς να κρατήσεις τετοιους παίχτες. Είναι εξαίρεση ο Ντελιας που θέλει να μείνει.Και αυτόν όμως στο αεροπλάνο πήγαν να τον βάλουν...
Επιθετικά ο ΠΑΟΚ με Τσαλοφ δε παράγει ευκαιρίες.
Σε κάθε ματς που παίζει το μοτίβο είναι ίδιο.
Η περσινή Ιστορία δικαίωσε τον Κουλιερακη που έφυγε.
Το θέμα είναι ότι έφερες Μπακαγιοκους Κολει Τσαλοφ και τέτοια τραγιά. όχι ότι έφυγε ο Κουλιερακης.
Ο Κουλιε παίζει μεν Bundesliga, αλλά
1. Κάθε Κυριακή κλαρίνο, παλεύει για τη σωτηρία
2. Ευρώπη ούτε με το τηλεσκόπιο Hubble
Ποια ομάδα θα επενδύσει αυτή τη στιγμή πάνω του; Για να πάρει το στόπερ της 13ης ομάδας που έχει φάει 24 γκολ σε 14 αγώνες;;
ΥΓ όσο για εμάς τα έχουμε ξαναπεί: ήταν μια λάθος πώληση, που μεθοδεύτηκε από καιρό από την μη έγκαιρη ανανέωση του παίκτη, για ποσό της πλάκας. Όταν πιάνει 15 ο Βαγιαννιδης και 25 ο Φωταρας είσαι κορόιδο που έδωσες 12 τον Κουλιερακη.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author lkosmid for the post (total 2):
- Jean Valjean, Apil44
Για οσους ειχαν εστω και την παραμικρη αμφιβολια,
η χθεσινη ομιλια Σαββιδη ηταν το κλεισιμο καθε κενου.
Μιλησε για το λιμανι, τον πολεμο για να φυγει απο τη χωρα,
το open που θα συνεχισει κανονικα και φυσικα τον ΠΑΟΚ
και το οτι αντιμετωπιστηκε μειωτικα.....
Δε θα σχολιασω τιποτε αλλο.
Οσοι απαξιωσαν, μειωσαν, ειρωνευτηκαν και πολεμησαν τον Σαββιδη και τον ΠΑΟΚ
πηραν την απαντηση τους.
Ας ζητησουν ενα συγνωμη απο τον ΠΑΟΚ και ας σιωπησουν.
Οι υπολοιποι ας κρυφτουν στις τρυπες τους.
Θα ξαναρθει ο καιρος, βρισκοντας κενες αφορμες χωρις λογους και αιτιες
να ξαναβγουν απο τις τρυπες τους μαζι με τους συμπαθεις γειτονες στην Παπαναστασιου,
στην ιδια ομοταξια με τους οποιος ανηκουν στο ζωικο βασιλειο......
η χθεσινη ομιλια Σαββιδη ηταν το κλεισιμο καθε κενου.
Μιλησε για το λιμανι, τον πολεμο για να φυγει απο τη χωρα,
το open που θα συνεχισει κανονικα και φυσικα τον ΠΑΟΚ
και το οτι αντιμετωπιστηκε μειωτικα.....
Δε θα σχολιασω τιποτε αλλο.
Οσοι απαξιωσαν, μειωσαν, ειρωνευτηκαν και πολεμησαν τον Σαββιδη και τον ΠΑΟΚ
πηραν την απαντηση τους.
Ας ζητησουν ενα συγνωμη απο τον ΠΑΟΚ και ας σιωπησουν.
Οι υπολοιποι ας κρυφτουν στις τρυπες τους.
Θα ξαναρθει ο καιρος, βρισκοντας κενες αφορμες χωρις λογους και αιτιες
να ξαναβγουν απο τις τρυπες τους μαζι με τους συμπαθεις γειτονες στην Παπαναστασιου,
στην ιδια ομοταξια με τους οποιος ανηκουν στο ζωικο βασιλειο......
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 7):
- Psaras, Pablo_Escobar, lkosmid, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, leomatos88, Apil44
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τα γραφουν τα παιδιά, τα γραφουν και οι ωριμοιΓερασίμου έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 21:33 Πρόεδρε, θυμήσου τις υποσχέσεις σου για τα 100 χρόνια. Περιμένουμε να τις εκπληρώσεις και η προσθήκη του Γερεμέγιεφ δεν δείχνει συνέπεια σε αυτά που είχες πει.
τί να περιμενει κανείς???
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Μετα απ αυτά που γραφεις για ποιον λογο εγραψες το προηγούμενο σχόλιο περί συνέπειας???Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 00:24 Ας πάρει σέντερ μπακ πρώτης γραμμής, γιατί εκεί πονάμε πιο πολύ, ας φέρει και ένα στο αριστερό φτερό για να μπει στα παπούτσια του Τάισον προτού βγάλει κι αυτός μυικά προβλήματα και ας μείνουμε με τον Γερμέγιεφ στις προσθήκες στα φορ.
Εχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τα υπόλοιπα??
Φίλε Κώστα, την αγωνία μου εκφράζω και όπως όλοι μας έχουμε άγχος για το τί μέλλει γενέσθαι και κριτική κάνω. Ουδέποτε νομίζω έκανα κακόπιστη κριτική στον Πρόεδρο τον οποίο στήριξα και στηρίζω και μπορείς να δεις προηγούμενες αναρτήσεις μου εδώ ή σε άλλα φόρουμ του PAOKmania το τί έχω γράψει όταν κάποιοι και ευτυχώς όχι πολλοί, τον έθαβαν. Έχω περάσει προ πολλού τα 60, παρακολουθώ ΠΑΟΚ 50+ χρόνια και σαν φίλαθλος και μέτοχος σε καιρούς μάλιστα μεγάλων τρικυμιών πολλά έχω δει. Όλα αυτά νομίζω μου επιτρέπουν να έχω μια άποψη, τονίζω άποψη και όχι γνώμη γιατί η τελευταία απαιτεί κατοχυρωμένη γνώση των τεκταινομένων, για ότι συμβαίνει. Τα κενά της ομάδας είναι γνωστά και πρέπει να καλυφθούν. Για αυτά εκφράζω την αγωνία μου. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να βγάζει λαγούς από το σκουφί του κάθε χρόνο και αυτό το τόνισαν καλόπιστα πάρα πολλοί φίλοι εδώ. Ο Πρόεδρος είπε πως δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ η δεύτερη θέση. Είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Μας βρήκαν ατυχίες με τους τραυματισμούς και μείναμε πίσω. Την Κυριακή έχουμε ματς που πρέπει να κερδηθεί για να μην μείνουμε ακόμα πιο πίσω. Για να καλυφθεί η διαφορά των τριών έστω βαθμών που πήρε ο γαύρος που έχει, το ξαναγράφω, πολλούς τρόπους να κερδίζει τα λεγόμενα μικρά, η ομάδα παίζοντας σε 3 διοργανώσεις τον επόμενο μήνα, δεν βγαίνει με αυτό το έμψυχο δυναμικό, ποσοτικά ή/ και ποιοτικά, πάρε ότι θέλεις. Στο topic των μεταγραφών το έγραψα δύο φορές, ότι θα κάνω και να κάνουμε υπομονή. Είπα ότι αν έλθει σέντερ μπακ και αριστερό winger πρώτης γραμμής και όχι Μπακαγιόκο, Κόλλεϊ και ανάλογα, συμβιβάζομαι με Γερεμέγιεφ.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 10:31Μετα απ αυτά που γραφεις για ποιον λογο εγραψες το προηγούμενο σχόλιο περί συνέπειας???Γερασίμου έγραψε: Παρ 19 Δεκ 2025, 00:24 Ας πάρει σέντερ μπακ πρώτης γραμμής, γιατί εκεί πονάμε πιο πολύ, ας φέρει και ένα στο αριστερό φτερό για να μπει στα παπούτσια του Τάισον προτού βγάλει κι αυτός μυικά προβλήματα και ας μείνουμε με τον Γερμέγιεφ στις προσθήκες στα φορ.
Εχουν τελειώσει οι μεταγραφές για τα υπόλοιπα??
Δεν θα ήθελα να επεκταθώ, προέχει η ηρεμία και η πρόοδος της ομάδας.
ΥΓ Την ομιλία του Προέδρου στο ΟΡΕΝ την είδα μετά τις 11μμ αλλά το ότι πολλοί δεν τον θέλουν, όλοι το γνωρίζουμε. Απλά μας το επιβεβαίωσε και ο ίδιος.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Γειά σου τεμέτερον ΑΡΧΗΓΑΡΑ.
Απανατούντς έρχετεν ο καιρόν να εφτάς τη λογαρία να τουν.
Τη σκυλ τα παιδία
Ματώνω κι ματούμαι.
Απανατούντς έρχετεν ο καιρόν να εφτάς τη λογαρία να τουν.
Τη σκυλ τα παιδία
Ματώνω κι ματούμαι.