Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το να πάρουμε τώρα αριστερό μπακ μου φαίνεται στα όρια του αδυνάτου, όσο κι αν αμυντικά αλλά και επιθετικά παρουσιάζουμε ανεπάρκεια με αυτούς που έχουμε σήμερα. Με Μπάμπα και Τέιλορ θα πορευθούμε μέχρι την λήξη της σεζόν και ελπίζω να μην ανανεώσουν τον Μπάμπα και να φέρουν κάτι πολύ καλύτερο και νεώτερο σε ηλικία.
Καιγόμαστε για στόπερ υψηλών προδιαγραφών και αριστερό winger. Λεφτά για σέντερ φορ δεν δόθηκαν, ούτε και συμβόλαιο. Με 250.000 θα την βγάλουμε με τον σούπερ Γερεμέγιεφ, δηλαδή 125.000 αφού είναι για την μισή σεζόν. Ρίξτε ρε χρήμα και φέρτε δύο παίκτες στις θέσεις αυτές. Όχι να δούμε Μήτογλου και Λάμπρου.
Καιγόμαστε για στόπερ υψηλών προδιαγραφών και αριστερό winger. Λεφτά για σέντερ φορ δεν δόθηκαν, ούτε και συμβόλαιο. Με 250.000 θα την βγάλουμε με τον σούπερ Γερεμέγιεφ, δηλαδή 125.000 αφού είναι για την μισή σεζόν. Ρίξτε ρε χρήμα και φέρτε δύο παίκτες στις θέσεις αυτές. Όχι να δούμε Μήτογλου και Λάμπρου.
Γιατρέ, μετά από τόσα χρόνια τριβής, διατριβής, εκμάθησης, εμπειρίας δεν πτοουμαστε. Έχουμε πάθει "τζόσουαζί".
Όσα πάνε κι όσοι έρθουν και συ θα μείνεις με τα χάπια!!!
Όσα πάνε κι όσοι έρθουν και συ θα μείνεις με τα χάπια!!!
Δόξα τω Θεώ δεν χρειάζομαι επί του παρόντος και γενικά αποφεύγω τα φάρμακα. Την βγάζω με διαλογισμό (meditation) και άσκηση, σύμφωνα με τον πρώτο διδάξαντα, τον Μάρκο Αυρήλιο. Ένας ψεκασμός φυσικής μελατονίνης το βράδυ μου φέρνει χαλαρό ύπνο. Τη συνιστώ.
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου γιατρέ μου!
Τρέχω συστηματικά και συνεπώς η σεροτονίνη είναι περίσσια κι όταν έρχεται το βραδάκι παρουσιάζεται κι ο Μορφέας!!!
Ωραία κουβέντα, χαλαρωτική για τις μεταγραφές μας
Τρέχω συστηματικά και συνεπώς η σεροτονίνη είναι περίσσια κι όταν έρχεται το βραδάκι παρουσιάζεται κι ο Μορφέας!!!
Ωραία κουβέντα, χαλαρωτική για τις μεταγραφές μας
- Dimitris_L4
Όπως έγραψε και ένας σύ οπαδός πάνω πήρε και εμένα το μάτι μου κάπου στο ινστα για λουκας περεθ
- Dimitris_L4
Τα φράγκα και πολλά μάλιστα δόθηκαν για την μεταγραφή του Ζαφείρη. Τις μεταγραφές που είχατε βάλει στο μυαλό σας τουλάχιστον για φέτος ας τις ξεχάσετε. Κάποιον ελεύθερο, κανέναν δανεικό κ.λ.π. και ότι προκύψει.
Αυτό δεν σημαίνει κατ' ανάγκην ότι είναι καλό ή κακό. Λέγεται ρεαλισμός.
Γερεμεγεφ, ένα στόπερ και με μεγάλη επιφύλαξη ένα εξτρεμοφόρ αν βρεθεί κάτι. Όποιος περιμένει χειμώνα 2019...
bicii82 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 22:22 Όπως έγραψε και ένας σύ οπαδός πάνω πήρε και εμένα το μάτι μου κάπου στο ινστα για λουκας περεθ
- Angelos-Giorgos
Βιεϊρίνια.makispaspartou έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:30 Αν ισχύει η επιστροφή που λέγεται ψωμί κι αλάτι ό,τι είπαμε για Jeremejeff
Παίζει παντού!
- These users thanked the author Angelos-Giorgos for the post:
- geobila
- ΑποστόληςΑ
Όπως η απόκτηση Ζαφείρη ήταν υπέρβαση και πέραν κάθε λογικής, μέχρι τότε, έτσι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και οι δαπάνες για μεταγραφές τον Γενάρη.Ettien26 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 22:32 Τα φράγκα και πολλά μάλιστα δόθηκαν για την μεταγραφή του Ζαφείρη. Τις μεταγραφές που είχατε βάλει στο μυαλό σας τουλάχιστον για φέτος ας τις ξεχάσετε. Κάποιον ελεύθερο, κανέναν δανεικό κ.λ.π. και ότι προκύψει.
Προτείνω να κάνουμε λίγη υπομονή και να μην δίνουμε και πολύ βάση σε ό,τι γράφεται.
Το ξαναγράφω για να μείνει. Για τον Γερεμεγιεφ θα γίνουν κωλοτούμπες. Τον βλέπω περίπου στο 1 γκολ ανά 160’. Αν δε, μιλάμε για π.χ. 8 εικοσάλεπτα, τα ίδια 160’ μπορούν να δώσουν περισσότερα γκολ, όχι λιγότερα. Παράδοξο, αλλά τέτοιος πάικτης είναι. Κανονικά, όταν τα λεπτά ενός φορ σπάνε σε 8 εικοσάλεπτα, η αναλογία γκολ θα έπρεπε να πέφτει. Στον Γερεμεγιεφ όμως συμβαίνει το αντίθετο. Ως αλλαγή μπαίνει σε ανοιχτά ματς, με χώρους και κουρασμένες άμυνες, και κρύο αίμα. Με το συνδυαστικό του ΠΑΟΚ, μπορούν να γίνουν ωραία πράγματα.
- These users thanked the author cellophan for the post (total 10):
- abc_o_ karpouzas, paokkerkir, Kabamaru11, magdy, theo-drama, nunies4, keep_paokizein, Ettien26, elvetos giatros, DIAMANTIS99