Έχει κανείς εικόνα ?Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον 26χρονο στόπερ της Μπάλτικα, Κέβιν Αντράντε και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία.
sport24
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Yπαρχει και ο Λημνιος ή θεωρείτε εξτρεμομπακ αυτός;gika έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:03 Επιστροφή ακούω, εξτρμοφορ, μια περίπτωση υπάρχει στις δυνατότητες μας: Λάμπρου.![]()
ΥΓ Υπάρχει και ο Λουκάς Περεζ αν ψάχνουμε υπερήλικα.
-
makispaspartou
Άλλη θέση. Αν δεν σκάσει η είδηση τις πρώτες μέρες του έτους θα το ξεφουρνίσω αυτό που έμαθα.
Δημήτρη Γιαννουλη καλωσήρθες σπίτι σου 
- These users thanked the author DamoN for the post (total 9):
- Nassos, makispaspartou, Dimpatra, danirifle, Blackgr4, ΑποστόληςΑ, paokspren, chri5ti9, margas
Αλλη θεση και επιστροφη μονο μια ειναι πρωταθληματικη κινηση.
Αντε ρε Μητσαρα...ελα πισω να γουσταρουμε
Αντε ρε Μητσαρα...ελα πισω να γουσταρουμε
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- makispaspartou, Dimpatra
- Jean Valjean
Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
......τουλάχιστον το ίδιο επείγουσα με την ανάγκη να πάρουμε σέντερ μπακ;
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 5):
- leomatos88, makispaspartou, Jim_Chatz, Pater, paoki19
-
Psagmenos4
Όχι βλέπω ακριβως το ίδιο και μάλιστα βλέπω διπλό κακό μιας και στο δεξί μπακ έχουμε θέμα, ο Κενι παίζει στα όρια τραυματισμου και φάνηκε προχθές. Πολλά ματσ με φουλ εντάσεις, ενώ για τον Σαστρε δεν αναφέρθηκε καν ο Λουτσεσκου σαν τραυματια.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:35 Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Jean Valjean
Υπολογισε και εμενα.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:35 Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Jean Valjean, Mica
Και εγώ γιατι θεωρώ λάθος την ανανέωση μπάμπα. Και επειδή ο Λουτσι δεν θέλει πολλές αλλαγές το καλοκαίρι καλύτερα ας έχει τον Γιαννούλη απο τώρα

Με μπαμπα και τεηλορ αριστερά το θεωρώ αστείο να προσδοκούμε περαιτέρω ενίσχυση.
Όχι γιατί δεν χρειάζεται τέτοια αλλά γιατί όπως έχει δείξει ο οργανισμός κατά την λειτουργία του εδώ και κάποια έτη, θα πρέπει να αρκεστουμε, να φάμε.... Το συμβόλαιο του τεηλορ.
Επίσης αν επιστρέφει σύντομα ο γιακουμ θα αρκεστουμε με τον γερεμ.
Άρα κρίνω για μια προσθήκη στα σέντερ μπακ.
Τόσο αισιόδοξος είμαι!
Εύχομαι να διαψευθω.
Η ομάδα χρειάζεται σέντερ Μπακ, σημείο αναφοράς στον χώρο αυτό.
Δεξί μπακ που θα κλείνει το μάτι στον μπαμπα.
Νεαρό, ελπιδοφόρο δεξί Μπακ.
Φορ δεν θα χρειαστεί γιατί θα κρατήσουμε τον γιακουμ. Ο μικρός θα πάρει κι άλλα παιχνίδια (έτσι θέλω να πιστεύω) και έναν μήνα θα έχει φουλ αγωνιστικό Ρυθμό για 90λεπτο. Και σίγουρα πολύ καλύτερη εικόνα.
Για την επάνοδο του Τζόσουα και την πιπεράτη του τοποθέτηση επιφυλάσσομαι να τοποθετηθω προσεχώς.
Γνωρίζει κάποιος φίλος τι συμβαίνει με τον φίλο αβιβα που έχω καιρώ να τον διαβάσω και να συγκρουστω μαζί του?
Όχι γιατί δεν χρειάζεται τέτοια αλλά γιατί όπως έχει δείξει ο οργανισμός κατά την λειτουργία του εδώ και κάποια έτη, θα πρέπει να αρκεστουμε, να φάμε.... Το συμβόλαιο του τεηλορ.
Επίσης αν επιστρέφει σύντομα ο γιακουμ θα αρκεστουμε με τον γερεμ.
Άρα κρίνω για μια προσθήκη στα σέντερ μπακ.
Τόσο αισιόδοξος είμαι!
Εύχομαι να διαψευθω.
Η ομάδα χρειάζεται σέντερ Μπακ, σημείο αναφοράς στον χώρο αυτό.
Δεξί μπακ που θα κλείνει το μάτι στον μπαμπα.
Νεαρό, ελπιδοφόρο δεξί Μπακ.
Φορ δεν θα χρειαστεί γιατί θα κρατήσουμε τον γιακουμ. Ο μικρός θα πάρει κι άλλα παιχνίδια (έτσι θέλω να πιστεύω) και έναν μήνα θα έχει φουλ αγωνιστικό Ρυθμό για 90λεπτο. Και σίγουρα πολύ καλύτερη εικόνα.
Για την επάνοδο του Τζόσουα και την πιπεράτη του τοποθέτηση επιφυλάσσομαι να τοποθετηθω προσεχώς.
Γνωρίζει κάποιος φίλος τι συμβαίνει με τον φίλο αβιβα που έχω καιρώ να τον διαβάσω και να συγκρουστω μαζί του?
- Kabamaru11
Οσο βλεπω τον Κολομβιανο στοπερ,τοσο μου αρεσει κ πιο πολυ.Δυσκολα να τον παρουμε αλλα λεμε τωρα.
-
panpangr77
-
dimitris7777
εικόνα δεν έχω για τον παίκτη, ένα γρήγορο ψάξιμο στο scout report του τον αναφέρει ως πολύ δυνατό στο ψηλό παιχνίδι (1,89cm ύψος) δυνατό επίσης στις μονομαχίες και στα τάκλιν, γενικά έναν αξιόπιστο και συνεπή αμυντικό. Στ' αρνητικά του αναφέρουν ότι δέχεται εύκολα κάρτες και ότι με τεχνίτες παίκτες τρώει ντρίμπλες.astral έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:24Έχει κανείς εικόνα ?Ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τον 26χρονο στόπερ της Μπάλτικα, Κέβιν Αντράντε και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Ρωσία.
sport24
Το δημοσίευμα πάντως αναφέρει ότι η Μπάλτικα τον κοστολογεί 4-5εκ και ότι ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να πάει σε αυτά τα νούμερα!!
Οχι απλα επειγουσα, ο κωλος μας καιγεται. Χωνι ειναι τα αριστερα.Jean Valjean έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:35 Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....