ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Τσιφτσής
1
14%
Kenny
1
14%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Θυμιάνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taylor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bianco
1
14%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
3
43%
Ivanusec
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μύθου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Camara
1
14%
Χατσίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 7

Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Miles έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:27 Να πω την αμαρτία μου, σαν να φρενάραμε στο δεύτερο, σαν να μην καιγόμασταν για 4ο.
μέσα από το γήπεδο το ίδιο είδα κι εγώ.
Παίζαμε τελευταίοι και είχαμε όλα τα σενάρια ξεκάθαρα.
Αν θέλεις το 4-0, δεν το αφήνεις για το τελευταίο 20λεπτο που θα κάνεις τις αλλαγές.
Εικάζω ότι το 4ο γκολ το κυνηγήσαμε στο τέλος για να γλιτώσουμε το ταξίδι στον αμέσως επόμενο γύρο.

Την υποψία μου ενισχύουν και οι δηλώσεις του Λου, ότι μάθαμε στα δύσκολα, κάπως έτσι το είπε.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μειτε για MVP χωρις να παιξει?
Πολυ προχω......
:lol: :lol: :lol:
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

το κακο η αληθεια ειναι πως ο γαυρος θα μπορει να εχει στην ενδεκαδα απλα τον μουζακιτη ενω εμεις θα πρεπει να εχουμε ενα παιδι που δεν εχει δουλευτει και σιγουρα δεν του εχει δειξει κανεις εμπιστοσυνη
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Jean Valjean έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:31
gervasio artigas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:46 Το να διαλέγω αντιπαλους στην Ευρωπη το καταλαβαινω
Το να διαλέγω αντιπάλους στην ελλαδα μου είναι ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ
Το να βρίζω και αναθεματίζω κιολας επειδη δεν διαλεξα "σωστο" αντιπαλο στην ελλαδα εκφευγει του φυσιολογικού
Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα.
Ακατανόητο θα ήταν να διαλέγεις αντίπαλο στην Ευρώπη.
Στην Ελλάδα είναι απολύτως κατανοητό. Γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες οι οποίες δεν παιζουν το ίδιο σκληρά και "δίχως αυριο" με όλους, παρα διαλεγουν τα παιχνιδια που θα το κάνουν. Αν συμφωνείς με αυτήν την διαπίστωση, τότε θα συμφωνήσεις οτι θα ήταν καλό να αποφυγουμε τέτοιες ομάδες.
Αν λοιπόν θεωρείς καλό να τις αποφυγουμε, τότε πες μου έναν τρόπο διαφορετικό από το να διαλέξουμε εμείς αντίπαλο.
Μια τέτοια ομάδα ήταν τα προηγουμενα χρόνια ο οαρης. Φέτος είναι ο Λεβαδειακός και ο βάζελος.
Γιατί να μην επιλέξω, όταν μπορώ να το κάνω, να μην αντιμετωπίσω τον καμικάζι Σιώπη και τους θεατρινους του βάζελου σε μονό παιχνιδι στην έδρα τους και μάλιστα με Έλληνα διαιτητή; που είναι το κακό;
Διαλέγω να παιξω μαζί τους, αν προκριθω, σε διπλό παιχνιδι.
Σίγουρα ο γαυρος είναι πιο δυσκολος, όμως με τον φετινό γαυρο δεν θα έχω αντιπάλους να σημαδεύουν τον αχίλλειο του Ντέλια. Μπορεί να έχω άλλα, που θα τα έχω και με τους υπόλοιπους, αλλά καμικάζι δεν θα έχω.
Λεμε το ιδιο με αλλο τροπο
Αφου ξερω "που θα πεσω" δεν εχει νοημα να διαλεξω
Και μπορω να σου πω τουλάχιστον 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που η ΕΟ ειναι προτιμότερη απο την Λειβαδια
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
Jean Valjean
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”