Ρε φίλε δέκα παιχνίδια έχει παίξει, μόνο στη Βουλγαρία τον είδα ? Τι έκανε στη Βουλγαρία ? Στον Ατρόμητο τον είδες ? Γιατί εγώ εκεί δεν τον είδα
56. Ανέστης Μύθου
Re: 56. Ανέστης Μύθου
- Jean Valjean
Καλησπέρα και σε σενα φίλε @geobila
Δεν θα διαφωνήσω, πραγματι ο τρόπος που χρησιμοποιούνται οι νεαροί μας παικτες είναι και πρεπει να είναι θέμα συζήτησης.
Ανοίγεις ένα πολυ ωραίο θέμα για συζήτηση.
Οι δικές μου γνώσεις δεν είναι αρκετές στο ζήτημα αυτό.
Θέλησα απλώς να θέσω το πλαισιο της συζήτησης κι εσύ το επεκτεινες και το συμπληρωσες πολυ εποικοδομητικά.
Ελπίζω να βρεθουν συνοπαδοι που να γνωρίζουν περισσοτερα και να μας διαφωτισουν.
Δεν θα διαφωνήσω, πραγματι ο τρόπος που χρησιμοποιούνται οι νεαροί μας παικτες είναι και πρεπει να είναι θέμα συζήτησης.
Ανοίγεις ένα πολυ ωραίο θέμα για συζήτηση.
Οι δικές μου γνώσεις δεν είναι αρκετές στο ζήτημα αυτό.
Θέλησα απλώς να θέσω το πλαισιο της συζήτησης κι εσύ το επεκτεινες και το συμπληρωσες πολυ εποικοδομητικά.
Ελπίζω να βρεθουν συνοπαδοι που να γνωρίζουν περισσοτερα και να μας διαφωτισουν.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- geobila
Ενα πραγμα που εχω παρατηρησει και θελω να το πω, ειναι πως ο τροπος πανηγυρισμου των γκολ δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα ενος παικτη. Και στα δυο γκολ που εβαλε, ενα παρα πολυ κρισιμο και ενα οχι και τοσο τα πανηγυρισε με τον ιδιο τροπο γυρνοντας κατευθειαν προς τους συμπαικτες του.
Και αυτοματα μου ερχεται στο μυαλο ο Κουτσιας που εσπρωχνε την μπαλα σε κενο τερμα και ετρεχε να πανηγυρισει μονος του σαν τον Κριστιανο Ροναλντο.
Και αυτοματα μου ερχεται στο μυαλο ο Κουτσιας που εσπρωχνε την μπαλα σε κενο τερμα και ετρεχε να πανηγυρισει μονος του σαν τον Κριστιανο Ροναλντο.
Νομίζω ότι κουτσιας ως συμπεριφορά δεν συγκρίνεται με κανέναν. Θα του ταιριαζε να ειναι οαρης
Συγκρίνεται με το Σιαμπάνη. Το ίδιο ταλαντούχοι, το ίδιο φαντασιόπληκτοι και με την ίδια διάθεση για ατομική βελτίωση (not).
On topic, τεράστια υπόθεση ο μικρός, ελπίζω με λίγη τύχη και διάθεση από όλες τις πλευρές, να τον χαρούμε περισσότερο από το Τζίμα.
Πολύ δουλειά σωματικά καταρχήν και όλο το μέλλον δικό του.
On topic, τεράστια υπόθεση ο μικρός, ελπίζω με λίγη τύχη και διάθεση από όλες τις πλευρές, να τον χαρούμε περισσότερο από το Τζίμα.
Πολύ δουλειά σωματικά καταρχήν και όλο το μέλλον δικό του.
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε παιδιά αλλά έβγαινε (όσο και να σιχαίνομαι αυτή την έκφραση) ότι ο Ανέστης είναι λίγο πιο "μαλθακός" και δεν το έχει με την πίεση ψηλά και τον ρόλο του πρώτου αμυντικού κλπ.
Θα πω ένα πράγμα μόνο (ΟΚ θα μου πείτε έπαιζες με ομάδα δύο κατηγορίες κάτω κλάιν). Παρατηρήστε πώς κερδίζεται η κατοχή στο δεύτερο γκολ του Ντέλια. Πώς κάνει τάκλιν και που.
Αν ενσωματώσει αυτό το στυλ, με τα τελειώματα και τις επαφές που έχει ήδη, παιδιά φιλάκια...δε θα βγαίνει. Μακάρι να μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί δυστυχώς αυτό το στυλ/υποχρέωση παιχνιδιού έχει τρελή εκπόνηση.
Θα πω ένα πράγμα μόνο (ΟΚ θα μου πείτε έπαιζες με ομάδα δύο κατηγορίες κάτω κλάιν). Παρατηρήστε πώς κερδίζεται η κατοχή στο δεύτερο γκολ του Ντέλια. Πώς κάνει τάκλιν και που.
Αν ενσωματώσει αυτό το στυλ, με τα τελειώματα και τις επαφές που έχει ήδη, παιδιά φιλάκια...δε θα βγαίνει. Μακάρι να μείνει μακριά από τραυματισμούς γιατί δυστυχώς αυτό το στυλ/υποχρέωση παιχνιδιού έχει τρελή εκπόνηση.
Το παιδι εχει τρομερα στοιχεια.με δουλεια ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχει.μονο που θα πρεπει να τον εμπιστευτουμε
-
john4serres
Ο Μυθου ειναι παιχταρας και θα γραψει ΚΑΙ αυτος ιστορια. Μυριζεται το γκολ, παιρνει καιριες θεσεις και εκτελει με συνεπεια. επίσης αν και εχει τρομερο κίνητρο δείχνει προσγειωμένος και σοβαρός!
Ας τον απολαυσομε με την ασπρομαυρη φανέλα οσο προλαβαινουμε
Ας τον απολαυσομε με την ασπρομαυρη φανέλα οσο προλαβαινουμε
-
Polichni1926
το παιδι αν κανει βαρη και ταυτοχρονα αεροβιο για να μην χασει ελαστικοτητα που ηδη χρειαζεται κι αλλη δεν θα βλεπει φορ τυπου γιακουμακη που και ο γιακουμ μου αρεσει πολυ . πρεπει να μεινει στο ροτεισον πρεπει να παρει παιχνιδια πρεπει να μην νιωθει την πιεση του κοσμου για να μπορεσει να βγαλει ματια την επομενη κιολας χρονια θα πω απο γεναρη του 27 εννοω .
απλα το μοντελο διοικησης (για μενα δεν υπαρχει μοντελο διοικησης αυτην την στιγμη) ειναι να προσπαθησουμε για τιτλο να χορτασουν οι πειναλες οπαδοι το οποιο ειναι λαθος και δεν δινει χρονο σε αυτα τα παιδια . θες εναν βαρβατο ΤΔ με προπονητη τυπου αμπελ που δεν θα θελει να εχει καμια σχεση με τους οπαδους καμια ομως για να δουλεψουν με κλεισμενα αυτια απο τον κοσμο . επισης απο αυτο που παρακολουθουσα και παρακολουθω στους νεους ο Μπαταουλας ειναι αμυντικος που δεν εχουμε ξαναδει στον ΠΑΟΚ αλλα πρεπει να δουλευτει πολυ το παιδι .
απλα το μοντελο διοικησης (για μενα δεν υπαρχει μοντελο διοικησης αυτην την στιγμη) ειναι να προσπαθησουμε για τιτλο να χορτασουν οι πειναλες οπαδοι το οποιο ειναι λαθος και δεν δινει χρονο σε αυτα τα παιδια . θες εναν βαρβατο ΤΔ με προπονητη τυπου αμπελ που δεν θα θελει να εχει καμια σχεση με τους οπαδους καμια ομως για να δουλεψουν με κλεισμενα αυτια απο τον κοσμο . επισης απο αυτο που παρακολουθουσα και παρακολουθω στους νεους ο Μπαταουλας ειναι αμυντικος που δεν εχουμε ξαναδει στον ΠΑΟΚ αλλα πρεπει να δουλευτει πολυ το παιδι .
Από τους 15 που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στην υπερομάδα του Ατρομήτου, οι 13 ήταν για τα μπάζα, αλλά έφταιγε και συνεπώς δεν μας κάνει ούτε για αλλαγή ο Μύθου που μπήκε όταν η ομάδα σερνόταν ακόμα περισσότερο.
Όπως πριν δύο παρά κάτι χρόνια στο Αγρίνιο όταν στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη μπάλα, αλλά σύμφωνα με κάποιους ο Τζίμας (καλή του ώρα και σιδερένιος), δεν είχε καλή παρουσία, αυτός έφταιγε που ήμασταν πίσω στο σκορ και δεν ήταν φορ για τον ΠΑΟΚ.
Όπως πριν δύο παρά κάτι χρόνια στο Αγρίνιο όταν στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη μπάλα, αλλά σύμφωνα με κάποιους ο Τζίμας (καλή του ώρα και σιδερένιος), δεν είχε καλή παρουσία, αυτός έφταιγε που ήμασταν πίσω στο σκορ και δεν ήταν φορ για τον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
- Sera4, Polichni1926, kmallio
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Συγγνώμη, ποιοι το έλεγαν αυτό? Το παιδί ξεκίνησε από αμυντικός και δεν το έχει με τον ρόλο του πρώτου αμυντικού?vasgias έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:26 Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε παιδιά αλλά έβγαινε (όσο και να σιχαίνομαι αυτή την έκφραση) ότι ο Ανέστης είναι λίγο πιο "μαλθακός" και δεν το έχει με την πίεση ψηλά και τον ρόλο του πρώτου αμυντικού κλπ.
Καλά δεν λέει κάτι ότι ξεκίνησε από άμυνα και σιγά-σιγά βγήκε πιο μπροστά. Οι ρεπορτερς το βγάλανε ότι ο Λουτσέσκου του ζητάει να πιέζει πιο έντονα.
οκ ο λουτσεσκου θέλει press και μάχες απο τον φορ αλλα ότι ένας 18χρονος μπορει να σου εχει 1 γκολ ανά 2 η 3 παιχνίδια δεν γινεται να τον πετάς τρίτο η εκτός τριάδας..τα ιδια λέγονταν και γινόταν με Κλάους που εμένα μου τον θυμίζει πολυ και είδαμε πως κολλούσε τα γκολ...ειναι κρίμα για τον καθε γερεμεγιεφ να μην παίζει ο καθε μύθου...