9. Fedor Chalov

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Re: 9. Fedor Chalov

Δημοσίευση από PAOKpanta »

kokoblokos έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:50 Δεν μπόρεσε, δεν έπιασε, δεν του βγήκε, δεν , δεν, δεν.
Χιλιάδες "δεν", αλλά γιουχα την ώρα του ματς ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
Και στο κάτω κάτω της γραφής το σφάλμα αυτής της υπόθεσης βαραινει εδώ και καιρό ανώτερους ιεραρχικά.
Εννοώ προπονητή και διοίκηση.
Κριτική, νεύρα, τσατιλα ,ναι, όσο δεν πάει, αλλά όχι την ώρα του αγώνα. Εκείνη την ωρα παίζει ο Δικέφαλος στην φανέλα, όχι ο Τσαλοβ ούτε ο Ρουμενίγκε ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν
Θελω να διαφωνησω, αλλα δε μου βγαινει. Η διαφωνία μου δεν ξεκιναει από το αν ο παιχτης ειναι ατυχος η άμπαλος, αλλα από το γεγονος ότι παρουσιάζεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ και αυτο με τσιγκλαει να τον γιουχαρω.
These users thanked the author PAOKpanta for the post (total 2):
BWmystis, XamenoKormi
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Ακόμα κι έτσι να είναι (που μάλλον είναι) δεν θα έπρεπε να το έχουν διευθετήσει οι ιεραρχικά ανώτεροι και να μην σε αναγκάσουν να κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις σίγουρα να κάνεις, δηλαδή να αποδοκιμάσεις εναν αθλητή του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Ντροπή σε όσους γιουχάρουν παίχτη που φοράει τον δικέφαλο. Όσο κακός κι αν είναι. Μόνο ντροπή.
These users thanked the author Aigle_Noir for the post (total 2):
george188, Ally Samagoal
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Δεν μπορεσα να καταλαβω τον λογο συμμετοχης του χθες.
BWmystis

PAOKpanta έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:02
kokoblokos έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:50 Δεν μπόρεσε, δεν έπιασε, δεν του βγήκε, δεν , δεν, δεν.
Και στο κάτω κάτω της γραφής το σφάλμα αυτής της υπόθεσης βαραινει εδώ και καιρό ανώτερους ιεραρχικά.
Κριτική, νεύρα, τσατιλα ,ναι, όσο δεν πάει, αλλά όχι την ώρα του αγώνα. Εκείνη την ωρα παίζει ο Δικέφαλος στην φανέλα, όχι ο Τσαλοβ ούτε ο Ρουμενίγκε ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν
Θελω να διαφωνησω, αλλα δε μου βγαινει. Η διαφωνία μου δεν ξεκιναει από το αν ο παιχτης ειναι ατυχος η άμπαλος, αλλα από το γεγονος ότι παρουσιάζεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ και αυτο με τσιγκλαει να τον γιουχαρω.
Αυτο ακριβως, πρωτη φορα στα 45 μου χρονια βλεπω παικτη να μην τιμαει την φανελα και να ειναι εντελως αδιαφορος σε βαθμο προκλητικο. Ο οπαδος δεν γιουχαρει χωρις λογο
These users thanked the author BWmystis for the post:
XamenoKormi
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

@BWmystis μήπως προορίζεται ως δεύτερος για σχήματα με 2 φορ, τώρα που θα έχουμε και Γιερεμέγιεφ;
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Εφοσον ο προπονητης της ομαδας αποφασισε να τον χρησιμοποιησει σε ενα σημειο που ψαχνουμε γκολ το να τον γιουχαρει μερος της κερκιδας μονο κακο κανει.
Ειναι παικτης της ομαδας ακομα και μεχρι να φυγει δεν πρεπει να ακουει γιουχα οπως και κανεις αλλος που φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Neiros4 for the post (total 3):
Ally Samagoal, Aigle_Noir, Kostas_FI
BWmystis

Δε νομιζω οτι εχει αλλο θεση στην ομαδα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Γιακουμάκης, το παιχνίδι με την Μπραν θα ήταν το κύκνειο άσμα.
george188

Δημοσίευση από george188 »

BWmystis έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:43
PAOKpanta έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:02
Αυτο ακριβως, πρωτη φορα στα 45 μου χρονια βλεπω παικτη να μην τιμαει την φανελα και να ειναι εντελως αδιαφορος σε βαθμο προκλητικο. Ο οπαδος δεν γιουχαρει χωρις λογο
Ο κοσμος εννοειται γιουχαρει κ χωρις λογο, λες κ δεν θυμομαστε τι γινοταν με Σαματα στα κατω του. Λες και ο αλλος οτνα ειναι πεσμένος, αν τον γιουχαρεις θα κερδισει κατι αυτος ή η ομαδα. Ειναι ντροπη αυτο το πραγμα, καμια δικαιολογια
These users thanked the author george188 for the post (total 4):
astral, Neiros4, Ally Samagoal, Aigle_Noir
BWmystis

Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση, ο Σαματα ηταν ενα πρωτογνωρο γεγονος που αποθεωνοταν σε καθε ματς!
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

BWmystis έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:37 Σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση, ο Σαματα ηταν ενα πρωτογνωρο γεγονος που αποθεωνοταν σε καθε ματς!
Αν θυμάσαι τον γιουχάρανε και μετά κορόιδευαν και αποθεώνανε τα γκολ στην προθέρμανση. Μετά το Αιγάλεω και την αποθέωση έστω και στην προθέρμανση πήρε τα πάνω του και έδειξε το καλό του πρόσωπο
These users thanked the author Ally Samagoal for the post (total 3):
Aigle_Noir, george188, lkosmid
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ποιο καλό του; ;;;;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”