Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από joshua »

marsantos έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:14
joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28 ...
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ανάγκη αυτής της αλλαγής.
Ευχαριστώ joshua.
Σαφής η άποψή σου.
Διαφωνώ καθώς από τη μια δε βλέπω κάποιο τεραστίου μεγέθους πρόβλημα που χρειάζεται τόσο δραστική λύση που έχει τη μορφή αυτομαστιγώματος, από την άλλη στη δομή του ΠΑΟΚ δε νομίζω πως θα άλλαζε τίποτα με αλλαγή προπονητή, όσοι προπονητές κι αν ερχόντουσαν, ότι είδους αποτελέσματα κι αν υπήρχαν (θετικά ή αρνητικά). Αν κάτι πρέπει να αλλάξει (γιατί δεν ξέρω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι), θα αλλάξει μέσα από την ίδια τη φυσική ροή των γεγονότων και όχι με τη λογική φτάνω στον πάτο και πρέπει να αλλάξω για να ανέβω.
Οκ, όμως καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λες άσχετα αν είμαι στην αντίπερα όχθη.
Αν δεν θεωρεις μεγαλο το προβλημα των μεταγραφικων σχεδιασμων των τελευταιων ετων τοτε προφανως βλεπουμε πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Επιπλεον ναι αν ο επομενος προπονητης ηταν ο Μαλεζας δεν θα αλλαζαν πολλα,αν ομως ηταν καποιο ονομα με αξιολογο βιογραφικο που σεβεται τον εαυτο του και βρισκοταν στη θεση να του επιβαλλονται συνεχως παραλογα θελω απο μια ομαδα ανθρωπων που καλα καλα δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο θελω να πιστευω πως αργα η γρηγορα θα αλλαζαν πολλα.

Υ.Γ Θα πω και κατι αλλο που θα προκαλεσει μια σχετικη θυελα. Ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ η παρουσια Μυστακιδη στα δρωμενα του. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η λογικη Ιβαν τον θελει να αποφασιζει με το σκεπτικο οτι ειναι ο ιδιοκτητης ,ειναι το αφεντικο, ειναι αυτος που εφερε τη χαρα στη Τουμπα και αν γουσταρει να διαλεγει παικτες και προπονητες και ας μην σκαμπαζει πολλα απο ποδοσφαιρο δικαιωμα του γιατι αυτος πληρωνει. Αυτο σε ενα περιβαλλον χωρις ανταγωνισμο το καταπινεις εσυ ως οπαδος αμασητο.Οταν ομως υπαρχει μια απειλη στον οριζοντα υπαρχει και η ελπιδα να τον κανει να δει λιγο διαφορετικα τα πραγματα γιατι πλεον ο οπαδος δεν τρεμει στην ιδεα της απωλειας του.
These users thanked the author joshua for the post (total 3):
Logistis, vs40, Papa9
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
dragon, paok apo epilogi, Maedhros4
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Προφανώς δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο με εξτρεμοφορ που ακουγόταν ότι σε 2 μέρες θα έχει κλείσει.
Ωστόσο πλέον η ομάδα δείχνει ανήμπορη να καλύψει τις βασικές της ανάγκες.
Σε αυτό πρέπει από τον Μάιο είτε πάρουμε τίτλο είτε όχι, να έχει αλλάξει. Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο 3ετες πλάνο βασισμένο σε σταθερές όπως αυτές του ζαφειρη του ντελια του ζιφκοβιτσ του Γιακουμακη και να γίνει μεγάλη ανανέωση στο ρόστερ με όποιο κόστος μπορει να σημαίνει αυτό.
Οι ανανεώσεις μπαμπά κεντζιορα λοβρεν σαστρε, η μη πώληση Καμαρα και Ντεσπότοφ όσο πιάνουν λεφτά μόνο πρόβλημα θα δημιουργήσει, ακόμα και η ανανέωση Οζντοεφ θα είναι λάθος.
Ίσως μόνο ο Ταισον να πρέπει να ανανεωσει καθώς δίνει και άλλα μες την ομάδα και το δέσιμο της κι ας έχει τα θέματακια του αν δεν παίζει.
Η ομάδα θα πρεπε να στηθεί με πλάνο από ΤΔ σε συνεργασία με τους νέους σκαουτερ, κι αν αυτοί κρίνουν αλλαγή προπονητή θα πρέπει να το δούμε και να οπλιστουμε με υπομονή.
Ένα παράδειγμα είναι ο Ηλιόπουλος που πρώτη χρονιά την πάτησε όπως όλοι με παλαίμαχους ,την δεύτερη έκλεισε προπονητή τον άφησε να δουλέψει πάρα τα κακά αποτελέσματα, μαζί με τον ΤΔ ,και πλέον βλέπουμε μια στρωμένη ομάδα που δείχνει ότι αν ενισχύσει σε 3-4 θέσεις μπαίνει σφηνα σε εμάς και τον γαυρο για το πρωτάθλημα, ενώ θα έχει και γερές βάσεις για του χρόνου.
Ακόμα και τώρα τον χειμώνα η ομάδα θα έπρεπε να καλύψει τα κενά ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξει μεγάλο μέρος του ροστερ ,προσωπικά θα έπαιρνα και Μητογλου και στοπεραρα και θα άφηνα ή θα διεκοπτα τον δανεισμό του Βολιακο. Θα έπαιρνα σίγουρα δεξί μπακ κι ας πήγαινε ΠΑΟΚ Β ο σαστρε πυο θέλει και βοήθεια, θα έπαιρνα σίγουρα αριστερό μπακ κι αε πήγαινε ο Τέιλορ πίσω στην Σκωτία. Θα έπαιρνα 2 φορ ,και σίγουρα εξτρεμ. ΝΑΙ είναι πολλές μεταγραφες ωστόσο έτσι όπως είμαστε ειδικά πίσω δύσκολα να κυνηγήσουμε κάτι με αξιώσεις.
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε πολλά προβλήματα στις αντίπαλεςάμυνες. Είναι μαχητής με καλή νοοτροπία και δίνει τα πάντα είτε παίζει ένα λεπτό είτε ενενήντα.
Πιστεύω ότι θα προσφέρει και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, όπως με τον Γιακουμάκη, για τον οποίο στην αρχή δεν είχαν ακουστεί θετικά σχόλια…»

Ποιο ειναι το τραγικό σε αυτή τη δήλώση για εμας: ''για τον οποίο στην αρχή δεν είχαν ακουστεί θετικά σχόλια…»
Συνεπώς όλη η τοξικότητα μας, του κόσμου και των δημοσιογράφων, φτάνει στην Ομάδα.

Ας είμαστε θετικοί σας παρακαλω και σας μην απαξιώνουμε κανέναν. Κοψτε την αρνητικότητα λες και έχουμε προηγούμενα με τον πάικτη.
Δεν νομίζω ότι ειναι χαζοί οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι αγαπούν την ομάδα και κάνουν το καλύτερο.

Θα κάνω και ένα αντιδημοφιλές σχόλιο. Έχουμε τους παράγοντες που μας αξίζει γιατί είμαστε κλασσικοί βαλκάνιοι, την μια μερα αποθέωση την άλλη απαξίωση μισό τσιγάρο δρόμος. Και αυτό αφορά εμάς σαν φιλάθλους αλλά και τους δημοσιογράφους που εκτός ελαχίστων το επίπεδο ειναι χειρότερο από το δικό μας....
These users thanked the author magdy for the post (total 14):
Nassos, Sera4, zaffodb, astral, Shadow, omerta76, Sal Paradise, nunies4, PAOKevolution, Jairo and 4 more users
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

magdy έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06 Θα κάνω και ένα αντιδημοφιλές σχόλιο. Έχουμε τους παράγοντες που μας αξίζει γιατί είμαστε κλασσικοί βαλκάνιοι, την μια μερα αποθέωση την άλλη απαξίωση μισό τσιγάρο δρόμος. Και αυτό αφορά εμάς σαν φιλάθλους αλλά και τους δημοσιογράφους που εκτός ελαχίστων το επίπεδο ειναι χειρότερο από το δικό μας....
Ναι εμάς περίμεναν οι ολιγάρχες, οι σεΐχιδες και οι εφοπλιστές για να τρέχουν τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες σαν οικογενειακές επιχειρήσεις.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
embuji, Papa9
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Μια παρατήρηση
Η υπερανάλυση μόνο σε συνθήκες εργαστηρίου επιτυγχάνει λύσεις
στην κανονική ζωή προσθέτει επιπλέον προβλήματα σ αυτά που καλείται να επιλύσει
Demir

Δημοσίευση από Demir »

προφανως και η πληροφορια για εξτρεμοφορ -του και καλα σχεδον κλεισμενου- βγηκε για να μην κλαιγομαστε.. αν ερθει καποιος θα ειναι μετα τις 5-10 γεναρη..
οταν μεινει ελευθερος ο μητογλου θα βγει οτι παμε για τσαπρα παλι για να μετριαστει η μιρλα..
δεν εχω κατι με τον μητογλου, αντιθετως θεωρω οτι εινια καλυτερος απο τον βολιακο, αλλα δεν υπαρχει στην ομαδα ο τοπ...
μακαρι το καλοκαιρι να φερναμε λυκογιαννη αντι του στρουμφακιου απο την σκωτια..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μερικές φορές και η συμμετοχή ή μη κάποιου παίκτη στην πρώτη 11αδα δεν ειναι απαραίτητα για λόγους ικανοτήτων αλλα ισως ... εμμονών....του προπονητή.....

να τα λέμε όλα ....πόσο καλύτερη δουλειά να έκανε στον βαζελο ο πολωνός ...παλιά δικός μας....

Εικόνα

....κάποιοι με την συνεχόμενη απαξίωση και κράξιμο σε πάικτες του ΠΑΟΚ και με...ολον..τον οργανισμό...να το προσέξετε...

ή σταματήστε να ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ ή στον ψυχίατρο αμέσως...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
magdy, PAOKpanta, geobila
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Νομίζω ότι ώρες ώρες λέγονται σωστά πράγματα αλλά υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δεν μας αφήνει να τα πούμε ανοιχτά.

Λες ότι φταίει ο Σαββίδης που τόσα χρόνια δεν βλέπουμε ένα οργανωμένο μοντέλο διοίκησης, ένα σταθερό πλάνο, μια λογική στις μεταγραφές, και στην πέφτουν αμέσως περί αχαριστίας, Μυστακιδη, και άλλα ειρωνικά.

Δηλαδή δεν μπορώ να αναγνωρίζω τα 100 καλά που έχει κάνει ο Ιβάν, να τον ευχαριστώ για αυτά 1000 φορές, αλλά και να αναγνωρίζω ότι κάποια πράγματα δεν τα θέλει, δεν τα μπορεί, και δεν θα τα αλλάξει?

Και αυτά τα πράγματα είναι που για εμένα, δεν αφήνουν την ομάδα να κάνει το παραπάνω βήμα εδώ και 5 χρόνια.

Δεν δέχομαι ότι ο άνθρωπος που έφερε το βαρ και τους ξένους κορακες, που τα έβαλε με την παράγκα, που δεν κατέβηκε στο γήπεδο, που είχε Ολιβειρα και Μισιτς σε πάγκο και εξέδρα από την κ@βλα του να πάρει τίτλο το 2019, δεν μπορεί να βρει λύση στην ανοργανωσιά και στα τραγελαφικα που βιώνουμε σε κάθε μεταγραφικη περίοδο και που είναι (και) απόρροια του διοικητικού μοντέλου του.
Το οποίο ΔΕΝ θα αλλάξει ΠΟΤΕ.

Μπήκε η Παφος ΤΣΛ γμτη μου, η Πάφος με την πρώτη και ο ΠΑΟΚ αντί να βάλει ξεκάθαρο στόχο τους ομίλους παίζει game of thrones και τόλμη και γοητεία κάθε καλοκαίρι λειτουργώντας με γνώμονα τα λογιστικά και τα παζάρια αντί να κάνει all in για ένα τέτοιο στόχο.

Ποιος φταίει για αυτό? Δεν φταίει η κεφαλή της ομάδας?

Δεν είναι θέμα προπονητή, ούτε ΤΔ, γιατί οποίοι και να έρθουν, οι παθογένειες δεν θα εκλείψουν γιατί είναι απλά ο τρόπος που διοικεί και αποφασίζει η κεφαλή.

Εάν δηλαδή δεν θέλω να κάνει κουμάντο στα μεταγραφικά με κριτήριο το πόσα θα κόψει σε κάθε παζάρι η CFO που έγινε CEO (...), πάει να πει ότι δεν εκτιμώ τα όσα έχει κάνει ο Σαββίδης?

Το παραπάνω βήμα ο ΠΑΟΚ θα το κάνει είτε όταν ο Ιβάν θα τα χώνει όπως το 2019, αλλά μπορεί να είναι συγκυριακο, είτε όταν θα παραδώσει τη σκυτάλη του διοικητικού.

Το γηπεδο είναι άλλο κεφάλαιο και μπορεί να αλλάξει δεδομένα. Αμφέβαλλα ότι μπορεί, φαίνεται να μπορεί, και καλύτερα να μπορεί, γιατί του αξίζει να το φτιάξει αυτός και να μπει και αγαλμά του στην κεντρική πύλη. Ας ξεκινήσει με το καλό και βλέπουμε.

Μέχρι να γίνει όμως, εγώ θα ζητάω αυξημένα μπατζετ και, ναι, ΚΑΙ Μητογλου ΚΑΙ σεντερ μπακ βασικό.
ΚΑΙ Γερεμέγεφ εάν τον θέλει ο προπονητής και 2ο φορ.
Και αριστερό εξτρεμ.
Γιατί αλλαγμένο και οργανωμένο μοντέλο, δεν περιμένω.

Αλλά δεν θέλω και ένα βήμα μπροστά και 2 πίσω συνέχεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω ότι έχουμε κάνει 10 μπροστά από το λυτρωτικο εκείνο τσάι.

Συγγνώμη για το σεντόνι.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 5):
nikmen, embuji, gk.box16, Logistis, Papa9
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Demir έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:20 προφανως και η πληροφορια για εξτρεμοφορ -του και καλα σχεδον κλεισμενου- βγηκε για να μην κλαιγομαστε.. αν ερθει καποιος θα ειναι μετα τις 5-10 γεναρη..
οταν μεινει ελευθερος ο μητογλου θα βγει οτι παμε για τσαπρα παλι για να μετριαστει η μιρλα..
δεν εχω κατι με τον μητογλου, αντιθετως θεωρω οτι εινια καλυτερος απο τον βολιακο, αλλα δεν υπαρχει στην ομαδα ο τοπ...
μακαρι το καλοκαιρι να φερναμε λυκογιαννη αντι του στρουμφακιου απο την σκωτια..
Για ποιο λόγο ο Μήτογλου είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τον Τσάπρα; Γενικά για ποιο λόγο τέτοιο hype για τους παίχτες του Κομπότη που στην ηλικία τους δεν είναι καν ταλέντα;

Καλή η παιδική χαρά στα χωράφια της Λειβαδιάς, αλλά ο πρωταθλητισμός είναι άλλη πίστα. Σωματικά και νοητικά.

Ας δούνε τον Κοσίδη και ας αφήσουν τον Τσάπρα. Τον Μήτογλου πάει στο διάολο είναι και ελεύθερος, αλλά δεν μπορώ να αντιληφθώ πάλι σε τι θα διαφέρει ο Κωτας ή ο Λευκορώσος. Ας δουλέψουν και λίγο σοβαρά τα παιδιά πιο κάτω κακό δεν είναι, έφυγαν οι Πάμπλο και Μαλεζάς και η λογική εξέλιξης των ακαδημιών μας πάει περίπατο.
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:22 μερικές φορές και η συμμετοχή ή μη κάποιου παίκτη στην πρώτη 11αδα δεν ειναι απαραίτητα για λόγους ικανοτήτων αλλα ισως ... εμμονών....του προπονητή.....

να τα λέμε όλα ....πόσο καλύτερη δουλειά να έκανε στον βαζελο ο πολωνός ...παλιά δικός μας....

Εικόνα

....κάποιοι με την συνεχόμενη απαξίωση και κράξιμο σε πάικτες του ΠΑΟΚ και με...ολον..τον οργανισμό...να το προσέξετε...

ή σταματήστε να ασχολείστε με τον ΠΑΟΚ ή στον ψυχίατρο αμέσως...
Καλα ηρεμησε λιγο με την τελευταια ατακα φιλε
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:51
marsantos έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:14
joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28 ...
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ανάγκη αυτής της αλλαγής.
Ευχαριστώ joshua.
Σαφής η άποψή σου.
Διαφωνώ καθώς από τη μια δε βλέπω κάποιο τεραστίου μεγέθους πρόβλημα που χρειάζεται τόσο δραστική λύση που έχει τη μορφή αυτομαστιγώματος, από την άλλη στη δομή του ΠΑΟΚ δε νομίζω πως θα άλλαζε τίποτα με αλλαγή προπονητή, όσοι προπονητές κι αν ερχόντουσαν, ότι είδους αποτελέσματα κι αν υπήρχαν (θετικά ή αρνητικά). Αν κάτι πρέπει να αλλάξει (γιατί δεν ξέρω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι), θα αλλάξει μέσα από την ίδια τη φυσική ροή των γεγονότων και όχι με τη λογική φτάνω στον πάτο και πρέπει να αλλάξω για να ανέβω.
Οκ, όμως καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λες άσχετα αν είμαι στην αντίπερα όχθη.
Αν δεν θεωρεις μεγαλο το προβλημα των μεταγραφικων σχεδιασμων των τελευταιων ετων τοτε προφανως βλεπουμε πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Επιπλεον ναι αν ο επομενος προπονητης ηταν ο Μαλεζας δεν θα αλλαζαν πολλα,αν ομως ηταν καποιο ονομα με αξιολογο βιογραφικο που σεβεται τον εαυτο του και βρισκοταν στη θεση να του επιβαλλονται συνεχως παραλογα θελω απο μια ομαδα ανθρωπων που καλα καλα δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο θελω να πιστευω πως αργα η γρηγορα θα αλλαζαν πολλα.

Υ.Γ Θα πω και κατι αλλο που θα προκαλεσει μια σχετικη θυελα. Ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ η παρουσια Μυστακιδη στα δρωμενα του. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η λογικη Ιβαν τον θελει να αποφασιζει με το σκεπτικο οτι ειναι ο ιδιοκτητης ,ειναι το αφεντικο, ειναι αυτος που εφερε τη χαρα στη Τουμπα και αν γουσταρει να διαλεγει παικτες και προπονητες και ας μην σκαμπαζει πολλα απο ποδοσφαιρο δικαιωμα του γιατι αυτος πληρωνει. Αυτο σε ενα περιβαλλον χωρις ανταγωνισμο το καταπινεις εσυ ως οπαδος αμασητο.Οταν ομως υπαρχει μια απειλη στον οριζοντα υπαρχει και η ελπιδα να τον κανει να δει λιγο διαφορετικα τα πραγματα γιατι πλεον ο οπαδος δεν τρεμει στην ιδεα της απωλειας του.
Και πως συναδει αυτο που λες με την αποκτηση Γερεμεγιεφ; Αν ισχυε το τελευταιο τοτε πρωτος ο Ιβαν θα ελεγε "ρε μου κανετε πλακα; Διπλα ειναι ο αλλος που παει να αλλαξει 10 παικτες σε 5 μερες και εμενα μου λετε να παρω τον Γερεμεγιεφ;"

Μηπως τελικα το οτι ο Ραζβαν τον επελεξε δεν ειναι και τοσο παραμυθακι;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ημουν αυτος που πριν λιγα ποστ εγραψα οτι τη δυσλειτουργια την προκαλουν και οι δυο αλλα την ευθυνη για την λειτουργια και το μοντελο διοικησης την εχει ο Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
lostre

Δημοσίευση από lostre »

Πάντως διαχρονικά οποίος ήρθε στον ΠΑΟΚ με γκρίνια και απαξίωση βγήκε λίρα εκατό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lostre την Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author lostre for the post:
PAOKevolution
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:51 ...

Όπως έγραφα και χθες αλλά και παλαιότερα, δε σχολιάζω μεταγραφές και μεταγραφικούς σχεδιασμούς γιατί δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες.
Αν όντως υπάρχει πρόβλημα στο μεταγραφικό σχεδιασμό, το θεωρώ παράλογο να αλλάξει ένας προπονητής για αυτόν τον λόγο. Ο προπονητής είναι η νευραλγικότερη θέση σε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό. Αμέτρητα παραδείγματα ομάδων που όταν έχασαν το προπονητικό τους σημείο αναφοράς, ταλαιπωριούνταν και ταλαιπωρούνται να βρουν κατάλληλο. Δεν μπορείς να τον παραγγείλεις. Χρειάζεται ευθυγράμμιση πολλών παραγόντων για να πετύχει ένας προπονητής.
Χώρια που δεν το καταλαβαίνω σα λογική. Έχεις το αγωνιστικό που δουλεύει σωστά, είναι ανταγωνιστικό, κατακτά τίτλους, φέρνει ευρωπαϊκές επιτυχίες και θα πας να το διαλύσεις για κάτι που είναι έξω από το χορτάρι και αφορά την εταιρική λειτουργία;
Οκ καταλαβαίνω πως το λες, αλλά το ρίσκο δεν είναι μετρήσιμο.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
navigator11, leomatos88, lkosmid, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”