Αν δεν θεωρεις μεγαλο το προβλημα των μεταγραφικων σχεδιασμων των τελευταιων ετων τοτε προφανως βλεπουμε πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Επιπλεον ναι αν ο επομενος προπονητης ηταν ο Μαλεζας δεν θα αλλαζαν πολλα,αν ομως ηταν καποιο ονομα με αξιολογο βιογραφικο που σεβεται τον εαυτο του και βρισκοταν στη θεση να του επιβαλλονται συνεχως παραλογα θελω απο μια ομαδα ανθρωπων που καλα καλα δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο θελω να πιστευω πως αργα η γρηγορα θα αλλαζαν πολλα.marsantos έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:14Ευχαριστώ joshua.joshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:28 ...
Το έχω ξαναπεί και προφανώς αποτελεί δική μου άποψη οχι θεσφατο. Μιλαω για αλλαγή προπονητή οχι γιατί ειναι κακός αλλα γιατί θεωρώ απαραίτητη την αλλαγή φιλοσοφίας σε θέματα διοίκησης και μια αλλαγή προπονητή ακόμα και αν οδηγήσει πρόσκαιρα σε άσχημα αποτελέσματα μπορεί να πιεσει προς την ανάγκη αυτής της αλλαγής.
Σαφής η άποψή σου.
Διαφωνώ καθώς από τη μια δε βλέπω κάποιο τεραστίου μεγέθους πρόβλημα που χρειάζεται τόσο δραστική λύση που έχει τη μορφή αυτομαστιγώματος, από την άλλη στη δομή του ΠΑΟΚ δε νομίζω πως θα άλλαζε τίποτα με αλλαγή προπονητή, όσοι προπονητές κι αν ερχόντουσαν, ότι είδους αποτελέσματα κι αν υπήρχαν (θετικά ή αρνητικά). Αν κάτι πρέπει να αλλάξει (γιατί δεν ξέρω ακριβώς σε τι αναφέρεσαι), θα αλλάξει μέσα από την ίδια τη φυσική ροή των γεγονότων και όχι με τη λογική φτάνω στον πάτο και πρέπει να αλλάξω για να ανέβω.
Οκ, όμως καταλαβαίνω πλήρως αυτό που λες άσχετα αν είμαι στην αντίπερα όχθη.
Υ.Γ Θα πω και κατι αλλο που θα προκαλεσει μια σχετικη θυελα. Ειναι ευλογια για τον ΠΑΟΚ η παρουσια Μυστακιδη στα δρωμενα του. Προσωπικη μου αποψη ειναι πως η λογικη Ιβαν τον θελει να αποφασιζει με το σκεπτικο οτι ειναι ο ιδιοκτητης ,ειναι το αφεντικο, ειναι αυτος που εφερε τη χαρα στη Τουμπα και αν γουσταρει να διαλεγει παικτες και προπονητες και ας μην σκαμπαζει πολλα απο ποδοσφαιρο δικαιωμα του γιατι αυτος πληρωνει. Αυτο σε ενα περιβαλλον χωρις ανταγωνισμο το καταπινεις εσυ ως οπαδος αμασητο.Οταν ομως υπαρχει μια απειλη στον οριζοντα υπαρχει και η ελπιδα να τον κανει να δει λιγο διαφορετικα τα πραγματα γιατι πλεον ο οπαδος δεν τρεμει στην ιδεα της απωλειας του.