Κανένα μάλλον. Σίγουρο μου φαίνεται εμένα έτσι όπως τα λεγε. Αναβάθμιση απο Τσαλοφ σίγουρα. Με σεντερ μπακ και εξτρεμ βασικούρες εγώ είμαι καλά, γιατί πάρα την μη ικανοποίηση μου, πιστεύω ο Σουηδός θα δώσει πράγματα.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:22 Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??
Μεταγραφές χειμώνα 2026
- smoothcriminal1926
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- navigator11
Αγαπώντες a la carte, αυτή η μάστιγα. Και εφόσον περιορίζεται κι αφορά αποκλειστικά μόνο στον ΠΑΟΚ ή όποια άλλη ομάδα αυτή η στάση είναι, κατά τη δική μου θεώρηση, ευτύχημα. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικοί τομείς στην καθημερινότητα, που η εν λόγω συμπεριφορά δημιουργεί τεράστια προβλήματα και πληγές.Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:36 Η αρνητικότητά είναι από το καλοκαίρι πάνω από την ομάδα και δεν ήρθε τώρα παρέα με τον Γιερεμεγιεφ..δικαίωμα του καθενός να θέλει η όχι κάποιον παίκτη και να έχει και όποια άποψη θέλει για τον προπονητή και την διοικηση...και εγώ αν ήρθε για 2ος δεν μου αρέσει...αλλά αυτός ο χαμός που γίνετε στα σοσιαλ και εδώ έχει κατά κύριο λόγο συγκεκριμένες ατάκες που έχουν ξεκινήσει και από συγκεκριμένους κυκλους που το μόνο που δεν αγαπούν είναι ο ΠΑΟΚ( για να προλάβω κάποιους δεν εννοώ τον Μυστακίδη).
Ήδη στα σοσιαλ μιλάνε για αφραγκους ,Τσετσένους ,ιστορίες για άγριους κτλ...άτομα που αγαπάνε και υποστηρίζουν την ομάδα σε κάθε πέταλο σε όλη τη γη ()αλλά αυτά τα θυμήθηκαν ξαφνικά τωρα...πάμε παρακάτω...
Δεν το "παίζω" ηθικοπλάστης. Όλοι λίγο πολύ κάποια φάση της ζωής μας έχουμε επιδείξει τέτοια μαλακισμένη συμπεριφορά. Το θέμα είναι κάποια στιγμή να κατανοούμε ότι, εφόσον υπάρχει τεράστια αναντιστοιχία ανάμεσα στο μπλα² και τις πράξεις, ελλοχεύει ο κίνδυνος της αυτογελιοποίησης.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Dimitrisou, paokkerkir
- WestBlock4
smoothcriminal1926 έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:14Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:22 Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??
Αυτο που τρομάζει περισσοτερο ειναι οτι με τη ρήτρα γιακουμακη , μας βλεπω να πηγαίνουμε προκριματικά με 1 φορ το γιερεμεγιεφ.
Δεν το πιστεύω, εκτιμώ ότι θα πάρουμε παίκτη.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:22 Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??
Ο λόγος είναι απλός, από την στιγμή που είναι ανάγκη να φέρουν εξτρέμ θα κοιτάξουν και να καλύπτει συγχρόνως και την θέση του επιθετικού. Δεν νομίζω ότι θα το αφήσουν για το καλοκαίρι.
Πιστευω πως θα φερουν καποιον τον οποιο θα αποκαλεσουν εξτρεμοφορ αλλα τελικα θα καθιερωθεί στα εξτρεμ ωστε να ριξουν παλι το φταιξιμο στον ραζβαν για τον γιερμεγιεφ ως 2ο. σουμα 31 του γενναρη μην τρωγόμαστε μεταξυ μας, γινομαστε η χαρα του ποκ
υγ και ο κιριλ εξτρεμοφορ θεωρείται με τις προϋποθέσεις του κολκα (40 ματς στην καριέρα του!) αλλα στο φορ δεν τον ειδαμε ποτε
υγ και ο κιριλ εξτρεμοφορ θεωρείται με τις προϋποθέσεις του κολκα (40 ματς στην καριέρα του!) αλλα στο φορ δεν τον ειδαμε ποτε
Αυτα ολα ειναι σχετικα. Αν ερθει και αρχιζει να πυροβολαει ας φαει και τον Γιακουμακη.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 23:22 Μονο εγω κατάλαβα απο τις δηλωσεις του Ραζβαν οτι ο Γερεμεγεφ μαλλον ερχεται ως 2ος??
Σέντερ μπακ πρώτης διαλογής από το πάνω ράφι να φέρουν κι ας παίζω με δεύτερο φορ τον Γιερεμέγιεφ.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 5):
- DIAMANTIS99, smoothcriminal1926, navigator11, nunies4, sakis_the_fraud
φωτογραφισες τον ΜητογλουRexaris έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 06:15 Σέντερ μπακ πρώτης διαλογής από το πάνω ράφι να φέρουν κι ας παίζω με δεύτερο φορ τον Γιερεμέγιεφ.
Με ένα πρόχειρο search στο Google "Σέντερ μπακ με των τζαμπα" μόνο τον Γεράσιμο Μητογλου μου βγάζει…Rexaris έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 06:15 Σέντερ μπακ πρώτης διαλογής από το πάνω ράφι να φέρουν κι ας παίζω με δεύτερο φορ τον Γιερεμέγιεφ.
καλημερα σε ολους,
παιρνω την πρωτοβουλια να σας κουρασω λιγο με ψυχο-φιλοσοφια βλεποντας οτι η πλειοψηφια ειναι αρκετα απογοητευμενη
Ξεκιναμε με Σλαβοϊ Ζιζεκ, εχει αναλυσει την "κουλτουρα του παραπονου" οπου το υποκειμενο, στην προκειμενη ο αγαπητος μεσος Παοκτσης, υποσυνειδητα απευθυνεται σε ενα Big Other (ητοι καποια μεγαλη δυναμη) που θα λυσει προβληματα αποφευγοντας ταυτοχρονα την δικη του ευθυνη στο ολο προβλημα. Συνεχιζοντας το σκεπτικο του, η αποκαλυπτικη φαντασια παρατηρει σε διαφορους λαους οτι ειναι ευκολοτερη η αποδοχη "ηρθε το τελος του κοσμου" εναντι μιας απλοποιημενης πεζης απαντησης.
Περναμε στον χωρο της ψυχολογιας των μαζων... ο συμβατικος τροπος επικοινωνιας που φερει η σταση ηθικης ευθυνης "δεν συμβιβαζομαι" που αμεσα προσδιδει ενα δραματικο τονο, σαν εκεινον που ο Ζιζεκ αποκαλει "αποκαλυπτικη φαντασια" καταστροφολογιας.
Καποιοι θα πουν οτι οι κινησεις αυτες μας σπρωχνουν σε μια αβεβαιοτητα, η οπως εχει παρατηρηθει/αναλυθει "αποφυγη αβεβαιοτητας" ως πολιτισμικος παραγοντας, οπου κοινωνιες με υψηλη αβεβαιοτητα (σαν την Ελλαδα μας), τεινουν να νιωθουν πιο εντονα απειλη απο το απροβλεπτο και να αναζητουν κανονες βεβαιοτητας και ελεγχου - Αυτο καταληγει σε ρητορικη κινδυνου "τα παντα πανε στραβα".
Γενικα, η αρνητικκη μεροληψια ειναι μερος του μηχανισμου γνωσιακης θεραπειας, καθοτι ο ανθρωπος επεξεργαζεται πιο εντονα κατι που βιωνει/θεωρει αρνητικο γιατι ταυτιζεται υποσυνειδητα με την επιβιωση και ασφαλεια. Ας προσθεσω τελος και την καταστροφολογια που ως μοτιβο σκεψης ερμηενυεται ως προαγγελος του χειροτερου δυνατου σεναριου.
Που καταληγω?
Δεν ηρθε το τελος του κοσμου, η ομαδα ρολαρει και θα συνεχισει να ρολαρει ως συνολο που χτθστηκε το καλοκαιρι και στην παρουσα φαση θελουμε προσθηκες που πρωτιστως δε θα διαταραξουν την ισορροπια που εχει χτισει ο προπονητης. Ητοι, ο Γιακουμακης θα παραμεινει ο 1ος φορ και αναζητουμε εντονα ενα στοπερ να δυναμωσει το γκρουπ της 4αδας πισω. Οτι ερθει θα ειναι θετικη προσθηκη στο συνολο
παιρνω την πρωτοβουλια να σας κουρασω λιγο με ψυχο-φιλοσοφια βλεποντας οτι η πλειοψηφια ειναι αρκετα απογοητευμενη
Ξεκιναμε με Σλαβοϊ Ζιζεκ, εχει αναλυσει την "κουλτουρα του παραπονου" οπου το υποκειμενο, στην προκειμενη ο αγαπητος μεσος Παοκτσης, υποσυνειδητα απευθυνεται σε ενα Big Other (ητοι καποια μεγαλη δυναμη) που θα λυσει προβληματα αποφευγοντας ταυτοχρονα την δικη του ευθυνη στο ολο προβλημα. Συνεχιζοντας το σκεπτικο του, η αποκαλυπτικη φαντασια παρατηρει σε διαφορους λαους οτι ειναι ευκολοτερη η αποδοχη "ηρθε το τελος του κοσμου" εναντι μιας απλοποιημενης πεζης απαντησης.
Περναμε στον χωρο της ψυχολογιας των μαζων... ο συμβατικος τροπος επικοινωνιας που φερει η σταση ηθικης ευθυνης "δεν συμβιβαζομαι" που αμεσα προσδιδει ενα δραματικο τονο, σαν εκεινον που ο Ζιζεκ αποκαλει "αποκαλυπτικη φαντασια" καταστροφολογιας.
Καποιοι θα πουν οτι οι κινησεις αυτες μας σπρωχνουν σε μια αβεβαιοτητα, η οπως εχει παρατηρηθει/αναλυθει "αποφυγη αβεβαιοτητας" ως πολιτισμικος παραγοντας, οπου κοινωνιες με υψηλη αβεβαιοτητα (σαν την Ελλαδα μας), τεινουν να νιωθουν πιο εντονα απειλη απο το απροβλεπτο και να αναζητουν κανονες βεβαιοτητας και ελεγχου - Αυτο καταληγει σε ρητορικη κινδυνου "τα παντα πανε στραβα".
Γενικα, η αρνητικκη μεροληψια ειναι μερος του μηχανισμου γνωσιακης θεραπειας, καθοτι ο ανθρωπος επεξεργαζεται πιο εντονα κατι που βιωνει/θεωρει αρνητικο γιατι ταυτιζεται υποσυνειδητα με την επιβιωση και ασφαλεια. Ας προσθεσω τελος και την καταστροφολογια που ως μοτιβο σκεψης ερμηενυεται ως προαγγελος του χειροτερου δυνατου σεναριου.
Που καταληγω?
Δεν ηρθε το τελος του κοσμου, η ομαδα ρολαρει και θα συνεχισει να ρολαρει ως συνολο που χτθστηκε το καλοκαιρι και στην παρουσα φαση θελουμε προσθηκες που πρωτιστως δε θα διαταραξουν την ισορροπια που εχει χτισει ο προπονητης. Ητοι, ο Γιακουμακης θα παραμεινει ο 1ος φορ και αναζητουμε εντονα ενα στοπερ να δυναμωσει το γκρουπ της 4αδας πισω. Οτι ερθει θα ειναι θετικη προσθηκη στο συνολο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author geobila for the post:
- Jean Valjean
Αν ο σέντερ φορ που θέλαμε ήταν αυτός της Μπραγκα κ ερχόταν με υποχρεωτική οψιον θα κόστιζε περίπου 1 εκ έως το καλοκαίρι .
Εφόσον είναι στις επιλογές μας να πάρουμε σέντερ μπακ έτσι κι αλλιώς,μπορούμε τη διαφορά μεταξύ του φορ της μπραγκα και του Γερεμεγεφ να την δώσουμε για το σέντερ μπακ ή για το εξτρεμ..
Εφόσον είναι στις επιλογές μας να πάρουμε σέντερ μπακ έτσι κι αλλιώς,μπορούμε τη διαφορά μεταξύ του φορ της μπραγκα και του Γερεμεγεφ να την δώσουμε για το σέντερ μπακ ή για το εξτρεμ..
Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως αυτες της τελευταιας κατακτησης πρωταθληματος. Οσο και αν γκρινιαζουμε σε φορουμ και οπουδηποτε αλλου , το εχουμε εμπεδωσει οτι δεν θα αλλαξει κατι, οποτε καντε την χαρη στον εαυτο σας ,για τη δικη σας ηρεμια και αποτραβηχτειτε. Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες και μεχρι να ερθει αυτο εχω κανει περα,δεν γραφω πια σε κανενα αγωνιστικο τοπικ και ειμαι μια χαρα ηρεμος. Εκτος των αλλων οσο επιμενετε στη γκρινια τοσο πεισμωνετε και αυτους που τα βλεπουν ολα μονιμως καλα ,με αποτελεσμα να θελουν να σας τρελανουν γιατι νομιζουν πως ετσι κανουν καλο στην ομαδα...
- These users thanked the author joshua for the post (total 5):
- embuji, smoothcriminal1926, Polichni1926, SCIFO, The_Analyst_4
η κατασταση ειναι γατα του Σροεντιγκερ - ταυτοχρονα ως οπαδοι εχουμε δικιο και αδικοjoshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17 Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως αυτες της τελευταιας κατακτησης πρωταθληματος. Οσο και αν γκρινιαζουμε σε φορουμ και οπουδηποτε αλλου , το εχουμε εμπεδωσει οτι δεν θα αλλαξει κατι, οποτε καντε την χαρη στον εαυτο σας ,για τη δικη σας ηρεμια και αποτραβηχτειτε. Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες και μεχρι να ερθει αυτο εχω κανει περα,δεν γραφω πια σε κανενα αγωνιστικο τοπικ και ειμαι μια χαρα ηρεμος. Εκτος των αλλων οσο επιμενετε στη γκρινια τοσο πεισμωνετε και αυτους που τα βλεπουν ολα μονιμως καλα ,με αποτελεσμα να θελουν να σας τρελανουν γιατι νομιζουν πως ετσι κανουν καλο στην ομαδα...
Και το ταβανι έχει πέσει και τα ράφια που ψωνιζουμε είναι τα χαμηλά με τα φθηνά προϊόντα.
Κάτι απεριόριστα μπάτζετ κατι λευκές επιταγές και ξεσηκωτικα άρθρα από στημένα αρδ, όποιος θέλει μπορεί να συνεχίζει να τα μασάει.
Κάτι απεριόριστα μπάτζετ κατι λευκές επιταγές και ξεσηκωτικα άρθρα από στημένα αρδ, όποιος θέλει μπορεί να συνεχίζει να τα μασάει.
- These users thanked the author nikmen for the post:
- WestBlock4
-
xrisitsapa
Οχι οτι διαφωνω στην ουσια οσων λες, αλλα αν ο λαος δεν γκρινιαζε, αυτη τη στιγμη ο Ντελιας θα ηταν στη Στουτγκαρδη, το 10αρι μας θα ηταν ο Ιβανουσετς και ο ΠΑΟΚ θα εδινε μαχη με το ρουλη και το βαζελο να φτασουν τον κομποτιακοjoshua έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17 Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως αυτες της τελευταιας κατακτησης πρωταθληματος. Οσο και αν γκρινιαζουμε σε φορουμ και οπουδηποτε αλλου , το εχουμε εμπεδωσει οτι δεν θα αλλαξει κατι, οποτε καντε την χαρη στον εαυτο σας ,για τη δικη σας ηρεμια και αποτραβηχτειτε. Εγω το εχω δηλωσει πως η ομαδα χρειαζεται ενα σοκ που θα την αναγκασει να αντιμετωπισει αυτες τις παθογενειες και μεχρι να ερθει αυτο εχω κανει περα,δεν γραφω πια σε κανενα αγωνιστικο τοπικ και ειμαι μια χαρα ηρεμος. Εκτος των αλλων οσο επιμενετε στη γκρινια τοσο πεισμωνετε και αυτους που τα βλεπουν ολα μονιμως καλα ,με αποτελεσμα να θελουν να σας τρελανουν γιατι νομιζουν πως ετσι κανουν καλο στην ομαδα...
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- embuji