Ειδατε? Τζαμπα ανησυχησατε βρε .paokkerkir έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:44 Συγκεκριμένα, ο Τσάλοφ δήλωσε:
«Ο Βάργκα δεν είναι ο ατζέντης μου και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντά μου. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο μιλά εκ μέρους μου. Όσα ανέφερε δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν με εκφράζουν σε καμία περίπτωση.
Έχω ήδη ενημερώσει τη διοίκηση και τον προπονητή του ΠΑΟΚ για αυτό. Δόξα τω Θεώ, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος, τις υποθέσεις μου χειρίζεται αποκλειστικά η Base Soccer Agency».
9. Fedor Chalov
- kataramenos5
Re: 9. Fedor Chalov
Άλλο ένα ματς έμεινε - δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει.
- These users thanked the author Miles for the post:
- paokkerkir
-
black death
Καραγκιοζιλικια η γιούχαblack death έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:30 Η γιουχα ηταν λογω του μανατζερ που δεν ηταν τελικα μανατζερ;
- These users thanked the author george188 for the post (total 3):
- Casual, Ally Samagoal, Ettien26
Μπήκε ο Μύθου το άγουρο παιδάκι και είδαμε κίνηση φορ να βγει πρώτο στη μπάλα … και δεν ήταν η πρώτη φορά . Το έκανε και με τον σκωληξ αλλά εκεί δεν μπήκε .
Και συ παίρνεις 1.3 για να κρύβεσαι ..
Και συ παίρνεις 1.3 για να κρύβεσαι ..
Είδαμε επίσης ότι ο Τσαλοφ μπήκε ως 2ο φορ και στάθηκε καλύτερα από του αναμενόμενου και της γιουχας. Δεν πρόκειται να παίξουμε 4-4-2 με 2ο φορ αλλά άδικα χαλιόμαστε 1,5 χρόνο με την πάρτι του. Σε αυτή τη θέση έκανε καριέρα, άσχετα αν είναι ο πιο άνευρος παίκτης του κόσμου.
-
Ally Samagoal
Δηλαδή πιστεύεται ότι με το γιουχάρισμα σε κάθε επαφή λες και είναι ο Ινγκανσον καταφέρνετε τίποτα; Γιατί να παίξει για την ομάδα αν είναι να τρώει ανάθεμα κάθε φορά που παίζει χωρίς ιδιαίτερα να φταίει;
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post (total 2):
- Nassos, george188
Ξεφτιλικια που ξεκινάει και απο τους αρδ.. το αφήνω εδώ
- These users thanked the author george188 for the post:
- Ally Samagoal
καμαρα,ντεσποτοφ,τσαλοφ,τευλορ για φευγιο
ιβανουσετς μη ενεργοποιηση ρητρας
κεντζιορα αντιο το καλοκαιρι
μπιανκο ενεργοποιηση οψιον
ιβανουσετς μη ενεργοποιηση ρητρας
κεντζιορα αντιο το καλοκαιρι
μπιανκο ενεργοποιηση οψιον
-
john4serres
-
kokoblokos
Δεν μπόρεσε, δεν έπιασε, δεν του βγήκε, δεν , δεν, δεν.
Χιλιάδες "δεν", αλλά γιουχα την ώρα του ματς ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
Και στο κάτω κάτω της γραφής το σφάλμα αυτής της υπόθεσης βαραινει εδώ και καιρό ανώτερους ιεραρχικά.
Εννοώ προπονητή και διοίκηση.
Κριτική, νεύρα, τσατιλα ,ναι, όσο δεν πάει, αλλά όχι την ώρα του αγώνα. Εκείνη την ωρα παίζει ο Δικέφαλος στην φανέλα, όχι ο Τσαλοβ ούτε ο Ρουμενίγκε ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν
Χιλιάδες "δεν", αλλά γιουχα την ώρα του ματς ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
Και στο κάτω κάτω της γραφής το σφάλμα αυτής της υπόθεσης βαραινει εδώ και καιρό ανώτερους ιεραρχικά.
Εννοώ προπονητή και διοίκηση.
Κριτική, νεύρα, τσατιλα ,ναι, όσο δεν πάει, αλλά όχι την ώρα του αγώνα. Εκείνη την ωρα παίζει ο Δικέφαλος στην φανέλα, όχι ο Τσαλοβ ούτε ο Ρουμενίγκε ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν
- These users thanked the author kokoblokos for the post (total 3):
- PAOKevolution, Kostas_FI, george188