Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

chri5ti9 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:24 Πάντως εδώ να πούμε , πως έτσι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με επιτυχία στα φορ σαν τις βολές του Σακίλ Ονιλ,καλό θα ήταν να αγοραστεί ο Γιακουμ.
Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσουν οι συνθήκες
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DamoN έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:23 Εγώ μ αυτά που διαβάζω ήδη έχω κάνει κωλοτουμπα.
Παιχταρας είναι
Παιδι του Ζλαταν....
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Ναι απλά ο Γιερεμέγιεφ δεν είναι Γιακουμάκης. Δεν είναι καν Τσάλωφ ή Τσόλακ.

Είναι γνωστές οι ικανότητες του παίκτη, δεν μπορούμε να κατεβούμε να παίξουμε παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ με βασικό τον Γιερεμέγιεφ ακόμα κι αν είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του γιατί ακόμα και τότε είναι εντελώς ακατάλληλος για το ποδόσφαιρο που παίζει ο ΠΑΟΚ.

Και είναι 32!

Μακάρι να βρει τρόπο ο Λουτσε να τον αξιοποιήσει, αλλά δεν γίνεται να μην υπάρχουν χαμηλές προσδοκίες.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εντάξει, το να βρίζουμε ή να αποδοκιμάζουμε παίχτες της ομάδας μας είναι τραγικό....ούτε καν τον Τσάλωφ.

Σε τελική ανάλυση, αυτοί που τους φέρνουν έχουν την ευθύνη.
These users thanked the author omerta76 for the post (total 3):
Nassos, george188, ivan93
icue

Δημοσίευση από icue »

Ναι δεν διαφωνω, αλλα να προσεχει και αυτος ποιοι μιλανε εξ ονοματος του. Δε νομιζω να ξυπνησε ενα πρωι αυτος που εκανε τις δηλωσεις και να ειπε ας προσποιηθώ πως ειμαι ο μανατζερ του Τσαλοφ.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Jim_Chatz έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:25
chri5ti9 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:24 Πάντως εδώ να πούμε , πως έτσι πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με επιτυχία στα φορ σαν τις βολές του Σακίλ Ονιλ,καλό θα ήταν να αγοραστεί ο Γιακουμ.
Θα πρέπει πρώτα να ωριμάσουν οι συνθήκες
Δεν νομίζω πως ο Κρητικαρος δεν θέλει να μείνει .. 32 γίνεται το ‘26.. εκατομμυριούχος στην Ελλάδα σε ομάδα που τον γουστάρουν .
Δίνεις την ρήτρα εφόσον το θες χωρίς παζαρέματα και είναι δικός σου .
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καποτε φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά

Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε

Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.

Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο

Τότε τα βλέπαμε όλα άσπρα και δεν βλέπαμε κατάματα την αλήθεια

Σόρρυ αλλά εγώ θέλω σοβαρά πράγματα όχι εφηβικές υστεριες
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019, giaxxo, margas
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:23 Εγώ μ αυτά που διαβάζω ήδη έχω κάνει κωλοτουμπα.
Παιχταρας είναι

:lol: :lol: :lol:

Γελάω με όλους τους οπαδούς κάθε ομάδας της εδώ μπανανίας. Ίδια κοψιά όμως όλοι ανεξαιρέτως να είμαστε!!

Θυμάμαι στο τελευταίο μας πρωτάθλημα στα space(s) του τουιτερ, που έκαναν αλλόθρησκοι και έμπαινα να ακούσω λίγο. Αδιανόητες σιμιλάριτις. Οι πάντες άχρηστοι, κατάρες και χριστοπαναγίες, ο λούτρινος τίγλης μακάρι να έκανε μια ευεργεσία στην αεχ και να αποδημούσε εις Κύριον, για τον Αλαφούζ αδυνατώ καν να γράψω τα πλέον light, οι πρεζεμποριακοί "χτυπιόντουσαν" κάθε αγωνιστική πώς ήταν δυνατόν ήδη να μην είχαν κλείσει τον Λουτσέσκου και τον καθύβριζαν τον ... χονδρέμπορο σε ρυθμούς αντιβίωσης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 17 Δεκ 2025, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
lkosmid, ivan93
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Equalizer έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33 Καποτά φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά
Σου χτίζει και την νέα Τούμπα ο Γκόραν, μετά από μας εργάζεται ως αρχιτέκτονας.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σαν μωρά ρε μλκ …
Καταρχάς ποιο κύπελλο
Επιπρόσθετα αν δεν μαμησω τον γαύρο στο καραισκακης ας μην το πάρω και τελος στον τελικό σκόρερ ο γερεμεγιεφ στο 90 και κύπελλο στον πύργο τον λευκό

@navigator11
These users thanked the author DamoN for the post (total 4):
navigator11, Nassos, lkosmid, PAOK DreXleR
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

:opaokara:
Equalizer έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33 Καποτά φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά

Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο

Δηλώσεις θα σβήσω τον Κοβάσεβιτς και στο πρώτο παιχνίδι τσαφ και 0-1 ο Κοβάσεβιτς 🤣🤣🤣
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

-keeper- έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:16 Αυτό πάντως το κρίνονται στο χορτάρι για έναν παίκτη που τον ξέρουμε και τον έχουμε δει στο χορτάρι, δεν μου στέκει και πολύ
Είναι κάτι όπως το η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ;
Δε το ξερεις γιατι η αλλαγη ομαδας και στυλ παιχνιδιού μπορει να κανει εναν μετριο(για την ομαδα) να αποδώσει πολυ καλυτερα..Ειδικα στο φορ που μετραει πολυ η ψυχολογια.
Οταν εφυγε απο Μπριζ ο Μιχαλακης ο Κρμεντσικ γελουσανε ,οι οπαδοι τους,σ εμας ηταν αξιοπρεπεστατος μας εδωσε και τιτλο.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
sakis_the_fraud, lkosmid
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

DamoN έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:39 :opaokara:

Δηλώσεις θα σβήσω τον Κοβάσεβιτς και στο πρώτο παιχνίδι τσαφ και 0-1 ο Κοβάσεβιτς 🤣🤣🤣

Θαρρώ κάνεις λάθος. Άνοιξε το σκορ ο Γκονζάλες

Έχασε πέναλτι ο Κονσεϊσάο

Και μετά έκανε τσαφ ο Σέρβος

Και δες πως τα φέρνει η τανα η ζωή:

Στο ματς εκείνο ήταν από τις τελευταίες ΣΟΒΑΡΕΣ Τούμπες εβερ. Το γήπεδο κοχλαζε, ήταν πίτα, κάναμε μέχρι και ένα υποτυπώδες κορεο.

Μετά το ματς ο Λεμονής έλεγε στη συνέντευξη τύπου ότι το γήπεδο θύμιζε παλιά Τούμπα

Και πες μου τώρα. Η ομάδα εκείνη έβγαινε 8η και οριακά πάλεψε για αποφυγή περιπετειών

Αλλά ο κόσμος άρχοντας

Τι σκατα συνέβη από το 2011 και μετά; Γιατί ΤΟΣΗ αρρώστια;

Οκ το καταλάβαμε, δεν είμαστε πια φτωχοί συγγενείς άρα έχουμε απαιτήσεις.

Δεν είναι και τόσο περίπλοκο

Κάπου χάνεται το μέτρο όμως
These users thanked the author Equalizer for the post (total 12):
Sera4, DamoN, Fawkes, navigator11, paok apo epilogi, leomatos88, lkosmid, M o r b i u S, Josey Wales, margas and 2 more users
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

kataramenos5 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:40
-keeper- έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 22:16 Αυτό πάντως το κρίνονται στο χορτάρι για έναν παίκτη που τον ξέρουμε και τον έχουμε δει στο χορτάρι, δεν μου στέκει και πολύ
Είναι κάτι όπως το η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ;
Δε το ξερεις γιατι η αλλαγη ομαδας και στυλ παιχνιδιού μπορει να κανει εναν μετριο(για την ομαδα) να αποδώσει πολυ καλυτερα..Ειδικα στο φορ που μετραει πολυ η ψυχολογια.
Οταν εφυγε απο Μπριζ ο Μιχαλακης ο Κρμεντσικ γελουσανε ,οι οπαδοι τους,σ εμας ηταν αξιοπρεπεστατος μας εδωσε και τιτλο.
Πάμε κ λίγο ποδοσφαιρικά γτ τον έχουμε δει στο πρωτάθλημα μας κ να πω γτ δεν περιμένω κάτι διαφορετικό ..
Ονπαιξτης είναι καθαρό φορ περιοχής, πράγμα που δεν μας χρησιμεύει σε κάτι γτ δεν παίζει έτσι ο Λουτσε .
Εκτός περιοχής ο παίκτης δεν έχει τεχνική , δεν έχει παιχνίδι με πλάτη ούτε δύναμη . Για πρέσινγκ στην πρώτη ζώνη ούτε συζήτηση .

Επιπλέον έχει πολύ αργή επιτάχυνση στα πρώτα 4-5 μέτρα .
Γενικώς σε ατομικά αθλητικά χαρακτηριστικά θεωρώ ότι ίσως είναι χειρότερος και του Τσαλοφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Τετ 17 Δεκ 2025, 22:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι δίκιο έχεις θυμάμαι ότι έκανε μαλακια πάντως .
Ισχύει ότι είχε βάλει γκολ ο Ισπανός αλλά νόμιζα εμείς ισοφαρίσαμε .
Αν θυμάμαι σωστά το κορεο ήταν στην 5-6 τάχα ο δικέφαλος και από την 1 που ήμουν μην σου πω πως φαινόταν .
Το μόνο κακό που έκανε ο Ιβαν ήταν αυτό .
Είχες να μαμησεις τόσα χρόνια και με το που μαμησες 3-4 καλά την είδες Άλεν ντελον
Στην περίπτωση μας Άλαν νταλον
These users thanked the author DamoN for the post:
Nassos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”