Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Jean Valjean »

black death έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:57
Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:54
fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
Νομίζω πως δεν υπολογισες σωστά φίλε @fidel
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν τη λάβεις υπόψη σου θα αλλάξει το 3,75 που βγάζει ο υπολογισμός σου.
Κάνεις αναγωγή στα παιχνιδια που έπαιξε. Αυτό τυπικά είναι σωστό, ουσιαστικά όμως δεν είναι.
Υπάρχουν παικτες που παιζουν 70 λεπτά ανά παιχνιδι κι άλλοι που παιζουν 20. Δεν μετράει το ίδιο ένα παιχνιδι για καθένα τους.
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,8 παιχνιδια περιπου.
Σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.
Βασει τρανσφερμαρκτ εχει 16 γκολ σε 1931 λεπτα, δηλαδη ενα γκολ ανα 120 λεπτα. Οχι απλα δεν είναι κακο, το λες και πολυ καλο.
Έκανα edit στο σχόλιό μου με τον ακριβή υπολογισμό ανά αγώνα. Σε λεπτά είναι όπως το γράφεις.
Έχεις δίκιο. Μια χαρά στατιστικό ειναι.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:17
black death έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:57

Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν τη λάβεις υπόψη σου θα αλλάξει το 3,75 που βγάζει ο υπολογισμός σου.
Κάνεις αναγωγή στα παιχνιδια που έπαιξε. Αυτό τυπικά είναι σωστό, ουσιαστικά όμως δεν είναι.
Υπάρχουν παικτες που παιζουν 70 λεπτά ανά παιχνιδι κι άλλοι που παιζουν 20. Δεν μετράει το ίδιο ένα παιχνιδι για καθένα τους.
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,8 παιχνιδια περιπου.
Σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.
Βασει τρανσφερμαρκτ εχει 16 γκολ σε 1931 λεπτα, δηλαδη ενα γκολ ανα 120 λεπτα. Οχι απλα δεν είναι κακο, το λες και πολυ καλο.
Έκανα edit στο σχόλιό μου με τον ακριβή υπολογισμό ανά αγώνα. Σε λεπτά είναι όπως το γράφεις.
Έχεις δίκιο. Μια χαρά στατιστικό ειναι.

Ε τότε να πάμε αεροδρόμιο για τρελή υποδοχή
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης προσέφεραν και με τη σειρά τους πωλήθηκαν. Με άλλα λόγια η απόλυτη επιτυχία.
Μετά λοιπόν τους Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι (και από πίσω τούς Κλάους, Κουλούρης, Καρέλης) πέρασαν από την ομάδα επιθετικοί κι επιθετικοί, ας μην τους αναφέρουμε όλους. Το κοινό στοιχείο όλων είναι ότι πλην Γιακουμάκη (άντε και Μπράντον) δεν προσέφεσε ΚΑΝΕΝΑΣ ούτε κατά διάνοια όσα χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν όλοι φθηνοί, δεν ήταν όλοι δανεικοί, δεν ήταν όλοι δίχως παραστάσεις.
Αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της ομάδας όλη αυτή η ατέλειωτη παλινωδία, χειμώνα καλοκαίρι, χρόνο με το χρόνο με τα φορ. Δε θα φάω ΠΟΤΕ το παραμυθάκι ότι ήθελε ο Λουτσέσκου τον κάθε Σαμάτα ή τον κάθε Τσάλοφ. Εάν η εναλλακτική τους είναι βέβαια ο φούφουτος, ε τότε προφανώς και τους ήθελε, και σαν τρελός.
Δεν είναι αργά... Φέρτε Γερεμέγιεφ αφού σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει. Φέρτε όμως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα φορ σαν τον Πρίγιοβιτς, δεν είμαι προπονητής για να τον περιγράψω ούτε είμαι μάνατζερ για να τον εντοπίσω, φέρτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα φορ της προκοπής. Και δε μ' ενδιαφέρει καθόλου ούτε πόσο θα κάνει ούτε αν θα είναι δανεικός ούτε αν θα είναι 20 χρονών ούτε αν θα έχει παίξει στη Ρεάλ ή όχι.
Ούτε αφορίζω τη διοίκηση ούτε μηδενίζω τον Ιβάν Σαββίδη. Μιλάμε για το ίδιο λάθος που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Δε συμφέρει ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά το να μην έχει η ομάδα αξιώσεις από το βασικό σέντερ φορ της. Σταματήστε επιτέλους αυτήν την τρέλα, φέρτε έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ για τον ΠΑΟΚ να σκίζει τα δίχτυα.
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 5):
Γερασίμου, Jean Valjean, margas, geobila, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Φυσικά και δεν θα παμε αεροδρόμιο φίλε @gk.box16
Αλλά να τραβάμε και τα βυζιά μας το βλεπεις λογικό;
Όπως έγραψα το μεσημέρι, δεν με ανησυχεί ο Γερεμεγεφ από την στιγμή που προοριζεται για συγκεκριμένες καταστάσεις και αγώνες.
Ποιος θα έρθει ως πρωτη επιλογή είναι το θέμα, αυτός που θα μοιραστεί παιχνιδια με τον Γιακουμάκη.
Βέβαια θα μου πεις, ειναι σίγουρο ότι θα φέρουν κι άλλον φορ; Αυτό μάλιστα, να το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οι μεταγραφές τέτοιο καιρό με την πίεση του πρωταθλήματος θα έπρεπε να είναι από ομάδες του επιπέδου μας χοντρικά, βασικοί παίκτες, γύρω στα 27 ηλικιακά, που θα σκάσουμε 3-4 εκατομμύρια στην ομάδα και διπλασιασμό συμβολαίου στον παίκτη για να τον ψήσουμε.

Να έρθουν 2-3 παίκτες που θα μπορούν να πάρουν φανέλα βασικού με το καλημέρα και να έχουν κάποια χρόνια μπροστά τους να προσφέρουν.

Καλά τα στοιχήματα με 23χρονους που δεν έπιασαν σε τοπ επίπεδο, αλλά αυτά τα κάνεις για 6ο χαφ ή 5ο εξτρέμ, όπως κάναμε με το παλικαράκι από την Μάντσεστερ και δεν βγήκε.

Επίσης ελεύθεροι Δεκέμβρη μήνα τύπου 34 χρόνων Γιερεμεγιεφ με μηδενικές συμμετοχές είναι για κλάμματα, ούτε καν για γέλια.

Εχω χάσει την ψυχραιμία μου με αυτά που γίνονται και καταφέρνει η διοίκηση να μας οδηγήσει σε άλλον έναν τελικό την Κυριακή γιατί με τέτοιο κλίμα και προερχόμενοι από ήττα δεν θέλω να σκέφτομαι το που θα βρεθούμε μετά από μια γκέλα.

In Luce we trust, καθώς κάθε φορά που βρίσκεται η ομάδα με την πλάτη στον τοίχο, καταφέρνει να βγάλει αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Εχει ενδιαφερον η αποψη του Τσαρλυ για τους Γκερεμεγιεφ-Τσαπρα-Κωστη, δεδομενου οτι ασχολειται ειδικα με τα θεματα του βαζελιακού.
Ειπε στην εκπομπη του οτι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να κλεισει ο ΠΑΟΚ τον Τσαπρα. Ο σουβλατζης εχει υποσχεθει τον παικτη στον φιλο του αφραγκουζο ο οποιος περιμενει το οκ απο τον μπενι. Αν φυγει ο Τσεριν θα παρει και τον Κωστη που τον εχει κι αυτον ο βαζελος κρατημενο. Μονο αν δεν παει στον βαζελο ο Κωστη και με προυποθεση να φυγει κι ο Καμαρα μονο ετσι θα κλεισει στον ΠΑΟΚ, κι αυτο αν γινει θα γινει το καλοκαιρι, οχι τωρα.
Ειπε επισης οτι τα ονοματα Τσαπρα-Κωστη για ΠΑΟΚ βγηκαν χθες επιτηδες για να μετριαστουν οι αρνητικες αντιδρασεις απο την μεταγραφη Γκερεμεγιεφ. Ειπε οτι ειναι απολυτα σιγουρος οτι εγινε γι αυτο το λογο.
Για Γκερεμεγιεφ ειπε οτι ειναι ιδανικος για 3ος φορ για να μπαινει στο τελος με αντιπαλα πουλμαν για να γεμιζει την περιοχη και να σκοραρει με το κεφαλι. Ετσι θα δωσει καποιους βαθμους. Για τιποτα αλλο ομως δεν ειναι ικανος. Αν ερχεται ως 2ος ή ακομα χειροτερα για να μοιραζεται χρονο με Γιακουμακη τοτε ειναι πολυ λαθος η μεταγραφη. Οποτε ξεκινησε ως βασικος δεν εκανε τιποτα απολυτως.
Τελος, ειπε οτι κατα 80% ειναι κλεισμενος ο Μητογλου να ερθει τωρα στον ΠΑΟΚ. Με τον παικτη τα εχουν βρει σε ολα. Παλευουν να πεισουν την χαρτινη να τον παρουν απο τωρα ως ελευθερο (ληγει το συμβολαιο το καλοκαιρι). Αν δεν μπορεσουν να τα βρουν, θα ερθει 100% το καλοκαιρι.

Το τελικο του σχολιο ηταν οτι ο ΠΑΟΚ τον Γεναρη παιρνει για φορ τον Γκερεμεγιεφ και ειναι πολυ κοντα στον Μητογλου. Αυτες ειναι οι μεταγραφες της ομαδας για τις θεσεις του φορ και του στοπερ. Νομιζω οτι κρυφοχαμογελουσε καπως οταν ειπε αυτα τα τελευταια.

υγ. Το μόνο που με χαροποιει ειναι οτι ολα αυτα τα ειπε ενας βαζελοαρδ που ναι μεν ειναι καλος σε ποδοσφαιρικες αναλυσεις αλλα ευτυχως στα μεταγραφικα εχει μαυρα μεσανυχτα. Ακομα κι ο ΠΟΡΚΥ ειναι πιο αξιοπιστος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:33 Όπως έγραψα το μεσημέρι, δεν με ανησυχεί ο Γερεμεγεφ από την στιγμή που προοριζεται για συγκεκριμένες καταστάσεις και αγώνες.
Ποιος θα έρθει ως πρωτη επιλογή είναι το θέμα, αυτός που θα μοιραστεί παιχνιδια με τον Γιακουμάκη.
Βέβαια θα μου πεις, ειναι σίγουρο ότι θα φέρουν κι άλλον φορ; Αυτό μάλιστα, να το συζητήσουμε.
Αδερφέ, αν δεν στο έχουν διδάξει οι τελευταίες 10 μεταγραφικές, άκου τουλάχιστον τα φερέφωνα της ΠΑΕ που ανοιχτά λένε πως θα έρθει εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει και μπροστά. Δεν θα έρθει κανένας άλλος.

Ο Γιερεμεγιεφ πρέπει να κριθεί ως αντι-Τσάλοφ, εκτός αν δεν φύγει ο Τσάλοφ. Ο Γιακουμάκης θες από κάρτες, θες από τραυματισμούς, κάποια παιχνίδια θα τα χάσει. Αν είναι να ξεγράψουμε από τώρα αυτά τα 3ποντα γιατί θα παίζουμε με Γιερεμεγιεφ-Μύθου μπροστά, ξεγράφουμε και το πρωτάθλημα.

Επίσης οι πιθανότητες να μείνει ο Γιακουμάκης του χρόνου είναι μικρές. Ακόμα και αν μείνει θα τραβήξει η υπόθεση από όλες τις πλευρές γιατί ούτε ο παίκτες θα χάσει 3Μ μισθό, ούτε οι άλλοι θα κάνουν πίσω στην ρήτρα, ούτε εμείς θα δώσουμε 5 χαρτιά για παίκτη 30+ με συμβόλαιο 3Μ. Τέταρτο φορ δεν παίρνεις γιατί θα κάψεις τον Μύθου, άρα θα πάμε προκριματικά με Γιερεμεγιεφ βασικό.

Αυτές είναι οι «καταστάσεις» και τα παιχνίδια που θα πάρει ο παίκτης.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις κρίνουμε την κίνηση ως επικίνδυνη και γελοία.
These users thanked the author gika for the post:
gk.box16
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,9 παιχνιδια περιπου.
Δεν την λες τοπ επιδοση αλλά σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.

EDIT Έκανα τον υπολογισμό με ακρίβεια 3ου δεκαδικού. Δίνει 0,497 γκολ ανά παιχνιδι ή αλλιώς 1 γκολ ανά 2,011 παιχνιδια.
Με στρογγυλοποίηση στο πρωτο δεκαδικό δίνει μισό γκολ ανά αγώνα ή αλλιώς ένα γκολ ανά δυο αγώνες.
Ωραια μιας και δεν ειμαι σωστος να το θεσουμε το θεμα επι τις σωστης βαση...Στο στατιστικο δειγμα θα πρεπει να αφαιρεσουμε το 1 η 5 % του δειγματος(το στατιστικό λάθος ,τις ανωτερες τιμες και τις χαμηλωτερες )για να κανουμε την αναγωγη...Και παντα αναφερομε στο στατιστικο ανα παιχνιδι...Στην δικη σου πράξη θα πρεπει να εφαρμοστη η ιδια διαδικασια στο δειγμα απλα το σταττιστικο νουμερο που θα προκυψει ειναι ανα 90 λεπτο και οχι ανα παιχνιδι που γραφω εγω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Τετ 17 Δεκ 2025, 18:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sniper4

Δημοσίευση από sniper4 »

Έχοντας βγάλει τη σεζόν 2024-2025 με Τομας, Τσάλοφ, Σαμάτα και Τισουντάλι, ξέρουμε πάνω κάτω από τον χειμώνα του 2024 ότι θέλουμε φορ. Μάλιστα στην αρχή του καλοκαιριού του 2025 έβγαινε προς τα έξω (σωστά σύμφωνα με τα κενά στο ρόστερ ότι θέλουμε δύο φορ).

Περνάει ένα καλοκαίρι «ψάχνοντας τον εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης», «σκανάροντας την αγορά για πρωτοκλασάτο φορ» και λοιπά δημοσιογραφικά παραμύθια. Τρώμε κοντά στον ένα μήνα και βάλε να ασχολούμαστε με κάποιον Κεντιρα, ο οποίος τη σεζόν 2024-2025 είχε παίξει 11’ στο σύνολο, και βγαίνουν τα γνωστά δημοσιογραφικά και non paper πλυντήρια να μας πείσουν ότι «ταιριάζει απόλυτα στο στυλ» και «υπηρετεί το πλάνο του προπονητή». Με τις πολλές αντιδράσεις η υπόθεση εγκαταλείπεται και καταλήγουμε στον δανεικό Γιακουμάκη, ο οποίος επίσης υπηρετεί το πλάνο του προπονητή.

Με τα πολλά, δεύτερο φορ δεν είδαμε ποτέ και μπαίνουμε στη σεζόν με Γιακουμάκη, Τσάλοφ και μύθου, και με την υπόσχεση ότι ο ΠΑΟΚ «σκανάρει από το φθινόπωρο την αγορά για να βρει τον εκλεκτό φορ, που θα αναβαθμίσει την ομάδα και θα τη βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια και να προχωρήσει στην Ευρώπη».

16/12/2025: Συμφωνία ΠΑΟΚ με Γερεμέγεφ. Θλίψη. Και που βλέπουμε την ομάδα να πονάει στις ίδιες θέσεις εδώ και χρόνια και να μη γίνεται τίποτα, και με το σανό που μας ταΐζουν και θα συνεχίσουν να μας ταΐζουν.
These users thanked the author sniper4 for the post:
gk.box16
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Μιας και συζητάμε για μεταγραφές που έπιασαν ή όχι, την απόψη των οπαδών και δημοσιογράφων γι' αυτές, αν είναι απο το πάνω ράφι ή όχι, το πως άλλες ομάδες κάνουν μεταγραφές και ξοδεύουν χρήματα κτλ θέλω να αναφέρω κάτι άσχετο/σχετικό. Αυτές τις μέρες πέτυχα ένα σύντομο αφιέρωμα στο ισπανικό συνδρομητικό σχετικά με τον Modric και αναφέρθηκε κάτι που έιχα ξεχάσει: τη χρονιά της μεταγραφής του στη Real θεωρήθηκε η χειρότερη μεταγραφή της χρονιάς όχι μόνο στη Real αλλά σε ολόκληρο το Ισπανικό πρωτάθλημα... Επίσης εκείνη τη χρονιά έχασε την προετοιμασία γιατί οι διαπραγματεύσεις με τους τσίπηδες της Real τράβηξαν πολύ...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και που λες έρχεται ο βάζελος με μοναδικό φορ τον Σβιντέρσκι την Κυριακή και δεύτερο τον Γερεμέγιεφ. Τον βάζει αν τον χρειαστεί;; :lol: :lol: :lol:
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:25
Dimitrisou έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:13
Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:04

στρεφετσα ειναι εξαιρετικο εξτρεμ λογω φαμπρεγκας παρακολουθω φουλ κομο να ξερετε σιγα σιγα θα κολλησει και θα δειξει πραγματα τους αλλους δεν τους γνωριζω αλλα ειναι 20 ετων νασιμεντο , μανσα , σιπιονι οποτε δεν ειναι το ιδιο να παρω εναν 20 χρονων να του δωσω χρονο και να παρω εναν 32 και ειναι και πρωτοι ετσι >? με τσουλου κιολας
Πρώτον κανέναν όνομα από αυτά δεν είναι πάνω ράφι..συμφωνούμε;
Δεύτερον δεν είμαστε αρχή σεζόν,όπως κρίνουμε τους δικούς μας και λέμε πόσο να περιμένουμε το ίδιο ισχύει και για αυτούς...δεν λέω ότι δεν είναι καλοί αλλά ούτε παικταραδες ούτε πάνω ράφι...
Είναι πρώτοι με 3 ολόκληρους βαθμούς...ούτε στο -10 είμαστε ούτε τελείωσε τιποτα..
Του Γιερεμεγιεφ ούτε εμένα μου κάθεται καλά εννοειτε αλλά για να περάσουμε ένα νόημα μην λέμε και πράγματα που δεν ισχύουν...
αδερφε δεν ειναι το ιδιο να ψωνισεις απο την μπενφικα την κομο του φαμπρεγκας και το ιδιο απο τον παναθηναικο .

συγκεκριμενα ο στρεφετσα ηταν βασικοτατος στην 11αδα της εκπληξης κομο στο ιταλικο πρωταθλημα .
ο νασιμεντο υποσχομενο ταλεντο της μπενφικα
ο μανσα ταλεντο απο βραζιλια .
ναι δεν ψωνιζουν απο παρι αλλα σιγουρα δεν ηρθαν απο σενα να ζητησουν τον σαστρε ας πουμε ή τον σορετιρε γιατι εσυ με γερεμεγιεφ στην ουσια αυτο εκανες .
Ο βάζελος πάντως τελευταία δεν ψωνίζει απο τον πάγκο μας αλλά χειρότερα, φέρνει παίκτες που πουλήσαμε ή δεν ανανεώσαμε, ή ενδιαφερόμαστε. Και στην περίπτωση του Μεϊτέ, έμεινε με το ... τηλέφωνο στο χέρι.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

leomatos88 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:27 Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης προσέφεραν και με τη σειρά τους πωλήθηκαν. Με άλλα λόγια η απόλυτη επιτυχία.
Μετά λοιπόν τους Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι (και από πίσω τούς Κλάους, Κουλούρης, Καρέλης) πέρασαν από την ομάδα επιθετικοί κι επιθετικοί, ας μην τους αναφέρουμε όλους. Το κοινό στοιχείο όλων είναι ότι πλην Γιακουμάκη (άντε και Μπράντον) δεν προσέφεσε ΚΑΝΕΝΑΣ ούτε κατά διάνοια όσα χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Δεν ήταν όλοι φθηνοί, δεν ήταν όλοι δανεικοί, δεν ήταν όλοι δίχως παραστάσεις.
Αποτελεί τροχοπέδη για την ανάπτυξη της ομάδας όλη αυτή η ατέλειωτη παλινωδία, χειμώνα καλοκαίρι, χρόνο με το χρόνο με τα φορ. Δε θα φάω ΠΟΤΕ το παραμυθάκι ότι ήθελε ο Λουτσέσκου τον κάθε Σαμάτα ή τον κάθε Τσάλοφ. Εάν η εναλλακτική τους είναι βέβαια ο φούφουτος, ε τότε προφανώς και τους ήθελε, και σαν τρελός.
Δεν είναι αργά... Φέρτε Γερεμέγιεφ αφού σας αρέσει, εμένα μου περισσεύει. Φέρτε όμως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα φορ σαν τον Πρίγιοβιτς, δεν είμαι προπονητής για να τον περιγράψω ούτε είμαι μάνατζερ για να τον εντοπίσω, φέρτε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα φορ της προκοπής. Και δε μ' ενδιαφέρει καθόλου ούτε πόσο θα κάνει ούτε αν θα είναι δανεικός ούτε αν θα είναι 20 χρονών ούτε αν θα έχει παίξει στη Ρεάλ ή όχι.
Ούτε αφορίζω τη διοίκηση ούτε μηδενίζω τον Ιβάν Σαββίδη. Μιλάμε για το ίδιο λάθος που συμβαίνει εδώ και χρόνια. Δε συμφέρει ούτε αγωνιστικά ούτε οικονομικά το να μην έχει η ομάδα αξιώσεις από το βασικό σέντερ φορ της. Σταματήστε επιτέλους αυτήν την τρέλα, φέρτε έναν ΠΑΙΧΤΑΡΑ για τον ΠΑΟΚ να σκίζει τα δίχτυα.
Mα ο Γερεμεγιεφ, ενας φορ κουτιου είναι, όπως ακριβώς ο Πριγιοβιτς. Με τα ίδια χαρακτηριστικά. Δεν τρεχει, δεν μαρκάρει, δεν πιέζει, γεμίζει όμως την περιοχή και σκοράρει. Γι αυτό δεν τον ήθελε ο Λουτσέσκου και για καιρό τον είχε και στον πάγκο. Προσοχή όμως, δεν τον ήθελε για πρώτο. Για τρίτο μια χαρά θα τον κρατούσε, όπως για τρίτο δέχθηκε τώρα και τον Γερεμέγιεφ.
Ηρεμία χρειάζεται. Ολα θα κριθούν στο γήπεδο.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 2):
gervasio artigas, leomatos88
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Το 1 γκολ ανα 120' ειναι καλο στατιστικό για παικτη που παιζει βασικός και γράφει 70-90 λεπτα το ματς.

Με τα 20λεπτα που έπαιζε ο συγκεκριμένος δεν ειναι καποιος αντικειμενικος δείκτης για να λάβουμε υπόψη..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

50 σελίδες Γερεμεγιεφ.
Η ιστορία της ζωής του σίγουρα χωράει σε λιγότερες.
These users thanked the author astral for the post (total 3):
Polichni1926, margas, magdy
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”