Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Dimitris_L4
-
Polichni1926
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
ε φυσικά αφού είπαμε ότι θα είναι καλή κίνηση γιατί να προχωρήσει ούτε τζάμπα ειναι ούτε κάτι φθηνό
Καλύτερα διότι θα ήταν πιο αμφίβολο στοίχημα από τον Γερεμέγιεφ.
- These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Jim_Chatz
- Jean Valjean
Νομίζω πως δεν υπολογισες σωστά φίλε @fidelfidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν τη λάβεις υπόψη σου θα αλλάξει το 3,75 που βγάζει ο υπολογισμός σου.
Κάνεις αναγωγή στα παιχνιδια που έπαιξε. Αυτό τυπικά είναι σωστό, ουσιαστικά όμως δεν είναι.
Υπάρχουν παικτες που παιζουν 70 λεπτά ανά παιχνιδι κι άλλοι που παιζουν 20. Δεν μετράει το ίδιο ένα παιχνιδι για καθένα τους.
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,9 παιχνιδια περιπου.
Δεν την λες τοπ επιδοση αλλά σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.
EDIT Έκανα τον υπολογισμό με ακρίβεια 3ου δεκαδικού. Δίνει 0,497 γκολ ανά παιχνιδι ή αλλιώς 1 γκολ ανά 2,011 παιχνιδια.
Με στρογγυλοποίηση στο πρωτο δεκαδικό δίνει μισό γκολ ανά αγώνα ή αλλιώς ένα γκολ ανά δυο αγώνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τετ 17 Δεκ 2025, 17:05, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Eτσι πως είναι το πράγμα με το βαζελο εγώ είμαι πλέον υπέρ της μεταγραφής Γερεμεγιεφ. Παρτον και ας μην τον βάλεις ποτέ, έτσι γισ το τρολσρισμα την Κυριακή.
- These users thanked the author Мир for the post:
- smoothcriminal1926
-
black death
Βασει τρανσφερμαρκτ εχει 16 γκολ σε 1931 λεπτα, δηλαδη ενα γκολ ανα 120 λεπτα. Οχι απλα δεν είναι κακο, το λες και πολυ καλο.Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:54Νομίζω πως δεν υπολογισες σωστά φίλε @fidelfidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
Υπάρχει μια λεπτομέρεια που αν τη λάβεις υπόψη σου θα αλλάξει το 3,75 που βγάζει ο υπολογισμός σου.
Κάνεις αναγωγή στα παιχνιδια που έπαιξε. Αυτό τυπικά είναι σωστό, ουσιαστικά όμως δεν είναι.
Υπάρχουν παικτες που παιζουν 70 λεπτά ανά παιχνιδι κι άλλοι που παιζουν 20. Δεν μετράει το ίδιο ένα παιχνιδι για καθένα τους.
Γι αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε πρωτα να διαιρέσεις τα λεπτά που έχουν παιξει δια του 90 (που είναι τα λεπτά ενός πληρους αγώνα). Στην περιπτωση που εξετάζουμε αυτό δίνει περιπου 32 παιχνιδια, τα μισά δηλαδή. Άρα ο νέος υπολογισμός θα δώσει τα μισά γκολ ανά παιχνιδι (χονδρικά, βαριέμαι να κάνω την πραξη) δηλαδή 1 γκολ ανά 1,8 παιχνιδια περιπου.
Σίγουρα δεν είναι κακό νουμερο.
Καλά ο βαζελος έχει για τρίτο τον Πάντοβιτς και τέταρτο τον γερεμεγεφ. Εμείς λοιπόν παίρνουμε τον τέταρτο φορ του βαζελου. Συνεχίστε.
-
George Best4
Φήμες λένε ότι ο Ραζβαν ενθουσιαστηκε με την εκτέλεση πέναλντι του παίκτη της Καβάλας στο ματς με Παναθηναικο και τους είπε αυτόν θέλω. Αφήστε τον Ισπανό και φέρτε μου αυτόν.
Το αν είναι καλύτερος απο τον παντοβιτς δεν φαίνεται απο αυτό. Στον έναν τελείωνε το συμβόλαιο κ τον αλλον μόλις τον πήραν. Για 3ος σε χαλάει ο γερεμεγεφ?
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Μαζί σου φίλε, συμφωνώ 100% στο ότι το μοντέλο μας δεν με εκφράζει και δεν έχει προοπτική. Απλά δυστυχώς αυτό έχει επιλέξει η ομάδα. Να στο πω σχηματικά? Ιεραρχικά έχω τις εξής επιλογές:giapas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 15:11Αδερφέ , πολύ ειλικρινά στο λέω η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει και αν ο προπονητής δε μπορεί να το εξυπηρετήσει πρέπει να φύγει.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:53Tο αν έχεις δίκιο στο παραπάνω είναι ένα θέμα - για μένα όχι ο τρίτος, κι ο δεύτερος αν έχεις τον 18χρονο Τζίμα πχ. Το από την στιγμή που η ομάδα δεν ψήνεται να το κάνει κι ο προπονητής αν δεν του φέρεις Κωνσταντέλια/Κουλιεράκη που είναι 10 κλάσεις πάνω από τους υπόλοιπους δεν θα τους πιστέψει, μήπως είναι η σωστή κίνηση δεδομένων των πραγματικών συνθηκών? Ο Γερεμέγιεφ είναι καλή κίνηση γι'αυτό που κάνουμε. Αυτό που κάνουμε δεν είναι το καλύτερο δυνατό.giapas έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:33 Όχι φίλε, δε θα είχε καμία λογική ο Γερεμέγιεφ να ερχόταν για 3ος φορ.
Ο 3ος φορ , βάση προεδρικού διατάγματος , πρέπει να οφείλει να είναι παίκτης δικός μας. Το next best thing κάθε φουρνιάς.
Με αυτό το τρόπο
- εξοικονομείς μπατζετ για τις θέσεις 1+2 .
- δίνεις χώρο σε ένα νέο παιδί να πάρει παραστάσεις και όραμα σε όλους τους υπολοίπους που ακολουθούν.
- Διευκολύνεις την ομάδα στο καταρτισμό της Ευρωπαϊκης λίστας.
Είναι απείρως μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ομάδας να τον πάρεις για 3ο φορ.
Αν τον πάρεις για 2ο φορ , τότε όλο το ανάθεμα πέφτει στη σκαουτινγκ τιμ και στη διοίκηση που δε καταλαβαίνει ότι το 2ο φορ ειναι στην ουσία βασικός.
Αν τον πάρεις ως 3ο φορ είσαι απλά ηλίθιος που δε καταλαβαίνεις πως κλείνεις το δρόμο στη νέα φουρνιά και δημιουργείς τρομερή χασούρα στις λίστες. Είναι έγκλημα στρατηγικής της ομάδας.
Δε μπορώ να το πω με πιο απλά λόγια.
Η στρατηγική του οργανισμού οφείλει να είναι καθαρή και ενιαία.
Ο ΠΑΟΚ δε ξεκινάει , ούτε τελειώνει φέτος. Αν δε θέλουμε να έχουμε πονοκεφάλους ποιος να αφήσουμε εκτός λίστας, να χαλάμε τα αποδυτήρια και να δώσουμε και σήμα στις φουρνιές που έρχονται ότι έχουμε χώρο για τους καλούς από εσάς , τότε να το κλείσουμε το μαγαζί.
Δεν είναι ότι μιλάμε για ημι-ξυλοκόπο , μιλάμε για 32χρονο. Καμία προοπτική και καμία λογική σύγχρονου ποδοσφαίρου δεν έχει αυτή η μεταγραφή.
1) Αλλαγή μοντέλου.
2) Διατήρηση μοντέλου και στήριξή του.
3) Διατήρηση μοντέλου και μπαστάρδεμά του με στοιχεία άλλου.
Θα ήθελα το 1. Το 3 το δοκιμάσαμε και δεν δούλεψε. Προτιμώ το 2 από το να ξαναπιέσουμε για ομάδα με προοπτική και να ακούμε ότι δεν έχουμε παίκτες γιατί οι μισοί απέτυχαν/δεν υπολογίζονται. Δεν μου αρέσει, απλά δυστυχώς είναι αυτό που είναι.
-
john4serres
It's amazing! It's fantastic!dragon έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:47
Για το ροτεισον δεν με χαλάει. Προφανώς χρειαζόμαστε κ βασικό φορ που να μοιράζεται χρόνο με γιακουμακη που οι περισσότεροι δεν τον πιστεύαμε
- Jean Valjean
Να ρωτήσω κάτι;Hayate έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:12 Μακάρι να ισχύει του Carlos Martin..Μεγάλη παικτουρα....
Τον είχα αγοράσει στο Pro το 25 και τους είχα μακελεψει όλους....
Εσύ δεν καθοδηγεις και παιζεις το παιχνιδι; (αν μοιάζει με το ΦΙΦΑ)
Άρα εσύ τους μακελεψες, όχι ο Μαρτίν...
Κι εγώ έπαιξα μια φορά με τον γιό μου ΦΙΦΑ κι έβαλα σουπερ παικτες επιπέδου Γκαλακτικος. Μάντεψε... με κέρδισε ο γιος μου 17-0!!! και είμαι σίγουρος ότι με λυπήθηκε κιόλας και δεν φορτσαρε ιδιαίτερα...
- These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 2):
- Kabamaru11, gogos2003
Αφου μιλάμε για εξτρεμοφόρ εγώ θα πόνταρα σ' αυτόν.
https://www.transfermarkt.com/mohammad- ... ler/603149
Την έχει την θέση, καλή ηλικία, μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και το κυριότερο παίζει στην Ροστόφ.
https://www.transfermarkt.com/mohammad- ... ler/603149
Την έχει την θέση, καλή ηλικία, μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και το κυριότερο παίζει στην Ροστόφ.
- Kabamaru11
Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 17:14Να ρωτήσω κάτι;Hayate έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:12 Μακάρι να ισχύει του Carlos Martin..Μεγάλη παικτουρα....
Τον είχα αγοράσει στο Pro το 25 και τους είχα μακελεψει όλους....
Εσύ δεν καθοδηγεις και παιζεις το παιχνιδι; (αν μοιάζει με το ΦΙΦΑ)
Άρα εσύ τους μακελεψες, όχι ο Μαρτίν...![]()
Κι εγώ έπαιξα μια φορά με τον γιό μου ΦΙΦΑ κι έβαλα σουπερ παικτες επιπέδου Γκαλακτικος. Μάντεψε... με κέρδισε ο γιος μου 17-0!!! και είμαι σίγουρος ότι με λυπήθηκε κιόλας και δεν φορτσαρε ιδιαίτερα...
Πως σε πετσοκοψε ετσι ο μικρος;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Jean Valjean