Μπορεί να ισχύει.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αλλο τελαλι, αλλο ρεπορταζ ομως.PAOK4SWE έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:05 Η ΠΑΕ όπως, και άλλες ΠΑΕ, δεν έχουν δυνατά άτομα επικοινωνίας, επίσημα. Την περισσότερη PR δουλειά την κάνουν ψευτοδημοσιογράφοι όπως ο Κόλκας. Είτε πληρωμένα η δίνοντας πληροφορίες που τους δίνουν δουλειά (δήθεν ρεπορτάζ).
- ΑποστόληςΑ
Έχει παίξει και Τσ. Λ.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:01 https://www.transfermarkt.com/carlos-ma ... ler/618813
για αυτον παει ο ΠΑΟΚ συμφωνα με τους ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ
-
Psagmenos4
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι κι αυτό είναι κακό γιατί βλέπω πολύ laliga. Οπότε είδα μόνο τα στατιστικά του.
Στα θετικά ισχύει ότι έχει παίξει φορ ,άρα ξέρει την θέση στη laliga2 και μάλιστα με καλά νούμερα.
Όντως παίζει και αριστερά εκεί έκανε την χρονιά στην laliga με λίγα νούμερα αλλά οκ.
Στα αρνητικά, είναι project που βγαίνει πρώτη φορά από το γνώριμο περιβάλλον της Ισπανίας, δεν έχει καμία σχέση με πρωτάθλητισμο ,ενώ και φέτος δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου άρα δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι έτοιμος.
Τώρα γενικά η ισπανική είναι μια καλή σχολή και της Ατλετικο οι ακαδημίες πολύ δυνατές.
ΑΝ είχαμε φέρει κανονικό φορ κι αυτόν ως έξτρα λύση θα ήταν πολύ καλή επιλογή και θα περίμενα να τον δω με πολύ αγωνία τώρα λίγο μου κάθεται περίεργα περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
Στα θετικά ισχύει ότι έχει παίξει φορ ,άρα ξέρει την θέση στη laliga2 και μάλιστα με καλά νούμερα.
Όντως παίζει και αριστερά εκεί έκανε την χρονιά στην laliga με λίγα νούμερα αλλά οκ.
Στα αρνητικά, είναι project που βγαίνει πρώτη φορά από το γνώριμο περιβάλλον της Ισπανίας, δεν έχει καμία σχέση με πρωτάθλητισμο ,ενώ και φέτος δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου άρα δεν ξέρω σε τι επίπεδο είναι έτοιμος.
Τώρα γενικά η ισπανική είναι μια καλή σχολή και της Ατλετικο οι ακαδημίες πολύ δυνατές.
ΑΝ είχαμε φέρει κανονικό φορ κι αυτόν ως έξτρα λύση θα ήταν πολύ καλή επιλογή και θα περίμενα να τον δω με πολύ αγωνία τώρα λίγο μου κάθεται περίεργα περίμενα κάτι πολύ καλύτερο.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, margas
1' λεπτο συμμετοχής έχει αυτός φέτος, έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στα πλέι-οφ.
Μακάρι να ισχύει του Carlos Martin..Μεγάλη παικτουρα....
Τον είχα αγοράσει στο Pro το 25 και τους είχα μακελεψει όλους....
Τον είχα αγοράσει στο Pro το 25 και τους είχα μακελεψει όλους....
-
Psagmenos4
Αυτό δεν λέει κάτι, αν προπονείται κανονικά και έρθει νωρίς μόλις καταλάβει το πλάνο μπορει να παίξει ειναι σε τέτοια ηλικία που μπορεί. Το θέμα είναι πότε θα τον εμπιστευτεί ο Λου καθώς μιλάμε για projectDaVinci έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:11 1' λεπτο συμμετοχής έχει αυτός φέτος, έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στα πλέι-οφ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Φαίνεται αρκετά ψαγμένη κίνηση και δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον αριστερά.
Παρόλα αυτά δεν δικαιολογεί την κίνηση Γερεμέγιεφ..
τιποτα δε δικαιολογει την ντροπη Γερεμεγιεφ.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:14 Φαίνεται αρκετά ψαγμένη κίνηση και δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον αριστερά.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
Η κίνηση Γερεμεγεφ στα μάτια μου θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ΜΌΝΟ με ένα βάρβαρο εξτρεμοφορ.
Ούτε με παίκτες στοιχήματα ούτε με τίποτα.
Αν έρθει ο Μάρτιν, ο πρώτος του αγώνας θα είναι σε 2 μήνες από τωρα
Ούτε με παίκτες στοιχήματα ούτε με τίποτα.
Αν έρθει ο Μάρτιν, ο πρώτος του αγώνας θα είναι σε 2 μήνες από τωρα
-
makispaspartou
Carlos Martin
Αυτός μοιάζει πιο πολύ φορ που μπορεί να παίξει και πλάγια παρά εξτρέμ που παίζει και φορ. Εγκρίνεται
Διεθνής ήταν και με την Κ21
Καλό πρότζεκτ.
Και πάλι όμως η μεταγραφή Γερεμεγιεφ είναι εκτός τόπου
Αν πχ είχαμε κλείσει Τετει και Μαρτιν θα πετούσα από τη χαρά μου.
Αυτός μοιάζει πιο πολύ φορ που μπορεί να παίξει και πλάγια παρά εξτρέμ που παίζει και φορ. Εγκρίνεται
Διεθνής ήταν και με την Κ21
Καλό πρότζεκτ.
Και πάλι όμως η μεταγραφή Γερεμεγιεφ είναι εκτός τόπου
Αν πχ είχαμε κλείσει Τετει και Μαρτιν θα πετούσα από τη χαρά μου.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- astral
-
Polichni1926
η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει οντως σαν κινηση αν ειναι αγορα για δανεισμο δεν θελω γιατι σιγουρα ο παιχτης θα χρειαστει χρονο .Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:14 Φαίνεται αρκετά ψαγμένη κίνηση και δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον αριστερά.
αλλα ειναι συμπληρωμα και παει για 3ο φορ και οχι 2ο οποτε μιλαμε καθαρα οτι ο γιερεμεγιεφ θα ειναι το 2ο φορ του ΠΑΟΚ των 100 χρονων
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- sakis_the_fraud
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μεγάλε το πεςembuji έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:14τιποτα δε δικαιολογει την ντροπη Γερεμεγιεφ.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 16:14 Φαίνεται αρκετά ψαγμένη κίνηση και δεν θα με χαλούσε αν ερχόταν να μοιραστεί τον χρόνο με τον Τάισον αριστερά.
Το ξαναπες!!
Φτάνει!!
Μην αρχίζουμε το spam!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- embuji, sakis_the_fraud, magdy
Εγώ επειδή δεν παίζω μάνατζερ ούτε βλέπω αλλά πρωταθλήματα εκτός τα δικά μας μστς και ίσως των αντιπάλων μας, όποιος και να έρθει δε θα το ξέρω οπότε δε με ενδιαφέρει το όνομα.Τα ονόματα που ξέρω(ξέρουμε όλοι) δε παίζει να έρθουν Ελλάδα εκτός από διακοπες ή για σύνταξη.
Το θέμα είναι να είμαστε καλά αριθμητικά και αλλά ακόμα συμαντικοτερο το τι θα δούμε στο χορτάρι. Και ο γαύρος φέρνει παίκτες από αραβιες/Αφρική που δε τους ξέρει κανείς Ευρωπαϊκά και γίνονται πρωταγωνιστές.
Το θέμα είναι να είμαστε καλά αριθμητικά και αλλά ακόμα συμαντικοτερο το τι θα δούμε στο χορτάρι. Και ο γαύρος φέρνει παίκτες από αραβιες/Αφρική που δε τους ξέρει κανείς Ευρωπαϊκά και γίνονται πρωταγωνιστές.