Αν δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω ειναι δικο σου θεμα... Για να σου απαντησω για χαρη του διαλογου τον θεωρω εναν μετριο παικτη με ταβανι το 6,5/10 και αν ειναι η μονη προσθηκη στα φορ (φορ μια πονεμενη ιστορια που σερνετε εδω και ποσα χρονια) σφιξαν τα γαλατα...Xlapatsas4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:43Αρα αν επαιζες σε 10 παιχνιδια απο 10 λεπτα το καθενα (συνολο 100 λεπτα) και εβαζες συνολικα 3 γκολ, θα ειχες 1 γκολ ανα 3,33 παιχνιδια και 1 γκολ ανα 33 λεπτα. Αυτο σημαινει οτι εισαι κακος παικτης;fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
George Best4
Ο Τσαλοφ δεν είναι ποδοσφαιριστής.marsantos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:09Georgare καλησπέρα.
Εύλογα τα όσα λες.
Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί.
Μπορεί δλδ ενώ ήταν κλεισμένος ο παίκτης της Μπράγκα, να πήγαν στη δεύτερη και στην τρίτη λύση και αυτοί επειδή μυρίστηκαν την αναγκαιότητά μας να ζήτησαν τα διπλά. Μπορεί οι επόμενες λύσεις να είπαν οκ αλλά εμείς θέλουμε τον παίκτη μέχρι τις 15 Γενάρη.
Μπορεί, μπορεί, πολλά μπορεί.
Προσωπικά ως πάγια τακτική δεν κρίνω ποτέ τη διοικητική λειτουργία γιατί ποτέ δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οπότε σιωπώ (που είναι και της μόδας).
Αυτό όμως που μπορούμε να σχολιάσουμε και θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί μου αρέσουν τα ποδοσφαιρικά επιχειρήματα είναι το τι χαρακτηριστικά έχει ο παίκτης της Μπράγκα και τι ο Γερεμέγιεφ. Μου φαίνονται εντελώς ξένοι ως παίκτες. Εντελώς διαφορετικοί.
Ξέρουμε πότε γυρίζει ο Γιάκου; Μήπως δε γυρίζει αρχές Γενάρη και καιγόμαστε;
Γι' αυτό έγραφα χθες πως η μεταγραφή μυρίζει το 'στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι'.
Ο χρόνος θα δείξει.
Ο παίκτης δεν είναι για το ανάθεμα. Άλλο να πούμε πως δεν ταιριάζει με αυτό που παίζουμε και άλλο πως ο παίκτης είναι για τα μπάζα.
Αυτό που παίζουμε παίρνει μικροαλλαγές στις οποίες μπορεί να κουμπώσει ο παίκτης.
Δλδ όταν μπαίνει ο Αντρίγια αριστερά με τον Ντεσπόντοφ δεξιά, το γήπεδο ανοίγει και σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να φανεί λειτουργικός ο Γερεμέγιεφ με τις πολύ καλές τοποθετήσεις του.
Το γνωρίζουμε όλοι.
Είναι αδύνατον αυτός ο παίχτης σε οποιαδήποτε ομάδα να πάει επιπέδου δικου μας να πιάσει.
Δε μπορώ να δεχτω ότι φταίει ο προπονητής που δεν κάνει κοντρόλ και όλα τα τελειώματα του είναι αδύναμα πάνω στο τέρμα. Που δε συναντιέται ποτέ με την μπάλα.
Είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουμε από πέρυσι.
Είναι κάτι που δε λύσαμε το καλοκαίρι ενώ ξέραμε ότι θα το βρούμε μπροστά μας.
Προσπαθεις φίλε marsantos να βρεις λογική σε μια παράλογη κατάσταση. Το θέμα Τσαλοφ έχει κουράσει. Ο Γιακουμάκης είναι δανεικός θυμίζω. Θα έπρεπε ήδη ή ομαδα να έχει αποφασίσει τι θα κάνει μαζί του. Έχει συμβόλαιο 2,5 το χρόνο και 4+ μύρια θέλει η ομάδα του.Εμενα προσωπικά μου φαίνεται αδύνατο να τον κρατήσουμε, πόσο μάλλον αν στη συνέχεια είναι ακόμα πιο επιδραστικος. Και ο ίδιος δε θα δεχτεί 50% ψαλίδι στις αποδοχές του, ούτε και η ομάδα του θα μας τον χαρίσει.
Και δεν είναι θέμα ο τραυματισμός Γιακουμάκη.Και υγιής που ήταν 10 λεπτά έπαιζε ο Τσαλοφ και η ομάδα γινόταν αγνώριστη.Αδυνατουσε να κρατήσει μπάλα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει 2ο φορ και είναι πασιφανές. Δε γίνεται να ακούω ότι επισκέφθηκαν διαδικασίες λόγω τραυματισμού γιατί όλοι εδώ και 1 χρόνο φωνάζουν για επιτακτική ανάγκη απόκτησης καλού επιθετικού.
Επειδή το σκηνικό είναι γνωστό και το βλέπουμε κάθε μα κάθε χρόνο, απλά ρωτάω. Θα πάμε προκριματικά με Γερεμεγιεφ και Τσαλοφ?
Του χρόνου καλοκαίρι θα ακούμε από τους δημοσιογράφους πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Γκιτερτσος σαν λύση στην επίθεση στα ματς του καλοκαιριού?
Γιατί είναι στάνταρ πλέον ότι σε κάθε προκριματικά θα περιμένουμε να βγάλει κάστανα από τη φωτιά ο κάθε 17χρονος Κουτσιας, ο κάθε Τζίμας και ο κάθε Μύθου επειδή όχι μόνο δε μπορούν να φέρουν φορ αξιόλογο εγκαίρως, αλλά επειδή άφηνουν τόσο καιρό να περνσει χωρίς να προλαμβάνουν το πρόβλημα που θα εμφανιστεί.
Ξαναλέω αν μετά απο 1 χρόνο που ψάχνουν φορ η λύση ήταν ο Μαροκινός της Μπράγκα μόνο, χωρίς να έχουν ξεχωρίσει μια λίστα παιχτών και ομολογούν στον προπονητή "ξερεις κάτι τραυματίστηκε ο Μαροκινός και αν θες παίχτη αρχές Γεναρη μόνο τον Γερεμεγιεφ μπορώ να φέρω" τότε πως γίνεται να ψάχνουμε το πρόβλημα σε άλλα πράγματα?
Και ολα αυτα είναι άσχετα με το τι πιστεύω για Γερεμεγιεφ.Γιατι ο άνθρωπος είναι ποδοσφαιριστής, με καλές εκτελέσεις που θα δώσει λύση σε ματς όπως αυτό στο Περιστέρι γιατί σε 10 γεμίσματα σε 1 γαμημενο θα βρεθεί με τη μπάλα σαν φορ και δε θα χρειαστεί 100 σαν τον Τσαλοφ για να μου κάνει τακουνακια σαν μπαλαρίνα.
Στα χέρια του Λουτσεσκου αυτός ο παίχτης θα δώσει λύσεις πιστεύω στα μικρά ματς, στα στημένα και σε επίθεση και σε απομακρύνσεις από στημένα αντιπάλων.
Αμφιβάλλω όμως κατά πόσο είναι λύση φορ που μπορεί να παίξει παιχνίδια με ένταση και όχι στατικά, δηλαδή με δυνατότερους αντιπάλους και ντέρμπι.
Το πώς κύκλωσαν την περίπτωση του Μαροκινου που σε στυλ παιχνιδιού δεν έχει καμία σχέση με Γερεμεγιεφ, που δεν έχουν καμία σχέση και σωματικά και τελικά έρχεται ο Σουηδός ουσιαστικά ενισχύει αυτό που λέω.
"Ραζβαν αυτόν μπορούμε να φέρουμε τώρα".
Και μάλιστα μας πουλάνε τώρα ότι ο Γερεμεγιεφ ειναι επιλογή Λουτσεσκου, που αν μας έφτυνε παίχτης με τον τρόπο παιχνιδιού του Γερεμεγιεφ θα λεγανε ότι δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό που θέλει να παίξει ο προπονητής.
Τον Λουτσεσκου τον θεωρώ έξυπνο, καλό προπονητή και λογικό.
Δε συνάδει το όλο πακέτο με την μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ παιδιά. 12 μύρια από το πουθενά για Ζαφείρη για να παίζουμε με έναν Ρώσο φορ Τσαλοφ 1,5 χρόνο και να φέρνουμε τον Γερεμεγιεφ.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- marsantos
Ωπα λέω άνοιξε το αγαπημένο μας νήμα
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ...Μπαίνω μεσα τι να δω φτάσαμε 40 σελιδες σκέφτομαι τι παικτουρα θα έρθει και βλέπω Γερεμεγιεφ
WTF ???? Ε πως να μην γίνει τις ταναπου εδω μέσα....Δεν μας φτάνουν τα στραβά αποτελέσματα έχουμε και αυτό τώρα...Δίκαια τα έχουν πάρει στο κρανίο οι περισσότεροι αλλα δίκαιο έχουν και οι πιο ψυχραιμες φωνές που βλέπουν τα πράγματα πιο σφαιρικά και κυρίως ποδοσφαιρικά....Προσωπικά με ξενερώνει σαν κίνηση και με ξενερώνει ακομα περισσότερο οταν έχουμε απορρίψει παίκτες όπως ο Κουλουρης και αφήσαμε ελεύθερο τον Μπραντον....Αλλα τι να πεις Παοκ είσαι και θαυμαστά τα έργα σου....Υπομονή και μην τσιμπάτε στις τρολιες...
-
Xlapatsas4
Αυτο το ακουω φιλε μου, ειναι δικαιωμα σου και καλα κανεις και αξιολογεις τον παικτη με τον τροπο σου. Απλα το 1 γκολ ανα 3,75 παιχνιδια που γραφεις δεν λεει ολη την αληθεια, απο τη στιγμη που επαιζε με το ζορι 20λεπτα στα περισσοτερα παιχνιδια της ζελας. Γι αυτον τον λογο η αποτελεσματικοτητα του φαινεται στην αναλογια λεπτων παιχνιδιου προς γκολ.fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:50Αν δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω ειναι δικο σου θεμα... Για να σου απαντησω για χαρη του διαλογου τον θεωρω εναν μετριο παικτη με ταβανι το 6,5/10 και αν ειναι η μονη προσθηκη στα φορ (φορ μια πονεμενη ιστορια που σερνετε εδω και ποσα χρονια) σφιξαν τα γαλατα...Xlapatsas4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:43Αρα αν επαιζες σε 10 παιχνιδια απο 10 λεπτα το καθενα (συνολο 100 λεπτα) και εβαζες συνολικα 3 γκολ, θα ειχες 1 γκολ ανα 3,33 παιχνιδια και 1 γκολ ανα 33 λεπτα. Αυτο σημαινει οτι εισαι κακος παικτης;fidel έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:33 Διαβάζω απόψεις για τον νέο μας επιθετικο που τον χαρακτηρίζουν ως Game Changer και παραθέτουν τα στατιστικά οτι κάθε 120 λεπτά σκοράρει...
Σε 60 παιxνιδια για τον βάζελο σε ολες τις διοργανώσεις εχει 1931 λεπτά συμμέτοχης και 16 γκολ... Αρα 1 γκολ ανα 3,75 παιχνίδια , να με συμπαθατε αλλα οι αριθμοί καταρρίπτουν το αφήγημα περι Game Changer....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πότε έπαιξε ο Μπερνάρ φορ;Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
η παικτες που θα κλεισουν ειναι γιερεμεγεφ , μπερναρ και μητογλου αυτοι ειναι αυτην την στιγμη σε πρωτο πλανο
Bernard 33 ετων τελειος για αριστερα.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
η παικτες που θα κλεισουν ειναι γιερεμεγεφ , μπερναρ και μητογλου αυτοι ειναι αυτην την στιγμη σε πρωτο πλανο
Και δεν θελει και χρονο προσαρμογης.
Θυμαμια ομως κατι παιχνιδια που ειχε κανει με τον Γιοβανοβιτς που δεν τον αφηνε καθολου να εχει ελευθερο ρολο στο 10. Οταν μετατοπιστηκε αριστερα εθελξε ο παλικαρος
-
Polichni1926
Εδω τα αρδ μας ελεγαν οτι ο ιβανουσετς παιζει αριστερα και ο μπακαγιοκο ερχεται για να βοηθησει και στα σεντερ μπακ αυτο θα μαςπροβληματιζε?Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:01Πότε έπαιξε ο Μπερνάρ φορ;Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
-
Polichni1926
σε παρακαλω πες μου οτι αστειευεσαι .geobila έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:03Bernard 33 ετων τελειος για αριστερα.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
Θυμαμια ομως κατι παιχνιδια που ειχε κανει με τον Γιοβανοβιτς που δεν τον αφηνε καθολου να εχει ελευθερο ρολο στο 10. Οταν μετατοπιστηκε αριστερα εθελξε ο παλικαρος
Αν ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος" θεωρείται αυλικός, αυτό που θα έλεγε την συγκεκριμένη στιγμή είναι ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες και ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με 3 παίκτες μπαμ μπουμ. Ο συγκεκριμένος "δημοσιογράφος" με αυτά που λέει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι βαλτος και ύποπτος. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο πρώτος και βγαίνουν και λένε για 3 παίκτες. Εδώ δεν πετυχαίνουν μια μεταγραφή, θα πετύχουν 3. Χαλαρώστε γιατί όλοι αυτοί περιμένουν να χτυπήσει το βαιμπερ για να μάθουν ποιός θα ερθει και πότε. Ο περίγυρος τους είναι καφενειακος, οι πληροφορίες τους επίσης.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
Καλή αρχή να έχουμε
- These users thanked the author Mpoz for the post:
- sakis_the_fraud
- WestBlock4
Αμα φερουν αυτους ας τον βαλει και τέρμα. Ετσι κ αλλιώς ολα πιθανά απο αυτη τη διοίκηση κ τους σχεδιασμούς τους.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:01Πότε έπαιξε ο Μπερνάρ φορ;Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
-
Psagmenos4
O Κολκας πάντως είπε για αριστερό εξτρεμ που παίζει και δεξί και φορ και έχει παίξει πολλά παιχνίδια εκεί ,σε καλή ηλικία από καλό πρωτάθλημα. Δεν ταιριάζει τίποτα με τον Μπερνάρ, που απ ότι ξέρω δύσκολα να γίνει γιατί τον θέλουν στην ομάδα του και μόνο με λεφτά για να τον αγοράσουμε θα τον δώσουν.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
θα σε απογοητευσω συντροφε αλλα εμενα μου αρεσε/αρεσει ο Μπερναρ και στα 33 μπορει ευκολα να αποδωσει.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:08σε παρακαλω πες μου οτι αστειευεσαι .geobila έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:03Bernard 33 ετων τελειος για αριστερα.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:47 εγω να πω κατι που ακουσα δεν ξερω αν ισχυει αλλα υποτιθεται οτι ο ανθρωπος που μου τα ειπε εχει πολυ καλες σχεσεις με δημοσιογραφο της πολης ο οποιος θεωρειται και συστημικος εως και αυλικος .
Σιγουρα δεν ειναι το μεγαλο ονομα που ονειρευομαστε 27-28 ετων. Αλλα σιγουρα δεν ειναι κακος παιχτης η τεμπελης.
Η τελευται του χρονια στο Ελληνικο ηταν πολυ καλη
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μου πάει το μυαλό σε κάποιον που το ψάξαμε και το καλοκαίρι τελευταίες μέρες και παίζει αριστερά και φορ.
Το όνομα του παραπέμπει σε μεγάλη πόλη της Αμερικής.
Το θεωρώ δύσκολο, αλλά είναι παίχτης που όντως κάνει γκελ για πρωτάθλημα και ταιριάζει πολύ στο προφίλ που παρουσιάζουν.
Υπόψιν επίσης οτι θέλει να φύγει από εκεί που παίζει και να γυρίσει Ευρώπη.
Το όνομα του παραπέμπει σε μεγάλη πόλη της Αμερικής.
Το θεωρώ δύσκολο, αλλά είναι παίχτης που όντως κάνει γκελ για πρωτάθλημα και ταιριάζει πολύ στο προφίλ που παρουσιάζουν.
Υπόψιν επίσης οτι θέλει να φύγει από εκεί που παίζει και να γυρίσει Ευρώπη.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, Franky
-
Polichni1926