Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Psagmenos4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα από τους δαιμονιους ρεπόρτερ ,η μόνη λύση που όντως είναι και εξτρεμ και φορ ,όντως έχει παίξει και τις 2 θεσεις με καλό ύψος και καλή ηλικία είναι το εξτρεμ της Οσερ που ανέβασε κάποιος φίλος εδώ. Ωστόσο κάνει καλούτσικη χρόνια στην Γαλλία δεν βρίσκω λόγο να έρθει εδώ
Εκεινο το ροστερ του πρωταθληματος αν θες να το βγαλεις αχρηστο και ελλειπές, δικαιωμα σου, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε απολυτα. Κυπελλο μπορεις να παρεις αν εισαι τυχερος, πρωταθλημα οχι. Αν τωρα μονιμα θελουμε να υποτιμουμε το ροστερ, πασο επισης αποψη σου, ολοι ακουγομαστε. τα υπολοιπα τα ειρωνικα τα αφηνω στην ακρη, δεν θα μπω στο τρυπακι γιατι δεν γουσταρω να γινουμε μπιλιες χωρις λογοsmoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:35george188 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:31Πρόπερσι οηρες τίτλο, εσύ πες ότι ήρθε κατά λάθος γιατί μιλάς για μια 10ετια, απο το 2015 δηλαδή? Ή η ομάδα δεν πρωταγωνιστει? Εχθρός του καλού το καλύτερο αλλα όταν βάζεις ζυγαριά να μπαίνουν όλα. Οχι να βαζεις μόνο γερεμεγεφ και οχι ζαφειρη. Μεταγραφή είναι οχι στο μπλα μπλα. 17/12 οχι 31 Γενάρηsmoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:15
Η αλλαγή στάσης του προέδρου απο το ντάμπλ και μετά είναι αισθητή. Και αυτό δεν έγινε πέρυσι. Έχει αρκετό χρόνο... πότε παύει να είναι " γρήγορη" η αρση της στήριξης;Μετά τα 10 χρόνια ;
Αν το πρώταθλημα που πήρες προπερσυ στα δικά σου μάτια ήταν αποτέλεαμα σωστού σχεδιασμού δικαίωμα σου αλλά διαφωνώ σαν να μην υπάρχει αύριο. Ρόστερ ελειπέστατο. Ναναι καλά ο Λούτσι και η ψυχή που έβγαλε το σύνολο του και το πήραμε.
Καλα αυτό για την δεκαετία προφάνως δεν κατάλαβες τι εννοώ. Υπεύθυνος για αυτά που γράφω όχι αυτα που καταλαβαίνεις.
Ζαφείρη το έγραψα σε άλλο σχόλιο παραπάνω
Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.
Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται καθε μερα το κλαμπ.
Το οτι χρειαζομαι βασικο φορ βλεποντας τον ανταγωνισμο να φερνει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ στην θεση και εγω παιρνω το αποφαγι του βαζελου το θεωρω ντροπη και οποιον τολμησε μεσα στον ΠΑΟΚ που ΕΓΩ ονειρευομαι ναι τον θεωρω οτι δε θελει το καλο της ομαδας μου και επειδη σιγουρα δε ντρεπεται ακριβως το αυτο.
Μπορειτε να το ξεπλυνετε, μπορει να σας αρεσει, μπορει να εχετε υπομονη, μπορει πολλα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ 100%. Εγω ειδα παγωμενο γηπεδο που ξεπαγωσε μεσα λιγους μηνες μολις εμφανιστηκε ο Μυστακιδης μετα απο μια 3ετια. Στο καπακι να σκοτωνεται ο Ντελιας μπας και μπουν λεφτα στα ταμεια που ΕΓΩ (εμεις) απετρεψα να γινει, ειδα μια ελπιδα στο ονομα ζαφειρης οτι θα γινει επιτελους ξανα πραγματικη επενδυση στην ομαδα και ξαφνικα εκει που καιγομαι και ακουω για πρωταθληματα κλπ μου ερχεται στην μαπα ενας Γερεμεγιεφ. Ε ΟΧΙ, δε θα το δεχτω. Και θα κραζω μεχρι να ακυρωθει αυτη η ντροπη μεταγραφης ή να ερθει ΦΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΑΡΑ που εχει αναγκη η ομαδα.
Οπως εσεις εχετε τις αγαπες σας, τα ορια σας και την υπομονη σας ετσι την εχω και εγω. ΑΝ εσεις δε θελετε με τιποτα να μπαινει στο καδρο ο Σαββιδης και λοιπη διοικηση για οσα εχει κανει για την ομαδα ποτε, κανενα προβλημα. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να φαω μπαν ας το φαω. Αλλα αυτια δε θα χαϊδεψω κανενος ΠΟΤΕ.
Τωρα πιο ηρεμος δε θα το εγραφα αλλα ουτε και παιρνω πισω τον χαρακτηρισμο. Εγω ετσι αγαπω την ομαδα και θα ξεσκισω οποιον θεωρω οτι την υποτιμα ή δεν κοιταει μονο και ΜΟΝΟ το να γιγαντωνεται καθε μερα το κλαμπ.
Το οτι χρειαζομαι βασικο φορ βλεποντας τον ανταγωνισμο να φερνει ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ στην θεση και εγω παιρνω το αποφαγι του βαζελου το θεωρω ντροπη και οποιον τολμησε μεσα στον ΠΑΟΚ που ΕΓΩ ονειρευομαι ναι τον θεωρω οτι δε θελει το καλο της ομαδας μου και επειδη σιγουρα δε ντρεπεται ακριβως το αυτο.
Μπορειτε να το ξεπλυνετε, μπορει να σας αρεσει, μπορει να εχετε υπομονη, μπορει πολλα ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ 100%. Εγω ειδα παγωμενο γηπεδο που ξεπαγωσε μεσα λιγους μηνες μολις εμφανιστηκε ο Μυστακιδης μετα απο μια 3ετια. Στο καπακι να σκοτωνεται ο Ντελιας μπας και μπουν λεφτα στα ταμεια που ΕΓΩ (εμεις) απετρεψα να γινει, ειδα μια ελπιδα στο ονομα ζαφειρης οτι θα γινει επιτελους ξανα πραγματικη επενδυση στην ομαδα και ξαφνικα εκει που καιγομαι και ακουω για πρωταθληματα κλπ μου ερχεται στην μαπα ενας Γερεμεγιεφ. Ε ΟΧΙ, δε θα το δεχτω. Και θα κραζω μεχρι να ακυρωθει αυτη η ντροπη μεταγραφης ή να ερθει ΦΟΡΑΚΛΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜΑΡΑ που εχει αναγκη η ομαδα.
Οπως εσεις εχετε τις αγαπες σας, τα ορια σας και την υπομονη σας ετσι την εχω και εγω. ΑΝ εσεις δε θελετε με τιποτα να μπαινει στο καδρο ο Σαββιδης και λοιπη διοικηση για οσα εχει κανει για την ομαδα ποτε, κανενα προβλημα. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Αν αυτο σημαινει οτι πρεπει να φαω μπαν ας το φαω. Αλλα αυτια δε θα χαϊδεψω κανενος ΠΟΤΕ.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Polichni1926
- navigator11
Την ίδια σεζόν πήρε και το κονφερενς ο ... προγραμματιστικά έτη φωτός μπροστά γαύρος. Just reminding.george188 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 12:55Εκεινο το ροστερ του πρωταθληματος αν θες να το βγαλεις αχρηστο και ελλειπές, δικαιωμα σου, συμφωνουμε οτι διαφωνουμε απολυτα. Κυπελλο μπορεις να παρεις αν εισαι τυχερος, πρωταθλημα οχι. Αν τωρα μονιμα θελουμε να υποτιμουμε το ροστερ, πασο επισης αποψη σου, ολοι ακουγομαστε. τα υπολοιπα τα ειρωνικα τα αφηνω στην ακρη, δεν θα μπω στο τρυπακι γιατι δεν γουσταρω να γινουμε μπιλιες χωρις λογοsmoothcriminal1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:35george188 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 11:31 Πρόπερσι οηρες τίτλο, εσύ πες ότι ήρθε κατά λάθος γιατί μιλάς για μια 10ετια, απο το 2015 δηλαδή? Ή η ομάδα δεν πρωταγωνιστει? Εχθρός του καλού το καλύτερο αλλα όταν βάζεις ζυγαριά να μπαίνουν όλα. Οχι να βαζεις μόνο γερεμεγεφ και οχι ζαφειρη. Μεταγραφή είναι οχι στο μπλα μπλα. 17/12 οχι 31 Γενάρη
Αν το πρώταθλημα που πήρες προπερσυ στα δικά σου μάτια ήταν αποτέλεαμα σωστού σχεδιασμού δικαίωμα σου αλλά διαφωνώ σαν να μην υπάρχει αύριο. Ρόστερ ελειπέστατο. Ναναι καλά ο Λούτσι και η ψυχή που έβγαλε το σύνολο του και το πήραμε.
Καλα αυτό για την δεκαετία προφάνως δεν κατάλαβες τι εννοώ. Υπεύθυνος για αυτά που γράφω όχι αυτα που καταλαβαίνεις.
Ζαφείρη το έγραψα σε άλλο σχόλιο παραπάνω
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- george188
Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι όπως θες, όμως υπάρχουν κανόνες και συνεχίζω να απορώ με την ανοχή. Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω. Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να βρω κοινό τόπο. Αγαπάμε την ομάδα μας με τελείως διαφορετικό τρόπο.embuji έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 12:57 Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 2):
- Jean Valjean, Kabamaru11
- Jean Valjean
Για μένα το προβληματικο δεν είναι ότι έρχεται ο Γερεμεγεφ. Από όσα έχουν συζητηθεί εδώ μέσα προκυπτει ότι ήταν δεύτερη επιλογή.
Για μένα προβληματικο είναι ότι η πρωτη μας επιλογή ήταν αυτός της Μπράγκα!
Είναι στ'αλήθεια τόσο καλός;
έχει κάποιος εικόνα από την ομάδα του και το πρωταθλημα;
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- marsantos
-
George Best4
Οκ.flash4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 12:53 Ούτε χτίζει το ρόστερ μόνος του αλλά ούτε αμέτοχος είναι. Το ότι μετά τον Πρίγιοβιτς με προπονητή Λουτσέσκου δεν έχουμε ξαναδεί σοβαρό φορ περιοχής μόνο τυχαίο δεν είναι και σίγουρα δεν οφείλεται στη διοίκηση μόνο.
Δε θα κάνω προσπάθεια να σε πείσω.
Μπορεί να θεωρείς ότι τον Ζαφείρη τον ζήτησε ο προπονητής. Μη σου που ότι τους έπεισε κιόλας να δώσουν 12 μύρια για χαφ και να αφήσουν τις άλλες τρύπες να υπάρχουν σε φορ και άμυνα.
Σίγουρα πέρυσι ξετρελαθηκε με Κολει και Μπακαγιοκο.Ηταν φτηνή προπαγάνδα δημοσιογράφων που μας έλεγαν για 1 μήνα ότι τον έχει απορρίψει ο προπονητής.
Λογικά ζητάει ο ίδιος ο προπονητής το ρόστερ να κλείνει 31 Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη.
Μη σου πω βλέπει και σαν τσαλλεντζ κάθε χρόνο προκριματικά να πηγαίνει χωρίς φορ.
Λογικά παρακολουθούσε ρωσικό πρωτάθλημα ανελλιπώς και ζήτησε να έρθει το πολυβόλο ο Τσαλοφ.
Μπορεί να ήταν ψέματα και ότι μας έφτυσαν 40 επιθετικοί το καλοκαίρι που είχαν την έγκριση του προπονητή.
Ο ίδιος στην αρχή κάθε μεταγραφικής περιόδου λέει σε συνεντεύξεις τύπου που θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα αμεσα.4 χρόνια ποτέ δεν γίνεται αυτό που δημόσια ζητάει.
Αυτο που κανει ο γαυρος και δε κανει καμια αλλη ομαδα στην Ελλαδα ειναι οτι δε σταματαει να χωνει μεχρι να το "βρει".
Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι αλλα θα σε κοβει μεχρι να το βρεις και να τους κοψεις μετα εσυ ολους.
Αν κανει λαθη που παιζει να κανει και τα περισσοτερα απο τους 3 διεκδικητες γιατι η ζελα ειναι ενα πραγμα λαθος απο πανω μεχρι κατω, ειναι η μονη ομαδα που θα χωνει λεφτα συνεχεια μεχρι να το διορθωσει. Την χρονια του κονφερενσ δε σταματαγανε να σπαταλανε λεφτα μεχρι να το βρουν και μολις φερανε καλο προπονητη και βγηκαν ορισμενοι παικτες πηραν το κονφερεσ. Ετσι ειναι η τακτικη τους. Εχει καλα και κακα και αυτη οπως ολες.
Αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι αλλα θα σε κοβει μεχρι να το βρεις και να τους κοψεις μετα εσυ ολους.
Αν κανει λαθη που παιζει να κανει και τα περισσοτερα απο τους 3 διεκδικητες γιατι η ζελα ειναι ενα πραγμα λαθος απο πανω μεχρι κατω, ειναι η μονη ομαδα που θα χωνει λεφτα συνεχεια μεχρι να το διορθωσει. Την χρονια του κονφερενσ δε σταματαγανε να σπαταλανε λεφτα μεχρι να το βρουν και μολις φερανε καλο προπονητη και βγηκαν ορισμενοι παικτες πηραν το κονφερεσ. Ετσι ειναι η τακτικη τους. Εχει καλα και κακα και αυτη οπως ολες.
- sakis_the_fraud
Georgare καλησπέρα.
Εύλογα τα όσα λες.
Όμως ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει συμβεί.
Μπορεί δλδ ενώ ήταν κλεισμένος ο παίκτης της Μπράγκα, να πήγαν στη δεύτερη και στην τρίτη λύση και αυτοί επειδή μυρίστηκαν την αναγκαιότητά μας να ζήτησαν τα διπλά. Μπορεί οι επόμενες λύσεις να είπαν οκ αλλά εμείς θέλουμε τον παίκτη μέχρι τις 15 Γενάρη.
Μπορεί, μπορεί, πολλά μπορεί.
Προσωπικά ως πάγια τακτική δεν κρίνω ποτέ τη διοικητική λειτουργία γιατί ποτέ δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες. Οπότε σιωπώ (που είναι και της μόδας).
Αυτό όμως που μπορούμε να σχολιάσουμε και θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί μου αρέσουν τα ποδοσφαιρικά επιχειρήματα είναι το τι χαρακτηριστικά έχει ο παίκτης της Μπράγκα και τι ο Γερεμέγιεφ. Μου φαίνονται εντελώς ξένοι ως παίκτες. Εντελώς διαφορετικοί.
Ξέρουμε πότε γυρίζει ο Γιάκου; Μήπως δε γυρίζει αρχές Γενάρη και καιγόμαστε;
Γι' αυτό έγραφα χθες πως η μεταγραφή μυρίζει το 'στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι'.
Ο χρόνος θα δείξει.
Ο παίκτης δεν είναι για το ανάθεμα. Άλλο να πούμε πως δεν ταιριάζει με αυτό που παίζουμε και άλλο πως ο παίκτης είναι για τα μπάζα.
Αυτό που παίζουμε παίρνει μικροαλλαγές στις οποίες μπορεί να κουμπώσει ο παίκτης.
Δλδ όταν μπαίνει ο Αντρίγια αριστερά με τον Ντεσπόντοφ δεξιά, το γήπεδο ανοίγει και σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να φανεί λειτουργικός ο Γερεμέγιεφ με τις πολύ καλές τοποθετήσεις του.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- Jean Valjean, geobila, sakis_the_fraud
Να δεις ποση ανοχη υπηρχε στον πρωτο κανονα οταν οποιος δεν ηταν 100-0 στο γηπεδικο το καλοκαιρι υπερ του Σαββιδη επεφτε πεσιμο.Nassos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:04Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι όπως θες, όμως υπάρχουν κανόνες και συνεχίζω να απορώ με την ανοχή. Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω. Με συγχωρείς αλλά δεν μπορώ να βρω κοινό τόπο. Αγαπάμε την ομάδα μας με τελείως διαφορετικό τρόπο.embuji έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 12:57 Εγω το εγραψα το ξεφτιλες γιατι ετρεμα απο τα νευρα μου οταν διαβασα οτι ειναι "οριστικο" του γερεμεγιεφ.
- smoothcriminal1926
- navigator11
Εμένα φίλε George δε με ενοχλεί να υπάρχουν ενστάσεις, ξινίλα, αμφισβήτηση κλπ. Σε ένα πλαίσιο λογικής, βέβαια. Τρελαίνομαι όμως όταν διαβάζω τέτοιου τύπου τοποθετήσεις. Κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν τι περιβάλλον ασφάλειας και υποστήριξης προσφέρει ο μονοκούστουμος στο αγωνιστικό για να φτάνουν αυτοί που το απαρτίζουν να κάνουν "ηρωικές" υπερβάσεις. Δεν πειράζει. Ας συνεχίσουν να πιστεύουν ότι οι αλαφουζαίοι, οι βένγκες και οι κασπυρίδηδες κινούνται το λιγότερο στο αυτό επίπεδο.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Nassos, lkosmid
Εκεί βρίσκεται το ζουμί Γιάνναρε.Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 13:05 Για μένα το προβληματικο δεν είναι ότι έρχεται ο Γερεμεγεφ. Από όσα έχουν συζητηθεί εδώ μέσα προκυπτει ότι ήταν δεύτερη επιλογή.
Αυτό που θέλω να προσθέσω και το έγραψα και προηγουμένως είναι το κατά πόσο έχουν σχέση μεταξύ τους ο Γερεγέγιεφ με αυτόν της Μπράγκα.
Μου φαίνονται εντελώς διαφορετικοί παίκτες.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Jean Valjean
Και τι πιο λογικό, από παίκτη με αγορά, με χαρακτηριστικά Γιακουμάκη, να πάμε στον ελεύθερο Γερεμεγεφ των 200χιλιαδων.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:46Παλικάρι μου προφανώς ο Σουηδός δεν είναι ο φορ που χτυπάει ο ΠΑΟΚ. Τραυματίστηκε ο συμφωνημένος και πήραμε αυτόν για να έχουμε κάποιον μέχρι να έρθει ο εκλεκτός.Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Να δω πως θα μπορέσει να υπηρετήσει το σύστημα του Ραζβαν και να κάνει ακατάπαυστα πρεσσινγκ, που αυτός είναι ξεκάθαρο φορ περιοχής. Μέχρι να κουνήσει το ένα πόδι βρωμάει το άλλο.
Αλλά ξέχασα, είναι επιλογή Λουτσέσκου