Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ζουμε ξεπλημα που θα ζηλευε και ο γαυρος γυρω απο τον Γερεμεγιεφ απο τα ΑΡΔ.
Ποσο δικιο εχετε που ουρλιαζετε απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ να ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
Και κριτικη 0 απο ολους φυσικα σε συγκεκριμενα προσωπα. Ακου εκει γερεμεγιεφ.
Ποσο δικιο εχετε που ουρλιαζετε απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ να ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.
- Jean Valjean
Μπράβο ρε φίλε!San4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 21:44 Γενικά η συζήτηση για τον γιερεμεγιεφ έχει φύγει παντελώς εκτός πλαισίου.
Καταρχάς να πω ότι μου φαίνεται τραγικό αν επέρχεται για δεύτερος. Επίσης δεν έχω σε καμία εκτίμηση το γενικότερο στυλ ποδοσφαιριστή που εκπροσωπεί ο γιερεμεγιεφ.
Ωστόσο η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί παντελώς. Το βασικό επιχείρημα ότι είναι εξευτελιστική κίνηση γιατί ο ΠΑΟΚ παίρνει τον 4ο 5ο 10ο φορ του βαζελου και ότι τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο.
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε το βασικό. Οχι τον γιερεμεγιεφ αλλά εμένα να έπαιρνε ο Ιβαν σαν ΠΑΟΚ δεν είμαστε ούτε κατά διάνοια κοντά σε κάποιο πάτο βαρελιού.
Δευτερευόντως ο γιερεμεγιεφ ανεξάρτητα αν είναι ο 10ος φορ του βαζελου ή αν είναι χειρότερος από τον οζμπολτ κτλ είναι ένας παίχτης με πολύ καλή αντίληψη του σκοραρίσματος που με την μπάλα στα πόδια είναι οριακά ημιεπαγγελματίας. Θυμάμαι ότι όταν τον μάρκαρε ο κουλιερακης ήταν σαν παιδί με άντρα. Η μόνη χρησιμότητα που μπορεί να έχει αυτός ο παίχτης είναι ως παίχτης που έχει το εύκολο γκολ σε στιγμές μεγάλης πίεσης.
Υπό αυτό το πρισμα δεν έχει καμία σημασία αν υπάρχουν 20 40 100 καλύτεροι φορ γενικά στην ελλάδα από αυτόν. Για τη δουλειά που ειδικεύεται είναι πολυ καλός.
Αν αυτή είναι η θεώρηση της παε καλώς. Αν όχι έχουμε πρόβλημα. Αυτοί που μιλάνε για εξευτελισμούς no matter what επειδή ο ΠΑΟΚ παίρνει τον γιαρεμεγιεφ 15 δεκεμβρίου χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα για το σκοπό που έρχεται είναι εκτός θέματος.
Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι συμφωνώ με το σκεπτικό της παε ή το σκεπτικό που προβάλλεται να έχει η που πιθανολογείται ότι έχει αλλά μου φαίνεται τραγικό να μιλάμε για εξευτελισμούς επειδή έρχεται ο γιερεμεγιεφ
Μακάρι να έγραφαν πιο πολλοι σαν εσένα.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- PAOK DreXleR
- navigator11
Γιατί, ο Ντεσπότοφ είναι εξτρέμ;; Εδώ μετά δυσκολίας τέτοιον μπορείς να χαρακτηρίσεις τον παιχταρά Αντρίγια. Βασικά, μεγάλο ερωτηματικό ποιά θέση μπορεί να παίξει με συνέπεια και σοβαρότητα ο Κύριλλος.gika έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:52 Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με Γιερεμεγιεφ Μύθου προετοιμασία χειρότερα κι από Σαματά Μπράντον θα είναι. Αστεία πράγματα, δεν ρισκάρουμε μόνο τη φετινή χρονιά, ρισκάρουμε και την Ευρώπη του χρόνου.
-
Polichni1926
ο ντεσποντοφ ειναι εξτρεμ που πολλες ομαδες θα σκιζοντουσαν να τον εχουν σε ομαδες που χτυπανε αντεπιθεση δεν εχεις κατι καλυτερο ειναι εξτρεμ που αν παιξεις αντεπιθεση θα σε σκοτωσει και τα νουμερα του για παιχτη απο παγκο ειναι εξωφρενικα δεν ειχες ποτε κατι αναλογοnavigator11 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:58Γιατί, ο Ντεσπότοφ είναι εξτρέμ;; Εδώ μετά δυσκολίας τέτοιον μπορείς να χαρακτηρίσεις τον παιχταρά Αντρίγια. Βασικά, μεγάλο ερωτηματικό ποιά θέση μπορεί να παίξει με συνέπεια και σοβαρότητα ο Κύριλλος.gika έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:52 Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με Γιερεμεγιεφ Μύθου προετοιμασία χειρότερα κι από Σαματά Μπράντον θα είναι. Αστεία πράγματα, δεν ρισκάρουμε μόνο τη φετινή χρονιά, ρισκάρουμε και την Ευρώπη του χρόνου.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
- geobila, sakis_the_fraud
Ρε πάρτε παίκτες της προκοπής, 100 χρόνια έχουμε φέτος, έλεος! Και μην βγάζεται φήμες και μάρκετινγκ παικτών της πλάκας εις βάρος του ΠΑΟΚ, παλιοΑΡΔ! Έχουμε αγανακτήσει ναούμε.
Σε ενα διαφορετικο συστημα που ευννοει ελευθερια κινησεων με λιγοτερες αμυντικες απαιτησεις ενδεχομενως θα επαιζε καλυτερα.navigator11 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:58Γιατί, ο Ντεσπότοφ είναι εξτρέμ;; Εδώ μετά δυσκολίας τέτοιον μπορείς να χαρακτηρίσεις τον παιχταρά Αντρίγια. Βασικά, μεγάλο ερωτηματικό ποιά θέση μπορεί να παίξει με συνέπεια και σοβαρότητα ο Κύριλλος.gika έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:52 Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Εναντιον του Αγιαξ (οταν επαιζε στη Λουντο) τους ειχε κανει γιογιο ετσι. Βεβαια τον αφηναν χωρο για τις αντεπιθεσεις.
Μου θυμιζει την περιπτωση του Τζολη με τον Παμπλο. Και οι δυο θελουν χωρο και πρωτοβουλια (η ελευθερια κινησεων) για να σκοραρουν οχι τοσο να δημιουργουν.
- These users thanked the author geobila for the post:
- Polichni1926
Αριστερό εξτρέμ νομίζω μία καλή περίπτωση είναι ο Λημνιός.
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα.
Πάμφηνοι και ξέρουν το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Το πρώτο ιδίως πολύ σημαντικό, άσε που αυτός της Μπράγκα και να μην έσπαγε το πόδι του (κοίτα ατυχία) θα ήθελε και αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί.
υ.γ. ευτυχώς που δεν πήρε ο Τέλης το γήπεδο. Πω πω τι θα παθαίναμε.....
Σέντερ μπακ καλές περιπτώσεις ο Σένκενφελντ αλλά και ο Μάγκνουσον.
Δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους αλλά μήπως έχει ο Γερεμέγιεφ?
Ήταν τεταρτοπέμπτες επιλογές στο βάζελο αλλά το ίδιο ήταν και ο Γερεμέγιεφ.
Έχουν όμως και πλεονεκτήματα.
Πάμφηνοι και ξέρουν το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Το πρώτο ιδίως πολύ σημαντικό, άσε που αυτός της Μπράγκα και να μην έσπαγε το πόδι του (κοίτα ατυχία) θα ήθελε και αρκετό χρόνο να προσαρμοστεί.
υ.γ. ευτυχώς που δεν πήρε ο Τέλης το γήπεδο. Πω πω τι θα παθαίναμε.....
- These users thanked the author Bono. for the post (total 6):
- embuji, Polichni1926, geobila, Blackgr4, smoothcriminal1926, hariskastoria
-
Polichni1926
σωστα σε περιπτωση δηλαδη που επαιζες 3-4-3 (για μενα αν θελεις να μπεις τσουλου μονο ετσι μπορεις να μπεις κοντρα σε μεγαλυτερες ομαδες ) ο ντεσποντοφ θα ηταν βασικος αναντικαταστατος στην τριαδα μπροστα και ο ζιβκοβιτς θα πηγαινε πιο πολυη για μπακ αν εβαζες τον ζιφκο στην 3αδα μπροστα θα τον κραζατε οπως κραζετε τωρα ντεσποντοφ γιατι ο ζιφκοβιτς ειναι απο την φυση του πιο αμυντικος παιχτης σε αρετεςgeobila έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 10:07Σε ενα διαφορετικο συστημα που ευννοει ελευθερια κινησεων με λιγοτερες αμυντικες απαιτησεις ενδεχομενως θα επαιζε καλυτερα.navigator11 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:58Γιατί, ο Ντεσπότοφ είναι εξτρέμ;; Εδώ μετά δυσκολίας τέτοιον μπορείς να χαρακτηρίσεις τον παιχταρά Αντρίγια. Βασικά, μεγάλο ερωτηματικό ποιά θέση μπορεί να παίξει με συνέπεια και σοβαρότητα ο Κύριλλος.gika έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:52 Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Εναντιον του Αγιαξ (οταν επαιζε στη Λουντο) τους ειχε κανει γιογιο ετσι. Βεβαια τον αφηναν χωρο για τις αντεπιθεσεις.
Μου θυμιζει την περιπτωση του Τζολη με τον Παμπλο. Και οι δυο θελουν χωρο και πρωτοβουλια (η ελευθερια κινησεων) για να σκοραρουν οχι τοσο να δημιουργουν.
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- geobila
Ακριβως! o Zivko ειναι το μοντερνο defensive winger, και κουμπωνει τελεια σε 3-4-3 και 3-5-2 να κουβαλαει την πτερυγα.Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 10:20σωστα σε περιπτωση δηλαδη που επαιζες 3-4-3 (για μενα αν θελεις να μπεις τσουλου μονο ετσι μπορεις να μπεις κοντρα σε μεγαλυτερες ομαδες ) ο ντεσποντοφ θα ηταν βασικος αναντικαταστατος στην τριαδα μπροστα και ο ζιβκοβιτς θα πηγαινε πιο πολυη για μπακ αν εβαζες τον ζιφκο στην 3αδα μπροστα θα τον κραζατε οπως κραζετε τωρα ντεσποντοφ γιατι ο ζιφκοβιτς ειναι απο την φυση του πιο αμυντικος παιχτης σε αρετεςgeobila έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 10:07Σε ενα διαφορετικο συστημα που ευννοει ελευθερια κινησεων με λιγοτερες αμυντικες απαιτησεις ενδεχομενως θα επαιζε καλυτερα.navigator11 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:58
Γιατί, ο Ντεσπότοφ είναι εξτρέμ;; Εδώ μετά δυσκολίας τέτοιον μπορείς να χαρακτηρίσεις τον παιχταρά Αντρίγια. Βασικά, μεγάλο ερωτηματικό ποιά θέση μπορεί να παίξει με συνέπεια και σοβαρότητα ο Κύριλλος.
Οπως παιζει στην εθνικη και στην αντιπερα ο Μλαντενοβιτς.
- sourmenetes
- Moderator
Το να το ξεπατώνετε κάποιοι στην ειρωνεία και στο τρολαρισμα τι προσφέρει στην κουβέντα μας;;
Εκφράσατε την άποψη σας όλα καλά!!
Τι να το σκίζεται η κουβέντα δε βοηθάει!!
Παρακαλώ να μη συνεχιστεί!!
Εκφράσατε την άποψη σας όλα καλά!!
Τι να το σκίζεται η κουβέντα δε βοηθάει!!
Παρακαλώ να μη συνεχιστεί!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, margas
- Statistikologos
Για εμένα το timing της διαρροής μου βρωμάει, γιατί πριν το ματς με τη ζέλα να ανακοινωθει η συμφωνία;
- These users thanked the author Statistikologos for the post (total 2):
- Maklaz, lkosmid
- loukas karadimos
προφανως και θα σε εκανε τανα αναποδα η ζελα
για μλκς τους εχεις ?
οι μονοι που κραταμε προσωπο σε αυτο τον εμετο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο εμεις ειμαστε
για μλκς τους εχεις ?
οι μονοι που κραταμε προσωπο σε αυτο τον εμετο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο εμεις ειμαστε
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- lkosmid
Χωρίς διάθεση κλάματος .. ο παίκτης αυτός βασικός δεν μπορεί να σταθεί .. δεν μπορεί να παίξει ούτε κοντά σε αυτό που παίζει ο ραζβαν .. άρα πάμε για 30 στα 30 υπόλοιπα με Γιακουμάκη ..
ο μόνος τρόπος να βοηθήσει είναι αλλαγή μετά το 75-80 αν ποτέ παίξουμε με 2 φορ ( που ούτε αυτό κάνει ο ραζβαν )
Καμία μα καμία λογική ..
η μόνη λογική είναι να παραδέχθηκαν ότι πριν τις 15-20 Γενάρη θα του φέρουν παίκτη και ο Λουτς να είπε φέρτε όποιον να είναι να έχω να παίξω ..
ο μόνος τρόπος να βοηθήσει είναι αλλαγή μετά το 75-80 αν ποτέ παίξουμε με 2 φορ ( που ούτε αυτό κάνει ο ραζβαν )
Καμία μα καμία λογική ..
η μόνη λογική είναι να παραδέχθηκαν ότι πριν τις 15-20 Γενάρη θα του φέρουν παίκτη και ο Λουτς να είπε φέρτε όποιον να είναι να έχω να παίξω ..
- loukas karadimos
demir αυτο δεν ειναι λογικη, ειναι καταντια ρε φιλε, σορρυ
ολοι αυτοι που πληρωνονται απ τον Ιβαν δηλαδη για να τρεξουν τα μεταγραφικα απο μια αγορα χιλιαδων αθλητων 1 γεναρη μπορουσαν να εχουν εδω ως επιλογες το φορ απο τη μπραγκα Η τον γερεμεγιεφ?
δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτην την κινηση ΕΚΤΟΣ αν ο Ιβαν εχει αποφασισει να κανει γεναρη ισαξιο του 2019 οπου κλειδωσε το πρωταθλημα απο δεκα μεριες και δουμε και αλλο ΦΟΡ, λιγο αργοτερα, και στοπερ, και εξτρεμ αριστερο και οτι αλλο χρειαζεται η ομαδα
και αν ο Λου εχει προβλημα με τις τοσες αλλαγες, ε ξυδι, και εγω εχω προβλημα να βλεπω δεκεμρβη μηνα τον μπαμπα να περπαταει σα συγγαμενος στο περιστερι
νησαφι
ολοι αυτοι που πληρωνονται απ τον Ιβαν δηλαδη για να τρεξουν τα μεταγραφικα απο μια αγορα χιλιαδων αθλητων 1 γεναρη μπορουσαν να εχουν εδω ως επιλογες το φορ απο τη μπραγκα Η τον γερεμεγιεφ?
δεν υπαρχει καμια λογικη σε αυτην την κινηση ΕΚΤΟΣ αν ο Ιβαν εχει αποφασισει να κανει γεναρη ισαξιο του 2019 οπου κλειδωσε το πρωταθλημα απο δεκα μεριες και δουμε και αλλο ΦΟΡ, λιγο αργοτερα, και στοπερ, και εξτρεμ αριστερο και οτι αλλο χρειαζεται η ομαδα
και αν ο Λου εχει προβλημα με τις τοσες αλλαγες, ε ξυδι, και εγω εχω προβλημα να βλεπω δεκεμρβη μηνα τον μπαμπα να περπαταει σα συγγαμενος στο περιστερι
νησαφι
ε οπως θα δικαιολογησουν το 20αρικο που παιρνουν και ειναι και στο βαιμπερ ,επιλογη λουτσε και τα σχετικα ,οταν εισαι συτιζομενος........embuji έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:54 Ζουμε ξεπλημα που θα ζηλευε και ο γαυρος γυρω απο τον Γερεμεγιεφ απο τα ΑΡΔ.