δεν ισχυει αυτο που λες ο πρωταθλητης παει απευθειας ομιλο τσουλου μονο αν πρωταθλητης ειναι ο ολυμπιακος εσυ με τις ισσοπαλιες με μπραν και λουντογκορετς επεσες κι αλλο στο ρανκινκ και σε περασανε κι αλλοι επισης ειχες ηδη μπροστα σου γιουνκ μποις και σαλτσμπουργκ θα πρεπει και αυτες να μην μπορεσουν να παρουν πρωταθλημα ε πλεον σε περασανε κι αλλοι οποτε δεν υπαρχει καμια τετοια περιπτωσηΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:09 Εν συντομια.
Ας μεινουμε στο θεμα των μεταγραφων ΜΟΝΟ!
Ας αφησουμε τους ΑΡΔ και τις πηγες που 99% πεφτουν εξω.
Μια χαρα ειναι ο Γιερεμεγιεφ για ΤΡΙΤΟΣ.
Μια χαρα ειναι ο Γιακουμακης για ΔΕΥΤΕΡΟΣ.
Θελουμε ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ.
Θελουμε ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ απο αυτους που εχουμε.
Αυτοι και ο Ζαφειρης και το πρωταθλημα δεν χανεται (απο οσα ξερω
ο πρωταθλητης παει κατευθειαν στους ομιλους του champions league).
Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Polichni1926
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- cannibalfrag
Χωρις να το εχω ακουσει πουθενα...
Γιατί δεν κάνουν μια ανταλλαγή Μουσταφα της Ναντ με Καμμαρά,να μας δώσουν και δυο τρια (ιδανικά)???
Φυσικά θα ήθελα Τσάπρα απο τώρα (ο Σάστρε δεν βλέπω να επανέρχεται)...ο Κωστής ίσως περισσεύει,αλλα αν λογίζεται Έλληνας,εχει καλά χαρακτηριστικά...(είναι πολυθεσίτης)
Μετά μένει το CB που πρέπει να πέσει χρήμα....
Γνώμη μου...
Γιατί δεν κάνουν μια ανταλλαγή Μουσταφα της Ναντ με Καμμαρά,να μας δώσουν και δυο τρια (ιδανικά)???
Φυσικά θα ήθελα Τσάπρα απο τώρα (ο Σάστρε δεν βλέπω να επανέρχεται)...ο Κωστής ίσως περισσεύει,αλλα αν λογίζεται Έλληνας,εχει καλά χαρακτηριστικά...(είναι πολυθεσίτης)
Μετά μένει το CB που πρέπει να πέσει χρήμα....
Γνώμη μου...
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δυστυχώς αν το έχουν πιάσει οι σειρήνες του Πόρκυ είναι ζήτημα λίγων ωρών ή και λεπτών...
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Patron
Για πολλοστή φορά οι μεταγραφές μας δεν έχουν κανένα πλάνο και ελάχιστη λογική.
Ο Ζαφείρης και λάθος μεταγραφή είναι για μένα, αφού το ύψος του επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα που έχουμε στα στημένα, και κάτω από τις οδηγίες του Ραζβαν δεν είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα της, και ότι ήταν μία μεταγραφή αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει τις ανάγκες του Ιβάν λόγω Μυστακιδη και αυτογκόλ Ντελια.
Από το 19 και μετά με πλούσιο πρόεδρο και ενδιαμεσες βαρβατες πωλήσεις, όχι μόνο δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια (δεν παίξαμε ποτέ τσουλου και ουτε θα παίξουμε με τέτοια μυαλά) αλλά είμαι βέβαιος για το χοντρό δούλεμα.
Ο Ζαφείρης και λάθος μεταγραφή είναι για μένα, αφού το ύψος του επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα που έχουμε στα στημένα, και κάτω από τις οδηγίες του Ραζβαν δεν είμαι σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα της, και ότι ήταν μία μεταγραφή αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει τις ανάγκες του Ιβάν λόγω Μυστακιδη και αυτογκόλ Ντελια.
Από το 19 και μετά με πλούσιο πρόεδρο και ενδιαμεσες βαρβατες πωλήσεις, όχι μόνο δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια (δεν παίξαμε ποτέ τσουλου και ουτε θα παίξουμε με τέτοια μυαλά) αλλά είμαι βέβαιος για το χοντρό δούλεμα.
- loukas karadimos
Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:12Με το συμπάθειο φίλε Λουκά αλλά δεν βλέπω πουθενά κανέναν μηχανισμό Ιβάν.loukas karadimos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33 Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν θέλουν κιόλας
Τον αγαπάμε τον ιβαν και το έχουμε αποδείξει, δεν θα τον διώξουμε γιατί έφερε για φορ τον κανέναν στα 100 σου χρόνια
Αλλά δεν θα μου πει κανείς εμένα ότι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε το ζαφ το καλοκαίρι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι ένας γερεμεγιεφ
Γελάνε και οι πέτρες με το δούλεμα που τρώμε
Πραγματικά δεν έχει μείνει κουράγιο να κάνεις κριτική
Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια
Και φέτος δεν θα τα πούμε 31 Γενάρη αλλά 31 Δεκέμβρη, γιατί την ομάδα το καλοκαίρι την άφησαν γυμνή και 6 Ιανουαρίου έχει παιχνίδι και ανάγκες
Καμία γιούχα πλέον δεν με εκπλήσσει
Μιλάμε για κατόρθωμα
Πάνω απ όλα και όλους ο ΠΑΟΚ .
Αυτό που γράφεις ονομάζεται προληπτική λογοκρισία, είναι δυνατόν να απειλούμε με γιουχάρισμα και να το δικαιολογούμε εκ των προτερων;
Αν ο Ιβάν ήταν από εκείνους που έφτιαχνε μηχανισμό, ο πρωτος μηχανισμός που θα έφτιαχνε θα ήταν για να ελέγξει την διαιτησία, ώστε να μπορεί να φέρνει παιξτακια της σειράς για να παιρνει πρωταθλημα με ανάθεση, όπως όλοι οι υπόλοιποι.
Ειναι προσβλητικο για τον Ιβάν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Είναι κυρίως προσβλητικο για εμάς τους οπαδούς και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Καλά κάνεις κι έχεις διαφορετική άποψη για Γερεμεγεφ, οφείλεις να την γράψεις και οφείλουμε να την σεβαστούμε.
ΥΓ. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει μηχανισμός θα δώσω ένα παραδειγμα. Εδώ και καποιους μήνες, διαβάζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, πρωι-βραδυ, προ και μετά φαγητου, σε ανύποπτο χρόνο, είτε μετά από παιχνιδι με ΟΦΗ, είτε μετά από Λιλ, είτε παιζουμε καλά είτε άσχημα, την προτροπη "παρτε Τσαπρα, παρτεΤσαπρα". Αυτό θα μπορουσε να είναι ένας μηχανισμός. Αν πραγματι είναι θέλει διερεύνηση.
Όσοι είναι πανω από 50-55 θα θυμούνται στα περιξ της αγοράς στο Καπάνι, ή εδώ στην Αθήνα στην Αθηνάς τους παπατζηδες που έστηναν τον παγκο τους. Παπατζής μόνος του δεν υπήρχε ούτε υπάρχει.
Χρειάζεται αβανταδόρους.
Οι αβανταδόροι, παντου και παντα είναι τα ΜΜΕ, αυτός είναι ο ρόλος τους.
Οι αβανταδόροι λειτουργουν πριν, όχι μετά.
Ο μηχανισμός φτιάχνεται για το πριν όχι για το μετά.
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν θεωρώ ότι όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα για τον Τσαπρα μπορεί να είναι αβανταδόροι. Δυστυχώς απλώς αναπαράγουν όσα ακουν και διαβάζουν στους πραγματικους αβανταδόρους που είναι τα ΜΜΕ.
Ο μηχανισμός όμως είναι εμφανής σε όσους κάνουν τον κόπο να κοιτάξουν προσεκτικά.
Πουθενά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν δεν έχουν στήσει μηχανισμό. Αντίθετα, παλευουν με νυχια και με δόντια απέναντι σε κάθε λογής μηχανισμό.
Αν τον προσέβαλα τον ιβαν ας με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε
Κατά τ άλλα άνοιξε κάνα φμπ και δες τι γίνεται και τι πατρονάρισμα πέφτει , λες και είμαστε τίποτα άβουλα όντα και περιμένουμε τους opinion leaders του πέους να μας πούνε αν το τέταρτο φορ του βαζελου είναι αυτό πουνπεριμεναμε
Σε παρακαλώ τώρα, ούτε μαλακες είμαστε ούτε παιδάκια
Ναι μεταγραφή απ τα πανέρια στα 100 σου χρόνια σε θέση που είσαι γυμνός από το καλοκαίρι σου κάνει ο ιβαν και θα τα ακούσει
Αν έχει είσαι οκ, με γεια σου με χαρά σου
Η στήριξη κερδίζεται, δεν είναι δεδομένη
Πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 3):
- Polichni1926, Patron, smoothcriminal1926
Ααα δεν ξέρεις τι έχασες
παρακάτω πλάι στο όνομα Γερεμέγιεφ έβαλα και θαυμαστικό
Καλημέρα φίλε!
Που ειδες το πατροναρισμα? μονο μπινελικια πεφτουν απ ολους. Η στήριξη κερδίζεται αλλα απο την αλλη αν ειναι να την άρουμε την στηριξη μας τοσο ευκολα, να χαμε να λεγαμε στηριξη ητανloukas karadimos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:27Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:12Με το συμπάθειο φίλε Λουκά αλλά δεν βλέπω πουθενά κανέναν μηχανισμό Ιβάν.loukas karadimos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33 Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν θέλουν κιόλας
Τον αγαπάμε τον ιβαν και το έχουμε αποδείξει, δεν θα τον διώξουμε γιατί έφερε για φορ τον κανέναν στα 100 σου χρόνια
Αλλά δεν θα μου πει κανείς εμένα ότι ο ίδιος άνθρωπος που έφερε το ζαφ το καλοκαίρι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι ένας γερεμεγιεφ
Και φέτος δεν θα τα πούμε 31 Γενάρη αλλά 31 Δεκέμβρη, γιατί την ομάδα το καλοκαίρι την άφησαν γυμνή και 6 Ιανουαρίου έχει παιχνίδι και ανάγκες
Μιλάμε για κατόρθωμα
Αυτό που γράφεις ονομάζεται προληπτική λογοκρισία, είναι δυνατόν να απειλούμε με γιουχάρισμα και να το δικαιολογούμε εκ των προτερων;
Αν ο Ιβάν ήταν από εκείνους που έφτιαχνε μηχανισμό, ο πρωτος μηχανισμός που θα έφτιαχνε θα ήταν για να ελέγξει την διαιτησία, ώστε να μπορεί να φέρνει παιξτακια της σειράς για να παιρνει πρωταθλημα με ανάθεση, όπως όλοι οι υπόλοιποι.
Ειναι προσβλητικο για τον Ιβάν, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Είναι κυρίως προσβλητικο για εμάς τους οπαδούς και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.
Καλά κάνεις κι έχεις διαφορετική άποψη για Γερεμεγεφ, οφείλεις να την γράψεις και οφείλουμε να την σεβαστούμε.
ΥΓ. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει μηχανισμός θα δώσω ένα παραδειγμα. Εδώ και καποιους μήνες, διαβάζουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, πρωι-βραδυ, προ και μετά φαγητου, σε ανύποπτο χρόνο, είτε μετά από παιχνιδι με ΟΦΗ, είτε μετά από Λιλ, είτε παιζουμε καλά είτε άσχημα, την προτροπη "παρτε Τσαπρα, παρτεΤσαπρα". Αυτό θα μπορουσε να είναι ένας μηχανισμός. Αν πραγματι είναι θέλει διερεύνηση.
Όσοι είναι πανω από 50-55 θα θυμούνται στα περιξ της αγοράς στο Καπάνι, ή εδώ στην Αθήνα στην Αθηνάς τους παπατζηδες που έστηναν τον παγκο τους. Παπατζής μόνος του δεν υπήρχε ούτε υπάρχει.
Χρειάζεται αβανταδόρους.
Οι αβανταδόροι, παντου και παντα είναι τα ΜΜΕ, αυτός είναι ο ρόλος τους.
Οι αβανταδόροι λειτουργουν πριν, όχι μετά.
Ο μηχανισμός φτιάχνεται για το πριν όχι για το μετά.
Και για να μην παρεξηγηθω, δεν θεωρώ ότι όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα για τον Τσαπρα μπορεί να είναι αβανταδόροι. Δυστυχώς απλώς αναπαράγουν όσα ακουν και διαβάζουν στους πραγματικους αβανταδόρους που είναι τα ΜΜΕ.
Ο μηχανισμός όμως είναι εμφανής σε όσους κάνουν τον κόπο να κοιτάξουν προσεκτικά.
Πουθενά ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν δεν έχουν στήσει μηχανισμό. Αντίθετα, παλευουν με νυχια και με δόντια απέναντι σε κάθε λογής μηχανισμό.
Αν τον προσέβαλα τον ιβαν ας με πάρει τηλέφωνο να τα βρούμε
Κατά τ άλλα άνοιξε κάνα φμπ και δες τι γίνεται και τι πατρονάρισμα πέφτει , λες και είμαστε τίποτα άβουλα όντα και περιμένουμε τους opinion leaders του πέους να μας πούνε αν το τέταρτο φορ του βαζελου είναι αυτό πουνπεριμεναμε
Σε παρακαλώ τώρα, ούτε μαλακες είμαστε ούτε παιδάκια
Ναι μεταγραφή απ τα πανέρια στα 100 σου χρόνια σε θέση που είσαι γυμνός από το καλοκαίρι σου κάνει ο ιβαν και θα τα ακούσει
Αν έχει είσαι οκ, με γεια σου με χαρά σου
Η στήριξη κερδίζεται, δεν είναι δεδομένη
Πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ
- These users thanked the author george188 for the post:
- Jean Valjean
- FreeWatcher
Ο ΠΑΟΚ θέλει βασικό ΦΟΡ και όχι αναπληρωματικό!loukas karadimos έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 08:33 Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η επιλογή αυτή ή το γεγονός ότι έχει βγει μαζικά όλος ο μηχανισμός Ιβαν να μας πει ότι εμείς δεν ξέρουμε και αυτοί ξέρουν και αλλλα τέτοια κουραφέξαλα . Έχει αποδειχθεί επι σειρά μεταγραφικών περιόδων ότι ΔΕΝ ξέρουν και αυτή η κίνηση επιβεβαιώνει ότι ίσως δεν θέλουν κιόλας
Μιλάμε για κατόρθωμα
Προφανώς ο Γερεμεγιεφ όσο και να μη θέλουμε να το πιστέψουμε έρχεται για νούμερο 2.
Δεν είσαι σε θέση να διώξεις κανέναν. Ούτε τον Παντελή Κωνσταντινίδη.
Οι οργανωμένες γιούχες κ η επανάσταση των χαρτζιλικωμένων του twitter μόλις πρόσφατα έφαγαν τις φάπες τους στο γήπεδο.
Γιατί ακριβώς ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ όλα για τη τεράστια μάζα του λαού του, δεν το ανακαλύψαμε εν έτη 2025.
Γιατί το γήπεδο ξέρει πότε να γιουχάρει και όχι όταν θα του το πουν.
Γιατί το πέταλο θα στηρίξει Γερεμέγιεφ μόλις φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ας ελπίσουμε όπως και με Τσεντίρα να την ξαναγλιτώσουμε στο παρά 5!
PS Κανένας μηχανισμός δεν υπάρχει πουθενά! Δεν έχω ακούσει παοκτση να αβαντάρει τη μεταγραφή.
-
DonnieMcGrath
Δεν είναι απίθανο να υπάρχουν όροι για μονομερή διακοπή σε έναν δανεισμό, είτε στην λογική πάρτε τον πίσω είτε φέρτε τον πίσω. Αλλά σίγουρα υπάρχουν οικονομικές δικλείδες σε τέτοιους όρους. Να έχει βάλει λοιπόν η Κρουζ Αζουλ όρο με οικονομικό αντάλλαγμα, να φέρει πίσω παίχτη που ήθελε να "ξεφορτωθει" επειδή ακριβώς είχε δώσει 2 κοντεινερ χρήματα, είναι από απίθανο έως εντελώς αδύνατο.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:18 Ελπίζω να μην υπάρχει ίχνος αλήθειας σ' αυτό που μόλις άκουσα! Ότι δηλαδή θα διακοπεί ο δανεισμός Γιακουμάκη με πρωτοβουλία της ομάδας του στο Μεξικό και από 1η Γενάρη θα μείνουμε με Γερεμεγιεφ και Μύθου (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως Τσάλοφ δεν θα υφίσταται)..!!
- loukas karadimos
αληθεια ακουσατε την εκπομπη των 24 που μιλανε για "λογικη" ?
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του αδιαφορου (βλεπε τσαλοφ), αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ζουμε σε ενα feel good περιβαλλον οταν τρωμε δουλεμα μεσα στα μουτρα μας
Οι Ντεσερσ, Γιοβιτσ, Ταρεμι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
συγγνωμη που απαιτω καλυτερους απ τους παραπανω και ανταυτου παιρνω το ξυλαγκουρο και μου λενε οτι καλος ειναι καλος ειναι, ψηλο παιδι, καλος καλος
αν ειναι καλο και ψηλο παιδι τραβα παντρεψουν τον, ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ
αληθεια ειδατε ΟΛΕΣ τις σελιδες που ασχολουνται με ΠΑΟΚ τι γραφουν και πως χρυσωνουν το χαπι?
Μονο εγω τα βλεπω και γυρνανε τα μυαλα μου ρε πστ
τι διαολο
προφανως free οποιος φοραει την τιμημενη θα στηριχτει μεχρι αποδειξεως του αδιαφορου (βλεπε τσαλοφ), αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ζουμε σε ενα feel good περιβαλλον οταν τρωμε δουλεμα μεσα στα μουτρα μας
Οι Ντεσερσ, Γιοβιτσ, Ταρεμι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
συγγνωμη που απαιτω καλυτερους απ τους παραπανω και ανταυτου παιρνω το ξυλαγκουρο και μου λενε οτι καλος ειναι καλος ειναι, ψηλο παιδι, καλος καλος
αν ειναι καλο και ψηλο παιδι τραβα παντρεψουν τον, ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 8):
- FreeWatcher, embuji, Polichni1926, vasgias, Blackgr4, smoothcriminal1926, sakis_the_fraud, margas
Για το ροτεισον δεν με χαλάει. Προφανώς χρειαζόμαστε κ βασικό φορ που να μοιράζεται χρόνο με γιακουμακη που οι περισσότεροι δεν τον πιστεύαμε
- These users thanked the author dragon for the post:
- navigator11
Εδώ είμαστε και θα δεις ότι η ομάδα δεν θα πάρει άλλο φορ και ότι ο παίκτης δεν ήρθε για τρίτος αλλά για αντι-Τσάλοφ.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με Γιερεμεγιεφ Μύθου προετοιμασία χειρότερα κι από Σαματά Μπράντον θα είναι. Αστεία πράγματα, δεν ρισκάρουμε μόνο τη φετινή χρονιά, ρισκάρουμε και την Ευρώπη του χρόνου.
Αυτά τα εξτρέμ που παίζει φορ τα έχουμε ξαναδεί. Δεν θα πιάσει στον ΠΑΟΚ τέτοιος παίκτης. Οπως δεν έπιασε ο Τισουνταλι και όπως δεν κουμπώνει σωστά ο Ντεσποτοφ.
Καλοκαίρι με Γιερεμεγιεφ Μύθου προετοιμασία χειρότερα κι από Σαματά Μπράντον θα είναι. Αστεία πράγματα, δεν ρισκάρουμε μόνο τη φετινή χρονιά, ρισκάρουμε και την Ευρώπη του χρόνου.
-
DonnieMcGrath
Χαχαχαχ εντωμεταξύ από τα 8 στιγμιότυπα, τα 2-3 είναι bloopers, το ένα είναι ψαλιδακι που την βρίσκει με καλάμι χτυπάει στον αμυντικό και σηκώνεται η μπάλα στο γαμα, το άλλο είναι πλασέ που χτυπάει στην πλάτη του αμυντικου που κάνει τάκλιν και πάει γωνία, το 3ο είναι η έξοδος του Μεσολογγίου του Κοταρσκιdragon έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 09:47
Για το ροτεισον δεν με χαλάει. Προφανώς χρειαζόμαστε κ βασικό φορ που να μοιράζεται χρόνο με γιακουμακη που οι περισσότεροι δεν τον πιστεύαμε
Ρε τι ζουμε