Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να σαι καλά άρχοντα!
geobila

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Δημοσίευση από geobila »

marsantos έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:00 Νίκη με 4 γκολ διαφορά (ή 5-2, 6-3) μας πάει 7ους και μας στέλνει πάνω στην Κηφισιά εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Νίκη με 2 ή 3 (3-0, 4-1) γκολ διαφορά μας πάει 8ους και μας στέλνει πάνω στον Ατρόμητο εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον οσφπ.

Το γράφω τώρα που είναι νωρίς.
Καθαρά υποκειμενική άποψη και δεν έχω σκοπό να πείσω κάποιον.
Δεν είναι κακός αντίπαλος για τα προημιτελικά, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ο οσφπ στο Καραϊσκάκης.
Στον Λεβαδειακό θα υπάρχει ένα πρέπει από τη μεριά μας που νομίζω πως ο Λεβαδειακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί.
Αντιθέτως με τον οσφπ, το πρέπει πάει σε αυτόν και σίγουρα θα ξενερώσει αν προκύψει ως πρώτος να αντιμετωπίσει ομάδα ανταγωνίστρια. Με απόντα τον Ελ Κααμπί και σε 6 μέρες να παίζει το do or die με τη Λεβερκούζεν, ο πλήρης και ξεκούραστος ΠΑΟΚ και με ρυθμό ΠΑΟΚ, θα κάνει τη ζημιά.

Όλα αυτά υπό το πρίσμα πως επιδίωξη για πολλά γκολ στο μεθαυριανό παιχνίδι μπορεί να φέρει έξτρα προβλήματα ενόψει Κυριακής.
Οπότε την Τετάρτη με ενδιαφέρει το 2-0. Αν έρθει το 4-0 κανένα πρόβλημα. Αν έρθει το 2-0 ας κλαίνε οι γαύροι όχι εμείς.
Θα συμφωνήσω ξανά μαζί μου.
Προτιμώ τον ολυμπιακό τη δεδομένη στιγμή που θα προκύψει παρά στα τέλη της σεζόν που θα καίει περισσότερο το κάθε ματς καθώς και η απαιτητική σωματική - πνευματική διαύγεια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”