Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Καλημέρα μια παρατήρηση μόνο . Το σενάριο ο γερεμεγιεφ να έρθει για 3ος και ο μικρός να φύγει δανεικός δεν έχει λογική στο μυαλό μου γιατί πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα ματς κυπέλλου
Δεν ξέρω αν ο εξτρέμ θα παίζει και φορ αλλά αν ισχύει δεν έχει καμία λογική η μεταγραφή του Σουηδού πάλι .
Το μόνο που βγάζει λογική είναι ο Σουηδός να ήρθε κανονικά για αντι - Τσαλοφ και απλά περίμενα κάτι καλύτερο .
Δεν ξέρω αν ο εξτρέμ θα παίζει και φορ αλλά αν ισχύει δεν έχει καμία λογική η μεταγραφή του Σουηδού πάλι .
Το μόνο που βγάζει λογική είναι ο Σουηδός να ήρθε κανονικά για αντι - Τσαλοφ και απλά περίμενα κάτι καλύτερο .
Επειδή η κίνηση με τον Γερεμέγιεφ μας σόκαρε, η μόνη λογική που βρίσκω είναι να είναι διαπραγματευτικός ο σκοπός της. Ένας φορ χωρίς απαιτήσεις να παίζει, που δεν θα μας παρουσιάσει γυμνούς στην θέση, στις διαπραγματεύσεις με τους Μεξικανούς για την αγορά Γιακουμάκη και τους μάνατζερ του κανονικού φορ, που φαντάζομαι είναι ο στόχος.
Νόμιζα ότι έβλεπα εφιάλτη με τον Γερεμέγιεφ αλλά ξύπνησα και θυμήθηκα ότι είναι αληθινό.
Αλλά λέει, θα είναι μάλλον τρίτος γιατί θα πάρουμε εξτρεμ που θα παίζει και φόρ
Καλή παπαριά και αυτό: αν θέλεις φορ, παίρνεις φορ, αν θέλεις εξτρέμ παίρνεις εξτρέμ. Γιατί αλλιώς θα καταλήξεις με μπαλώματα, τύπου πήραμε δεξί μπακ αλλά παίζει ψιλοκαλά στα στόπερ
Κάθε χρόνο τα ίδια, ψάχνουμε 2 χρόνια στόπερ και πήραμε τους Λόβρεν, Κόλλεϋ και Βολιάκο, τώρα θέλουμε και Μήτογλου. Ευτυχώς που κατάλαβε
την μαλακία που πήγε να κάνει με το ξεπούλημα-ντροπή του Κωσταντέλια γιατί τώρα θα παίζαμε με Ιβανούσετς που τάχα μου φέρναμε για λύση στα εξτρέμ.
Αλλά φταίει ο Λουτσέσκου που δεν βάζει τους μικρούς...
Αλλά ξέχασα, ήρθε ο Ζαφείρης και είμαι αχάριστος που τα λέω...
Αλλά λέει, θα είναι μάλλον τρίτος γιατί θα πάρουμε εξτρεμ που θα παίζει και φόρ
Κάθε χρόνο τα ίδια, ψάχνουμε 2 χρόνια στόπερ και πήραμε τους Λόβρεν, Κόλλεϋ και Βολιάκο, τώρα θέλουμε και Μήτογλου. Ευτυχώς που κατάλαβε
Αλλά φταίει ο Λουτσέσκου που δεν βάζει τους μικρούς...
Αλλά ξέχασα, ήρθε ο Ζαφείρης και είμαι αχάριστος που τα λέω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Τετ 17 Δεκ 2025, 07:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Σουηδός ήρθε για αντι-Τσάλωφ, όπως ο Κόλλευ ήρθε για αντι-Κουλιεράκης, απλά είναι τα πράγματαDamoN έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 06:37 Καλημέρα μια παρατήρηση μόνο . Το σενάριο ο γερεμεγιεφ να έρθει για 3ος και ο μικρός να φύγει δανεικός δεν έχει λογική στο μυαλό μου γιατί πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα ματς κυπέλλου
Θα είναι εξίσου λάθος να επιμείνει ο Λουτσεσκου να του μάθει να παίζει όπως ο Γιακουμάκης και να μην δοκιμάσει κάτι άλλο την ώρα του αγώνα που καίει και θέλουμε γκολ παση θυσία, όπως αναφέρθηκε με ομάδες που στήνουν λεωφορεία.navigator11 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 00:03 Εγώ πάλι απορώ γιατί τρώγεστε με τα ρούχα σας από σήμερα. Ο συγκεκριμένος παίχτης θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να "φορτώθηκε" ετσιθελικά στον Λουτσέσκου. Αν κι εφόσον υπάρξει οριστική απόκτηση. Η, εικαζόμενη πάντα, λογική λέει ότι θα πρόκειται για ένα εργαλείο, που τη δυνατότητα συνεισφοράς του στο γκολ, πάντα σε συνάρτηση με τον περιορισμένο χρόνο που θα παίρνει, στο πλαίσιο ειδικών αποστολών, τη δεδομένη στιγμή δε διαθέτουμε στο ρόστερ. Οκ, αν στα 32 του πασχίζει ο Λουτσέσκου να τον μάθει να παίζει σαν τον ... ώριμο Πρίγιοβιτς, για να κάνει ό,τι ο Γιακουμάκης ως τώρα, τότε όλοι μαζί να πάρουμε τα λεκτικά κοτρώνια και όποιον πάρει ο χάροντας.
Ας προσαρμοστεί κι αυτός μια φορά στον παίχτη όχι το ανάποδο
- These users thanked the author geobila for the post:
- sakis_the_fraud
Μου είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ ότι ένας τόσο καταξιωμένος προπονητής, που έχει και τους εσωτερικούς εχθρούς, θα καταπιεί την αξιοπρέπεια του και το τρόπο λειτουργίας του σε θέματα που περνάει ο λόγος του.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:07 Και για τον Πενια μας λέγανε ότι ήταν επιλογή Λουτσεσκου, ότι έχει στοιχεία να κουμπώσει κλπ.
Η κατάληξη γνωστή.
Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον Λουτσεσκου για να το πλασάρουν σε περίπτωση που δεν βγει, σαν δική του επιλογή.
Όπως έχει γίνει φυσικά με μια σειρά από αποτυχημένες μας μεταγραφές, για τις οποίες φυσικά στην πορεία αποδείχτηκε πως ο προπονητής δεν είχε καμία ευθύνη.
Αν όντως το κάνει και μετά εκθέτει τους ποδοσφαιριστές που του φέρνουν τότε τον θεωρώ κουτοπόνηρο με ολίγον ανωριμότητα.
Φυσικά και έχει τη δύναμη να ασκήσει βέτο. Αν κάποιος το έχει κερδίσει είναι σίγουρα αυτός.
- navigator11
Καλημέρα Δαίμονα,DamoN έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 06:37 Καλημέρα μια παρατήρηση μόνο . Το σενάριο ο γερεμεγιεφ να έρθει για 3ος και ο μικρός να φύγει δανεικός δεν έχει λογική στο μυαλό μου γιατί πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα ματς κυπέλλου
Αν ισχύει αυτό τότε ο Λουτσεσκου είναι ικανοποιημένος με Γιακουμάκη ως 1ο
-
Ally Samagoal
Αν ο προπονητής είναι όντως καλυμμένος με τον Γερεμεγιεφ τρίτο και να έρθει άλλο ένα φορ λίγο αργότερα εγώ είμαι κομπλέ. Βέβαια είναι καλή περίπτωση γιατί έχει πολύ το γκολ ειδικά για ματς με μικρούςBWmystis έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:01Απο αποψη ποιοτητας και πανω ραφι εννοω, οχι απαραιτητα να δωσει 15. Η θεση του φορ δε σηκωνει οικονομιεςAlly Samagoal έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 00:24Δηλαδή τα 10-15 εκατομμύρια είναι στραγάλια για να παίρνουμε κάθε χρόνο Ζαφειρηδες; Που έχεις δει ομάδα να το κάνει αυτό; Ακόμα και η Ρεάλ παίρνει έναν παίκτη με μεγάλη μεταγραφή και μετά παίρνει ελεύθερους. Έχεις δει λίγο το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος οικονομικά; Δεν είναι γιούρια ξέρω γω να ξοδέψουμε 20-25 στο ίδιο ημερολογιακό έτος για να αγοράσουμε παίκτες. Η ομάδα έχει και άλλα έξοδα. Οπως επίσης Ζαφειρηδες δεν βρίσκεις στον δρόμο έτσι. Δεν είναι το ίδιο να δώσεις 10-15 εκατομμύρια να πάρεις έναν ταλαντούχο Έλληνα βασικό στην εθνική που συσπειρώνει τον κόσμο και να παίρνεις έναν καλό μεν μισθοφόρο δε παίκτη. Σας ενδιαφέρει να πάρουμε παίκτη που θα βοηθήσει και θα έχει ποιότητα ή να πάρουμε έναν παίκτη απλώς και μόνο για να δώσει η ομάδα 10-15 εκατομμύρια;
Καλημερα, τωρα που ξεκινησε μια νεα μερα και μπορω να δω και εγω πιο ψυχραιμα το ζητημα,
Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
Ακομα νευρα εχω. ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΕΜΙΕΓΕΦ ΡΕ
Σας έχει περάσει από το νου ότι ο Τσάλοφ θα μείνει για να παίζουμε με δύο μπροστά; Αυτόν και τον Γερεμεγεφ;
- Ally Samagoal
Γιατί πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα ματς κυπέλλου ο μύθου συγκεκριμένα; Έχουμε κι άλλους μικρούςDamoN έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 06:37 Καλημέρα μια παρατήρηση μόνο . Το σενάριο ο γερεμεγιεφ να έρθει για 3ος και ο μικρός να φύγει δανεικός δεν έχει λογική στο μυαλό μου γιατί πρέπει να παίζει βασικός σε όλα τα ματς κυπέλλου
- Metagrafakias
Eιναι πολυ νωρις για να αρχιζουμε να κραζουμε..Οκ εγινε μια κινηση με Γερεμεγιεφ που μας απογοητευσε,αμα τον θελει ο Λουτσε καλως,αυτος θα εκτεθει...Αν συνεχιστουν οι κινησεις με Τσαπρα,Κωστη και κεντρικο αμυτνικο πρωτης γραμμης θα βαλω θετικο προσημο...Αν την βγαλουμε ομως με Γερεμεγιεφ και κανα αμυντικο δανεικο απο το κατω ραφι θα ειναι δηλωση ξεκαθαρη της διοικησης οτι δεν μπορει να αναβαμθισει την ομαδα...
-
MagdiTolba
Ο Γερεμεγιεφ δεν με χαλάει.
Είναι μόνο για ειδικές αποστολές, να μπαινει στο 75 για να γεμίσει την περιοχή και να σκοραρει οταν οι αλλοι ταμπουρώνονται. Ειναι πιο δυνατος στον αερα από τον Μύθου, τώρα.
Δεν λογιζεται ξένος και είναι φθηνός.
Η ομάδα θα παρει και άλλον φορ αν αποδεσμευτει ο Τσάλοφ.
Το καλοκαιρι και αναλογα αν παρουμε Γιακουμάκη, βλέπουμε. Μπορει να παρουμε τον Μαροκινό που τραυματιστηκε.
Είναι μόνο για ειδικές αποστολές, να μπαινει στο 75 για να γεμίσει την περιοχή και να σκοραρει οταν οι αλλοι ταμπουρώνονται. Ειναι πιο δυνατος στον αερα από τον Μύθου, τώρα.
Δεν λογιζεται ξένος και είναι φθηνός.
Η ομάδα θα παρει και άλλον φορ αν αποδεσμευτει ο Τσάλοφ.
Το καλοκαιρι και αναλογα αν παρουμε Γιακουμάκη, βλέπουμε. Μπορει να παρουμε τον Μαροκινό που τραυματιστηκε.
Αμα πω οτι προτιμω Σαματα θα εχω αδικο.
Ας παρουν τουλαχιστο καλο σεντερ μπακ και παικτη τυπου Γιανουλη να σωθει η κατασταση.
Ας παρουν τουλαχιστο καλο σεντερ μπακ και παικτη τυπου Γιανουλη να σωθει η κατασταση.
- navigator11
Πραγματικά όμως. Λες και μιλάμε για τον Τεννέ ή τον Γρηγορίου.geobila έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 07:43Μου είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτώ ότι ένας τόσο καταξιωμένος προπονητής, που έχει και τους εσωτερικούς εχθρούς, θα καταπιεί την αξιοπρέπεια του και το τρόπο λειτουργίας του σε θέματα που περνάει ο λόγος του.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:07 Και για τον Πενια μας λέγανε ότι ήταν επιλογή Λουτσεσκου, ότι έχει στοιχεία να κουμπώσει κλπ.
Η κατάληξη γνωστή.
Εγώ όταν βλέπω όλο αυτό το παραμύθι από τους αρδ (γιατί δεν πιστεύω να τα παίρνεις κάνεις στα σοβαρά αυτά) καταλαβαίνω μια προσπάθεια με το καλημέρα να ρίξουμε την ευθύνη στον Λουτσεσκου για να το πλασάρουν σε περίπτωση που δεν βγει, σαν δική του επιλογή.
Όπως έχει γίνει φυσικά με μια σειρά από αποτυχημένες μας μεταγραφές, για τις οποίες φυσικά στην πορεία αποδείχτηκε πως ο προπονητής δεν είχε καμία ευθύνη.
Αν όντως το κάνει και μετά εκθέτει τους ποδοσφαιριστές που του φέρνουν τότε τον θεωρώ κουτοπόνηρο με ολίγον ανωριμότητα.
Φυσικά και έχει τη δύναμη να ασκήσει βέτο. Αν κάποιος το έχει κερδίσει είναι σίγουρα αυτός.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- geobila, Casual