Μεταγραφές χειμώνα 2026
- navigator11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
"Σέρνω" τώρα απίστευτα άσχημα παρέμβαση @Equalizer για το πόσο γουστάρει κι εκτιμά τον Γιερεμέγιεφ να γίνει Κούγκι το νήμα

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 8):
- Dimitris_L4, Χωρικός, pagotatzis, kataramenos5, Montrealiotis, sakis_the_fraud, smoothcriminal1926, PAOKevolution
Ο Σαστρε είναι ι καλύτερος λόγος να έρθει από τώρα ο Τσαπραςgergeo4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:28 ισχυει μπορει και τωρα για κωστη ΑΝ πωληθεί ο καμαρα..ο τσαπρας δυσκολα τωρα λογω σαστρε
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 12):
- Dimitris_L4, astral, curtis, Magdi Tolba 4, Ally Samagoal, paokspren, icue, DonnieMcGrath, Jim_Chatz, Logistis and 2 more users
-
Magdi Tolba 4
Κι όμως άμα θες το πιστεύεις:Αν δε κάτσει η πρώτη επιλογή στο σέντερ μπακ θα πάρουν τον Σεκεφελτ λένε!!Franky έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:52 Όταν δε σου βγαίνει η πρώτη επιλογή εξαιτίας τραυματισμού δεν πας να πάρεις τον 3ο του βαδελου.
Δηλαδή αν δε κλείσει η πρώτη επιλογή στα στόπερ, να περιμένουμε τον καρναβαλο Χεντβαι?
Με δυσκολεύει πολύ η μεταγραφή του Γιερεμέγιεφ. Πιστεύω ότι είναι υποτιμημένος, έμπειρος και έξυπνος παίκτης, αλλά δεν έχει το επίπεδο να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Είναι πιθανόν να προσφέρει κάποιες καλές στιγμές/γκολ/20λεπτα αλλά εμείς χρειαζόμαστε κάποιον που θα μοιράζεται τον χρόνο με τον Γιακουμάκη. Είναι σαν να προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε τον Σαματά, ΓΙΑΤΙ?
Ο Τσάπρας είναι παικταράς, μακάρι.
Ο Κωστή κάνει φοβερή σεζόν και είναι καλός χωρίς την μπάλα, αλλά δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρει να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ. Αξίζει το ποντάρισμα πάντως.
Ο Μήτογλου είναι δυναμικός και καλός στο ψηλό παιχνίδι, πράγμα που λείπει από την άμυνα μας. Αλλά με τίποτα δεν είναι ο στόπερ οργανωτής που χρειαζόμαστε.
Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενισχύσεις και φαίνεται ότι θα είναι όντως άμεσες, αυτό είναι στα θετικά.
Ο Τσάπρας είναι παικταράς, μακάρι.
Ο Κωστή κάνει φοβερή σεζόν και είναι καλός χωρίς την μπάλα, αλλά δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρει να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ. Αξίζει το ποντάρισμα πάντως.
Ο Μήτογλου είναι δυναμικός και καλός στο ψηλό παιχνίδι, πράγμα που λείπει από την άμυνα μας. Αλλά με τίποτα δεν είναι ο στόπερ οργανωτής που χρειαζόμαστε.
Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενισχύσεις και φαίνεται ότι θα είναι όντως άμεσες, αυτό είναι στα θετικά.
Ω άνδρες χαβουζαιοι
- These users thanked the author Patron for the post:
- loukas karadimos
Παίδες εγώ θα πω ψυχραιμία.
Και ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου είναι μια χαρά προσθήκες για την ομάδα μας σε θέσεις που πραγματικά πονάμε. Ειδικά αν έρθει και ο Τσάπρας.
ΑΡΚΕΙ να μη σταματήσουμε εκεί.
Καταλαβαίνω τη δυσπιστία, κι εγώ φοβάμαι ότι θα διαβάζουμε πάλι 28/1 ότι δε βρήκαν πάλι κάτι καλό. Ελπίζω να εκπλαγούμε όλοι ευχάριστα.
Αλλά και ο Μήτογλου και ο Γερεμεγεφ αυτή τη στιγμή που μιλάμε , έχουν θέση στο ρόστερ. Θέλει όμως κι άλλους
Και ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου είναι μια χαρά προσθήκες για την ομάδα μας σε θέσεις που πραγματικά πονάμε. Ειδικά αν έρθει και ο Τσάπρας.
ΑΡΚΕΙ να μη σταματήσουμε εκεί.
Καταλαβαίνω τη δυσπιστία, κι εγώ φοβάμαι ότι θα διαβάζουμε πάλι 28/1 ότι δε βρήκαν πάλι κάτι καλό. Ελπίζω να εκπλαγούμε όλοι ευχάριστα.
Αλλά και ο Μήτογλου και ο Γερεμεγεφ αυτή τη στιγμή που μιλάμε , έχουν θέση στο ρόστερ. Θέλει όμως κι άλλους
- paokkerkir
Αν σε προσέβαλε σου ζητώ συγνώμη για την λέξη, όχι όμως για το νόημα.BWmystis έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:46Θα σου απαντουσα αναλογα αλλα σεβομαι το φορουμ.paokkerkir έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:40Εϊναι ιδέα μου ή κάθε μεταγραφική ακούμε παρόμοιες μαλακίες;
-
xrisitsapa
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα κι εγώ που δεν είμαι εντελώς αντίθετος με την κίνηση αυτή, δυσκολεύομαι να την καταλάβω.
Ο παίκτης είναι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από ότι είναι ο φορ που θέλει ο Λουτσεσκου.
Ούτε πίεση, ούτε συμμετοχικός, ούτε παιχνίδι με πλάτη, κλασικό φορ περιοχής
Και τον δέχτηκε αυτόν ο Ραζβαν; Περίεργο…
Ο παίκτης είναι το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από ότι είναι ο φορ που θέλει ο Λουτσεσκου.
Ούτε πίεση, ούτε συμμετοχικός, ούτε παιχνίδι με πλάτη, κλασικό φορ περιοχής
Και τον δέχτηκε αυτόν ο Ραζβαν; Περίεργο…
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- curtis, Josey Wales
Ντέσερς, Σβιντέρσκι, Πάντοβιτς και προσεχώς Τετέη.gervasio artigas έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:46Ποια είναι τα άλλα 4 φορ ;;Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
Το προφανώς από που προκύπτει;;ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:46Παλικάρι μου προφανώς ο Σουηδός δεν είναι ο φορ που χτυπάει ο ΠΑΟΚ. Τραυματίστηκε ο συμφωνημένος και πήραμε αυτόν για να έχουμε κάποιον μέχρι να έρθει ο εκλεκτός.Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
-
blackzone44
Καλησπέρα αλάνια, 2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε + Γερεμεγιεφ. Ένα εξτρέμ που παίζει και φορ, και ένα γρήγορο Σέντερ μπακ από ότι έμαθα. Τσαπρας και Κωστή άμα κλείσουν δανεικοί στη Λιβαδειά μέχρι το καλοκαίρι.
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 17):
- Kabamaru11, smoothcriminal1926, Dimitris_L4, Dimitrisou, navigator11, george188, paokkerkir, Dimpatra, kotorla4, trouman and 7 more users
- Kabamaru11
- Dimitris_L4
Ελα ρε αγορι μου...εχουμε κανενα ονομα?blackzone44 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 23:18 Καλησπέρα αλάνια, 2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε + Γερεμεγιεφ. Ένα εξτρέμ που παίζει και φορ, και ένα γρήγορο Σέντερ μπακ από ότι έμαθα. Τσαπρας και Κωστή άμα κλείσουν δανεικοί στη Λιβαδειά μέχρι το καλοκαίρι.
- navigator11
Με δεδομένο ότι μιλάμε για τον Λουτσέσκου, απολύτως λογικό βρίσκω τον αριθμό αυτόν.blackzone44 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 23:18 Καλησπέρα αλάνια, 2 μεταγραφές ακόμα θα έχουμε + Γερεμεγιεφ. Ένα εξτρέμ που παίζει και φορ, και ένα γρήγορο Σέντερ μπακ από ότι έμαθα. Τσαπρας και Κωστή άμα κλείσουν δανεικοί στη Λιβαδειά μέχρι το καλοκαίρι.
Όλοι οι άλλοι έχουν (και παίρνουν) κανονικούς φορ, πχ Ελ Κααμπί, Γιόβιτς, Ντέσερς, Ταρέμι, Τετέη, Γιάρεμτσουκ, ακόμα και το λήκι έχει τον Μορόν, εμείς όοοχι θα κάνουμε τη διαφορά. Δεν θα πάμε απλά για φορ! Θα πάρουμε εξτρέμ που θα παίζει και φορ.. Κίνηση ματ..
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
- Papa9, Logistis, Montrealiotis, Polichni1926, Kevin