Μεταγραφές χειμώνα 2026
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θέλω άποψη για Γερεμέγεφ και Μήτογλου από τα πετσιά της Θ13 και Θ21 Αποστόλης και giapas.
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 3):
- Patron, black death, PAOKevolution
Θαρρώ πως και ο Ραζβαν κάπως έτσι σκέφτετα, ειδικότερα όταν χτίζει από το καλοκαίρι ένα σφιχτό σύνολο που ξέρουμε οτι δε θέλει αλλαγές και κινήσεις που θα συγκλονίσουν το οικοδόμημα του.Afanas έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:40 Πολύ καλό το ότι θα είναι αποτι φαίνεται νωρίς εδώ ένας φορ, έστω και αν είναι ο Γερεμεγεφ ώστε να μπορέσει γρήγορα να προσφέρει. Μάλλον το προτιμώ από το να έρχοταν κάποιος θεωρητικά καλύτερος στο τέλος του Γενάρη.
Πολύ καλό που ακούγεται για Τσαπρα και Κωστή, μακάρι να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν. Γεμίζεις Έλληνες με ποιότητα που μειώνουν την ανάγκη για δευτεροτριτους ξένους και αν σου βγουν κερδίζεις και εξωαγωνιστικά.
Σεντερμπακ ακούγεται ο μητογλου κι εκεί εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρος... Δεν έχω ακριβώς άποψη για τον παίκτη αλλά νομίζω ότι εκεί θέλουμε περισσοτερη ποιότητα, και μάλλον κάποιον με καλή τεχνική.
Όπως και να έχει οι μεταγραφές του χειμώνα σχεδόν ποτέ δεν θα έρθουν για να σε κουβαλήσουν, να σου πάρουν το πρωτάθλημα, να αλλάξουν την πορεία της ομάδας. Κυρίως στόχος είναι να κλείσουν τρύπες, να μεγαλώσει το βάθος, να βοηθήσουν τους υπόλοιπους που είναι ο υπάρχων κορμός και να σου ετοιμάσουν το ρόστερ για το καλοκαίρι.
Και ο Μητογλου προς Αυτή την κατεύθυνση οπως ειπες «βαθος». Ας δούμε πώς θα προχωρήσει
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Είδες κάπου στο κείμενο που παρέθεσα να εκφράζω ζήλια προς το υλικό του βάζελου;tolis14 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:37Να με συμπαθάς αλλά περισσότερη θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι ζηλεύετε αυτή την ομάδα του βαζελου η οποία στερείται εδώ και χρόνια οποιασδήποτε ποδοσφαιρικής λογικής και τη στιγμή που μιλάμε είναι 3 βαθμούς κάτω από τον Λεβαδειακό, απλά και μόνο επειδή σκορπάει λεφτά δεξιά και αριστερά.boogeyman77 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:31Οι οποίοι ήταν βασικοί σε εμάς και όχι τα "σκουπίδια" μας παρκαρισμένα μεταξύ πάγκου και εξέδρας.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:13
Οι Βάζελοι? Που πήραν Σβιντέρσκι, Ίνγκασον, Λημνιό, Μαουρίτσιο, κι όποιον άλλο έφυγε από τον ΠΑΟΚ? Ας παρακαλάνε να αφήσουμε κανένα χαφ να φύγει μπας και τους πάρει να αφήσουν Σιώπη στον πάγκο τους.
Θλίψη προκαλεί η κοροϊδία από την διοίκηση που μας έλεγαν πως θα κάνουν ποιοτικές προσθήκες για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη και προχωρούν στην απόκτηση του βασικού στόχου της Κηφισιάς..........
Ακόμα προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως δεν είναι τρολάρισμα!
- Dimitris_L4
Καντε πλακα ο.στοπερ να ειναι ο Μητογλου να γελασει ο καθε πικραμενος...
Εκλεισε οφη ο πουγγουρας..μας τν προλαβε..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- sakis_the_fraud
ο κωστη ειναι εξαιρετικά τεχνικο 6αρι με τρομερη αντοχη και αντιληψη..ενας καλυτερος μπιανκοgeobila έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:34Δεν έχω δει τον παίχτη για να ξέρω ποια θέση θα καλύψει αν τελικά κλείσει.
Αντί Μειτε ή αντί Οζντοεφ/καμαρα/ζαφειρη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Τρί 16 Δεκ 2025, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
panpangr77
Μπορουνε αλλα εχει σχεση ποσο δυνατη ειναι η ομαδα συνολικα . Μπορείς να καλυψεις την απειρια ενος μικρου που παίζει σεντερ φορ και να τον αλλάξει ο Μπερδος ή ο Χατσιδης στα εξτρεμ οταν κουραστει . Ο Μυθου μπορεί να μην ειναι στα ιδια κυβικα με Τζημα,Κουτσια,Κουλουρη αλλα εχει τις προδιαγραφές να γίνει καλυτερος . Θέλει υπομονη και στηριξη ο μικρος.icue έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:22Γιατι αλλοι 18χρονοι δεν μπορουν;panpangr77 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:16Ο Μυθου δεν μπορεί να φύγει γιατι πρέπει να παιξει στο κυπελλο .Ally Samagoal έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:03 Κάνει μπαμ ότι θα πάρουμε δύο φορ τον χειμώνα. Ο Γερεμέγιεφ είναι παίκτης κουτιού να τον βάλεις σε ματς με τους μικρούς αλλαγή για να φορτώσεις την περιοχή. Για τον ρόλο του 3ου φορ είναι ότι πρέπει ειδικά αφού έχει εμπειρία από Ελλάδα και μπορεί να μην παίξει ποτέ βασικός. Επίσης με Γερεμέγιεφ ενεργοποιείς και συστήματα όπου ο Τσάλοφ (αν μείνει) μπορεί να παίξει ως ο άλλος φορ σε σύστημα με 2 φορ μπροστά. Θα είναι και ευχαριστημένος με τον ρόλο του 3ου φορ ενώ ο Μύθου μπορεί να πάει δανεικός σε μία ομάδα που θα τον ετοιμάσει ποδοσφαιρικά και να έρθει ανανεωμένος.
Μπορούμε να πάρουμε και άλλο φορ καλύτερα ως δανεικό για να καλύψουμε όλα τα είδη φορ που θα έπρεπε μία ομάδα να έχει. Αν μας κάνει μπορούμε να πάρουμε και αυτόν και τον Γιακουμάκη του χρόνου και να συνθέσουμε μια τριάδα για του χρόνου στην οποία ο Μύθου μπορεί να πετάξει κάποιον εκτός γιατί μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και την θέση φορ. Κάθε χρόνο πρέπει να συζητάμε για τα φορ
- WestBlock4
Παντως αυτο με τον μητογλου δεν ειναι φήμη. Λενε οτι αν μείνει ελεύθερος εχει συμφωνήσει μαζι μας.
Τώρα είναι πρώτος φορ ο τραυματίας γιακουμάκης,δεύτερος ο κανένας με την σιδερώστρα και με τον μάνατζερ του που μας περνάει για χαζούς,και τρίτος ο μύθου.
Αν 1η Γενάρη έχω ακόμα ένα φορ στο ρόστερ που μπορεί να είναι καλύτερος από τον κανέναν,δεν ε΄χω κανένα πρόβλημα.Θα δώσει λύσεις στην ομάδα,και το περιθώριο να ψάξουμε για ένα φορ ισάξιο ή καλύτερο του Γιακουμάκη.Αν αυτό το φορ δεν έρθει ,η ομάδα θα είναι ενισχυμένη ποσοτικά στην θέση του φορ,αλλά ουσιαστική αναβάθμιση δεν θα υπάρξει.
Ωστόσο,έχουμε δεκαέξι Δεκέμβρη και υπάρχει κινητικότητα.Αυτό άλλες χρονιές τέτοια εποχή ούτε στα όνειρα μας. Οπότε .αντί να γκρινιάζουμε λες και είναι δεκάξι Γενάρη,ας περιμένουμε λίγο.
Τσάπρας και Κωστή μακάρι να μπορούσαν να έρθουν από τώρα,ειδικά ο τσάπρας.Εγώ θα ήθελα τον Βήχο από αριστερά,γιατί πιστεύω ότι πονάμε πιο πολύ,αλλά δεν γίνονται όλα.
Μακάρι να ακουστεί και για αμυντικό.
Αν 1η Γενάρη έχω ακόμα ένα φορ στο ρόστερ που μπορεί να είναι καλύτερος από τον κανέναν,δεν ε΄χω κανένα πρόβλημα.Θα δώσει λύσεις στην ομάδα,και το περιθώριο να ψάξουμε για ένα φορ ισάξιο ή καλύτερο του Γιακουμάκη.Αν αυτό το φορ δεν έρθει ,η ομάδα θα είναι ενισχυμένη ποσοτικά στην θέση του φορ,αλλά ουσιαστική αναβάθμιση δεν θα υπάρξει.
Ωστόσο,έχουμε δεκαέξι Δεκέμβρη και υπάρχει κινητικότητα.Αυτό άλλες χρονιές τέτοια εποχή ούτε στα όνειρα μας. Οπότε .αντί να γκρινιάζουμε λες και είναι δεκάξι Γενάρη,ας περιμένουμε λίγο.
Τσάπρας και Κωστή μακάρι να μπορούσαν να έρθουν από τώρα,ειδικά ο τσάπρας.Εγώ θα ήθελα τον Βήχο από αριστερά,γιατί πιστεύω ότι πονάμε πιο πολύ,αλλά δεν γίνονται όλα.
Μακάρι να ακουστεί και για αμυντικό.
- These users thanked the author alp920 for the post (total 3):
- theo-drama, magdy, sakis_the_fraud
Ας βγει καλύτερος του Βολιακο και είναι ένα βήμα μπροστά (για βάθος)WestBlock4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:48 Παντως αυτο με τον μητογλου δεν ειναι φήμη. Λενε οτι αν μείνει ελεύθερος εχει συμφωνήσει μαζι μας.
Ο.μητογλου για καλοκαιρι σαν 4ος μια χαρά θα ήταν. Οχι για πρώτοςDimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:45 Καντε πλακα ο.στοπερ να ειναι ο Μητογλου να γελασει ο καθε πικραμενος...
- Dimitris_L4
Εννοειται αυτο...εννοειται οτι τον προτιμω αντι του καθε Βολιακο...αλλα τωρα θελουμε στοπερ κ.φορ που να με βοηθησουν να παρω πρωταθλημα...οχι να ειναι μπακ απ του Κεντζιορα κ του Λοβρενgeorge188 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:52Ο.μητογλου για καλοκαιρι σαν 4ος μια χαρά θα ήταν. Οχι για πρώτοςDimitris_L4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:45 Καντε πλακα ο.στοπερ να ειναι ο Μητογλου να γελασει ο καθε πικραμενος...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- geobila
- ΑποστόληςΑ
Όχι βρε! Απλά θα πάρουμε λεφτά από Camara και θα δώσουμε (κάποια από αυτά) για τον Κύπριο.