Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Γερεμέγιεφ για συγκεκριμένο ρόλο, ναι. Τσάπρας για αναπληρωματικός ακόμα πιο ναι. Τον Κωστή να τον κάνουμε τι? 4 χρόνια στον Γάβρο αν άξιζε θα έπαιρνε μισό ματς, ειδικά όταν είχαν φτάσει να παίζουν με Ροντινέι εξτρέμ και με Μασούρα. Στα 25 του προφανώς κάνει καλή σεζόν γιατί βρίσκεται στην πιο καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος και πιάνει το 150% της αξίας του. Να ήταν βαριά 20 να πω οκ. Άλλη μια περίπτωση Κάργα και Θυμιάνη αν ισχύει. Χίλιες φορές να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω από τον Μπαλντέ που έχει σπουδαία πρώτη ύλη.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 6):
- Patron, gk.box16, Hayate, Montrealiotis, Kevin, Jean Valjean
Ελα ρε Ρασβαν να τα πεις γτ θα στον φορτώσουν και αυτόνRazvanLucesku έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:39 Εσείς που αναπαράγετε το "ήταν επιλογή Λουτσέσκου", το πιστεύετε στα αλήθεια ή μας κάνετε πλάκα;
-
Psagmenos4
Η ναντ θέλει καμαρα.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
- giaxxo, Kabamaru11, sakis_the_fraud
Μακάρι για Μπερνάρ.
Φυσικά το sportdog
έβγαλε ότι Καμάρα αρχικά και
Ντεσποτης κατά δευτερο μπορεί να φύγουν.
Πάντως εμείς μπορεί να λέμε,
αλλά ο Ραζβαν θέλει μέχρι 3 κινήσεις
Μαξιμουμ για Γενάρη.
Και πολύ καλά κανει
Φυσικά το sportdog
έβγαλε ότι Καμάρα αρχικά και
Ντεσποτης κατά δευτερο μπορεί να φύγουν.
Πάντως εμείς μπορεί να λέμε,
αλλά ο Ραζβαν θέλει μέχρι 3 κινήσεις
Μαξιμουμ για Γενάρη.
Και πολύ καλά κανει
-
Ally Samagoal
Οι μεταγραφές ΔΕΝ έχουν τελειώσει (βασικά ούτε καν άρχισαν) και ο Γερεμεγιεφ ΔΕΝ είναι το μόνο φορ που θα αποκτηθεί
και γω τα χω αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφειςMichael Scott έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33 Τα θετικα του Γερεμεγεφ ειναι οτι θα ειναι εδω 1η του μηνός, έτοιμος να ενσωματωθεί. Επιπλέον, ξερει το πρωτάθλημα αρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τώρα παικτικα, και σαν χαρακτηριστικά, σηκώνει αρκετή συζήτηση αλλα για να δουμε...
-
Maezono Masakiyo
Άσχετο με το αγωνιστικό και δεν λέω σε καμμιά περίπτωση οτι θα έπρεπε να είναι κριτήριο εγώ τον πάω για το ήθος και τη στάση που επέδειξε στον τραυματισμό του Μπάμπα πρόπερσι στον ημιτελικό στην λεωφόρο.
- These users thanked the author Maezono Masakiyo for the post (total 3):
- Χωρικός, Ριαν_Καπαγιαννιδης, sakis_the_fraud
- Dimitris_L4
Τι σχεση εχει ο Κωστη με τα εξτρεμ που αναφερεις?? κεντρικο χαφ παιζει..κ μια χαρα λυση ειναι σε 5αδα χαφ..κανει τρομερο πρωταθλημα...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:41 Γερεμέγιεφ για συγκεκριμένο ρόλο, ναι. Τσάπρας για αναπληρωματικός ακόμα πιο ναι. Τον Κωστή να τον κάνουμε τι? 4 χρόνια στον Γάβρο αν άξιζε θα έπαιρνε μισό ματς, ειδικά όταν είχαν φτάσει να παίζουν με Ροντινέι εξτρέμ και με Μασούρα. Στα 25 του προφανώς κάνει καλή σεζόν γιατί βρίσκεται στην πιο καλοδουλεμένη ομάδα του πρωταθλήματος και πιάνει το 150% της αξίας του. Να ήταν βαριά 20 να πω οκ. Άλλη μια περίπτωση Κάργα και Θυμιάνη αν ισχύει. Χίλιες φορές να προσπαθήσουμε να πάρουμε το κάτι παραπάνω από τον Μπαλντέ που έχει σπουδαία πρώτη ύλη.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, Dimitrisou
- ΑποστόληςΑ
- Caballo Viejo
-
john4serres
-
Undesired No 1
Δηλαδή υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι πήρε ο Ιβάν τηλέφωνο τον Ράζβαν να τον ρωτήσει ποιον φορ θέλει και ο Ράζβαν είπε "Πρόεδρε αν θέλεις πρωτάθλημα φέρε μου τον Γερεμέγιεφ";
Δηλαδή έχει και το δούλεμα τα όρια του.
Δηλαδή έχει και το δούλεμα τα όρια του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Undesired No 1 την Τρί 16 Δεκ 2025, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Undesired No 1 for the post (total 2):
- margas, sakis_the_fraud
Προσωπικά με Τσούμπα η Λιβάι Γκαρσία
και έναν κεντρικό αμυντικό παιχταρα
είμαι καλυμμένος.
Και ο Ραζβαν το ίδιο νομίζω....
και έναν κεντρικό αμυντικό παιχταρα
είμαι καλυμμένος.
Και ο Ραζβαν το ίδιο νομίζω....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- Dimitris_L4