Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Η scouting team πάντως πρέπει να έχει τρελή κόντρα με Λουτσε
Τέτοιο καψόνι στο προπονητή ούτε οι αντίπαλοι δε θα έκαναν
Και τωρα άρθρα ότι είναι επιλογή του προπονητή
Το επόμενο είναι να περιμένουμε άρθρο του Μηλιού για το πόσο έξυπνη και ψαγμένη λύση είναι ο Νουρεγιεφ του χόρτου (όπως με τον inverted )…
Το επόμενο είναι να περιμένουμε άρθρο του Μηλιού για το πόσο έξυπνη και ψαγμένη λύση είναι ο Νουρεγιεφ του χόρτου (όπως με τον inverted )…
ρε σεις μη λέτε για τισουντάλι, ανεβαίνει η πίεσή μας
δεν τον είδατε τόσα ματς ή ξεχνάτε τόσο εύκολα?
δεν τον είδατε τόσα ματς ή ξεχνάτε τόσο εύκολα?
- These users thanked the author danirifle for the post (total 3):
- st4this, sakis_the_fraud, Jean Valjean
-
black death
Ναι θα μπει τωρα στα γραφεια να τα φερει ολα τουμπα που τον σαμποτάρουν ετσι.-keeper- έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:02 Η scouting team πάντως πρέπει να έχει τρελή κόντρα με Λουτσε
Ή μπορει και να τον ζητησε κιόλας σαν παίχτη που έχει δει από κοντα τοσες φορές.
Αν είναι πρόταση Λουτσέσκου, ο προπονητής πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα.
Τώρα, μέσα στη διακοπή το μπούλο. Χωρίς 2η κουβέντα.
Που έχεις 200 επιθετικούς απο την ακαδημία ΜΗ έτοιμους και μου χρεώνεις τον ΕΤΟΙΜΟ παλτό του βάζελου.
Έχεις παίκτες να τους δουλέψεις και να τους εντάξεις στην ομάδα και να σου δώσουν πλουραλισμό στο παιχνίδι σου και εσύ ρε λιγουρεύευσαι τα καδρόνια του λαγού;
Κάποιος μέσα στα γραφεία δεν υπάρχει να πατήσει πόδι και να σταματήσουν αυτές οι μαλακίες που υποθηκεύουν το μέλλον του συλλόγου;
Ελπίζω να επέμβει κάποιος και να ματαιώσει το τραγέλαφο.
Φυσικά αν δεν είναι "επιλογή" προπονητή και είναι απλά επιλογή που ταιριάζει στο διαθέσιμο μπατζετ μας, να ξέρουμε που να χρεώσουμε τη κοροιδια για τα 100 χρόνια.
Ο άλλος έχει 2ο το Ταρέμι και εσύ πας με Γερεμέγιεφ. Μπράβο
Τώρα, μέσα στη διακοπή το μπούλο. Χωρίς 2η κουβέντα.
Που έχεις 200 επιθετικούς απο την ακαδημία ΜΗ έτοιμους και μου χρεώνεις τον ΕΤΟΙΜΟ παλτό του βάζελου.
Έχεις παίκτες να τους δουλέψεις και να τους εντάξεις στην ομάδα και να σου δώσουν πλουραλισμό στο παιχνίδι σου και εσύ ρε λιγουρεύευσαι τα καδρόνια του λαγού;
Κάποιος μέσα στα γραφεία δεν υπάρχει να πατήσει πόδι και να σταματήσουν αυτές οι μαλακίες που υποθηκεύουν το μέλλον του συλλόγου;
Ελπίζω να επέμβει κάποιος και να ματαιώσει το τραγέλαφο.
Φυσικά αν δεν είναι "επιλογή" προπονητή και είναι απλά επιλογή που ταιριάζει στο διαθέσιμο μπατζετ μας, να ξέρουμε που να χρεώσουμε τη κοροιδια για τα 100 χρόνια.
Ο άλλος έχει 2ο το Ταρέμι και εσύ πας με Γερεμέγιεφ. Μπράβο
- These users thanked the author giapas for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Patron, gogos2003, Logistis, Polichni1926, Kevin
- navigator11
Πάντως απέκτησε αίφνης μια άλλη δυναμική το κουβεντολόι με τα σημερινά μαντάτα. Καλύτερα θερμόαιμο ξέσκισμα και πουστλούκιασμα από ξενέρωτες πλερέζες και κλαψομουνίαση

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- thomas Murg, danirifle, magdy, Polichni1926, sakis_the_fraud
Τι να πω ρε Σαββίδη άμα θεωρείς οτι με αυτούς τους παίκτες θα πάμε μπροστά οκ..
Το σκαουτινγκ τιμ τρομερό!! Δυσκολεύτηκε πολύ. Ότι αποφασίσουν οι μάνατζερ..
Το σκαουτινγκ τιμ τρομερό!! Δυσκολεύτηκε πολύ. Ότι αποφασίσουν οι μάνατζερ..
-
breakdown88
Φίλε δεν αντιλέγω, τον παίχτη δεν τον έχω ξέρω, μπορεί να είναι επιπέδου οφη, δεν τον έχω δει εκτός από τα μεταξύ μας. Η ειλικρινής μου ερώτηση είναι, δε μας κάνει γιατί:makispaspartou έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 18:59
Ρε φίλε ο τύπος είναι χαμηλής ποιότητας, επιπέδου μεταγραφής οφη και ατρομήτου. Τι το συζητάς?
Δεν έχει το σκοράρισμα;
Δεν έχει συνδυαστικό παιχνίδι;
Δεν έχει μονομαχίες και σκύλιασμα;
Δεν έχει εντάσεις;
Δεν πάω να χρυσώσω κανένα χάπι, μια λίγο πιο λεπτομερή γνώμη για τον παίχτη θέλω για να πάρω μια ιδέα.
- Josey Wales
Το μόνο λογικό σενάριο που μπορώ να δω είναι να περιμένουν ότι ο Γιακουμάκης δεν θα είναι έτοιμος για τα πρώτα ματς με το νέο έτος και στην πορεία να έρθει και κάποιος άλλος που θα στείλει τον Γερεμέγεφ τρίτο.
- These users thanked the author Josey Wales for the post (total 2):
- Dimitris_L4, PAOK DreXleR
- Dimitris_L4
Ακομα δε βγηκε διαψευση για Γερεμεγεφ?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- JORDAN THOMAS FAN
Σαν 3ος να τον βαζεις σε ματς κλειστα για να παρει καμια κεφαλια ναι, αυτο ειναι ο γερεμεγεφ. Δεν θα πιεσει μπροστα, δεν θα πιεσει γενικα
Γράψτε οτι θέλετε. Καλύτερος του Μύθου δεν είναι.
Σε κάποιους δεν άρεζε ο Κούτσιας. Τώρα να σας δω...
Σε κάποιους δεν άρεζε ο Κούτσιας. Τώρα να σας δω...
-
xrisitsapa
Ας μην είμαστε υπερβολικοί στις κρίσεις μας, γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα ( κι εγώ ) πανηγυρίζαμε για «τον πρώτο σκόρερ της Κροατιας» , τον « βασικό φορ της ΤΣΣΚΑ και της Εθνικής Ρωσίας», κτλ κτλ
Επίσης δεν θυμάμαι και κανένα ενθουσιασμό το καλοκαίρι για τον Γιακουμάκη.
Όποτε λίγο κράτει, πιστεύω ότι όντως είναι επιλογή Ραζβαν και ελπίζω να μας δικαιώσει.
Όποτε λίγο κράτει, πιστεύω ότι όντως είναι επιλογή Ραζβαν και ελπίζω να μας δικαιώσει.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 9):
- george188, keep_paokizein, trouman, astral, M o r b i u S, PAOK DreXleR, paokkerkir, sakis_the_fraud, Andrew R
- paok_athens_g4
Αξιζε η αναμονη τριων μεταγραφικων περιοδων...μπραβο στους σκαουτερς για την εκπληκτικη δουλεια...ειμαστε ομαδα-υποδειγμα επαγγελματικης λειτουργιας
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 4):
- Dimitris_L4, st4this, sakis_the_fraud, Kevin
Η αληθεια ειναι οτι κ για γιακουμακη ημουν μουδιασμενος κ εν τελει διαψευστηκα πανηγυρικαxrisitsapa έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:12 Ας μην είμαστε υπερβολικοί στις κρίσεις μας, γιατί οι περισσότεροι εδώ μέσα ( κι εγώ ) πανηγυρίζαμε για «τον πρώτο σκόρερ της Κροατιας» , τον « βασικό φορ της ΤΣΣΚΑ και της Εθνικής Ρωσίας», κτλ κτλ