Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ανοίγει πρόωρα, γιατί έχουμε εξελίξεις!
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Polichni1926
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αφρικανός σκόρερ Λεστερ μου διαφεύγει το όνομα
Γερεγεμεφ μέχρι να γυρίσει ο πρώτος από AFCO
Μαυροπανο
Γιαννουλης
Κωστή
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΩΩΩΩ
Μαυροπανο
Γιαννουλης
Κωστή
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΩΩΩΩ
Εγω παντως πρωτα θα περιμενω να δω το συνολο των κινησεων και μετα θα κρινω.
- These users thanked the author Azrael for the post:
- kataramenos5
-
Polichni1926
που ακούστηκαν όλα αυτάgeobila έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:30 Αφρικανός σκόρερ Λεστερ μου διαφεύγει το όνομα
Μαυροπανο
Γιαννουλης
Κωστή
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΩΩΩΩ
Πάμε για Γερεμέγεφ λένε
https://www.sdna.gr/podosfairo/1381150_ ... gef-o-paok
Πίστευα οτι ψάχναμε κατι καλύτερο πάντως
Κι εγώ, αλλα μέχρι τότε:Azrael έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:30 Εγω παντως πρωτα θα περιμενω να δω το συνολο των κινησεων και μετα θα κρινω.

Πείτε ότι σας έπιασε στον ύπνο ο μεταγραφικός κατακλυσμός , δεν είναι ντροπή
Έστω το ψιλόβροχο με Jeremejeff
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Moνο ετισ θα μπορουσα να δεχθω γερεμεγεφ αλλα πο που προκυπτει αυτοgeobila έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:30 Αφρικανός σκόρερ Λεστερ μου διαφεύγει το όνομα
Μαυροπανο
Γιαννουλης
Κωστή
ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΩΩΩΩ
- WestBlock4
Χαχχαα ειπα κε γω ρε μπουντου δε θα τον χρεώσεις στο Ρουμάνο το παλτό του βαζελου... την ωρα που καιγόμαστε για φορ θα παρουμε γερεμεγιεφ. Ακόμη ανέκδοτο το βλεπωAntreasG4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:31 Πάμε για Γερεμέγεφ λένε
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- vasgias
-
Michael Scott
Τα θετικα του Γερεμεγεφ ειναι οτι θα ειναι εδω 1η του μηνός, έτοιμος να ενσωματωθεί. Επιπλέον, ξερει το πρωτάθλημα αρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τώρα παικτικα, και σαν χαρακτηριστικά, σηκώνει αρκετή συζήτηση αλλα για να δουμε...
- paokkerkir
Κόντρα στη ροή θα πω μακάρι να έρθει ο Γιερεμέγιεφ, αρκεί να μην είναι το μόνο φορ που θα πάρουμε τον Γενάρη. Ξεκλειδώνει άμυνες σουπερλιγδας και έχουμε πολλά παιχνίδια αρκετά για 3 φορ.
Τσάπρας, Κωστή, μακάρι επίσης, αρκεί να είναι άμεσα. Τσάπρας θα μοιραστεί τη θέση με τον Κένι (Σάστρε είναι τελειωμένος) και μπορεί κατ ανάγκην να παίξει και στόπερ, και ο Κωστή να μου το θυμηθείτε θα παίζει ως άλλος Καντουρί αριστερό εξτρέμ με Λούτσε.
Ίδωμεν.

Τσάπρας, Κωστή, μακάρι επίσης, αρκεί να είναι άμεσα. Τσάπρας θα μοιραστεί τη θέση με τον Κένι (Σάστρε είναι τελειωμένος) και μπορεί κατ ανάγκην να παίξει και στόπερ, και ο Κωστή να μου το θυμηθείτε θα παίζει ως άλλος Καντουρί αριστερό εξτρέμ με Λούτσε.
Ίδωμεν.
Κανόνισε αυτός που λες να ναι ο ΣαμάταΓερεγεμεφ μέχρι να γυρίσει ο πρώτος από AFCO
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- Ally Samagoal
Ελπίζω το Γιερεμέγιεφ να είναι αστείο. Πολύ φοβάμαι οτι δεν είναι αλλά ας περιμένουμε και θα φανεί αν πιστεύουν φέτος η αν παρακαλάμε ΚΑΙ πάλι να καταπιει ο Ραζβαν σπαθιά
-
Magdi Tolba 4
Αν πάρει μόνο Γερεμεγιεφ για φορ εγώ θα πηδηχτω από το παράθυρο
- These users thanked the author Magdi Tolba 4 for the post (total 2):
- Polichni1926, theo86
Tσαπρας Κωστη για καλοκαιρι, ειδικα ο Κωστη δεν χωραε πουθενα αυτη τη στιγμηpaokkerkir έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33 Κόντρα στη ροή θα πω μακάρι να έρθει ο Γιερεμέγιεφ, αρκεί να μην είναι το μόνο φορ που θα πάρουμε τον Γενάρη. Ξεκλειδώνει άμυνες σουπερλιγδας και έχουμε πολλά παιχνίδια αρκετά για 3 φορ.
Ίδωμεν.
Κανόνισε αυτός που λες να ναι ο ΣαμάταΓερεγεμεφ μέχρι να γυρίσει ο πρώτος από AFCO![]()
-
makispaspartou
Ο Γερεμέγεφ έχει νόημα μόνο σαν τρίτος να μπαίνει αλλαγή στο φόρτωμα άντε και σε κανένα ματς για να ξεκουράσει κάποιον βασικό. Το να ανακοινώσεις σαν τον επιθετικό που έψαχνες 8 μήνες τον Γερεμέγεφ δείχνει εκτός από ανικανότητα και μη διάθεση για πρωταθλητισμό.
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- Kevin
-
Ally Samagoal
Μην αγχώνεστε. Θα μείνουμε με Γιακουμάκη- Τσάλοφ- Γερεμεγιεφ. Ντάξει κομπλέ ακούγεται