9. Fedor Chalov
-
JORDAN THOMAS FAN
Re: 9. Fedor Chalov
Ολη η ομαδα τον στηριζει αυτον τον τουριστα. Και ολη η τουμπα τον στηρίζε μεχρι πριν λιγο καιρο. Ο παιχτης αυτος μας συστηθηκε μη δινοντας τη μπαλα στον Κουλιερακη στο πεναλντυ στο τελευταιο του ματς με τον ΠΑΟΚ. Απο κει και επειτα το μονο που κανει ειναι να κοροιδευει τον κοσμο οτι και καλα ειναι ποδοσφαιριστης επιπεδου(δεν πειθει και κανεναν).
Στερει ποντους απο την ομαδα;
Ναι απο την ανυπαρξια του παιχτη αυτου δεν χανουμε απλα ευκαιριες αλλα αφηνουμε και την αντιπαλη ομαδα να βγει στη κοντρα και να σκοραρει ή οπως χθες να παρει κεφαλιες σε στημενα.
Στερεί μπατζετ απο την ομαδα;
Για μενα Ναι. Δεν μπορω να πιστεψω πως το να παιρνει εμφανισεις ο τσαλοφ για να πουληθει θα μας εποφελησει παραπανω απο το να αναδειχτει ο 18χρονος μυθου στο europa league. Απ τον εναν θα παρεις 2 μυρια και απ τον εαν τον εκμεταλλευτεις σωστα μπορεις να παρεις και 7.Για να μην συγκρινω καν τα συμβολαια τους.
Σεβεται την στιριξη που του ειχε δειχτει;
Ουτε στο ελαχιστο.
Και γω αν μου λεγαν μια ζωη οτι ειμαι παιχτης επιπεδου europa και champions league και ειχα καρφωσει στο παρελθον γκολ μεχρι και στη ρεαλ μαδριτης ισως να με επαιρνε απο κατω οταν θα καταλαβαινα ξαφνικα οτι δεν ειμαι. Τουλαχιστον ομως ρε Τσαλοφ προσπαθησε να συνεισφερεις.
Στερει ποντους απο την ομαδα;
Ναι απο την ανυπαρξια του παιχτη αυτου δεν χανουμε απλα ευκαιριες αλλα αφηνουμε και την αντιπαλη ομαδα να βγει στη κοντρα και να σκοραρει ή οπως χθες να παρει κεφαλιες σε στημενα.
Στερεί μπατζετ απο την ομαδα;
Για μενα Ναι. Δεν μπορω να πιστεψω πως το να παιρνει εμφανισεις ο τσαλοφ για να πουληθει θα μας εποφελησει παραπανω απο το να αναδειχτει ο 18χρονος μυθου στο europa league. Απ τον εναν θα παρεις 2 μυρια και απ τον εαν τον εκμεταλλευτεις σωστα μπορεις να παρεις και 7.Για να μην συγκρινω καν τα συμβολαια τους.
Σεβεται την στιριξη που του ειχε δειχτει;
Ουτε στο ελαχιστο.
Και γω αν μου λεγαν μια ζωη οτι ειμαι παιχτης επιπεδου europa και champions league και ειχα καρφωσει στο παρελθον γκολ μεχρι και στη ρεαλ μαδριτης ισως να με επαιρνε απο κατω οταν θα καταλαβαινα ξαφνικα οτι δεν ειμαι. Τουλαχιστον ομως ρε Τσαλοφ προσπαθησε να συνεισφερεις.
- These users thanked the author JORDAN THOMAS FAN for the post (total 3):
- Rexaris, BWmystis, Azrael
-
john4serres
Ε ναι γιατί στα προηγούμενα ήταν κίλερ και θα του χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση…
Ο παίκτης εδώ και μήνες είναι τουρίστας.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 6):
- Rexaris, Friedrich von Friedhof, st4this, paokkerkir, BWmystis, Azrael
Μύθου φορ στο Κύπελλο, Ντεσπότοφ με ΠΑΟ. Ο καθένας αλλαγή τού άλλου. Ο Τσάλοφ νομίζω έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας μέσω τού ατζέντη του.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 3):
- paokkerkir, BWmystis, Azrael
Ψυχολογία δεν έχει, οταν "καιγεσαι " δεν αποδίδεις κιολας. Έτσι ήταν κ με σαματα μέχρι να αρχίσει να τον αποθεωνει η κερκίδα. Παίκτης χωρίς Ψυχολογία δεν παίζει πουθενάIznogoud4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 23:16 Ε ναι γιατί στα προηγούμενα ήταν κίλερ και θα του χαλάσει την αυτοσυγκέντρωση…
Πάλι καλά που δεν μίλησε για εμμονές.Мир έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 00:11 Το είπε ξεκάθαρα ο μάνατζερ, φταει ο Ρασβαν και το αναχρονιστικό σύστημα του![]()
![]()
- theodorsalonika
Είπαμε, μπορεί να παίξει με φόρ τον Ντέλια. Με 3 χάφ από πίσω να κρατάνε το κέντρο, και θα σου έλεγα εγώ αν χάναμε στο Περιστέρι. Το πρόβλημα είναι οτι προσπαθεί να βγάλει κάτι απ τον Τσάλοφ (από το καλοκαίρι) και δεν καταλαβαίνει οτι για μερικά παιχνίδια μπορεί να πάει χωρίς το κλασικό σχήμα.
- paokkerkir
Οι δηλώσεις αυτές σηκώνουν επίσημη τιμωρία.
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- paoki19, BWmystis