9. Fedor Chalov
-
Leonardo10
Re: 9. Fedor Chalov
Τα σεντερ φορ που έχει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ των 100 χρόνων σήμερα ήταν ο Τσαλοφ και ο Μυθου, αυτό, τίποτα άλλο.
- These users thanked the author Leonardo10 for the post (total 2):
- JORDAN THOMAS FAN, George Best4
-
George Best4
Το χειρότερο φορ στην ιστορία μας με διάφορα.
Ήθελε πολύ προσπάθεια να το καταφέρεις αυτό ρε τραγι πραγματικά.
Και μάλιστα μετά την εποχή Σαματα που θα αν βλέπαμε κάποιον να κάνει τα βασικά θα τον κάναμε ήρωα.
Πέρασαν κομοδίνα και κώνοι από την επίθεση μας.Απο Φρουντσα και Αμαφουελε μέχρι Νιμανι.
Τόσο απαράδεκτος δεν ήταν κανείς.Με κανέναν δε νιώθαμε ότι παίζουμε με 9 όταν παίζει αυτός.
Στο γκολ του Ατρόμητου , παίχτης που υποτίθεται μαρκάρεις βάζει γκολ ανενόχλητος.
Πραγματικα δε προκαλείς πλέον ούτε γελοίο, ούτε εκνευρισμό, παρά μόνο μια μόνιμη αηδία οπότε σε βλέπω να κάνεις τον ποδοσφαιριστή.
Δε ξέρω αν θέλω να βλέπω ματς πλέον ρε πουστη μου με εσένα όταν ξεκινάς, και έχω δει αμπαλια και αμπαλια τόσα χρόνια και αυτό το συναίσθημα μόνο εσύ.
Διώξτε τον να σωθεί η ψυχική μας υγεία.
Και μάλιστα μετά την εποχή Σαματα που θα αν βλέπαμε κάποιον να κάνει τα βασικά θα τον κάναμε ήρωα.
Πέρασαν κομοδίνα και κώνοι από την επίθεση μας.Απο Φρουντσα και Αμαφουελε μέχρι Νιμανι.
Τόσο απαράδεκτος δεν ήταν κανείς.Με κανέναν δε νιώθαμε ότι παίζουμε με 9 όταν παίζει αυτός.
Στο γκολ του Ατρόμητου , παίχτης που υποτίθεται μαρκάρεις βάζει γκολ ανενόχλητος.
Πραγματικα δε προκαλείς πλέον ούτε γελοίο, ούτε εκνευρισμό, παρά μόνο μια μόνιμη αηδία οπότε σε βλέπω να κάνεις τον ποδοσφαιριστή.
Δε ξέρω αν θέλω να βλέπω ματς πλέον ρε πουστη μου με εσένα όταν ξεκινάς, και έχω δει αμπαλια και αμπαλια τόσα χρόνια και αυτό το συναίσθημα μόνο εσύ.
Στο καλό
Μάνατζερ Τσάλοβ: «Δεν αισθάνεται άνετα στον ΠΑΟΚ - Ελπίζω να φύγει»
https://www.sdna.gr/podosfairo/1380879_ ... o-na-fygei
-
xrisitsapa
+1926.George Best4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 01:54 Το χειρότερο φορ στην ιστορία μας με διάφορα.
Έχουμε δει άμπαλους και άμπαλους.
Τόσο ΑΔΙΑΦΟΡΟ όμως και ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ, δυσκολεύομαι να θυμηθώ.
Ακόμα και ο Τόργκελε ή ο Φρουντζα κάτι λίγο τη λερώναν τη φανέλα. Αυτός χτες πρέπει να βγήκε ατσαλάκωτος. Ούτε την έδωσε τη φανέλα στο φροντιστή. Κατευθείαν σπίτι και στη ντουλάπα
- giwrgos04dex
Για αυτο σου λεω, Φυοδωρε. Φυγε να γλιτώσεις απο τον κακο προπονητη και την κακη ομαδα.AntreasG4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 20:36 Στο καλό
Μάνατζερ Τσάλοβ: «Δεν αισθάνεται άνετα στον ΠΑΟΚ - Ελπίζω να φύγει»
https://www.sdna.gr/podosfairo/1380879_ ... o-na-fygei
Χαρη μας εκανες τοσο καιρο αλλωστε
ΠΑΟΚτσάκι ο μάνατζερ του, ούτε αυτός δεν τον αντέχει στον ΠΑΟΚ.Μάνατζερ Τσάλοβ: «Ελπίζω να φύγει»
- These users thanked the author gika for the post (total 2):
- Rexaris, Friedrich von Friedhof
Είναι ντροπή η δήλωση του μάνατζερ σου πιο ανιωθε ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί σε στήριξε ακόμα και όταν όλοι έχασαν κάθε ελπίδα.
Άντε στο καλό.
ΑΝΙΩΘΕ
Άντε στο καλό.
ΑΝΙΩΘΕ
@nunies4 Επίτηδες το κάνει για να μην τον βάλει ούτε στο κύπελλο ούτε στο πρωτάθλημα..
-
Undesired No 1
Καλα ρε συ τι περίμενες να πει ο μάνατζερ του? Οτι όλο αυτό πήγε καλά?nunies4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 21:25 Είναι ντροπή η δήλωση του μάνατζερ σου πιο ανιωθε ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.
Άντε στο καλό.
ΑΝΙΩΘΕ
o Μανατζερ δουλευει για τον παικτη του. Ο παικτης ειναι εδω και εναμιση χρονο για το αναθεμα. Καποιος πρεπει να φορτωθει την ζελα στην αγορα για να βρει ομαδα ο παικτης με καλο συμβολαιο. 9/10 ειναι ο κακος προπονητης. Μια χαρα το παει ο μανατζαριος. μπραβο ψυχουλα μου.
-
The_Analyst_4
Μετά από τόση επιμονή και στήριξη από τον Λουτσέσκου βγήκε ο μάνατζερ σου να πει ότι για όλα ευθύνεται ο προπονητής που τα κάνει όλα ανόητα( έτσι ακριβώς το είπε). Το ότι είσαι άμπαλος δεν είναι το μεγάλο σου πρόβλημα. Το ότι είσαι αχάριστος και λιγόψυχος είναι. Κι αυτό δεν φτιάχνεται όσες προπονήσεις και να κάνεις στην ζωή σου.
Ετσι ειναι!ειχε την ατυχια αυτος ο πολυ μεγαλος και αξιος ποδοσφαιριστης να πεσει στον κακο Λουτσο με το σκουφι.
Φυγε αγορι μου να εκτοξευθει η καριερα σου!Χαραμιζεσαι εδω περα!
Φυγε αγορι μου να εκτοξευθει η καριερα σου!Χαραμιζεσαι εδω περα!