Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 9894
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:08 Μόνο εγώ βλέπω πως είναι σαν να παρεμβαίνει κάποιος ΆΣΧΕΤΟΣ στις επιλογές των παικτών;
Όταν διαβάζαμε πως ο Λουτσέσκου ζήτησε Μπρεθγουέιτ και τελικά ήρθε ο Τσάλοφ και όταν διαβάζαμε πως ζήτησε παραμονή Μεϊτέ και τελικά ήρθε ο Μπακαγιόκο, έγιναν ΌΛΑ εντελώς ξεκάθαρα στα μάτια μου.
Κάποιος - κάποιοι, χωρίς να γνωρίζω το γιατί, παρεμβαίνουν στις μεταγραφικές επιλογές, με αποτέλεσμα να έρχονται ορισμένοι παίκτες που είναι εντελώς ακατάλληλοι για να κουμπώσουν σε αυτή την ομάδα. Νέτα σκέτα.
Δεν έχω άλλη εξήγηση.
Λογικά οι ίδιοι που φέρνουν και τους καλους παίκτες. Πάντα θα υπάρχουν αστοχίες.

Για μένα το πρόβλημα είναι ότι αργούμε να καταλάβουμε/παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. περιμένουμε 1 ίσως και 2 χρονια καμια φορα.
These users thanked the author astral for the post:
geobila
geobila
Δημοσιεύσεις: 344
Εγγραφή: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:41
Τοποθεσία: Utrecht

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από geobila »

astral έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:25
Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:08 Μόνο εγώ βλέπω πως είναι σαν να παρεμβαίνει κάποιος ΆΣΧΕΤΟΣ στις επιλογές των παικτών;
Όταν διαβάζαμε πως ο Λουτσέσκου ζήτησε Μπρεθγουέιτ και τελικά ήρθε ο Τσάλοφ και όταν διαβάζαμε πως ζήτησε παραμονή Μεϊτέ και τελικά ήρθε ο Μπακαγιόκο, έγιναν ΌΛΑ εντελώς ξεκάθαρα στα μάτια μου.
Κάποιος - κάποιοι, χωρίς να γνωρίζω το γιατί, παρεμβαίνουν στις μεταγραφικές επιλογές, με αποτέλεσμα να έρχονται ορισμένοι παίκτες που είναι εντελώς ακατάλληλοι για να κουμπώσουν σε αυτή την ομάδα. Νέτα σκέτα.
Δεν έχω άλλη εξήγηση.
Λογικά οι ίδιοι που φέρνουν και τους καλους παίκτες. Πάντα θα υπάρχουν αστοχίες.

Για μένα το πρόβλημα είναι ότι αργούμε να καταλάβουμε/παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. περιμένουμε 1 ίσως και 2 χρονια καμια φορα.
Καποτε επεσε στα χερια μου μια ιδιαζουσα αναλυση της τοτε Λυων (εποχες που μεσουρανουσε) οπου ο τοτε προπονητης με βοηθεια -ταχα μου- ψυχολογου ειχαν αναλυσει τις προσωπικοτητες του ροστερ. Οι επομενες προσθαφαιρεσεις εγιναν βαση προσωπικοτητων και.... ζωδιων! Αρνηθηκε τοτες ο προπονητης να φερει πανω απο 2 σκορπιους στην ομαδα γιατι συνηθως ειναι φασαριοζοι και βεντετες.
Polichni1926
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:12

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:08
DonnieMcGrath έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:30
Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:04 Προσωπικά δεν είδα κανένα πέναλτι. Δεν θα ήθελα να έδιναν τέτοιο πέναλτι κατά μας. Με τίποτα όμως.

Στο διά ταύτα. Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Οι αδυναμίες είναι ξεκάθαρες.
Οι δηλώσεις από μόνες τους δεν θα κάνουν ποτέ τη διαφορά.
Οι πράξεις είναι που μετράνε. Αυτός που θέλει πραγματικά κάτι, το δείχνει εμπράκτως.

Τον Λόβρεν ένα ολόκληρο καλοκαίρι προσπαθούσαν να τον δώσουν, κατέληξε να μείνει εδώ στα 36 του και να τον έχουμε βασικό στόπερ.
Αντί να έρθει έστω ένας σοβαρός στόπερ τανκς να μπει απευθείας ενδεκάδα, φέραμε έναν άγνωστο χλιαρό Ιταλό δανεικό (Βολιάκο) που δεν ξέρω αν θα μπορούσε να παίξει βασικός ακόμα και στον Λεβαδειακό.

Τον Τσάλοφ τον ξέραμε καλά, ήταν δεδομένο πως δεν κολλάει στα θέλω του προπονητή, τελικά έμεινε και αυτός, γιατί λέει υπήρχε ο Μύθου που "γιατί να μην μας βγει νέος Τζίμας;"...

Ο Τάισον έλεγαν πως θα μείνει με πιο περιορισμένο ρόλο, γι' αυτό άλλωστε θα αποκτηθεί βασικό αριστερό εξτρέμ και τελικά αν δεν παίζει ο Τάισον δεν έχουμε κανέναν να τον καλύψει επάξια.

Στα χαφ έλεγαν για Ζαφείρη που θα έρθει τον Γενάρη και καταλήξαμε με έναν μικρό Ιταλό δανεικό, μη τυχόν και αποκτήσουμε έναν παίκτη παραπάνω και καταστραφεί το σύμπαν!

Ο Μπάμπα ξέραμε πως έχει σκάσει (η άποψη μου είναι πως δεν θα ξαναπιάσει ποτέ τα καλά του στάνταρ) και ο Τέιλορ που ήρθε δεν έχει ούτε μισό κοινό στοιχείο με τον (καλό) Μπάμπα.

Κάναμε τη χάρη στο βασικό μας δεξί μπακ (Όττο) να φύγει ελεύθερος γιατί είμαστε άπλες και μεγαλόκαρδοι και ήρθε ο Κένι που εκτός από τρέξιμο, δεν έχει προσφέρει καμία ουσία.
Δηλαδή και τα δυο μας μπακ, φέτος είναι εντελώς παροπλισμένα και εκτός παιχνιδιού για όποιον δεν το έχει καταλάβει.

Προσθέτω σε όλα αυτά και την φοβία του Λουτσέσκου να εμπιστευτεί κάποιον άλλο εκτός Μεϊτέ, Μπάμπα που κοντεύουν να πεθάνουν και προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που φτάσαμε 15/12 να είμαστε μόνο στο -3.

ΥΓ Θα το γράψω άλλη μια φορά. Τον Χάαλαντ να φέρουν μπροστά, αν δεν φέρουν ΣΤΟΠΕΡ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ και αν δεν βοηθήσει ο Ζαφείρης στο αμυντικό τρανζίσιον, ότι χαθεί φέτος, θα είναι κατά 90% ευθύνη της μεσοαμυντικής μας λειτουργίας.
Μην τρελαίνεστε με το ποιος θα έρθει για φορ. Αν δεν φέρουν στόπερ να τρελαθείτε.
Φυσικά σε ένα ιδανικό σύμπαν θα έφερναν και ένα μπακ πρώτης γραμμής που θα μπορούσε να παίξει και τις δυο πλευρές αλλά οκ αυτά είναι όνειρα..
Συμφωνώ απόλυτα και σε όλα. Θέλω να κάνω μια ποδοσφαιρική παρατήρηση μόνο, την οποία την έθεσα και σαν προβληματισμό χθες:
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο υπερβολικά αυξημένος αριθμός παιχτών που τους φέρνουμε με προσδοκίες και τελικά δεν κάνουν (δεν βάζω μέσα Τσαλοφηδες Μπακαγιοκους κτλ) οφείλεται αποκλειστικά στην δικη τους ανεπάρκεια. Δηλαδή ο Τέιλορ με την υφιστάμενη καριέρα του στην μόνιμη πρωταθλήτρια Σκωτίας, δεν μπορώ να δεχτώ ότι είναι τόσο τραγικός ποδοσφαιροστης. Ή ο Κενι που ήταν το κορυφαίο μπακ στην Τσβαιτε, εδώ πέρα είναι μια μετριότητα.

Μήπως ένα μικρό ή μεγάλο ποσοστό ευθύνης βαραίνει και το ένα και μοναδικό σύστημα που παίζει η ομαδα, καθώς και τα ζητούμενα που δεν προσαρμόζονται ανάλογα με τον παίκτη (πχ οποίος και αν παίζει πλάγιος μπακ πρέπει να πατάει οριακά περιοχή. Και οι 2 εσωτερικοί μέσοι να Μακελελιζουν ώστε να ανταπεξερχονται απέναντι σε 3 αντιπάλους).

Προσωπικά, και προφανώς αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα ήθελα όταν υπάρχει εμφανής ανάγκη (όπως χτες), να δω μια διαφορετική αντιμετώπιση του παιχνιδιού πχ 4-3-3, 4-4-2 ρόμβοι, ακόμα και 5αδα στην άμυνα σε φάση αμυνας. Και ας πάρω τελικά μόνο το Χ σκοτώνοντας το ματς, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα 😆
Εννοείται πως δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Εδώ δεν κούμπωσε κάποτε ολόκληρος Ιμπραΐμοβιτς στην Μπαρτσελόνα.
Αυτό είναι και το δύσκολο της υπόθεσης. Όχι το να βρεις παίκτες, αλλά να βρεις παίκτες που τα στοιχεία τους ταιριάζουν στην ομάδα και στα θέλω του προπονητή.
Λέγαμε πως τρώει τους επιθετικούς του και πως αποκλείεται να βρει ποτέ φορ που να κουμπώσει στην ομάδα.
Ο Γιακουμάκης τελικά τι είναι; Γιατί κούμπωσε τόσο καλά;
Μήπως δεν είναι τόσο πολλές και δύσκολες οι απαιτήσεις του προπονητή αλλά είναι σχετικά αδύναμο το τμήμα εύρεσης παικτών; Ρωτάω.
Ο Τέιλορ μπορεί να ταίριαζε γάντι στη Σέλτικ. Έχει όμως κοινά στοιχεία με τον Μπάμπα; Μοιάζει με τον Αντελίνο; Μοιάζει έστω με τον Γιαννούλη;
Εγώ λέω όχι. Γιατί λοιπόν να έρθει ένας τέτοιος παίκτης;
Και ο Τσάλοφ είχε πολύ καλό βιογραφικό στην ΤΣΣΚΑ αλλά εδώ δείχνει ανήμπορος. Γιατί ήρθε λοιπόν ένας τέτοιος παίκτης και μάλιστα με κόστος μεγαλύτερο από ολόκληρο το συμβόλαιο του Γιακουμάκη;

Μόνο εγώ βλέπω πως είναι σαν να παρεμβαίνει κάποιος ΆΣΧΕΤΟΣ στις επιλογές των παικτών;
Όταν διαβάζαμε πως ο Λουτσέσκου ζήτησε Μπρεθγουέιτ και τελικά ήρθε ο Τσάλοφ και όταν διαβάζαμε πως ζήτησε παραμονή Μεϊτέ και τελικά ήρθε ο Μπακαγιόκο, έγιναν ΌΛΑ εντελώς ξεκάθαρα στα μάτια μου.
Κάποιος - κάποιοι, χωρίς να γνωρίζω το γιατί, παρεμβαίνουν στις μεταγραφικές επιλογές, με αποτέλεσμα να έρχονται ορισμένοι παίκτες που είναι εντελώς ακατάλληλοι για να κουμπώσουν σε αυτή την ομάδα. Νέτα σκέτα.
Δεν έχω άλλη εξήγηση.
black σε παρακολουθω γενικα συμφωνω με πολλα που γραφεις με αλλα οχι αλλα αυτο ειναι και το νοημα νομιζω να υπαρχει και ενας αντιλογος . θεωρω πως για πολλες μεταγραφες που δεν βγηκαν φταιει και ο προπονητης μας .γενικα εγω γουσταρω το ποδοσφαιρο που παιζει το να θελει να ειναι κυριαρχος να εχει την μπαλα να μην παιζει με σκοπιμοττητα θεωρω οτι το μελλον ανηκει στις ομαδες που χαιρονται να κρατανε την μπαλα στα ποδια τους που πιεζουν για να αναγκασουν σε λαθος τον αντιπαλο . δεν με χαλαει αυτο που παιζει το γουσταρω αλλα οταν εχεις λεμονια λεμοναδα θα φτιαξεις οχι πορτοκαλαδα . καπου πρεπει να δει κι αυτος θεωρω οτι κατσε ρε παιδι μου τωρα εχω τσαλοφ μπορει να πιεσει ; ΟΧΙ . αρα πως θα παιξω παλι αυτο ; πισω εχω κετζιορα και βολιακο ειναι γρηγοροι ; ΟΧΙ . αρα να παω σε ενα mid block δεν σου λεω για low και να μην τους ανεβασω πανω απο το κεντρο . το αλλο λαθος ειναι οτι ειτε παιζει ντεσποντοφ ειτε ζιβκοβιτς εμεις παιζουμε το ιδιο στα εξτρεμ ενω ειναι δυο πολυ διαφορετικοι παιχτες ο ζιβκοβιτς ειναι δημιουργος που θα κλεισει μεσα που θα δωσει πισω ενω ο ντεσποντοφ αρεσκεται να τρεχει σε αντεπιθεση και κοντα στη γραμμη χωρις την μπαλα με προωθημενες πασες . ο τσαλοφ ειναι ενας δευτερος επιθετικος ο οποιος δεν μπορει να σταθει μονος σε επιθεση οτι ηταν και ο τισουνταλι δηλαδη . δεν λεω οτι το σκαουτινκ τιμ ειναι καλο για αναθεμα ειναι αλλα δεν λεω οτι μονο αυτοι εχουν λαθος σε καθε περιπτωση το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και αν δεν αλλαξει αυτο μυαλο δυσκολα θα δουμε κατι αλλο . με συγχωρειται για την αρνητικοτητα αλλα δεν βλεπω πως θα δουμε κατι διαφορετικο αυτον τον γεναρη σε σχεση με τους 5 γεναρηδες που περασαν .
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
DonnieMcGrath
makispaspartou
Δημοσιεύσεις: 5214
Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μεγάλη απογοήτευση για τη χθεσινή εμφάνιση.
Αλλά, η ομάδα δικαιούται να κάνει και ένα κακό παιχνίδι.
Είναι γνωστά τα προβλήματα, εμφανή, περιμένω λύσεις από τον Ιβάν.
Για μένα αν ο επιθετικός δεν είναι εδώ 1 Ιανουαρίου σημαίνει ότι αποτύχαμε να στηρίξουμε την ομάδα ως προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Βλέπουμε επίσης ότι ο Βολιάκο και ο Τέιλορ δεν είναι επιπέδου ΠΑΟΚ. Περιμένουμε κι εκεί παίκτες ανάλογης ποιότητας με το επίπεδο του ΠΑΟΚ.
Αριστερό εξτρέμ ας πάρει όλα τα υπόλοιπα και βλέπουμε.
Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα να τελειώσει τη χρονιά με νίκες γιατί πλέον έχει ξεπεράσει τα όριά της. Να έρθει η διακοπή, να αδειάσουν οι παίκτες και να καθαρίσει το μυαλό τους.
Αλλά η διοίκηση και ο Ιβάν πρέπει πλέον να αποδείξει με τον πλέον τρανταχτό τρόπο ότι είναι διατεθειμένη να δώσει στον Λουτσέσκου όλα τα όπλα που χρειάζεται να παλέψει για τους στόχους μέχρι τέλους.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
psychologos
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 3444
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2014, 22:20

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:25
Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:08 Μόνο εγώ βλέπω πως είναι σαν να παρεμβαίνει κάποιος ΆΣΧΕΤΟΣ στις επιλογές των παικτών;
Όταν διαβάζαμε πως ο Λουτσέσκου ζήτησε Μπρεθγουέιτ και τελικά ήρθε ο Τσάλοφ και όταν διαβάζαμε πως ζήτησε παραμονή Μεϊτέ και τελικά ήρθε ο Μπακαγιόκο, έγιναν ΌΛΑ εντελώς ξεκάθαρα στα μάτια μου.
Κάποιος - κάποιοι, χωρίς να γνωρίζω το γιατί, παρεμβαίνουν στις μεταγραφικές επιλογές, με αποτέλεσμα να έρχονται ορισμένοι παίκτες που είναι εντελώς ακατάλληλοι για να κουμπώσουν σε αυτή την ομάδα. Νέτα σκέτα.
Δεν έχω άλλη εξήγηση.
Λογικά οι ίδιοι που φέρνουν και τους καλους παίκτες. Πάντα θα υπάρχουν αστοχίες.

Για μένα το πρόβλημα είναι ότι αργούμε να καταλάβουμε/παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος και να το διορθώσουμε. περιμένουμε 1 ίσως και 2 χρονια καμια φορα.
Νομίζω πως δεν ισχύει αυτό, άσε που δεν αναφέρθηκα πουθενά σε καλούς και κακούς παίκτες. Αναφέρθηκα σε ταιριαστούς και μη ταιριαστούς.
Είμαι βέβαιος πως ορισμένες επιλογές είναι από προτάσεις χ ανθρώπων και ορισμένες άλλες από άλλους ανθρώπους.
Δεν κολλάει πουθενά ο τύπος που διάλεξε να προτείνει τον Γιακουμάκη να είναι ο ίδιος που πρότεινε τον Τσάλοφ. Πουθενά όμως. Κόβω το χέρι μου.

Φυσικά συμφωνώ απόλυτα πως αργούμε και να καταλάβουμε και να διορθώσουμε οποιοδήποτε λάθος.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
psychologos
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 3444
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2014, 22:20

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Polichni1926 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:35
black σε παρακολουθω γενικα συμφωνω με πολλα που γραφεις με αλλα οχι αλλα αυτο ειναι και το νοημα νομιζω να υπαρχει και ενας αντιλογος . θεωρω πως για πολλες μεταγραφες που δεν βγηκαν φταιει και ο προπονητης μας .γενικα εγω γουσταρω το ποδοσφαιρο που παιζει το να θελει να ειναι κυριαρχος να εχει την μπαλα να μην παιζει με σκοπιμοττητα θεωρω οτι το μελλον ανηκει στις ομαδες που χαιρονται να κρατανε την μπαλα στα ποδια τους που πιεζουν για να αναγκασουν σε λαθος τον αντιπαλο . δεν με χαλαει αυτο που παιζει το γουσταρω αλλα οταν εχεις λεμονια λεμοναδα θα φτιαξεις οχι πορτοκαλαδα . καπου πρεπει να δει κι αυτος θεωρω οτι κατσε ρε παιδι μου τωρα εχω τσαλοφ μπορει να πιεσει ; ΟΧΙ . αρα πως θα παιξω παλι αυτο ; πισω εχω κετζιορα και βολιακο ειναι γρηγοροι ; ΟΧΙ . αρα να παω σε ενα mid block δεν σου λεω για low και να μην τους ανεβασω πανω απο το κεντρο . το αλλο λαθος ειναι οτι ειτε παιζει ντεσποντοφ ειτε ζιβκοβιτς εμεις παιζουμε το ιδιο στα εξτρεμ ενω ειναι δυο πολυ διαφορετικοι παιχτες ο ζιβκοβιτς ειναι δημιουργος που θα κλεισει μεσα που θα δωσει πισω ενω ο ντεσποντοφ αρεσκεται να τρεχει σε αντεπιθεση και κοντα στη γραμμη χωρις την μπαλα με προωθημενες πασες . ο τσαλοφ ειναι ενας δευτερος επιθετικος ο οποιος δεν μπορει να σταθει μονος σε επιθεση οτι ηταν και ο τισουνταλι δηλαδη . δεν λεω οτι το σκαουτινκ τιμ ειναι καλο για αναθεμα ειναι αλλα δεν λεω οτι μονο αυτοι εχουν λαθος σε καθε περιπτωση το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και αν δεν αλλαξει αυτο μυαλο δυσκολα θα δουμε κατι αλλο . με συγχωρειται για την αρνητικοτητα αλλα δεν βλεπω πως θα δουμε κατι διαφορετικο αυτον τον γεναρη σε σχεση με τους 5 γεναρηδες που περασαν .

Ο προπονητής σίγουρα φταίει για πολλά. Εννοείται πως έχει και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης.
Απλά πιστεύω πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να του κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.
Δεν γίνεται να ζητάει συμμετοχικό φορ, που μπορεί να πιέσει τον αντίπαλο και αρέσκεται στο να ανοίγει χώρους και να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του και να του προτείνουν - φέρνουν τον Τσάλοφ.
Ούτε να ζητάει παραμονή του Μεϊτέ και να φέρνουν τον Μπακαγιόκο. Όχι απλά δεν τον βοηθάνε, αλλά του κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
psychologos
Polichni1926
Δημοσιεύσεις: 414
Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:12

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 15:01
Polichni1926 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 14:35
black σε παρακολουθω γενικα συμφωνω με πολλα που γραφεις με αλλα οχι αλλα αυτο ειναι και το νοημα νομιζω να υπαρχει και ενας αντιλογος . θεωρω πως για πολλες μεταγραφες που δεν βγηκαν φταιει και ο προπονητης μας .γενικα εγω γουσταρω το ποδοσφαιρο που παιζει το να θελει να ειναι κυριαρχος να εχει την μπαλα να μην παιζει με σκοπιμοττητα θεωρω οτι το μελλον ανηκει στις ομαδες που χαιρονται να κρατανε την μπαλα στα ποδια τους που πιεζουν για να αναγκασουν σε λαθος τον αντιπαλο . δεν με χαλαει αυτο που παιζει το γουσταρω αλλα οταν εχεις λεμονια λεμοναδα θα φτιαξεις οχι πορτοκαλαδα . καπου πρεπει να δει κι αυτος θεωρω οτι κατσε ρε παιδι μου τωρα εχω τσαλοφ μπορει να πιεσει ; ΟΧΙ . αρα πως θα παιξω παλι αυτο ; πισω εχω κετζιορα και βολιακο ειναι γρηγοροι ; ΟΧΙ . αρα να παω σε ενα mid block δεν σου λεω για low και να μην τους ανεβασω πανω απο το κεντρο . το αλλο λαθος ειναι οτι ειτε παιζει ντεσποντοφ ειτε ζιβκοβιτς εμεις παιζουμε το ιδιο στα εξτρεμ ενω ειναι δυο πολυ διαφορετικοι παιχτες ο ζιβκοβιτς ειναι δημιουργος που θα κλεισει μεσα που θα δωσει πισω ενω ο ντεσποντοφ αρεσκεται να τρεχει σε αντεπιθεση και κοντα στη γραμμη χωρις την μπαλα με προωθημενες πασες . ο τσαλοφ ειναι ενας δευτερος επιθετικος ο οποιος δεν μπορει να σταθει μονος σε επιθεση οτι ηταν και ο τισουνταλι δηλαδη . δεν λεω οτι το σκαουτινκ τιμ ειναι καλο για αναθεμα ειναι αλλα δεν λεω οτι μονο αυτοι εχουν λαθος σε καθε περιπτωση το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και αν δεν αλλαξει αυτο μυαλο δυσκολα θα δουμε κατι αλλο . με συγχωρειται για την αρνητικοτητα αλλα δεν βλεπω πως θα δουμε κατι διαφορετικο αυτον τον γεναρη σε σχεση με τους 5 γεναρηδες που περασαν .

Ο προπονητής σίγουρα φταίει για πολλά. Εννοείται πως έχει και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης.
Απλά πιστεύω πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις θα μπορούσαν να του κάνουν τη ζωή πιο εύκολη.
Δεν γίνεται να ζητάει συμμετοχικό φορ, που μπορεί να πιέσει τον αντίπαλο και αρέσκεται στο να ανοίγει χώρους και να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του και να του προτείνουν - φέρνουν τον Τσάλοφ.
Ούτε να ζητάει παραμονή του Μεϊτέ και να φέρνουν τον Μπακαγιόκο. Όχι απλά δεν τον βοηθάνε, αλλά του κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη.
επειδη εχω καμμενο εγκεφαλο και παρακολουθουσα στο γιουτουμπ αρκετα τσαλοφ απο τοτε που ακουστηκε την πρωτη φορα για εμας στην ρωσια ηταν η εννοια του συμμετοχικου φορ που ανοιγει χωρους γενικα δεν ηταν της πιεσης ουτε στην τσσκα . και ο μπακαγιοκο ειναι οντως σε χαρακτηριστικα πολυ κοντα στον μειτε η διαφορα ειναι οτι ο ενας εχει ερωτα με τον προπονητη ενω ο αλλος δεν ειχε και ηταν και τελειωμενος αθλητικα . επισης δεν ειμαι υπερ του αγγλικου μοτιβου τυπου οτι θελει ο προπονητης γουσταρω ο αρχων να ειναι ο ΤΔ αλλα θελει προσωπικοτητα που δεν εχει ο καρυπιδης και επισης εχει και λιγη σημασια τι θελω εγω . μακαρι να ξυπνησουν απαντες ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19815
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 11:33 Το πέναλτι είναι της πλάκας και σωστά δεν το έδωσε.
Να δω όμως τι θα κάνει και σε αντίστοιχη φάση ομάδας του ΠΟΚ (γαμώ το σπίτι τους)
Στηρίξτε την ομάδα και αφήστε τους αφορισμούς,υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, υπάρχει κούραση,η ομάδα είναι καλή και θα γίνει καλύτερη με τις μεταγραφές του Γενάρη.


Υ.Γ Ο βάζελος ο πουστης, θα πληρώσει τη νύφη.
Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν ορθώς δεν το έδωσε. Σημασία έχει ότι, όταν κληθεί σε καμιά Λιβαδειά ή Τρίπολη ο ίδιος ή κάποιο άλλο πουλί για αναθεώρηση, όταν φιλοξενούμενο θα είναι κάποιο ποκεμον, θα τρέξει προς τη βούλα της περιοχής της γηπεδούχου με ζήλο. Τότε θα του (όποιου) έχει περάσει η φάση Ζαπατίστας, που αυθόρμητα βίωσε, σφυρίζοντας τον ΠΑΟΚ. :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 19815
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από navigator11 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:04 Προσωπικά δεν είδα κανένα πέναλτι. Δεν θα ήθελα να έδιναν τέτοιο πέναλτι κατά μας. Με τίποτα όμως.

Να υπενθυμίσω ότι σου σφύριξαν μέσα στον Βόλο πέρσι "πέναλτι" του Καμαρά, το οποίο πιθανώς θα ντρεπόταν να καταλόγιζε ακόμα και ο έχων πάει με μαύρη καλλονή Αχιλλεύς σε περίπτωση που ξέρω γω απειλούσαν κάποιο μέλος της ευρύτερης οικογένειάς του.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 7381
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να πω την άποψή μου σε κάποιες τοποθετήσεις φίλων σχετικά με παίκτες και με το σύστημα της ομάδας:
-Ο Κέννι δεν είναι μέτριος παίκτης. Είναι σαφώς ένας πολύ καλός αμυντικά δεξιός μπακ, ο οποίος αρχικά υστερούσε στα επιθετικά του χαρακτηριστικά, αλλά σε αυτά έχει αρχίσει να παρουσιάζει βελτίωση. Επιθετικά δεν είναι Μάτος, αλλά αμυντικά είναι λύκος, βγαίνει πρώτος στην μπάλα και δεν περιμένει τον κάθε αντίπαλο. Στην Γερμανία έλεγαν ότι είχε πολύ καλές σέντρες-ξυράφι και ελπίζω να τις δούμε και εδώ. Πάει βέβαια και αυτός να σκάσει ελλείψει εναλλακτικής μια και ο Σάστρε άρχισε να καντουρίζει. Αν αναγκαστικά παίξει και με την Μαρκό, να μην γκρινιάζουμε για τον παίκτη μας αν τυχόν την Κυριακή από την πλευρά του κάνει παπάδες ο Ζαρουρί. Όποιος θέλει ακράιο μπακ λύκο αμυντικά και γκολ-ασίστ μπροστά, ας πάει να πληρώσει και να πείσει τον Κουντέ και την Μπαρτσελόνα (λέμε τώρα).
-Η ομάδα στήνεται στο 4-2-3-1, αλλά μέσα στο παιχνίδι όλοι βλέπουμε ότι αυτό αλλάζει. Αμύνεται με 4-4-2 και βγαίνει επιθετικά με 4-3-3 ή και 4-2-4. Θα ήθελα κι εγώ να δω κάποια φορά ένα π.χ. 3-5-2, αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε και τους παίκτες γι' αυτό.
-Χθες η ομάδα φάνηκε άδεια από ενέργεια και από ηθικό. Με το που δέχθηκε το γκολ και δεν ισοφάρισε άμεσα στην προσπάθεια του Κωνσταντέλια άρχισε να σκοτεινιάζει και να είναι εύκολη λεία στους αμυντικούς του Ατρομήτου. Κάναμε τον Σταυρόπουλο να φαίνεται Πικέ και Ράμος. Ήρθε και η παρέμβαση του VAR εκεί που ας πούμε πήγαμε να βρούμε ένα ρυθμό και έδεσε το γλυκό.
-Με αυτό το έμψυχο δυναμικό και με τον Ζαφείρη μέσα, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα δεν μπορεί να έχει βλέψεις για τίτλο. Οι ανάγκες στις θέσεις που όλοι λέμε φωνάζουν και η καλή μέχρι χθες πορεία στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη (μέχρι πριν την Μπραν όμως), έκρυψαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί. Μακάρι το χθεσινό ματς και οι δύο τελευταίοι ευρωπαϊκοί αγώνες να φέρουν τα προβλήματα επί τάπητος και οι υπεύθυνοι να κινητοποιηθούν άμεσα. Ο Ιανουάριος από τα Θεοφάνεια και μετά είναι γεμάτος με Τεταρτο-Πέμπτη και Κυριακή.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
DonnieMcGrath
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Δημοσιεύσεις: 3713
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Επικοινωνία:

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ πάντως διαβάζοντας τα σχόλια χαίρομαι ιδιαίτερα . Είναι από τα πιο ψύχραιμα τοπικ μετά από ήττα αυτό . Διαβάζεις και κάτι ποδοσφαιρικό και όχι στραβοστομιες. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτή την διαχείριση της ήττας και δείχνει ότι ο λαός εξελίσσεται και καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο .
Από εκεί και πέρα καθώς μιλάμε ποδοσφαιρικά , θα συμφωνήσω με τους φίλους που λένε περί προσαρμογής .
Η προσαρμογή είναι κάτι που ο Λου δεν το έχει … καθόλου όμως .
Πάμε λίγο να αναλύσουμε .
Ο Παβλενκα ήδη απο το ματς στη Βοουλγαρια έδειχνε ότι είναι ντεφορμέ . 3 στην εστία , 3 μέσα . Με Τσιφτση είχες το σερί και αυτός έπρεπε να ξεκινήσει χθες .
Στα σεντερ μπακ κατέβηκες με ένα δίδυμο αργό , έπρεπε να τους έχει πιο πίσω και καθώς γνωρίζεις ότι δεν δημιουργούν, ανάλογα να πορευθείς με άμυνες πιο βαθιά από ότι παίζεις συνήθως και αντεπιθέσεις .
Στα χαφ είναι η μόνη γραμμή που είσαι γεμάτος . Εκεί έπρεπε να κατέβει κατά τη γνώμη μου με τριάδα .
Μειτε , Μπιάνκο , Καμαρα . Ενίσχυες το ψηλό παιχνίδι και έσπαγες τα κύματα των επιθέσεων τους .
Στην γραμμή πίσω από τον φορ λόγω τραυματισμών δεν έχεις λύσεις . Τάισον Ντελιας ήταν αρκετοι ώστε να φρεσκάριζες με Ντεσποντοφ και Ιβανουσετς στο δεύτερο .
Με αυτό το σχήμα εκβίαζες το λάθος τους στο κέντρο , εκμεταλλευόμενοι τα γρήγορα μας πόδια βγάζαμε αντεπιθέσεις . Τέλος με τις γραμμές πιο πίσω αλοίμονο αν βγαίναμε εκτεθειμένοι . Κοινώς εφόσον έχεις έλλειψη δημιουργίας πετάς το μπαλάκι στον άλλον .
Εξάλλου όποτε ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να παίξει σε ανοιχτό γήπεδο , σμπαράλιασε τους πάντες .
Τέλος δεν θα ντραπώ καθόλου να παίξω ταμπούρι και αντεπίθεση στο Περιστέρι . Είδα και το 75% κατοχή τι προκοπή μας έφερε .
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
DonnieMcGrath
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4834
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Καλα τα λες εσυ, αλλα το Ραζβαν τον ρωτησες;;;

Αυτο εννουμε οταν λεμε οτι καλος,χρυσος, προπονηταρας αλλα πολλες φορες κολλαει και δεν βοηθαει την ομαδα.
Χτες ολοι ξεραμε οτι η ομαδα ηταν σκασμενη και δεν μπορουσε να παιξει το συνηθισμενο της κυριαρχικο παιχνιδι.
Επρεπε να το παει λιγο πιο εξυπνα, πονηρα, στον κλεφτοπολεμο να το παρει 0-1 να φευγει.
Σφιχτα στο κεντρο, προσοχη στα στημενα και πονοματο. Να περιμενουμε καμια εμπνευση του Ντελια/ Ταισον/Ντεσποντοφ μπας και το παρουμε.

Εμεις αντιθετα εκει....Μειτε στο κεντρο, πιεση ψηλα κτλ κτλ
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
DonnieMcGrath
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29418
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τι πιο σφιχτά ρε παιδιά;;

Έκανε κάτι ο αντίπαλος σε όλο το ματς;;

Δώσαμε 3 χαζά στημενα και από το ένα φάγαμε γκολ

Γκολ ήθελε και ήξερε ότι θα έχουμε θέμα στο σκοράρισμα
Με 10 άτομα πίσω ήταν ο αντίπαλος σε όλο το πρώτο ημίχρονο
Τι θα προσέφερε το ένα παραπάνω χάφ;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 29418
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είχαμε 10 κόρνερ και 3-4 στημένα έξω από την περιοχή!
Ότι τα εκτέλεσε όλα χάλια ο ντεσποτοφ δεν το είδατε;;

Ας πούμε μια κομπίνα δεν κάναμε..
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
navigator11, Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
Ettien26
Δημοσιεύσεις: 4152
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιαν 2020, 20:39

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Ettien26 »

Και ο φορ χρειάζεται και ο μπακ. Οσο ο ένας, τόσο ο άλλος.

Με Γιακούμακη χθες θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν ξέρω αν θα κερδίζαμε αλλά δεν θα χάναμε. Ενα γκολ θα το βρίσκαμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”