Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
- ΑποστόληςΑ
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Δυστυχώς δεν θα δω τον αγώνα. Αν ήταν κατά τις 15:00 ή 16:00 θα τον έβλεπα.
-
john4serres
Για πείτε οι μύστες, τι παίζει με τα γκολ;
Μπας και πάμε κανένα ταμείο.
16:00 παίζει ο παο
Μπας και πάμε κανένα ταμείο.
16:00 παίζει ο παο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νίκη με 4 γκολ διαφορά (ή 5-2, 6-3) μας πάει 7ους και μας στέλνει πάνω στην Κηφισιά εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Νίκη με 2 ή 3 (3-0, 4-1) γκολ διαφορά μας πάει 8ους και μας στέλνει πάνω στον Ατρόμητο εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον οσφπ.
Το γράφω τώρα που είναι νωρίς.
Καθαρά υποκειμενική άποψη και δεν έχω σκοπό να πείσω κάποιον.
Δεν είναι κακός αντίπαλος για τα προημιτελικά, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ο οσφπ στο Καραϊσκάκης.
Στον Λεβαδειακό θα υπάρχει ένα πρέπει από τη μεριά μας που νομίζω πως ο Λεβαδειακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί.
Αντιθέτως με τον οσφπ, το πρέπει πάει σε αυτόν και σίγουρα θα ξενερώσει αν προκύψει ως πρώτος να αντιμετωπίσει ομάδα ανταγωνίστρια. Με απόντα τον Ελ Κααμπί και σε 6 μέρες να παίζει το do or die με τη Λεβερκούζεν, ο πλήρης και ξεκούραστος ΠΑΟΚ και με ρυθμό ΠΑΟΚ, θα κάνει τη ζημιά.
Όλα αυτά υπό το πρίσμα πως επιδίωξη για πολλά γκολ στο μεθαυριανό παιχνίδι μπορεί να φέρει έξτρα προβλήματα ενόψει Κυριακής.
Οπότε την Τετάρτη με ενδιαφέρει το 2-0. Αν έρθει το 4-0 κανένα πρόβλημα. Αν έρθει το 2-0 ας κλαίνε οι γαύροι όχι εμείς.
Νίκη με 2 ή 3 (3-0, 4-1) γκολ διαφορά μας πάει 8ους και μας στέλνει πάνω στον Ατρόμητο εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον οσφπ.
Δεν είναι κακός αντίπαλος για τα προημιτελικά, τη συγκεκριμένη ημερομηνία, ο οσφπ στο Καραϊσκάκης.
Στον Λεβαδειακό θα υπάρχει ένα πρέπει από τη μεριά μας που νομίζω πως ο Λεβαδειακός μπορεί να το εκμεταλλευτεί.
Αντιθέτως με τον οσφπ, το πρέπει πάει σε αυτόν και σίγουρα θα ξενερώσει αν προκύψει ως πρώτος να αντιμετωπίσει ομάδα ανταγωνίστρια. Με απόντα τον Ελ Κααμπί και σε 6 μέρες να παίζει το do or die με τη Λεβερκούζεν, ο πλήρης και ξεκούραστος ΠΑΟΚ και με ρυθμό ΠΑΟΚ, θα κάνει τη ζημιά.
Όλα αυτά υπό το πρίσμα πως επιδίωξη για πολλά γκολ στο μεθαυριανό παιχνίδι μπορεί να φέρει έξτρα προβλήματα ενόψει Κυριακής.
Οπότε την Τετάρτη με ενδιαφέρει το 2-0. Αν έρθει το 4-0 κανένα πρόβλημα. Αν έρθει το 2-0 ας κλαίνε οι γαύροι όχι εμείς.
-
john4serres
Τόσο νωρίς είναι τα προημιτελικά;
18 Ιανουαρίου είναι ο τελικός του AFCON πάντως
Ναι. Τα προημιτελικά είναι 14 Γενάρηjohn4serres έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:15 Τόσο νωρίς είναι τα προημιτελικά;
Συμφωνώ στο κομμάτι για το γαυροmarsantos έγραψε: Δευ 15 Δεκ 2025, 13:00 Νίκη με 4 γκολ διαφορά (ή 5-2, 6-3) μας πάει 7ους και μας στέλνει πάνω στην Κηφισιά εντός με πιθανό επόμενο αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
@marsantos Αυτά με την προϋπόθεση να φτάσει το Μαρόκο ως το τέλος.
Εκτός αν προβλέπεται κάποια διακοπή μετά για τους παίχτες που συμμετέχουν στο AFC.
Εκτός αν προβλέπεται κάποια διακοπή μετά για τους παίχτες που συμμετέχουν στο AFC.
-
George Best4
Με την κατάσταση που έχει η ομάδα και την απουσια φορ κυριως, δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βάλουμε 4-5 γκολ.
Έρχεται ματς με Παναθηναϊκό.
Η δικιά μου λογική λέει ροτεισον να δώσει ανάσες.
Ας δούμε Καμαρά Ιβανουσετς Μπιάνκο Χατσιδη Τειλορ ίσως και Μπερδο και ιδανικά να δώσει ανάσες και σε Κένι με κάποιο τρόπο γιατί φάνηκε λίγο σκαμμένος και αυτός.
Ας γίνει ροτεισον αρχικά. Και αλλαγές ανάλογα το πώς θα κυλήσει
Έρχεται ματς με Παναθηναϊκό.
Η δικιά μου λογική λέει ροτεισον να δώσει ανάσες.
Ας δούμε Καμαρά Ιβανουσετς Μπιάνκο Χατσιδη Τειλορ ίσως και Μπερδο και ιδανικά να δώσει ανάσες και σε Κένι με κάποιο τρόπο γιατί φάνηκε λίγο σκαμμένος και αυτός.
Ας γίνει ροτεισον αρχικά. Και αλλαγές ανάλογα το πώς θα κυλήσει
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- marsantos
Η ομάδα πρέπει να έχει ως στόχο να υπάρχει μάχιμο 11αδα την Κυριακή και όχι να μετράει γκιλ για να διαλέξει αντίπαλο.
Εάν ενδιαφέρει το κύπελλο, να πάνε να βγάλουν διπλό όπου χρειάζεται.
Εάν ενδιαφέρει το κύπελλο, να πάνε να βγάλουν διπλό όπου χρειάζεται.