Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
olienin

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από olienin »

Γιος του ειναι η γλιτσα. Τουλαχιστον ο πατερας ηξερε απο μπασκετ , αν και εβγαζε μισος για τις ομαδες εκτος Αθηνων.
These users thanked the author olienin for the post (total 2):
Patron, PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Ο Μπέβερλι νομίζω τελευταία έπαιξε είτε τέλος Γενάρη είτε αρχές Φλεβάρη. Αρχές με μέσα Φλεβάρη τον έδιωξε η Χάποελ και από τότε είναι χωρίς ομάδα από όσο γνωρίζω
Patron

Δημοσίευση από Patron »

olienin έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:41 Γιος του ειναι η γλιτσα. Τουλαχιστον ο πατερας ηξερε απο μπασκετ , αν και εβγαζε μισος για τις ομαδες εκτος Αθηνων.
Δλδ λάθος θυμάμαι ότι ήταν συγχορδία με Μαρινέλλα;
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Stelios Bagios έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:42 Ο Μπέβερλι νομίζω τελευταία έπαιξε είτε τέλος Γενάρη είτε αρχές Φλεβάρη. Αρχές με μέσα Φλεβάρη τον έδιωξε η Χάποελ και από τότε είναι χωρίς ομάδα από όσο γνωρίζω
Mεγάλο το διάστημα. Αυτος θα θελει μηνες
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:51
Stelios Bagios έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:42 Ο Μπέβερλι νομίζω τελευταία έπαιξε είτε τέλος Γενάρη είτε αρχές Φλεβάρη. Αρχές με μέσα Φλεβάρη τον έδιωξε η Χάποελ και από τότε είναι χωρίς ομάδα από όσο γνωρίζω
Mεγάλο το διάστημα. Αυτος θα θελει μηνες
Έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε αφού στα γκαρντ ειμαστε πλήρεις ναι συμβαίνει κι αυτό στον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να φανταστώ το καλοκαίρι τι παίκτες θα έρθουν.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
Rexaris
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

MagdiTolba έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:30
markos4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 21:55 Φτάσαμε σε σημείο να περιμένουμε με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα της ομάδας για να την απολαύσουμε.
Σαββατο στις 4 με Νιονιο. Απο τωρα βγαζω προγραμμα.
ΥΓ.
Ο Μπεβερλι ποτε και που επαιξε τελευταια. Εχει κανει προπονησεις?
Προηγείται το ματς εκτος έδρας με την Σπορτινγκ την Τέταρτη.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

σωστα στις 21,30
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ο Μπεβερλι ειναι αυτος που θα δωσει ταυτοτητα και χαρακτηρα στην ομαδα...
Για να επειμενουν τοσο,παρα τον χαρακτηρα του κατι θα ξερουν...
Οσοι περιμενετε να δειτε εναν παλαιμαχο παικτη θα πεσετε εξω..
Αν δεν ειχε θεμα συμπεριφορας θα ειχε συμβολαιο στο NBA ακομα..
Στην Χαποελ περυσι ειχε πρωταγωνιστικο ρολο..
Λογικα μας αποχαιρεταει και ο Μπραουν...
Αναμενομενο αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο δυστυχως καποιοι Αμερικανοι δεν κανουν..
Προσωπικη γνωμη μονο Ντιμσα και Μελβιν βλεπω να παραμενουν στην ομαδα...
Αφηνω ανοικτο παραθυρο για τον Μουρ αν δεν βρουμε κατι αξιολογο στην αγορα!!!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Η δική μου ένσταση είναι ,αν ο 37χρονος Μπεβερλι μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα τον εξαιρετικό Μπραουν.
Αν γίνει αυτή η αλλαγή,θεωρώ ότι είναι ρίσκο.
These users thanked the author markos4 for the post (total 2):
BlackMagicPAOK, Ιάσονας
icue

Δημοσίευση από icue »

Ελπιζω να μην γινει αντικατασταση.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Patron έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:49
olienin έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 22:41 Γιος του ειναι η γλιτσα. Τουλαχιστον ο πατερας ηξερε απο μπασκετ , αν και εβγαζε μισος για τις ομαδες εκτος Αθηνων.
Δλδ λάθος θυμάμαι ότι ήταν συγχορδία με Μαρινέλλα;
Δεν τα εχω ζησει, αλλα πρεπει να ηταν βαμμενος γαυρος
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Metagrafakias έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 12:07
sn0ufel4 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 11:29 Ο Ρουμογλου από εμάς δεν ξεκίνησε?
Ναι και ο Ρουμογλου και ο Καλλιοντζης αλλα κανενα απο αυτα τα παιδια δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ωστε να χτισεις ομαδα πανω τους...
Απο αυτους ο μονος που αξιζει να ασχοληθεις ειναι ο Λιοτοπουλος αλλα μαθαινω οτι τον εχει κλεισει ο γαβρος οταν επιστρεψει απο το κολλεγιο...
ο Αβδαλας πιθανο του χρονου να γινει ντραφτ σε πολυ υψηλη θεση οποτε ξεχαστε τον...
Το στοιχημα ειναι να καταφερεις να πεισεις Ζουγρη και Μαντζουκα να ερθουν σε σενα με πολυετη συμβολαια...
Μετά τον Αβδαλα και τον Λιοτοπουλο ξεκάθαρα τρίτος σε αξία ο Χιτικουδης.
Ζουγρης ίσως με πολλές αμφιβολίες αν κάνει, Μαντζουκας τίποτα ιδιαίτερο όπως και Ρουμογλου, ο Καλλιοντζης θα δείξει στο μέλλον μέχρι που μπορεί να φτάσει.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

αμεση αντικατασταση οπως εγινε με τζακσον που εφυγε παρασκευη και ενω ειχαν ερθει τριτη και τεταρτη ταιρι και αλλεν δεν νομιζω οτι θα γινει

παμε με 7αδα και πιστευω οταν εχουν πληρη εικονα για τον μπεβερλι τοτε θα κοπει καποιος απο την περιφερεια

ερωτηση για τους γνωριζοντες με το νβα, τα τελευταια κοψιματα παραμενουν να γινονται αρχη του χρονου? μηπως απο εκει να περιμενουμε τον ψηλο.

παντως δεν θα αποκλεισω ο ψηλος να ειναι ο καλυτερος απο την μεχρι τωρα τριαδα που ηρθε, γιατι 1) θα ειναι δηλωση προς ολη την ευρωπη που συνεχεια κατα την διαρκεια της εκαστοτε σεζον οι ομαδες ψαχνονται για ψηλους να φερουμε εναν παιχταρα,2)για οντως οκ αναγκη υπαρχει αλλα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο την παρουσιαζουμε ,η ομαδα σε 9 ματς(ενα λιγοτερο απο γκει) ειναι 2η σε συνολικα ριμπ,4η σε αμυντικα και 1η σε επιθετικα!!!!

κατανοω οτι οι ψηλοι μας απο αμυνα δεν αλλα μην διογκώνουμε το θεμα,οκ υπαρχει θεμα στην ρακετα αλλα μεχρι εκει ,προφανως αν θες το ευρωπαικο που σιγουρα θα παιξει με καποιον ισπανο,και κανενα ιταλοτουρκο φλωρο πιο πριν θες ενισχυση εκει

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ακούω για 1.5 έτος συμβόλαιο στον Μπεβερλι, για τον οποίο ήμουν ήδη επιφυλακτικός. Λίγο η ηλικία του λίγο η απραξία για 11 μήνες... Δεν είναι ρίσκο;

Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα μου με την εμφάνιση των Ταϊρί και Αλλεν με το Μαρούσι. Νομίζω ενθουσιαζομαστε με τη νίκη και γενικά το hype που έχει δημιουργηθεί αλλά εγώ μπήκα σε σκέψεις. Αν αξίζουν τα χρήματα τα οποία δαπανήθηκαν... Αν τέλος πάντων σε σχέση με τους Τζάκσον και πιθανότατα Μπράουν θα αποτελέσουν ουσιαστική αναβάθμιση.Αν τυχόν χαλάσει η χημεία της ομάδας. Γιατί μπορεί μεν να κάναμε απίστευτο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο φάνηκε πολλές φορές ότι δεν μπορούσαμε να βγάλουμε συνεργασίες.

Γενικά θέλω να ενθουσιαστω με την όλη κατάσταση, αλλά δεν ξέρω... Από την μία χαίρομαι απο την άλλη προβληματιζομαι λίγο.

Ίσως φταίει και το ότι δεν μπορώ να χωνέψω που οι τρεις πρώτοι είναι περιφερειακοι ενώ ποναμε κάτω από την ρακέτα.

ΥΓ:Φέρτε Καμποκλο να χτυπήσουμε κύπελλο, fec και στα πλέι οφ να βάλουμε δύσκολα στους γαβροβαζελους. :opaokara:

Θυσιαζω και τον Τζόουνς. Ο Μουρ στα δικά μου μάτια είναι πολύτιμος.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Μια παρατήρηση μόνο : ο Καμποκλο έρχεται από επέμβαση στη μέση. Κανείς δε ξέρει σε τι κατάσταση είναι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”