Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
-
alexfoivos88
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Χάλια μαύρα. Το χειρότερο παιχνίδι μας εφέτος.
Δεν υπάρχει παίχτης στον πλανήτη ΠΑΟΚ να βοηθήσει τον Κωνσταντελια και τον Τάισον.
Δε θέλω άλλο να δώ Οζντοεφ στην ομάδα.
Δε θέλω άλλο Κεντζιορα. Αρρωσταίνω που κάποιοι λένε να ανανεωθούν αυτοί οι δύο. Πόσο πιο προβλέψιμο παιχνίδι να κάνει η ομάδα μας μάθανε και οι πέτρες. Δεν υπάρχει κάθετο ποδόσφαιρο,
δεν έγινε 1 σουτ αν έχεις τον Θεό σου από 11 επαγγελματίες παίχτες μας σε όλο τον αγώνα.. Απογοήτευση.
Οι περισσότεροι παίχτες έχουν πιάσει το ταβάνι τους και πρέπει να αποχωρήσουν. Αναρωτιέμαι οι μικρές ομάδες που βρίσκουν αξιόμαχους σέντερ μπακ και εμείς δε μπορούμε. Ο Παβλενκα δεν πατάει καλά από τότε που επανήλθε κακώς παίζει βασικός.
Δεν προωθείται η μπάλα μπροστά, παρά μόνο γυρνάει συνέχεια πίσω. Να βράσω την κατοχή άμα δε μπορούν να αλλάξουν 2-3 πάσες στα κενα, τα χαφ κρύβονται ενώ πρέπει αυτά να ζητάνε τη μπάλα.
Χαλιεμαι ενώ μέσα μου ξέρω ότι δε θα πρέπε ,
δεν αξίζει να χαλάω την υγεία μου.
Αγαπώ τον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, δε γίνεται να χάνεις με κάτω τα χέρια από Ατρόμητο.
Τέλος πάντων, καλό βράδυ σε όλους παιδιά
Δεν υπάρχει παίχτης στον πλανήτη ΠΑΟΚ να βοηθήσει τον Κωνσταντελια και τον Τάισον.
Δε θέλω άλλο να δώ Οζντοεφ στην ομάδα.
Δε θέλω άλλο Κεντζιορα. Αρρωσταίνω που κάποιοι λένε να ανανεωθούν αυτοί οι δύο. Πόσο πιο προβλέψιμο παιχνίδι να κάνει η ομάδα μας μάθανε και οι πέτρες. Δεν υπάρχει κάθετο ποδόσφαιρο,
δεν έγινε 1 σουτ αν έχεις τον Θεό σου από 11 επαγγελματίες παίχτες μας σε όλο τον αγώνα.. Απογοήτευση.
Οι περισσότεροι παίχτες έχουν πιάσει το ταβάνι τους και πρέπει να αποχωρήσουν. Αναρωτιέμαι οι μικρές ομάδες που βρίσκουν αξιόμαχους σέντερ μπακ και εμείς δε μπορούμε. Ο Παβλενκα δεν πατάει καλά από τότε που επανήλθε κακώς παίζει βασικός.
Δεν προωθείται η μπάλα μπροστά, παρά μόνο γυρνάει συνέχεια πίσω. Να βράσω την κατοχή άμα δε μπορούν να αλλάξουν 2-3 πάσες στα κενα, τα χαφ κρύβονται ενώ πρέπει αυτά να ζητάνε τη μπάλα.
Χαλιεμαι ενώ μέσα μου ξέρω ότι δε θα πρέπε ,
δεν αξίζει να χαλάω την υγεία μου.
Αγαπώ τον ΠΑΟΚ από μικρό παιδί, δε γίνεται να χάνεις με κάτω τα χέρια από Ατρόμητο.
Τέλος πάντων, καλό βράδυ σε όλους παιδιά
Η ομάδα χάλι μαύρο σήμερα. Ντεφορμέ όλοι εκτός απο τον αρχηγό και ο κοουτς. Αλλά αλλο αυτό και αλλο όλο αυτό το ανάθεμα ρε παιδιά. Ηρεμία. Εγώ νομίζω θα μασ κάνει καλό αυτή η ήττα, ενόψει και Ιανουαρίου. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και σίγουρα δε συμμερίζομαι τις απόψεις οτι οι ανταγωνιστές είναι καλύτεροι απο μας.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Καλα οχι και σβησταnothu έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:05 Το μεγαλυτερο καφενειο που παιξαμε φετος αντιπαλοι και μας κερδισαν 2-0 σβηστα. Μπραβο σε ολους. Παιχτες, προπονητες, διοικηση. Θελετε και πρωταθλημα τρομαρα σας. Φανηκε η δουλεια απ το καλοκαιρι. Ξεβρακωτοι παμε στα 100 χρονια.
2 πουλμαν ειχαν μπορστα απτον χουτεσιωτη για 90 λεπτα. Το οτι καταφεραμε να δεχτουμε γκολ στη μικρη περιοχη και μετα κυνηγουσαμε το σκορ ειναι δικο μας θεμα
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Nassos
Δεν φέρνουμε τη καταστροφή.
Μια ομάδα με ελλείψεις στο ρόστερ που παίζει κάθε τρεις μέρες.
Νίκες μέχρι τέλος της χρονιάς και ντου μετά.
Πέναλτι χωρίς κοντινή λήψη, άσε που δεν θέλω βαρίσιο πέναλτι αν δεν είναι μαρς.
Μια ομάδα με ελλείψεις στο ρόστερ που παίζει κάθε τρεις μέρες.
Νίκες μέχρι τέλος της χρονιάς και ντου μετά.
Πέναλτι χωρίς κοντινή λήψη, άσε που δεν θέλω βαρίσιο πέναλτι αν δεν είναι μαρς.
-
Ally Samagoal
Ο Τσάλοφ φταίει και σήμερα
- These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
- Papa9
Ηρεμήστε λίγο!
Και λίγο σεβασμος σε παίχτες
που έχουν δώσει τόσους βαθμούς.
Υπήρχαν ελλείψεις. Δεν έχουμε το
σούπερ ρόστερ. Έκανε λάθη και ο Ραζβαν.
Τα κενα επίσης της ομάδας τα ξέρουμε.
Όλοι έχουν το μερίδιο τους.
Κακοί και κουρασμένοι κάποιοι παίχτες σήμερα.
Αλλά πάμε παρακάτω. Ένα ματς χάθηκε!
Ξεκούραση, ενίσχυση και μετά τις γιορτές
συνεχίζουμε!
Είμαστε μέσα σε όλα!
Ηρεμία και προσοχή στους χαρακτηρισμούς.
Και λίγο σεβασμος σε παίχτες
που έχουν δώσει τόσους βαθμούς.
Υπήρχαν ελλείψεις. Δεν έχουμε το
σούπερ ρόστερ. Έκανε λάθη και ο Ραζβαν.
Τα κενα επίσης της ομάδας τα ξέρουμε.
Όλοι έχουν το μερίδιο τους.
Κακοί και κουρασμένοι κάποιοι παίχτες σήμερα.
Αλλά πάμε παρακάτω. Ένα ματς χάθηκε!
Ξεκούραση, ενίσχυση και μετά τις γιορτές
συνεχίζουμε!
Είμαστε μέσα σε όλα!
Ηρεμία και προσοχή στους χαρακτηρισμούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- lkosmid, leomatos88
Δυστυχώς αυτή την στιγμή η ομάδα έμεινε από λύσεις και δυνάμεις + ντεφορμάρισμα κομβικών παιχτών όπως ο Μεϊτέ, Μπάμπα.
Αυτός που εγκλημάτησε και δεν πήρε αναβολή για αυτό το παιχνίδι με τόσες απουσίες και κούραση πρέπει να .....
Κρίμα για τα καλά ντέρμπι φέτος.
Υ.Γ. Ψάχναμε για φορ 3 μήνες και στο τέλος κράτησαν τον Τσάλωφ, συγχαρητήρια στην Διοίκηση για το ..... της ομάδας.
Αυτός που εγκλημάτησε και δεν πήρε αναβολή για αυτό το παιχνίδι με τόσες απουσίες και κούραση πρέπει να .....
Κρίμα για τα καλά ντέρμπι φέτος.
Υ.Γ. Ψάχναμε για φορ 3 μήνες και στο τέλος κράτησαν τον Τσάλωφ, συγχαρητήρια στην Διοίκηση για το ..... της ομάδας.
Σκόρπιες σκέψεις .
Ίσως δεν είναι τυχαίο το σερί όσο έπαιζε ο Τσιφτσής .
Ο Κεντζιορα φώναζε τον Κενι ως τι; Έσπασε δύο φορές την μπάλα πίσω πλάγια για να μην τρακάρει με τον αντίπαλο του .
Ο Μπαμπά αν δεν παίζει με θέμα τραυματισμού είναι αδιάφορος .
Κρίμα Τάισον Ντελια και Κενι που έτρεχαν .
Τσαλοφ ούτε πηδάει σε στημένο και στα καπάκια κάνει ένα ψόφιο τακουνάκι σε καθαρή σεντερφορισια φάση .
Ντεσποντοφ ένα ημίχρονο πολύ καλός μετά αόρατος .
Πολλές οι απουσίες ωστόσο η εμφάνιση ήταν ελεεινή . Θύμισε την περυσινή με Βόλο .
0 φάσεις στο β ημίχρονο κάτι θα σημαίνει …
Ίσως δεν είναι τυχαίο το σερί όσο έπαιζε ο Τσιφτσής .
Ο Κεντζιορα φώναζε τον Κενι ως τι; Έσπασε δύο φορές την μπάλα πίσω πλάγια για να μην τρακάρει με τον αντίπαλο του .
Ο Μπαμπά αν δεν παίζει με θέμα τραυματισμού είναι αδιάφορος .
Κρίμα Τάισον Ντελια και Κενι που έτρεχαν .
Τσαλοφ ούτε πηδάει σε στημένο και στα καπάκια κάνει ένα ψόφιο τακουνάκι σε καθαρή σεντερφορισια φάση .
Ντεσποντοφ ένα ημίχρονο πολύ καλός μετά αόρατος .
Πολλές οι απουσίες ωστόσο η εμφάνιση ήταν ελεεινή . Θύμισε την περυσινή με Βόλο .
0 φάσεις στο β ημίχρονο κάτι θα σημαίνει …
- These users thanked the author chri5ti9 for the post:
- PAOK DreXleR
-
gervasio artigas
Πολυ καλο αποτελεσμα σημερα
Θα γεμίσει σελιδες το σαιτ
ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ξεσαλωστε
Θα γεμίσει σελιδες το σαιτ
ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ξεσαλωστε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Κυρ 14 Δεκ 2025, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
- ektoras, ΚΩΣΤΑΣ2019
Καλό είναι να μην είμαστε τόσο καλόκαρδοι και να αφήσουμε και κάνα πτώμα κάτω χωρίς να το σηκώσουμε.
Θα έρθουν και ημέρες που δεν θα κερδίσεις, οκ, δεκτό, αλλά όχι και έτσι ρε γαμώτο.
Ήρθε και αυτό, συνεχίζουμε, δεν γίνεται και αλλιώς.

Θα έρθουν και ημέρες που δεν θα κερδίσεις, οκ, δεκτό, αλλά όχι και έτσι ρε γαμώτο.
Ήρθε και αυτό, συνεχίζουμε, δεν γίνεται και αλλιώς.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η σημερινή εμφάνιση θύμισε εποχές που είχαμε το μισό μπάτζετ από το σημερινό.
Βέβαια όταν κατεβαίνεις με 1 φορ, 1,5 στόπερ και Μειτε το ένα 90λεπτο μετά το άλλο, δεν φταίει κανένας προπονητής μετά.
Βέβαια όταν κατεβαίνεις με 1 φορ, 1,5 στόπερ και Μειτε το ένα 90λεπτο μετά το άλλο, δεν φταίει κανένας προπονητής μετά.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- Thax, loukas karadimos
Αυτή είναι η χαρά των οπαδών...να βρουν φτα'ιχτες...να ξεσπάσουν τα νεύρα τους κατά πάντωνgervasio artigas έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:08 Πολυ καλο αποτελεσμα σημερα
Θα ηεμεισει σελιδες το σαιτ
ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Ξεσαλωστε
- These users thanked the author ektoras for the post:
- gervasio artigas
Είναι από τα παιχνίδια που λες ότι 100 χρόνια να παίζαμε δεν θα βάζαμε γκολ.
Χωρίς ενέργεια η ομάδα,σε συνδυασμό με τις απουσίες στοίχισε σήμερα.Με δεδομένο το -5 από τον γαβρο και το -2 από την ΑΕΚ,το παιχνίδι με τον βαζελο πρέπει να το κερδίσουμε με κάθε τρόπο.
Πρώτη Γενάρη πρέπει να είναι εδώ ο φορ και ο στόπερ.
Χωρίς ενέργεια η ομάδα,σε συνδυασμό με τις απουσίες στοίχισε σήμερα.Με δεδομένο το -5 από τον γαβρο και το -2 από την ΑΕΚ,το παιχνίδι με τον βαζελο πρέπει να το κερδίσουμε με κάθε τρόπο.
Πρώτη Γενάρη πρέπει να είναι εδώ ο φορ και ο στόπερ.
-
black death
Ο μονος που δεν φταιει σημερα είναι ο βολιακο. Μην τρελαθουμε κιολας ρε παιδια, τα βλέπουμε τα ματς.loukas karadimos έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 20:04 Ελλιπέστατο ρόστερ
Είναι άλλο πράγμα ένας καλός ποδοσφαιριστής σε μια κακή μέρα και κάτι εντελώς άλλο ένας κακός ποδοσφαιριστής
Τσαλοφ και βολιακο είναι απλά καλές επιλογές και απορώ ποιος τους έφερε και ειδικά τον πρώτο ποιος τον ανέχεται
Αν θες πρωτάθλημα το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη
ΤΕΛΟΣ
- These users thanked the author black death for the post:
- Polichni1926