Δεν θα ήταν προτιμότερο να πηγαίνουν δανεικοί σε ομάδες SL2 η και σε καλές ομάδες της Γ' , που θα εχουν πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού, που θα έχουν το άγχος της νίκης, που θα έχουν την μουρμούρα της κερκίδας; Με το υπάρχον καθεστώς ουτε μπαρουτοκαπνιζονται, ουτε ατσαλωνουν νεύρα , ουτε γίνονται καλύτεροι όταν την μια λείπει ο ένας γιατί πηγε στην 1η πρώτη ομάδα, ή οταν συμπληρώνει ο ερχόμενος από τραυματισμό παίκτης της 1ης ομάδας για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:28 Κάποιοι παίκτες αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και από την Κ19 πηγαίνουν κατ' ευθείαν στην α΄ ομάδα. Εξαρτάται βέβαια και απο τη θέση στην οποία αγωνίζονται.
Κάποιοι άλλοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Μπορεί να μην είναι παίκτες τύπου Μύθου, Τζίμα ή Ντέλια, μπορεί όμως να είναι τύπου Στύλου (πχ) που μπορούν να προσφέρουν, έστω και σαν ρολίστες, χρειάζονται όμως κάποιο χρόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο για να δείξουν ότι έχουν τα προσόντα.
Δεν είναι τυχαίο που ομάδες όπως η Barcelona έχουν β΄ ομάδα, που παίζει σε επαγγελματική κατηγορία.
Και οποιαδήποτε αναφορά σε ισπανικό αθλητισμό, άστο φίλε. Οπότε οι Ισπανοί αποφάσισαν να κάνουν αθλητισμό ανταγωνιστικό πέτυχαν. Αν κοιτάξεις στατιστικά δεν υπάρχει ομαδικό άθλημα αντρών γυναικών εφηβων νεανίδων παίδων βρεφών εμβρύων και σπερματοζωαρίων που δεν μας έχουν ξεκωλιασει τα τελευταία 20 χρόνια. (Εκτός του φετινού Ευρωμπάσκετ που η ισπανική εθνική ομάδα ηταν αστα να πάνε. Να είσαι σίγουρος οτι σε 3 χρόνια θα ανακάμψουν). Και αυτό μου το ανέφερε κολλητός μου όστις τυγχάνει ομοσπονδιακός προπονητής σε ομαδικό άθλημα.
Υ Γ. Εχω την εντύπωση ότι οι μόνοι αντίπαλοι που ασχολούνται με την β' ομάδα μας είναι οι γριές που μας κερδίζουν, και μετά κάνουν πάρτυ