20. Χρήστος Ζαφείρης
- abc_o_ karpouzas
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
δεν ξερω σειρα...theo-drama έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 22:44 57,65 είμαι...
Άρα καλά τα υπολόγισα...
Κένι ,Λόβρεν,Μιχαηλίδης,Μπάμπα
Μειτέ Ζαφείρης Κωνσταντέλιας
Ζίφκοβιτς, Γιακουμάκης,Τάισον.
ΥΓ.
Που είσαι ρε παπάτζα....
Πότε έρχεσαι.....ακόμη.....
αν και οταν ερθω θα....ενημερωθείς...
- Jean Valjean
Πιτσιρικάς!marsantos έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 22:15Πολύ σωστά. Ο χρόνος με τον Ράσβαν θα είναι πολλαπλασιος, απλά θα είναι συνεχόμενοι κι οι αγώνες. Προφανώς θα είναι ευεργετικό να έρθει νωρίτερα και προφανώς θα αφομοιωνει και θα δείχνει πράγματα. Απλά το 100% θα το δούμε του χρόνου.theo-drama έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:38 Μαρσαντε η διαφορά είναι ότι με τον Γιοβανοβιτς, έχει κάνει όλο κι όλο από 3-4 προπονήσεις, ενω με Λουτσε πρώτα θα μάθει από προπονήσεις 15 μέρες πριν κ 15 μετά και σταδιακά, οπότε θα αφομοιώσει πολύ πιο γρήγορα τη θέση κ τα θέλω του Λουτσε, όταν θα τον βάλει βασικό.... .
Εν αντιθέσει με την Εθνική...
ΥΓ.
Από ότι κατάλαβα 1 δεκαετία σε ρίχνω....![]()
![]()
![]()
Υγ. 47 είμαι φιλαράκι.
Καλά λέει ο @theo-drama ....
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- marsantos
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Κανονικά θα είχα, αλλά πλέον παντρεύονται( αν παντρευονται),μετά τα 35 -40,οπότε έχουμε καιρό ακόμη.....
27 είναι.....
Χεράκι χεράκι φέτος πάμε,για Τσάμπιονς λιγκ...
Βέβαια εμείς έχουμε μια πιθανότητα,να φορμαριστουμε τον Μάρτη κ να πάρουμε την κούπα της Ευρώπης..
Με τέτοια χαλί βέβαια....δύσκολα....
Ον τοπικ.
Αναμένοντας τον Ζαφείρη να αποκτησομεν εντάσεις κ εκρηκτικότητα...
- ΑποστόληςΑ
-
PAOKAPOMONOSMOY
Καλησπέρα φίλε Makiaz.Maklaz έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:55 ... Έχω την εντύπωση όμως πως ο Λουτσέσκου με τον Ζαφείρη θα κάνει κάτι αντίστοιχο όπως με τον Ντελια.
Ναι θα πρέπει να μάθει την θέση σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή και της ομάδας.
Ναι θα πρέπει να μάθει τους χώρους όπου θα κινείται - καλύπτει κτλ κτλ, αλλά στο τέλος θα κάνει ένα βήμα πίσω όπως έκανε και με τον Ντελια.
Και είναι προς τιμήν του προπονητή αυτό που ενώ θέλει το απόλυτο από όλους και σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες, σε αυτό το κομμάτι έκανε πίσω, άφησε τον Ντελια πιο ελεύθερο από ότι συνηθίζεται και βλέπουμε το αποτέλεσμα.
Καταλαβαίνω ότι η θέση του είναι πολύ νευραλγική αλλά το πιστεύω γιατί και ο ίδιος μπορεί να το υποστηρίξει.
Έχουν λογική αυτά που λες.
Για τον Ντελια, αυτό συνέβη μετά σημαντικό χρονικό διάστημα και με δεδομένο ότι χωρίς τη μπάλα σκιζεται και μαρκάρει μέχρι τελικής πτώσης.
Άρα αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα θέλει χρόνο.
Φυσικά δεν ξέρω αν σε παίκτη που είναι από τα χαφ και πίσω θα έδινε τόση ελευθερία. Μου φαίνεται λίγο ξένο για Λουτσέσκου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ο καιρός θα τα φανερώσει όλα.
Ας έρθει με το καλό ο παίκτης και ας πάρουμε αύριο (σήμερα) το διπλό.
-
Undesired No 1
Ξέρουμε πότε θα έρθει ο παίκτης Θεσσαλονίκη ;
Και πότε θα μπορεί επίσημα να ξεκινήσει προπονήσεις ;
Και πότε θα μπορεί επίσημα να ξεκινήσει προπονήσεις ;