Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2
Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 14/12, 18.00, Novasports 2
Αποστολή Ατρόμητου:
Αθανασίου, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτης, Κίνι, Μουντές, Παπαδόπουλος, Ούρονεν, Μανσούρ, Σταυρόπουλος, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Μίχορλ, Μουτουσάμι, Τσιγγάρας, Παλμεζάνο, Αϊτόρ, Γιουμπιτάνα, Μπακού, Μπάτος, Τζοβάρας, Οζέγκοβιτς, Τσαντίλας, Φαν Βέερτ.
Αθανασίου, Κοσέλεφ, Χουτεσιώτης, Κίνι, Μουντές, Παπαδόπουλος, Ούρονεν, Μανσούρ, Σταυρόπουλος, Καραμάνης, Αμπαρτζίδης, Μίχορλ, Μουτουσάμι, Τσιγγάρας, Παλμεζάνο, Αϊτόρ, Γιουμπιτάνα, Μπακού, Μπάτος, Τζοβάρας, Οζέγκοβιτς, Τσαντίλας, Φαν Βέερτ.
-
paokiathina1926
Αδερφια κατεβαινω απο δραμα μονος μου με εισητηριο απο το πανσεραικοσ-ΠΑΟΚ οδικως και οτι γινει γινει αν θα μπουμε καλωςς
- These users thanked the author paokiathina1926 for the post (total 2):
- leomatos88, lkosmid
- ΑποστόληςΑ
Καλό κουράγιο!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- leomatos88
- ΑποστόληςΑ
Το παν είναι να μην φάμε γκολ και εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε.
Αγόρασα εισιτήριο στην 1 φέτος , πέρυσι έφτιαξα λογαριασμό και με άφησε να αγοράσω, λογικά γιαυτό δεν σε αφήνειlunatic4 έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 20:28 Πέρσι όμως είχα αγοράσει εισιτήριο για τους ατρόμητους, τώρα δεν μπορώ, εσύ έχεις αγοράσει ;@st4this
0 είναι οι θέσεις από χθες κολλημένο. Θα πάω με τον μικρό και ο,τι γίνει. Στη χειρότερη θα πάμε για φαΐ
Είναι ασφαλές να κινηθούμε με τα παιδιά μας προς το γήπεδο αυτό; χωρίς εισιτήριο; Δεν έχω εμπειρία.
-
Undesired No 1
Το παν είναι να σοβαρευτούμε μεσοαμυντικα.
Μπροστά θα μπει το γκολ.
Μπροστά θα μπει το γκολ.
Σαν περιοχή ναι.trouman έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:32 Είναι ασφαλές να κινηθούμε με τα παιδιά μας προς το γήπεδο αυτό; χωρίς εισιτήριο; Δεν έχω εμπειρία.
Αν φοράτε φανέλες ΠΑΟΚ θα έλεγα όχι
Απτον σταθμο του Μετρο πηγα περυσι εγω, χωρις διακριτικα και δεν ειχα κανενα θεμα, μαλιστα στο γηπεδο εφτασα απτη μερια των οργανωμενων και δεν εγινε τιποτα. Πιστευω ουτε εσυ θα εχεις θεμα ειδικα με παιδια μαζιtrouman έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:32 Είναι ασφαλές να κινηθούμε με τα παιδιά μας προς το γήπεδο αυτό; χωρίς εισιτήριο; Δεν έχω εμπειρία.
Να έρθουμε χωρίς εισιτήρια δηλαδή και να ελπίσω στο να μας βάλουν απλά σε άλλη θύρα? Ή να ανοίξουν επιτόπου δεύτερη για φιλοξενούμενους?
Απο θέμα οπαδών δεν υπάρχει θέμα. Εννοείται χωρίς διακριτικά γιατί βλάκες πάντα υπάρχουν.trouman έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:32 Είναι ασφαλές να κινηθούμε με τα παιδιά μας προς το γήπεδο αυτό; χωρίς εισιτήριο; Δεν έχω εμπειρία.
Προσοχή θέλουν τα ΜΑΤ έξω απο τη δική μας θύρα. Χωρίς εισιτήρια δύσκολα θα μπείτε. Εμείς πέρσι είχαμε στα επίσημα του ατρομήτου και απλά επειδή είμασταν καμια 50 άτομα μας πήγαν στη δική μας.
Περυσι δεν κοιτουσαν εισιτηρια, εδειχνες και καλα απο μακρια οπως εμπαινες γρηγορα μεσα ενα barcode, μπορει να ηταν οτιδηποτε, αλλα απο κοντα δεν κοιτουσε κανενας. Βρες στο internet ενα στιγμιοτυπο GOV Wallet και αποθηκευσε να το δειξεις οταν ερθει η σειρα σου και δειχνε αυτο οπως μπαινεις (αν εχεις εισιτηριο ακομα και ασχετο γενικοτερα ακομα καλυτερα). 2η θυρα δεν θα ανοιξουν, στην 1 ειμαστε εμεις, αν εχει δικους μας σε αλλη θυρα θα τους μεταφερουν σε εμας οπως εκαναν περυσι. Τα ΜΑΤ θα κανουν εναν διαδρομο για να σπασει λιγο το κυμα των οργανωμενων οπως θα ερθει, θα περνανε 10-10 απτην ασπιδα που θα κανουν, τουρνικε προφανως δεν εχει, εναν τυπικο ελεγχο και περνας.bane1980 έγραψε: Κυρ 14 Δεκ 2025, 10:51 Να έρθουμε χωρίς εισιτήρια δηλαδή και να ελπίσω στο να μας βάλουν απλά σε άλλη θύρα? Ή να ανοίξουν επιτόπου δεύτερη για φιλοξενούμενους?
Με αφορμή το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο θέλω να κάνω το εξής σχόλιο.
Η ομάδα του Περιστερίου έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που μου έχει κάνει εντύπωση. Τον Τσαντήλα.
Το παιδί αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν σε ένα παιχνίδι κατάφερε το πρωτοφανές επίτευγμα, να κάνει χατ τρικ ακυρωθεντων γκολ. Νομίζω ήταν με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο όταν σκόραρε 3 γκολ που όμως και τα τρία ακυρώθηκαν βως οφσάιντ.
Έκτοτε κάθισα να τον ψιλοδω σε 2 με 3 παιχνίδια.
Ο παίκτης είχε κι άλλα ακυρωμενα γκολ ενώ έχει και 6 έγκυρα. Τον βλέπεις σαν παίκτη και δεν μπορείς να βρεις τι καλό έχει. Δεν τον λες πολύ γρήγορο, πολύ δυνατό, με ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Σε όλα είναι καλουτσικος αλλά δε σου γεμίζει το μάτι. Κι όμως το παιδί καταφέρνει πάντα να πρωταγωνιστεί κι έχει μια αύρα πως ότι κάνει θα έχει θετική έκβαση. Μου θυμίζει ένα συμπαθεστατο παιδί που είχαμε εμείς, τον Μυστακίδη. Το παιδί αυτό δεν ήταν σε κάτι τοπ, όμως οι ενέργειες του είχαν πάντα θετικό πρόσημο και αρκετές φορές σε κρίσιμα σημεία. Θυμόμαστε την απροσδόκητη ασίστ στο Ντόρτμουντ, τη φοβερή κεφαλιά σε εκείνο το 2-1 με την αεκ καθώς και πολλές άλλες φάσεις. Δυστυχώς έπαθε χιαστούς και κόπηκε απότομα η προσφορά του στον ΠΑΟΚ. Είναι ευλογία για μια ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες που κουβαλάνε μια τέτοια θετική αύρα λες και έχουν το κοκαλακι της νυχτερίδας και ότι κάνουν πάντα βγαίνει σε καλό χωρίς να το περιμένει κιόλας κάποιος..
Ο Τσαντήλας πχ. με την αεκ από πλεονεκτική θέση, τσαφαρε όπως ο Μαντί. Μάλιστα τσαφαρε τόσο που η μπάλα πρέπει να βρήκε και λίγο στο άλλο πόδι. Κι όμως έχει τέτοια αύρα το παιδί που η μπάλα κατέληξε στην απέναντι γωνία με τρόπο που άφησε άγαλμα τον Στρακοσια. Πιθανότατα αν έβρισκε τη μπάλα γεμάτα, η εκτέλεση μπορεί να μην κατέληγε γκολ βλέποντας το σημείο εκτέλεσης, την κλίση του σώματος και τη θέση του τερματοφύλακα.
Να είναι καλά λοιπόν ο Τσαντήλας και να συνεχίσει να προκαλεί τσαντίλα στους αντιπάλους. Από την επόμενη αγωνιστική όμως. Σήμερα ας μετονομαστεί σε Ηρεμιλας. Ήρεμα να δούμε το ματσάκι, να πάρουμε το διπλό και στο 0-3 στο 93 ας σκοράρει.
Υγ. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό.
Η ομάδα του Περιστερίου έχει στις τάξεις της έναν παίκτη που μου έχει κάνει εντύπωση. Τον Τσαντήλα.
Το παιδί αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον όταν σε ένα παιχνίδι κατάφερε το πρωτοφανές επίτευγμα, να κάνει χατ τρικ ακυρωθεντων γκολ. Νομίζω ήταν με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο όταν σκόραρε 3 γκολ που όμως και τα τρία ακυρώθηκαν βως οφσάιντ.
Έκτοτε κάθισα να τον ψιλοδω σε 2 με 3 παιχνίδια.
Ο παίκτης είχε κι άλλα ακυρωμενα γκολ ενώ έχει και 6 έγκυρα. Τον βλέπεις σαν παίκτη και δεν μπορείς να βρεις τι καλό έχει. Δεν τον λες πολύ γρήγορο, πολύ δυνατό, με ιδιαίτερη τεχνική κατάρτιση. Σε όλα είναι καλουτσικος αλλά δε σου γεμίζει το μάτι. Κι όμως το παιδί καταφέρνει πάντα να πρωταγωνιστεί κι έχει μια αύρα πως ότι κάνει θα έχει θετική έκβαση. Μου θυμίζει ένα συμπαθεστατο παιδί που είχαμε εμείς, τον Μυστακίδη. Το παιδί αυτό δεν ήταν σε κάτι τοπ, όμως οι ενέργειες του είχαν πάντα θετικό πρόσημο και αρκετές φορές σε κρίσιμα σημεία. Θυμόμαστε την απροσδόκητη ασίστ στο Ντόρτμουντ, τη φοβερή κεφαλιά σε εκείνο το 2-1 με την αεκ καθώς και πολλές άλλες φάσεις. Δυστυχώς έπαθε χιαστούς και κόπηκε απότομα η προσφορά του στον ΠΑΟΚ. Είναι ευλογία για μια ομάδα να έχει τέτοιους παίκτες που κουβαλάνε μια τέτοια θετική αύρα λες και έχουν το κοκαλακι της νυχτερίδας και ότι κάνουν πάντα βγαίνει σε καλό χωρίς να το περιμένει κιόλας κάποιος..
Ο Τσαντήλας πχ. με την αεκ από πλεονεκτική θέση, τσαφαρε όπως ο Μαντί. Μάλιστα τσαφαρε τόσο που η μπάλα πρέπει να βρήκε και λίγο στο άλλο πόδι. Κι όμως έχει τέτοια αύρα το παιδί που η μπάλα κατέληξε στην απέναντι γωνία με τρόπο που άφησε άγαλμα τον Στρακοσια. Πιθανότατα αν έβρισκε τη μπάλα γεμάτα, η εκτέλεση μπορεί να μην κατέληγε γκολ βλέποντας το σημείο εκτέλεσης, την κλίση του σώματος και τη θέση του τερματοφύλακα.
Να είναι καλά λοιπόν ο Τσαντήλας και να συνεχίσει να προκαλεί τσαντίλα στους αντιπάλους. Από την επόμενη αγωνιστική όμως. Σήμερα ας μετονομαστεί σε Ηρεμιλας. Ήρεμα να δούμε το ματσάκι, να πάρουμε το διπλό και στο 0-3 στο 93 ας σκοράρει.
Υγ. Νίκη σήμερα με μηδέν παθητικό.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
- leomatos88, trouman, lkosmid