20. Χρήστος Ζαφείρης
- Shivaspace
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
ρε πως περνάει ο καιρός ..το καλοκαίρι έμοιαζε πολύ μακρυά ο Δεκέμβριος! Ζαφείρη μη σε πιάσουν τίποτα συναισθηματισμοί τώρα που φεύγεις..εσύ είσαι αφίσα ζωντανή, δεν πρέπει να λυπάαασσαι
Η Σλαβια ήταν γενικά κακή στο Τσαμπιονσ λιγκ.
Σίγουρα ο παίκτης δεν έπαιζε κ στο 100 %..
Ελπίζω να έρθει στις προπονήσεις από βδομάδα
Σίγουρα ο παίκτης δεν έπαιζε κ στο 100 %..
Ελπίζω να έρθει στις προπονήσεις από βδομάδα
@theo-drama
Theo θυμάσαι το Σταφυλιδη τη δεύτερη του χρονιά στην πρώτη ομάδα, που ήταν δανεικός σε εμάς, πως ήταν σκιά του εαυτού του;
Πάντως επειδή είδα κι εγώ τον Ζαφ σε 2 αγώνες ch.l. και στους αγώνες του στην Εθνική θέλω να πω το εξής.
Αυτό που παίζει η εθνική είναι πιο κοντά σε αυτό που παίζει ο Ράσβαν σε σχέση με αυτό που παίζει η Σλαβια.
Εκτιμώ πως τον προσαρμοσμενο Ζαφείρη θα τον δούμε μετά την προετοιμασία του καλοκαιριού. Μεγάλη προσθήκη , θα δώσει πολύτιμες βοήθειες, ανασες, τρεξίματα, πρεσινγκ και ότι άλλο θέλετε αλλά στη Σλαβια ήταν λίγο πιο ελεύθερο και αναρχο το παιχνίδι του σε σχέση με αυτό που παίζουν τα χαφ του ΠΑΟΚ. Στο αυστηρό positioning του Γιοβάνοβιτς φαίνεται λίγο να ψάχνεται. Άρα για να αρχίσει να πινεδιζει σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του και να οζντοεφιζει σύμφωνα με τα θέλω του Ράσβαν δλδ ένα χαφ που θα πατάει σε πολλά μέρη του γηπέδου κάνοντας το όμως με τρόπο συγκεκριμένο σε χώρους, χρόνους και αποστάσεις θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός. Δεν είναι εύκολο από εκεί που είσαι ατίθασο άλογο να μπεις στο οργανωμένο κοπάδι. Θέλει το χρόνο του και από μένα τον έχει όπως τον έχει οποιοδήποτε χαφ έρχεται να παίξει στον ΠΑΟΚ που για τον προπονητή του είναι η πιο νευραλγικη θέση.
Αυτό που σίγουρα θα φανεί άμεσα είναι το πως είναι να έχεις έναν τουρμποκινητο παίκτη σε πίεση ψηλά, σε repress, σε παγίδες κτλ.
Theo θυμάσαι το Σταφυλιδη τη δεύτερη του χρονιά στην πρώτη ομάδα, που ήταν δανεικός σε εμάς, πως ήταν σκιά του εαυτού του;
Πάντως επειδή είδα κι εγώ τον Ζαφ σε 2 αγώνες ch.l. και στους αγώνες του στην Εθνική θέλω να πω το εξής.
Αυτό που παίζει η εθνική είναι πιο κοντά σε αυτό που παίζει ο Ράσβαν σε σχέση με αυτό που παίζει η Σλαβια.
Εκτιμώ πως τον προσαρμοσμενο Ζαφείρη θα τον δούμε μετά την προετοιμασία του καλοκαιριού. Μεγάλη προσθήκη , θα δώσει πολύτιμες βοήθειες, ανασες, τρεξίματα, πρεσινγκ και ότι άλλο θέλετε αλλά στη Σλαβια ήταν λίγο πιο ελεύθερο και αναρχο το παιχνίδι του σε σχέση με αυτό που παίζουν τα χαφ του ΠΑΟΚ. Στο αυστηρό positioning του Γιοβάνοβιτς φαίνεται λίγο να ψάχνεται. Άρα για να αρχίσει να πινεδιζει σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του και να οζντοεφιζει σύμφωνα με τα θέλω του Ράσβαν δλδ ένα χαφ που θα πατάει σε πολλά μέρη του γηπέδου κάνοντας το όμως με τρόπο συγκεκριμένο σε χώρους, χρόνους και αποστάσεις θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός. Δεν είναι εύκολο από εκεί που είσαι ατίθασο άλογο να μπεις στο οργανωμένο κοπάδι. Θέλει το χρόνο του και από μένα τον έχει όπως τον έχει οποιοδήποτε χαφ έρχεται να παίξει στον ΠΑΟΚ που για τον προπονητή του είναι η πιο νευραλγικη θέση.
Αυτό που σίγουρα θα φανεί άμεσα είναι το πως είναι να έχεις έναν τουρμποκινητο παίκτη σε πίεση ψηλά, σε repress, σε παγίδες κτλ.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- theo-drama
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μαρσαντε η διαφορά είναι ότι με τον Γιοβανοβιτς, έχει κάνει όλο κι όλο από 3-4 προπονήσεις, ενω με Λουτσε πρώτα θα μάθει από προπονήσεις 15 μέρες πριν κ 15 μετά και σταδιακά, οπότε θα αφομοιώσει πολύ πιο γρήγορα τη θέση κ τα θέλω του Λουτσε, όταν θα τον βάλει βασικό.... .
Εν αντιθέσει με την Εθνική...
ΥΓ.
Από ότι κατάλαβα περίπου 1 δεκαετία σε ρίχνω.... ή εκεί κοντά...

ΥΓ.
Από ότι κατάλαβα περίπου 1 δεκαετία σε ρίχνω.... ή εκεί κοντά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μας φάγατε το κεφάλι.
Και τι είναι αυτά τα πράγματα.
Και πληρώσαμε τόσα λεφτά.
Και θα έρθει όταν ο ΠΑΟΚ ίσως είναι εκτός στόχων.
Και αν τραυματιστεί τι θα γίνει.
Και τον πήραμε με 48 άτοκες.
Και μας κοροϊδεύουν.
Και κάτσε μην είναι παραμύθι.
Και ίσως παίξει καλά και πουληθεί πριν έρθει.
Και και και και και.
Ναι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά ο συγκεκριμένος κούκος φέρνει στον ΠΑΟΚ κάτι που λείπει.
Υ.Γ. Επειδή το έχω χάσει, είδηση για πώληση του Ντέλια βγήκε ή όχι ακόμα;
Και τι είναι αυτά τα πράγματα.
Και πληρώσαμε τόσα λεφτά.
Και θα έρθει όταν ο ΠΑΟΚ ίσως είναι εκτός στόχων.
Και αν τραυματιστεί τι θα γίνει.
Και τον πήραμε με 48 άτοκες.
Και μας κοροϊδεύουν.
Και κάτσε μην είναι παραμύθι.
Και ίσως παίξει καλά και πουληθεί πριν έρθει.
Και και και και και.
Ναι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, αλλά ο συγκεκριμένος κούκος φέρνει στον ΠΑΟΚ κάτι που λείπει.
Υ.Γ. Επειδή το έχω χάσει, είδηση για πώληση του Ντέλια βγήκε ή όχι ακόμα;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- leomatos88, PAOK DreXleR, trouman
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μόλις έρθει ο Μελάς, θα βγει για του Γιάννη.....
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- PAOK DreXleR
-
gervasio artigas
εγω λεω ότι με τον ΜΑΓΟ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ο ΠΑΟΚ θα ξεχωριζεται ως ομαδα σε π.ζ και μ.ζ εποχες (Προ ΖΑΦΕΙΡΗ και Μετα ΖΑΦΕΙΡΗ )
Εκτιμω οτι το Αθηναισταν το γνωριζει και φροντιζει για μπλοκα σε Λειβαδια και Περιστερι
Θα εβαζε και με Αρη και Παναθηναικο αλλα με ξενους διαιτητες "δυσκολευει" το πράγμα
Εκτιμω οτι το Αθηναισταν το γνωριζει και φροντιζει για μπλοκα σε Λειβαδια και Περιστερι
Θα εβαζε και με Αρη και Παναθηναικο αλλα με ξενους διαιτητες "δυσκολευει" το πράγμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gervasio artigas την Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας μέτριος προπονητής που βάζει το σύστημα του πάνω απ' όλα λες και προπονεί σε επίπεδο U15. Ο Λουτσέσκου δεν είναι ακριβώς έτσι, αν ένας παίκτης έχει την εμπιστοσύνη του έχει αρκετή ελευθερία κινήσεων στην επίθεση, βλέπε Ντέλια, Τάισον, Μπάμπα, Μιχαηλίδης. Πιο πολύ τον απασχολεί τον Λούτσε η γρήγορη μετάβαση χωρίς λάθος παρά ο τρόπος που γίνεται.
Θεωρώ ότι ο Ζαφείρης θα πάρει κάποια παιχνίδια στο 10 αλλά πολύ σύντομα θα πάρει την θέση του δίπλα στον Μειτέ ακόμα κι αν κάνει λάθη ή δεν παίζει καλά, δηλαδή η προσαρμογή του θα γίνει σε συνθήκες αγώνα.
Θεωρώ ότι ο Ζαφείρης θα πάρει κάποια παιχνίδια στο 10 αλλά πολύ σύντομα θα πάρει την θέση του δίπλα στον Μειτέ ακόμα κι αν κάνει λάθη ή δεν παίζει καλά, δηλαδή η προσαρμογή του θα γίνει σε συνθήκες αγώνα.
- ΑποστόληςΑ
Ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 74΄ όταν και αποθεώθηκε. Η Slavia κέρδισε 4-3 στο ντέρμπυ.
@marsantos φίλε σε παρακολουθώ και διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις κάθε φορά. Έχω την εντύπωση όμως πως ο Λουτσέσκου με τον Ζαφείρη θα κάνει κάτι αντίστοιχο όπως με τον Ντελια.
Ναι θα πρέπει να μάθει την θέση σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή και της ομάδας.
Ναι θα πρέπει να μάθει τους χώρους όπου θα κινείται - καλύπτει κτλ κτλ, αλλά στο τέλος θα κάνει ένα βήμα πίσω όπως έκανε και με τον Ντελια.
Και είναι προς τιμήν του προπονητή αυτό που ενώ θέλει το απόλυτο από όλους και σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες, σε αυτό το κομμάτι έκανε πίσω, άφησε τον Ντελια πιο ελεύθερο από ότι συνηθίζεται και βλέπουμε το αποτέλεσμα.
Καταλαβαίνω ότι η θέση του είναι πολύ νευραλγική αλλά το πιστεύω γιατί και ο ίδιος μπορεί να το υποστηρίξει.
Ναι θα πρέπει να μάθει την θέση σύμφωνα με τα θέλω του προπονητή και της ομάδας.
Ναι θα πρέπει να μάθει τους χώρους όπου θα κινείται - καλύπτει κτλ κτλ, αλλά στο τέλος θα κάνει ένα βήμα πίσω όπως έκανε και με τον Ντελια.
Και είναι προς τιμήν του προπονητή αυτό που ενώ θέλει το απόλυτο από όλους και σύμφωνα με τις δικές του οδηγίες, σε αυτό το κομμάτι έκανε πίσω, άφησε τον Ντελια πιο ελεύθερο από ότι συνηθίζεται και βλέπουμε το αποτέλεσμα.
Καταλαβαίνω ότι η θέση του είναι πολύ νευραλγική αλλά το πιστεύω γιατί και ο ίδιος μπορεί να το υποστηρίξει.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ωραίος από χαιρετισμός, όπως του άξιζε...
Μπράβο στη Σλαβια...
Αιντε παικταρά μου, έλα τώρα να μάθεις από ΠΑΟΚ.
Μπράβο στη Σλαβια...
Αιντε παικταρά μου, έλα τώρα να μάθεις από ΠΑΟΚ.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Δεν γίνεται αυτός ο παίκτης με τέτοιο αριθμό φανέλας να μην πιάσει.
Άντε σιγά σιγά να φτιάξουμε έναν γερό ποιοτικό κορμό Ελλήνων παικτών.
Γερός να είναι και θα δούμε όμορφα πράγματα
Άντε σιγά σιγά να φτιάξουμε έναν γερό ποιοτικό κορμό Ελλήνων παικτών.
Γερός να είναι και θα δούμε όμορφα πράγματα
Πολύ σωστά. Ο χρόνος με τον Ράσβαν θα είναι πολλαπλασιος, απλά θα είναι συνεχόμενοι κι οι αγώνες. Προφανώς θα είναι ευεργετικό να έρθει νωρίτερα και προφανώς θα αφομοιωνει και θα δείχνει πράγματα. Απλά το 100% θα το δούμε του χρόνου.theo-drama έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 21:38 Μαρσαντε η διαφορά είναι ότι με τον Γιοβανοβιτς, έχει κάνει όλο κι όλο από 3-4 προπονήσεις, ενω με Λουτσε πρώτα θα μάθει από προπονήσεις 15 μέρες πριν κ 15 μετά και σταδιακά, οπότε θα αφομοιώσει πολύ πιο γρήγορα τη θέση κ τα θέλω του Λουτσε, όταν θα τον βάλει βασικό.... .
ΥΓ.
Από ότι κατάλαβα 1 δεκαετία σε ρίχνω....![]()
![]()
![]()
Υγ. 47 είμαι φιλαράκι.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Jean Valjean
- abc_o_ karpouzas
συνομήλικοι είστε....περίπου

- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- marsantos
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
57,65 είμαι...
Άρα καλά τα υπολόγισα...
Κένι ,Λόβρεν,Μιχαηλίδης,Μπάμπα
Μειτέ Ζαφείρης Κωνσταντέλιας
Ζίφκοβιτς, Γιακουμάκης,Τάισον.
ΥΓ.
Που είσαι ρε παπάτζα....
Πότε έρχεσαι.....ακόμη.....
Άρα καλά τα υπολόγισα...
Κένι ,Λόβρεν,Μιχαηλίδης,Μπάμπα
Μειτέ Ζαφείρης Κωνσταντέλιας
Ζίφκοβιτς, Γιακουμάκης,Τάισον.
ΥΓ.
Που είσαι ρε παπάτζα....
Πότε έρχεσαι.....ακόμη.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 13 Δεκ 2025, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- marsantos