Η αληθεια ειναι πως σαν κατηγορια δεν εχει τιποτα να προσφερει, περα απτην ομαδα του καθε οπαδου. οσφπ-παο ειναι μεστην τοξικοτητα και οι υπολοιπες ομαδες δεν προσφερουν τιποτα για να χαλασεις ενα 2ωρο να δειςicue έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 17:04 Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εχει να κατσω να δω αγωνα πρωταθληματος στο μπασκετ εκτος ΠΑΟΚ. Τσαπατσουλικες ομαδες, αλλα ωραιο ματς χαβαλετζιδικο.
Basket League 2025-26
Re: Basket League 2025-26
Εκαναν ανακαινιση το γηπεδο τους οι γριες; Δεν το θυμαμαι ετσι, βεβαια εχω να το δω και καιρο
-
Maurice_Escargot
Μεταφερθηκαν οι καμερες της τηλεοπτικης μεταδοσης, στην αλλη πλευρα του γηπεδου.st4this έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 17:40 Εκαναν ανακαινιση το γηπεδο τους οι γριες; Δεν το θυμαμαι ετσι, βεβαια εχω να το δω και καιρο
-
Maurice_Escargot
Ξυλωσαν ολα τα καθισματα και βαλανε καινουργια σε ολο το γηπεδο, φτιαξανε το παρκε και τις μπασκετες και φτιαξανε και τα δημοσιογραφικα.
O Foreman ειναι πολυτελεια για το επιπεδο του Ηρακλη. Ο Λουκιτς τους εχει κανει ομαδα.
Ωραιο καμινακι το ξυλινο.
O Foreman ειναι πολυτελεια για το επιπεδο του Ηρακλη. Ο Λουκιτς τους εχει κανει ομαδα.
Ωραιο καμινακι το ξυλινο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- st4this
Α λεω καιγω αποκλειεται να ηταν ετσι, ωραιο το εκαναν. Βοηθαει να ειναι μικρο το γηπεδο πνιγεται ο αντιπαλος, το παλευει ο Αρης με τα τριποντα αντε να δουμε
Έχουμε κανένα πρόσφατο screenshot από κανέναν βασανιαρη που παρακολουθει το γνωστό φόρου peasantWhoImaginesIsEmperor? Πρεπει να εχει πολυς πονος τελευταια στα μπασκετικα του θρεντκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Σάβ 13 Δεκ 2025, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Maurice_Escargot
Βηματα του Jones. Ολοφανερα.
- DamoN
Απλά περπάτησε λίγο … τρέλα !!!
Ο φόρμαν πως λέγεται που φωνάζω να τον πάρουμε είναι η δεύτερη φορά στην ζωή μου τον βλέπω . Η πρώτη ήταν σε ένα φιλικό πάλι με το ληκι για κανα 10λεπτο
Μου αρέσει πάρα πολύ αυτός ο παίχτης .
-
Maurice_Escargot
Ο Foreman προλογιζεται για Ευρωλιγκα.
- DamoN