Νομίζω ότι η διοίκηση πήρε το μάθημά της και ΔΕΝ θα τον πουλήσει. Εκτός αν έρθει προσφορά άνω των 30 και - κυρίως - ζητήσει να φύγει ο παίκτης.Darkm4n έγραψε: Παρ 12 Δεκ 2025, 19:34 Αν δώσουν κανα 25-χαρτιά 'ναι' θα φύγει, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2029
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- ΑποστόληςΑ
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να πουληθεί για κανέναν λόγο και για κανένα ποσό.
Πρέπει να μείνει για πάντα και να βοηθήσει στην απογείωση της ΠΑΟΚάρας στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
ΝΕΑ Τούμπα και γιγάντωση του ΠΑΟΚ μας με την αξιοποίηση του Ντέλια είναι (πρέπει να είναι) κατά την άποψη μου προτεραιότητες της επόμενης εποχής του ΙΒΑΝ στην ομάδα.

Πρέπει να μείνει για πάντα και να βοηθήσει στην απογείωση της ΠΑΟΚάρας στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
ΝΕΑ Τούμπα και γιγάντωση του ΠΑΟΚ μας με την αξιοποίηση του Ντέλια είναι (πρέπει να είναι) κατά την άποψη μου προτεραιότητες της επόμενης εποχής του ΙΒΑΝ στην ομάδα.
- These users thanked the author nikvasil for the post:
- RazvanLucesku
Αυτή και άλλη μια χρονιά εδώ.
Τώρα που έχει ανέβει και σωματικά ας τον απολαύσουμε.
Δεν πρόκειται να ξαναβγεί τέτοιος παίκτης τα επόμενα 50 χρόνια.
Ας τον ζήσουμε άλλον ενάμιση χρόνο και βλέπουμε.
Αφού στα 25 πουλήθηκε 20+ ο Ιωαννιδης μια χαρά θα πιάσει καλό ποσό κι ο Γιάννης, για όσους ενδιαφέρονται για τα ποσά μεταγραφών.
Όσο θέλει το παιδί ας μείνει εδώ. Τέτοια αύρα παίκτη σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες νομίζω πως μόνο σε μετρημενους στα δάκτυλα παγκοσμιου εμβέλειας ποδοσφαιριστές έχουμε δει. Κι αυτο μόνο προς τα πάνω θα πηγαίνει.
Υγ. Προφανώς μακάρι να είναι εδώ στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.
Τώρα που έχει ανέβει και σωματικά ας τον απολαύσουμε.
Δεν πρόκειται να ξαναβγεί τέτοιος παίκτης τα επόμενα 50 χρόνια.
Ας τον ζήσουμε άλλον ενάμιση χρόνο και βλέπουμε.
Αφού στα 25 πουλήθηκε 20+ ο Ιωαννιδης μια χαρά θα πιάσει καλό ποσό κι ο Γιάννης, για όσους ενδιαφέρονται για τα ποσά μεταγραφών.
Όσο θέλει το παιδί ας μείνει εδώ. Τέτοια αύρα παίκτη σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρες νομίζω πως μόνο σε μετρημενους στα δάκτυλα παγκοσμιου εμβέλειας ποδοσφαιριστές έχουμε δει. Κι αυτο μόνο προς τα πάνω θα πηγαίνει.
Υγ. Προφανώς μακάρι να είναι εδώ στα εγκαίνια του νέου γηπέδου.
- abc_o_ karpouzas
ολοι τον θελουμε εδω αλλα αφου τα βλεπουμε τα πραγματα ...συναισθηματικά...καλο ειναι να βλεπουμε και το...δίκαιο...
-
RazvanLucesku
Το δίκαιο είναι όσο ο Γιάννης θέλει να παίζει εδώ, ΠΡΕΠΕΙ να παίζει εδώ. Ούτε για 30, ούτε για 50, ούτε για 200.abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 12:29 ολοι τον θελουμε εδω αλλα αφου τα βλεπουμε τα πραγματα ...συναισθηματικά...καλο ειναι να βλεπουμε και το...δίκαιο...
Αυτός ο παίκτης ομορφαίνει τις ζωές μας, δεν έχει αξία αυτό.
- These users thanked the author RazvanLucesku for the post (total 3):
- Kabamaru11, TylerDurden, Blackgr4
Καλημέρα αγαπημένε καρπουζα.abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 12:29 ολοι τον θελουμε εδω αλλα αφου τα βλεπουμε τα πραγματα ...συναισθηματικά...καλο ειναι να βλεπουμε και το...δίκαιο...
Εγώ λέω τι θα ήθελα.
Όμως πάνω από όλα ότι θέλει το παιδί.
Αν το παιδί θέλει να μείνει εδώ ας μείνει.
Αν θέλει να ζήσει κάτι άλλο, μακάρι να το ζήσει.
Από μένα μόνο αγάπη για το γέμισμα που μου προσφέρει.
Υγ. Σίγουρα θα ήταν πρόβλημα για την ομάδα να έφευγε τώρα το Γενάρη. Πέρα από το συναισθηματικό και το δίκαιο υπάρχει και η ομάδα. Άλλο να φύγει οργανωμένα και συντονισμένα το καλοκαίρι κι άλλο να ανοίγονται κουβέντες για 2 βδομάδες από τώρα.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- abc_o_ karpouzas
-
Dimitrisou
Να ρωτησω κατι?
Ξερουμε κατι για πωληση η το συζηταμε επειδη το ανεβασανε 5 τρολακια στο τουιτερ που ξερουμε τον σκοπο τους ?
Ξερουμε κατι για πωληση η το συζηταμε επειδη το ανεβασανε 5 τρολακια στο τουιτερ που ξερουμε τον σκοπο τους ?
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- leomatos88, navigator11
- abc_o_ karpouzas
Φίλε marsanros
Ποιος τις ανοίγει τις κουβέντες;
Ποιος τις ανοίγει τις κουβέντες;
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- marsantos
- navigator11
Επειδή έχω κόψει μαχαίρι το τουίτερ, οι κλασικοί τρόμπες, μόνο με παραισθησιογόνα δυνάμενοι να αντιμετωπιστούν ως ΠΑΟΚτσήδες, συνεχίζουν απτόητοι τις ειρωνείες, ύβρεις και κατάρες;
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88
-
leomatos88
Ακατανόητο γιατί το ξαναματασυζητάμε... Πέραν δηλαδή του να συγχυζόμαστε στα καλά καθούμενα, σε τί αποσκοπεί αυτή η κουβέντα; Για πάντα στην Τούμπα ο Γιάννης, από αυτό πρέπει να ξεκινάει κάθε σκέψη κατά την ταπεινή και ασήμαντη γνώμη μου. Παίζει σε πολύ μεγάλη ομάδα ούτως ή άλλως. Αμοίβεται με απίθανα χρήματα ούτως ή άλλως. Τυγχάνει μιας ανήκουστης αποδοχής ούτως ή άλλως. Δεν είναι ότι ήρθε η Ρεάλ και η Μπάρτσα και η Λίβερπουλ και δεν ξέρω γω ποια για να τον πάρει, ούτως ή άλλως. Δεν έχει πρόβλημα βιωσιμότητας η ομάδα, ούτως ή άλλως. Ποιο είναι το νόημα της συζήτησης;
Να πω ότι έχεις άδικο;
Κάθομαι και σχολιάζω κάτι που γράφτηκε κάπου στο διαδίκτυο. Πες πως το υστερόγραφο δε γράφτηκε ποτέ.
Χρειάζεται που και που να μου περνάς μια ζυγοστάθμιση το μυαλό γιατί ο Μαντί με αποσυντονιζει.
Υγ. Νίκη αύριο με μηδέν παθητικό.
- ΑποστόληςΑ
Μην ασχολείστε μ' αυτούς που έχουν πάρει εντολή να γράφουν πράγματα για να ανακατεύουν την ομάδα.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- leomatos88
ο Κωνσταντελιας με το ταλεντο που ξεδιπλωνει στο γηπεδο
συν το χαμαλικι που κανει αγογγυστα
σε οποιοδηποτε δευτεροκλασατο πρωταθλημα και να επαιζε
δεν εφευγε με κατω απο 50 μυρια
ειμαι περιεργος να δω σε 2-3 χρονια σε πια ομαδα θα παιζει
αν και τον βλεπω σε καμμια Μπαγερν στο Μοναχο
λογω μεγαλης Ελληνικης παροικιας και οτι συνεπαγεται
ΥΓ ευχαριστω τον Θεο που με αξιωσε,μετα τον Κουδα
να δω και τον Κωνσταντελια με τα χρωματα του Π.Α.Ο.Κ.
συν το χαμαλικι που κανει αγογγυστα
σε οποιοδηποτε δευτεροκλασατο πρωταθλημα και να επαιζε
δεν εφευγε με κατω απο 50 μυρια
ειμαι περιεργος να δω σε 2-3 χρονια σε πια ομαδα θα παιζει
αν και τον βλεπω σε καμμια Μπαγερν στο Μοναχο
λογω μεγαλης Ελληνικης παροικιας και οτι συνεπαγεται
ΥΓ ευχαριστω τον Θεο που με αξιωσε,μετα τον Κουδα
να δω και τον Κωνσταντελια με τα χρωματα του Π.Α.Ο.Κ.