Έχουμε τον Μπαμπα, ο Κενυ που φάνηκε λίγο πεσμένος λόγω κούρασης, Κετζιορα. 3/4 της αμυνας και αναγκαστικά χρειάζεται ροτεισον. Τον Κενυ πολύ δεδομένο τον έχουμε. Κάποια στιγμή, χτυπά ξύλο, θα κλατάρει, και μαζί του όλος ο ΠΑΟΚ.
Στα χαφ είδα πολύ κουρασμένο και τον Οζντοεφ. Οπότε δεν ξέρω αν θα αποδώσει το Μπιανκο - Οζντοεφ. Εδώ που φτάσαμε με την έλλειψη ροτεισον στα προηγούμενα ματς, δε βλέπω λύση πραγματικά. Αν ο Καμαρα είχε εικόνα κανονικού παίκτη θα έδινε λυση το Μπιανκο Καμαρα, ωστε επιτέλους να φρεσκαριστει το κέντρο. Θυμιανης;
Στα εξτρεμ είναι κουρασμένος ο Τάισον, ενώ δεν είμαι σίγουρος ότι ξεκουραστηκε ο Αντριγια μετά το ταξίδι στη Βουλγαρία, και που αγωνιστηκε. Ο Ντεσποτοφ, μπορεί να είναι ψυχολογικά σε καλή κατάσταση, αλλά έπαιξε βασικός την Πέμπτη. Ο Ιβανουσετς πηρε σερί ματς, όχι σε υψηλές εντάσεις, ίσως μπορεί να είναι οκ (για αυτό που ξέρουμε από αυτόν εννοώ) για 60 λεπτά, ισως όχι. Ο Ντελιας θεωρώ οτι είναι ρίσκο να ξεκινήσει, ίσως θα ήταν καλό να πάρει 45 λεπτά, μαξ 60.
Στο φορ είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξει ο Μύθου, με αλλαγή τον Ρώσο μπομπερ
Θεωρώ ότι το ροτεισον πρέπει να ανοίξει. Του στιλ να μην ταξιδέψει καν ενας κουρασμένος παίκτης και να μπει στο κάδρο ο Θυμιανης στα χαφ και ο Χατσιδης δεξιά ως αλλαγή του Ντεσποτοφ. Στα μπακ μην ταξιδέψει ο Μπαμπα, παρε Τειλορ και εναν μικρό για πιθανή αλλαγή του. Είναι ζόρι, το ξέρω, αλλά καπου πρέπει να σπάσει ο κύκλος της κούρασης. Έρχεται ματς με βαζελο και στόχος πρέπει να είναι το φρεσκάρισμα, πέρα από το σημαντικότερο ματς που είναι πάντα το άμεσα κοντινότερο.