Europemania II
-
Chilenos_4
Re: Europemania II
Η AI σε ερώτησή μου, μου έβγαλε 100% πιθανότητα ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει στα play off του europa league, ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων και μάλιστα επέμενε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις-αντιρρήσεις μου. Ισχύει ή πίνει Artificial Tsipouro;
Είμαστε 18οι με 9 βαθμούς και +3 γκολ
Στο πιο ....αισιόδοξο "χειρότερο" σενάριο 2 ηττών (αρκεί η διαφορά τερμάτων να πάει το πολύ στο 0)
(ήττες π.χ με 1-0 και 2-0)
τότε για να πέσουμε ΜΟΝΟ μία θέση και να κατακτήσουμε την 19η θέλουμε τα παρακάτω αποτελέσματα:
Με πράσινο η ομάδα που θέλουμε να νικήσει
Με πορτοκαλί το παιχνίδι που θέλουμε ισοπαλία
Με πράσινο ΚΑΙ πορτοκαλί θέλουμε 1Χ ή Χ2

Οπότε με 2 ήττες θα μας ενδιαφέρουν 9+9 παιχνίδια
19η θέση
1,5 βαθμό μπόνους που δίνει η 19η θέση
(0 ή +1 διαφορά τερμάτων)
45,750 οι βαθμοί μας και Ευρωπαϊκή συνέχεια
Στο πιο ....αισιόδοξο "χειρότερο" σενάριο 2 ηττών (αρκεί η διαφορά τερμάτων να πάει το πολύ στο 0)
(ήττες π.χ με 1-0 και 2-0)
τότε για να πέσουμε ΜΟΝΟ μία θέση και να κατακτήσουμε την 19η θέλουμε τα παρακάτω αποτελέσματα:
Με πράσινο η ομάδα που θέλουμε να νικήσει
Με πορτοκαλί το παιχνίδι που θέλουμε ισοπαλία
Με πράσινο ΚΑΙ πορτοκαλί θέλουμε 1Χ ή Χ2

Οπότε με 2 ήττες θα μας ενδιαφέρουν 9+9 παιχνίδια
19η θέση
1,5 βαθμό μπόνους που δίνει η 19η θέση
(0 ή +1 διαφορά τερμάτων)
45,750 οι βαθμοί μας και Ευρωπαϊκή συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 13 Δεκ 2025, 09:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Doomlord4 for the post (total 2):
- Iznogoud4, leomatos88
Στην ανάποδη λογική,το πιο αισιόδοξο σενάριο με τα παρακάτω αποτελέσματα,μας φέρνει στην....1η θέση
Αρκεί οι 2 νίκες που θα κάνουμε να έχουν διαφορά 2+ γκολ
2-0 την Μπέτις και 0-2 την Λυών μας φτάνουν για 1η θέση,αρκεί φυσικά κάποιες βολικές νίκες στον παρακάτω πίνακα να είναι με 1 γκολ διαφορά

1η θέση σε League phase
Πρόκριση στους 16
55,250 βαθμοί στο ranking

1η θέση σε League phase
Πρόκριση στους 16
55,250 βαθμοί στο ranking
Αν η Ρόμα νικήσει 1-0 ή 2-0 την Στουτγκάρδη
μπορεί η Γερμανική ομάδα να νικήσει 1-0 την young Boys
Μας κάνουν και τέτοιοι συνδιασμοί
μπορεί η Γερμανική ομάδα να νικήσει 1-0 την young Boys
Μας κάνουν και τέτοιοι συνδιασμοί
Το συμπέρασμα από αυτά τα 2 ακραία σενάρια είναι πως:
Μπορούμε ( 1% ? )
να τερματίσουμε...8οι με τρελό συνδιασμό αποτελεσμάτων (κάπως λιγότερο τρελό δηλ από του παραπάνω πίνακα)
Και μπορούμε άνετα να τερματίσουμε (έστω) 24οι με 2 μικρές ήττες και να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή πορεία
Μπορούμε ( 1% ? )
να τερματίσουμε...8οι με τρελό συνδιασμό αποτελεσμάτων (κάπως λιγότερο τρελό δηλ από του παραπάνω πίνακα)
Και μπορούμε άνετα να τερματίσουμε (έστω) 24οι με 2 μικρές ήττες και να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή πορεία
Δεν θέλω 1η θέση league phase, είναι γκαντέμικη. Όποιος βγαίνει πρώτος δεν το παίρνει.
- These users thanked the author Iznogoud4 for the post (total 2):
- Josey Wales, leomatos88
- ΑποστόληςΑ
Α ρε Doomare, για αυτό σε αγαπάω.
Κατευθείαν με κάνεις να σκέφτομαι μαξιμαλιστικα.
Καθόμουν και υπολόγιζα τι θα γίνει με 2 ήττες.
Ποιες ήττες; 4 βαθμούς μίνιμουμ θα μαζέψουμε
Υγ. Όπως λέει και το τραγούδι, μονους ξανά μη μας αφήσεις.
Είσαι πυλώνας σταθερότητας και ψυχικής υγείας. (Βέβαια το τελευταίο μου το γκρεμίζει ακαριαία ο Μαντι αλλά η ζωή συνεχίζεται)
Υγ2 Αήττητοι δεν είμαστε με ισπανικές ομάδες εντός; Η παράδοση θα συνεχιστεί..
-
leomatos88
Φίλε @Doomlord4 όχι μόνο εντυπωσιακή, αλλά και ελπιδοφόρα και αισιόδοξη η όλη ανάλυσή σου, και στα δύο σενάρια.
Αυτό της πρώτης θέσης μάλιστα φαντάζει λίγο παραπάνω εφικτό, μιας και στο άλλο προϋποτίθενται όχι ένα, αλλά δύο, θετικά αποτελέσματα της Νις. Είναι να απορεί κανείς τι ρόλο βαράει αυτή η ομάδα στη διοργάνωση, όπου πέρυσι τερμάτισε προτελευταία με 0-3-5 και φέτος είναι ήδη τελευταία με 0-0-6.
Προσωπικά το πιστεύω πως η ΠΑΟΚΑΡΑ θα τη σκορπίσει την Μπέτις στην Τούμπα. Η οποία ΠΑΟΚΑΡΑ μετράει φέτος 9-4-0 με 27-4 γκολ εντός έδρας… Ποιος, πώς και πότε θα το σπάσει το αήττητο αυτό δεν ξέρω, πάντως δε θα είναι η Μπέτις. Και μέσα στη Λυών υπάρχει και μια παράδοση πεντηκονταετίας και βάλε.
Αυτό της πρώτης θέσης μάλιστα φαντάζει λίγο παραπάνω εφικτό, μιας και στο άλλο προϋποτίθενται όχι ένα, αλλά δύο, θετικά αποτελέσματα της Νις. Είναι να απορεί κανείς τι ρόλο βαράει αυτή η ομάδα στη διοργάνωση, όπου πέρυσι τερμάτισε προτελευταία με 0-3-5 και φέτος είναι ήδη τελευταία με 0-0-6.
Προσωπικά το πιστεύω πως η ΠΑΟΚΑΡΑ θα τη σκορπίσει την Μπέτις στην Τούμπα. Η οποία ΠΑΟΚΑΡΑ μετράει φέτος 9-4-0 με 27-4 γκολ εντός έδρας… Ποιος, πώς και πότε θα το σπάσει το αήττητο αυτό δεν ξέρω, πάντως δε θα είναι η Μπέτις. Και μέσα στη Λυών υπάρχει και μια παράδοση πεντηκονταετίας και βάλε.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- Doomlord4
Θα είμαστε 100% στις θέσεις 1-31ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 10:59 Με μια άλλη άμυνα, ίσως.
Προσωπικά θεωρώ ότι το ταβάνι μας είναι οι 2 βαθμοί.
Και 93% στις θέσεις 9-24
Υπάρχουν σενάρια για όλα τα γούσταmarsantos έγραψε: Σάβ 13 Δεκ 2025, 12:10Α ρε Doomare, για αυτό σε αγαπάω.
Κατευθείαν με κάνεις να σκέφτομαι μαξιμαλιστικα.
Καθόμουν και υπολόγιζα τι θα γίνει με 2 ήττες.
Ποιες ήττες; 4 βαθμούς μίνιμουμ θα μαζέψουμε![]()
![]()
.
Υγ. Όπως λέει και το τραγούδι, μονους ξανά μη μας αφήσεις.![]()
![]()
![]()
Είσαι πυλώνας σταθερότητας και ψυχικής υγείας. (Βέβαια το τελευταίο μου το γκρεμίζει ακαριαία ο Μαντι αλλά η ζωή συνεχίζεται)
Υγ2 Αήττητοι δεν είμαστε με ισπανικές ομάδες εντός; Η παράδοση θα συνεχιστεί..
Με τους Ισπανούς θα πρέπει να προσέξουμε και να μη ρισκάρουμε
Ο 1 βαθμός μας δίνει 99,9 μέλλον στην Ευρώπη
Μετά άνετοι πάμε Γαλλία να πουλήσουμε τρέλα
Τριάρες τις τρώμε,3-3 έχουμε κάνει ήδη με δαύτους,3-4 το 'δαμε με Λιλ.....οπότε πάμε για το 3-5,για να το γλεντήσουμε μετά στα γνωστά ομώνυμα πηγάδια της Νάουσας!
Μου βγαίνει συνήθως καθε 3-4 χρόνια να απέχω για αρκετούς μήνες
Νομίζω βοηθάει (βοηθούσε)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Σάβ 13 Δεκ 2025, 15:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.